اکسید آهن = Iron Oxide 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

اکسید آهن = Iron Oxide

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه اکسید آهن، Iron Oxide می باشد.

اکسید آهن چیست؟


اکسید آهن = Iron Oxide


تلفظ iron oxide ↓

واژه «اکسید آهن» در مقالات سایت احسان حسنانی

تاریخچه کازمتیک و آرایش در مصر باستان

در مصر باستان اقدامات کازمتیکی یا آرایشی بهداشتی نه فقط برای زیبایی بلکه برای تشریفات مذهبی نیز به کار گرفته می شد. | در مقاله تاریخچه کازمتیک و آرایش در مصر باستان از واژه اکسید آهن استفاده شده است.
آرایش در مصر باستان آرایش را هر دو جنس زن و مرد در مصر باستان به کار می بردند. مواد آرایشی نه فقط برای تزئین بلکه برای انجام آیین های مذهبی نیز استفاده می شد. بیشترین توجه به زیبایی چشم ها بود. نمک های حاوی سرب برای آرایش چشم ها استفاده می شد. در صندوقچه های آرایشی به دست آمده در تجهیزات تدفین، ادواتی مثل سایه چشم و جوهر هندی برای مژه و ابروها یافت شده است. آنتیموان پودر شده جزء اصلی تشکیل دهنده جوهر هندی بود. آرایش های قهوه ای را با اکسید آهن و خاک رس می ساختند. آرایش های سبز با مواد حاوی مرمر سبز آسیاب شده ساخته می شد. سرخاب برای گونه ها یا لب ها از هماتیت (نوعی اکسید آهن) به دست می آمد. رژ لب نیز با همین مواد معدنی به صورت آمیخته با انواع روغن و موم زنبور عسل درست می شد.
مشاهده مطلب

ریمل چیست؟

رنگدانه هایی مثل کربن بلاک و اکسید آهن در فرمولاسیون ریمل های آرایشی استفاده می شود. | در مقاله ریمل چیست؟ از واژه اکسید آهن استفاده شده است.
مشاهده مطلب

فونداسیون آرایشی چیست؟

برای صاف و یک دست نمودن پوست صورت و همچنین پنهان نمودن عیوب چهره از فنداسیون های آرایشی استفاده می شود که در دو نوع فشرده و کرم پودری در دسترس هستند. با فنداسیون های آرایشی بیشتر آشنا شویم. | در مقاله فونداسیون آرایشی چیست؟ از واژه اکسید آهن استفاده شده است.
 فن یا فنداسیون یکی از انواع محصولات آرایشی رنگی است. به طور کلی عملکرد اصلی یک فونداسیون آرایشی، پنهان نمودن عیوب و یکنواخت نمودن رنگ چهره است. فونداسیون های آرایشی همچنین از پوست محافظت می کنند و سطح پوست را صافتر می نمایند. یک فونداسیون آرایشی خوب باید به صورت یکنواخت پخش شود، پایدار باشد، احساس چسبندگی، یا چربی یا خشکی به پوست ندهد، ظاهر پوست را به صورت طبیعی بهبود بخشد و به چهره، حالت مصنوعی ندهد. برخی از فنداسیون های آرایشی حاوی سیلیکون هستند که به محصول خاصیت ضدآب بدهد. فن های آرایشی به فرم امولسیونی، بی آب (کرم پودر قلمی) یا سوسپانسیونی در دسترس می باشند. کرم پودرهای قلمی، حاوی ماده امولینت، موم و رنگدانه می باشند. تیتانیوم دی اکساید، زینک اکساید و اکسید آهن معمولاً رنگدانه های تشکیل دهنده کرم پودرهای قلمی هستند.
مشاهده مطلب

متیل سیکلو پنتا دینیل منگنز تری کربنیل یا MMT

برای افزایش عدد اکتان بنزین روش های گوناگونی وجود دارد که یکی از آنها ماده ای بر پایه منگنز به نام MMT است. | در مقاله متیل سیکلو پنتا دینیل منگنز تری کربنیل یا MMT از واژه اکسید آهن استفاده شده است.
ساختار شیمیایی MMT مقدمه یکی از روش های بالابردن عدد اکتان بنزین استفاده از افزودنی های فلزی است که نمونه آشنای آن تترا اتیل سرب است که به علت اثرات زیان آوری که برای محیط زیست داشت امروزه استفاده از آن در بسیاری از کشورها از جمله کشور ایران ممنوع گردیده است. امروزه پالایشگاه ها به دنبال افزودنی های جایگزین مناسب برای بالا بردن عدد اکتان بنزین هستند. افزودنی های جایگزینی که تاکنون معرفی شده اند همگی از تترا اتیل سرب گرانقیمت تر بوده اند و هر یک مشکلات خاص خودشان را داشته اند. مثلا MTBE به سهولت از بنزین جداشده و آبهای سطحی را آلوده می کند. ضمن اینکه حجم مصرف آن نیز بالا (بین تا درصد) است. یا اتانول دارای فراریت بالایی بوده و گرانقیت است، فروسین موجب ایجاد رسوب اکسید آهن در شمعک موتور می شود. حتی «MMT» نیز در مسافتهای زیاد (بیش از هزار کیلومتر) رسوب قرمز رنگ اکسید منگنز بر روی کاتالیست اگزوز تشکیل می دهد. بنابراین برای انتخاب بهترین جایگزین باید فاکتور های مختلفی را لحاظ کرد. اول اینکه ماده جایگزین برای پالایشگاه چه هزینه ای دارد؟ دوم اینکه برای جامعه چه هزینه ای دارد. آلودگی هوا و آسیب به خودرو از هزینه هایی هستند که جامعه متحمل می شود.
مشاهده مطلب

افزودنی های سوخت

رنگها، مواد آنتی آیسینگ یا ضد یخ، افزایش دهنده عدد اکتان بنزین و غیره از افزودنی های سوخت هستند. | در مقاله افزودنی های سوخت از واژه اکسید آهن استفاده شده است.
 آنتی اکسیدان: آنتی اکسیدانها به سوخت افزوده می شوند تا با متوقف نمودن واکنش های رادیکالی زنجیره ای زمان القا را افزایش داده و از تشکیل مواد صمغی در اثر اکسیداسیون هیدروکربنها جلوگیری نمایند. انتخاب نوع آنتی اکسیدان و درصد مصرف آن به فاکتورهای مختلفی از جمله شرایط انبارش و ترکیب درصد مواد تشکیل دهنده سوخت وابسته است. اکتان بوستر: برای افزایش عدد اکتان بنزین افزودنی های مختلفی ( فلزی، اکسیژن دار و هیدروکربنی) استفاده می شوند. نمونه آشنای افزودنی های فلزی تترا اتیل سرب است که به علت اثرات زیان آوری که برای محیط زیست داشت امروزه استفاده از آن در بسیاری از کشورها از جمله کشور ایران ممنوع گردیده است. افزودنی های جایگزینی که تاکنون معرفی شده اند همگی از تترا اتیل سرب گرانقیمت تر بوده اند و هر یک مشکلات خاص خودشان را داشته اند. مثلا MTBE به سهولت از بنزین جداشده و آبهای سطحی را آلوده می کند. ضمن اینکه حجم مصرف آن نیز بالا (بین 10 تا 15 درصد) است. یا اتانول دارای فراریت بالایی بوده و گرانقیت است، فروسین موجب ایجاد رسوب اکسید آهن در شمعک موتور می شود. «MMT» در مسافتهای زیاد (بیش از 30 هزار کیلومتر) رسوب قرمز رنگ اکسید منگنز بر روی کاتالیست اگزوز تشکیل می دهد. بنابراین برای انتخاب بهترین جایگزین باید فاکتور های مختلفی را لحاظ کرد. اول اینکه ماده جایگزین برای پالایشگاه چه هزینه ای دارد؟ دوم اینکه برای جامعه چه هزینه ای دارد. آلودگی هوا و آسیب به خودرو از هزینه هایی هستند که جامعه متحمل می شود. در میان افزودنی های بنزین در حال حاضر با در نظر گرفتن هزینه هایی که هر یک از این افزودنی ها برای محیط زیست و جامعه و همچنین پالایشگاه دارد، درحال حاضر «MMT» مناسبترین انتخاب می باشد. آنتی آیسینگ: افزودنی هایی که به عنوان ضد یخ استفاده می شوند ابزار مناسبی برای جلوگیری از یخ زدن کاربراتور می باشند. استفاده از این افزودنی ها به سوخت هایی مثل بنزین که نقطه جوش پایین و فشار بخار بالایی دارند، به اتومبیل در استارت خوردن راحت تر کمک نموده و موجب صرفه جویی در مصرف سوخت می شوند. ضد خوردگی: ضد خوردگی یک ماده شیمیایی است که وقتی به سیالی افزوده می شود، شدت خوردگی فلز یا آلیاژی که سیال در آن جریان دارد یا انبار شده را کاهش می دهد. مواد ضد خوردگی مکانیسمهای مختلفی از جمله تشکیل لایه غیرفعال ساز ، استفاده از ممانعت کننده های آندی یا کاتدی (برای جلوگیری از واکنش اکسایش یا کاهش) و یا زدودن اکسیژن دارند. رنگ بنزین (سوخت) برای تشخیص سوختهای مختلف از یکدیگر، همچنین در برخی از کشورها برای تشخیص سوخت های مالیات خورده از مالیات نخورده، رنگهای مخصوصی به سوخت افزوده می شود. معمولاً «دی آزو» ها به عنوان رنگ قرمز و «آنتروکوئینونها» به عنوان رنگهای سبز و آبی به سوخت افزوده می شوند. امروزه به علت مسائل فنی و زیست محیطی استفاده از رنگهای به فرم مایع به استفاده از رنگهای پودری ترجیح داده می شود.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی فلوراسترز

فلورا استرز امولینت گیاهی برگرفته از جوجوبا است که باری کاهش زبری و حالت فلس مانند پوست در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. بروشور این محصول توسط احسان حسنانی ترجمه شده است. | در مقاله اکتیو آرایشی بهداشتی فلوراسترز از واژه اکسید آهن استفاده شده است.
 استرهای فلورا امولینت های گیاهی برگرفته از جوجوبا هستند. این امولینتها بر خلاف اغلب روغن های گیاهی، تری گلیسیرید نیستند بلکه زنجیره مستقیمی از استرهای مومی می باشند. استرهای گوناگونی در مجموعه استرهای فلورا یافت می شوند که برخی از آنها در دیگر منابع گیاهی یافت نمی شوند. این گوناگونی، فرمولاتور را قادر می سازد که با استفاده از ویژگی های بی مانند این استرها کیفیت فرمولاسیون های خود را افزایش دهد. استرهای فلورا از نظر پایداری جزء پایدار ترین امولینتها می باشند. نقطه ذوب آنها دامنه وسیعی داشته و امولینت های بسیار عالی برای فرمولاسیون های برتر مراقبت از پوست به شمار می روند. اثر آنها در کاهش خشکی ، زبری و فلسی شدن پوست و افزایش استحکام آن، همچنین در کاهش خط ها و چروک های ریز دور چشم به صورت بالینی به اثبات رسیده است. استرهای فلورا باعث می شوند که محصولات آرایشی رنگی در نقش محصولات بهداشتی مراقبت از پوست عمل نمایند ضمن اینکه از پوشانندگی بیشتری نیز برخوردارند. استرهای فلورا در حضور رنگدانه های اکسید آهن پایداری اکسیداسیونی بالایی داشته و بنابراین عمر مفید محصول آرایشی رنگی را زیاد می کنند. استفاده از استرهای فلورا برای محصولات آرایشی و بهداشتی در آمریکا، اروپا و ژاپن تایید شده است. فن آوری تولید استرهای فلورا استرهای فلورا محصولات فراوری روغن جوجوبا می باشند. مراحل فراوری روغن جوجوبا برای دستیابی به استرهای فلورا در شکل زیر نشان داده شده است. در ابتدا عمل هیدروژناسیون کامل بر روی روغن جوجوبا انجام می شود تا روغن جوجوبای کاملاً اشباع به دست آید. سپس روغن جوجوبای اشباع نشده با روغن جوجوبای کاملاً اشباع شده با نسبت های مختلف مخلوط گردیده و عمل اینتر اِستریفیکیشن (استری شدن میانی) بر روی مخلوط آنها انجام می شود تا اِسترهای مهندسی شده فلورا با خواص فیزیکی، شیمیایی و کاربردی ویژه ای به دست آیند.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی کلوران

خط تولید محصولات این برند با هدف مراقبت از پوست های فوق حساس یا غیر مقاوم طراحی شده است  | در مقاله برند آرایشی بهداشتی کلوران از واژه اکسید آهن استفاده شده است.
پن یک لغت فرانسوی به معنای صابون می باشد. پن های کلوران برای پوست های مختلف طراحی شده است. یکی از انواع این صابون ها برای پوست چرب و مختلط ساخته شده که دارای ترکیبات مهارکننده آنزیم 5 آلفا ردوکتاز می باشد. برای پوست های خشک پن حاوی لسیتین های سویا طراحی شده است. پن پوست آلرژیک حاوی ویتامین F و فاقد رنگ و عطر و دارای pH هماهنگ با پوست می باشد. پوست های خشک و شکننده می توانند از مزایای عصاره گل ختمی به کار رفته در پن کلوران استفاده نمایند. ژل شست و شوی بهداشتی بانوان، کلوران، حاوی عصاره گیاه پنیرک تنظیم کننده pH و فلور نرمال واژن می باشد. همچنین از اکسید آهن نیز برای تنظیم فلور نرمال واژن در این محصول استفاده شده است.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: غیرمجاز

مطلب بعدی: لورآل پاریس

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !