سرطانزا = Carcinogen 

سرطانزا = Carcinogen

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه سرطانزا، Carcinogen می باشد.

سرطانزا چیست؟


سرطانزا = Carcinogen
carcinogens = سرطانزا
carcinogen = سرطان زا، سرطانزا، موادی که عامل مستقیم در ایجاد سرطان هستند.


تلفظ carcinogen ↓


تلفظ carcinogens ↓

واژه «سرطانزا» در مقالات سایت احسان حسنانی

دانستنی های کراتینه کردن موها

کراتینه کردن موها یکی از تکنیک های صاف کردن مو با روش های شیمیایی است که به روش برزیلی هم معروف است. با توجه به این که در این تکنیک ها از مواد شیمیایی استفاده می شود و موها کمابیش آسیب می بیند، روشهایی برای مراقبت از موی آسیب دیده و موخره شده در اثر کراتیه کردن موها توضیح داده می شود. | در مقاله دانستنی های کراتینه کردن موها از واژه سرطانزا استفاده شده است.
فرمالدهید چیست؟ فرمالدئید، فرمالدهید، فرمالدهاید، متانال، گازی با بوی تند و زننده‌است و کوچک‌ترین آلدهید به شمار می‌آید، بخارات سمی دارد، سرطانزا می باشد. از فرمالدهید برای از بین بردن باکتریها بعنوان محلول ضدعفونی کننده استفاده می‌شود. فرمالدهید معمولا به صورت محلول آبی 37 درصد به نام فرمالین عرضه می‌شود.
مشاهده مطلب

فرمالدهید چیست؟

| در مقاله فرمالدهید چیست؟ از واژه سرطانزا استفاده شده است.
پارافرمالدهید یا PFA شکل پلیمریزه شده فرمالدهید خالص است که به شکل جامد درآمده است. فرمالدهید در همه شکلی می تواند برای بدن خطرناک باشد. زیرا سمی و فرار است و FDA این ماده را سرطانزا شناخته است. تنفس بخارات و خوردن این ماده موجب ایجاد سرطان می شود.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی ال 22

ترکیبی از روغن جوجوبا و ماکادمیا به نام L22 ساخته شده که ادعا می شود مشابه لیپیدهای یک فرد جوان 22 ساله است و به عنوان امولینت در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. | در مقاله اکتیو آرایشی بهداشتی ال 22 از واژه سرطانزا استفاده شده است.
• L22 هیچ گونه ماده سرطانزا و جهش زا ندارد و هیچ ردی از 1,4-Dioxane در آن وجود ندارد. تمام بچ های تولیدی L22 از منابع گیاهی استحصال شده و در ایالت بریتیش کلمبیای کانادا تولید می شود. بخش واکس استری L22 پالمیتولئیک زیادی دارد و تری گلیسیریدهای آن زنجیره بلندتری نسبت به بسیاری از روغنهای گیاهی رایج دارد. ماندگاری L22 از زمان خرید به شرطی که در کانتینرهای اصلی و بازنشده انبار شده باشد و در دمای زیر 35 درجه نگهداری شود یک سال است.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: کربوکسی متیل سلولز

مطلب بعدی: روغن کرچک

نظر شما هر چه باشد، بدون نیاز به تائید، در سایت درج خواهد شد.

درج نام اختیاری است


درج آدرس ایمیل ضروری نیست، اما پُلی برای ارتباط با شما ایجاد می کند.


در صورت تمایل می توانید آدرس وب سایت یا وبلاگ خود را بدون http
در کادر زیر وارد کنید تا نام شما به صورت لینک دار نمایش داده شود.



لطفاً عبارتی که در تصویر بالا مشاهده می کنید را در کادر مقابل وارد نمایید:
اولین دیدگاه را شما ثبت کنید.
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید