آشنایی با لکه های پیری، لکه های خورشیدی  

آشنایی با لکه های پیری، لکه های خورشیدی

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.



واژه لکه های پیری لغتی است به درستی انتخاب نشده است. لکه های قهوه ای و کک و مک های پوست در اثر افزایش سن ایجاد نمی شود. بلکه در اثر آن سالهایی که بدون محافظت در برابر آفتاب قرار گرفته ایم ایجاد می شوند. بنابراین این لکه ها را اگر لکه های خورشیدی یا لکه های ایجاد شده در اثر نور آفتاب بنامیم، بهتر است.
لکه های خورشیدی در هر سنی ممکن است تشکیل شوند. از بین بردن این لکه ها، نیازمند محصولات خارق العاده ای نیست. بلکه فقط به محصولات آرایشی بهداشتی ضد لک حاوی هیدروکینون، نیاسین آمید، اشکال مختلف ویتامین C و عصاره های گیاهی خاصی نیاز است. و هم زمان با آن ها به فراورده های ضدآفتاب نیاز داریم. پشت دست ها و قفسه سینه را فراموش نکنید. توجه داشته باشید، هربار که دست ها را می شویید، ضدآفتاب شسته شده و از بین می رود. آزالئیک اسید، آربوتین و مشتقات آن، فلاوونوئیدها، نیاسین آمیدها و پلی فنل ها، ترکیبات روشن کننده مؤثر می باشند.


• لکه های پیری، لکه های خورشیدی

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- سینه = Chest سینه

horse chestnut = گیاه شاه بلوط هندی

upper chest and the neck area = بخش بالایی سینه و ناحیه گردن

Spanish chestnut, Castanea sativa = شاه بلوط اسپانیایی
chest
سینه
horse chestnut
گیاه شاه بلوط هندی
upper chest and the neck area
بخش بالایی سینه و ناحیه گردن
2- کک و مک = Freckles لکه های کوچک زرد و قهوه ای روی پوست صورت که در اثر مواجهه با آفتاب معمولاً تشدید می شوند، کک و مک 
freckles
لکه های کوچک زرد و قهوه ای روی پوست صورت که در اثر مواجهه با آفتاب معمولاً تشدید می شوند، کک و مک
3- پلی فنل = Polyphenol
4- ویتامین C = Vitamin C ویتامین C
ویتامین C ، اسکوربیک اسید و مشتقات آن
vitamin C
ویتامین C
ویتامین C ، اسکوربیک اسید و مشتقات آن
5- هیدروکینون = Hydroquinone هیدروکینون، ترکیب شیمیایی که در فرآورده های ضد لک کاربرد دارد. اثر هیدروکینون مهار آنزیم تیروسیناز است. 

Hydroquinone free = فاقد هیدروکینون
hydroquinone
هیدروکینون، ترکیب شیمیایی که در فرآورده های ضد لک کاربرد دارد. اثر هیدروکینون مهار آنزیم تیروسیناز است.
6- روشن کننده = Skin Lightener روشن کننده
7- لکه های پیری = Age Spots لکه های پیری، لکه هایی که در اثر افزایش سن و مواجهه با آفتاب روی پوست صورت ظاهر می شوند.
8- آزالئیک اسید = Azelaic Acid آزالئیک اسید، آزلائیک اسید
azelaic acid
آزالئیک اسید، آزلائیک اسید
9- عصاره های گیاهی = Herbal Extracts عصاره های گیاهی 
herbal extracts
عصاره های گیاهی
10- لکه های خورشیدی = Lentigo لک های پهن صورت که مرز کاملا مشخص دارند. این لک ها معمولا در کهولت ظاهر می شوند. این لک ها بیشتر در نواحی در معرض آفتاب ظاهر می شوند. (منبع وب مد)
صابون های آنتی باکتریال

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید