گل مغربی = Evening Primrose  

گل مغربی = Evening Primrose

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی
مدرس مراقبت از پوست
WhatsApp: 09101971690
شماره درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را بفرستید.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه گل مغربی، Evening Primrose می باشد.
گل مغربی

گل مغربی چیست؟


گل مغربی = Evening Primrose
evening primrose oil = روغن اوناگر، روغن گل مغربی

OENOTHERA BIENNIS — Evening Primrose Oil. Superb emol- lient and skin nutrient, high in essential fatty acids. A source of rare gamma-linolenic acid (GLA), also found in human breast milk. Ex- tremely beneficial in the treatment of eczema and other dry skin and scalp conditions. (INCI dictionary)
Evening Primrose Oil, Primrose Oil – Oenothera biennis (INCI dictionary)
Evening Primrose, Oenothera biennis = گل مغربی، اناگر


واژه «گل مغربی» در مقالات سایت احسان حسنانی

گیاه گل مغربی Evening Primrose

گیاه گل مغربی یا به انگلیسی Evening Primrose با نام علمی Oenothera biennis یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی دوکری

دوکری برند تخصصی محصولات مراقبت از پوست و مو است که در سال 1930 توسط آقای آلبرت دوکری بنیانگذاری شده و پس از عرضه اولین سری از شامپوهای درماتولوژیکی با معرفی کرم ایکتیان، اولین کرم مرطب کننده جهت جبران اثرات خشکی ناشی از درمان های ضد آکنه اکنون بیش از 60 محصول تخصصی جهت مراقبت از پوست و مو ارائه می کند. برند دوکری توسط شرکت ماهتاب کیش عرضه می شود.
 گیاهان دوکری عصاره سابال (کنترل ترشح چربی پوست)، عصاره گیاه روسکوس، عصاره گل مغربی (ضد رادیکال آزاد)، عصاره گیاهی ورون، سدر، نائولی و تربانتین (تحریک و تغذیه پیاز مو)، عصاره نعناع (ضد قارچ ملایم و خنک کننده)، عصاره شیرین بیان (ضد لک)، عصاره فندق (قابض)، شی باتر (کره کاریته)، عصاره جو دوسر (ترمیم کننده، تنظیم وضعیت سیستم ایمنی، ضد التهاب، مرطوب کننده، محافظ، غنی از اومگا3، اومگا 6، آهن، مس، روی، منگنز، سلنیوم و فنولیک اسید
مشاهده مطلب

واژه «گل مغربی» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


OENOTHERA BIENNIS — Evening Primrose Oil. Superb emol- lient and skin nutrient, high in essential fatty acids. A source of rare gamma-linolenic acid (GLA), also found in human breast milk. Ex- tremely beneficial in the treatment of eczema and other dry skin and scalp conditions. (INCI dictionary)
Evening Primrose Oil, Primrose Oil – Oenothera biennis (INCI dictionary)
Primrose, Evening Primrose – Oenothera biennis (INCI dictionary)


onagrine desert
گل مغربی یا اوناگر، گلی که در بیابان می روید.
onagrine onagre
گل مغربی
pharma184
 گل مغربی حاوی روغن ثابتیست که نباید کمتر از 8 درصد اسید گامالینولنیک داشته باشد.
منبع: فارماکوپه گیاهی ایران، چاپ اول اسفند 81
pharma185
 شکل گیاه گل مغربی
منبع: فارماکوپه گیاهی ایران، چاپ اول اسفند 81
pharma186
 روغن گل مغربی حاوی اسیدهای چرب ضروری، اسید لینولئیک و اسید گامالینولنیک می باشد.
منبع: فارماکوپه گیاهی ایران، چاپ اول اسفند 81


safi ingredients webinar2
وبینار ترکیب شناسی محصولات صافی و احیای مو در تاریخ 5 شهریور 1400 برگزار می شود. برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر کلمه صافی را با واتسپ به شماره 09101971690 ارسال بفرمایید

dvd10
پکیج آموزشی در حال حاضر شامل ده عنوان دی وی دی است که پیشنهاد می شود با ترتیبی که شماره گذاری شده استفاده شود. برای اطلاعات بیشتر کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 ارسال فرمایید
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید