روغن پالم کرنل = palm kernel oil پالم کرنل  

روغن پالم کرنل = palm kernel oil پالم کرنل

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه روغن پالم کرنل، Palm Kernel Oil می باشد.

روغن پالم کرنل چیست؟


روغن پالم کرنل = Palm Kernel Oil
palm kernel oil = روغن پالم کرنل، روغن هسته پالم

ELAEIS GUINEENSIS — Palm Oil, Palm Kernel Oil, Palm Soap. Oil obtained from the seeds or fruit of the palm tree. Saponified with an alkaline salt, it is used in the manufacture of bar soaps. (See also Sodium Palmate.) (INCI dictionary)
PALM ACID, PALM KERNEL ACID — A mixture of fatty acids derived from palm kernel oil. See also Elaeis guineensis. (INCI dictionary)
Palm Oil, Palm Kernel Oil – Elaesis guineensis Palma Rosa Oil – Cymbopogon mar tini Papaya – Carica papaya (INCI dictionary)


واژه «روغن پالم کرنل» در مقالات سایت احسان حسنانی

آشنایی با صابون و صابون سازی

صابون نقش بسیار مهمی در بهداشت فردی ایرانی ها دارد. حمام بدون صابون برای خیلی از ماها معنی ندارد.
 •  اگر چربی مورد نیاز، مخلوطی از روغن پالم و روغن پالم کرنل به نسبت به (یعنی گرم روغن پالم و گرم روغن پالم کرنل) باشد، مقدار سود مورد نیاز برای واکنش، گرم خواهد بود .
مشاهده مطلب

آشنایی با صابون و صابون سازی

صابون نقش بسیار مهمی در بهداشت فردی ایرانی ها دارد. حمام بدون صابون برای خیلی از ماها معنی ندارد. | در مقاله آشنایی با صابون و صابون سازی از واژه پالم کرنل استفاده شده است.
سوال: صابونهای که تماما با روغنهایگیاهی درست میشه یک سوپر فت ۵ تا ۱۰ درصد دارن ایا این درصد چربی میتونه پیشگیری کننده از صدمه قلیا به پوست باشه ؟ واگر نه ایا دراروپا وامریکا که با این درصد بالای استفاده کننده صابون های دستساز هستند هنوز پی به مضرات ان نبرده اند وایا دکتر صدمهslsوبقیه مواد دیگر در شامپوهای تجاری بیشتر است یا صابونهای گیاهی که گلیسیرین ان طی فرایندساخت گرفته نمیشود ممنون میشوم بنده وبسیاری از مردم را ازسردرگمی دربیاورید. صابون از واکنش یک قلیا - معمولا سود - با روغن های مختلف به دست می آید. در گذشته از چربی حیوانات –پی گوسفند و گاو - برای ساخت صابون استفاده می شده که الان تقریبا منسوخ شده است. امروزه معمولا از روغن پالم و پالم کرنل برای ساخت صابون استفاده می شود. البته هر روغنی را می توان به صابون تبدیل کرد اما این دو خیلی رایج هستند. برای کاهش اثرات خشک کنندگی صابون در اثر قلیا به آنها مواد چرب مثل پارافین اضافه می کنند که منظور از سوپرفت همان است. یعنی بعد از آنکه پخت صابون کامل شد در ظرف جداگانه ای به آن افزودنی هایی مثل پارافین اضافه میشود که کمی اثرات خشک کنندگی صابون در اثر قلیا را جبران کند که البته راهکار بسیار مناسبی است. اما در بهترین حالت مثل این است که شما با صابون بدنت را بشویی و بعد از بیرون آمدن از حمام پوست خود را چرب کنی. اما اگر صابون به خوبی ابکشی نشده باشد چرب کردن پوست نمی تواند اثرات قلیایی آن را خنثی کند همچنین رسوب هایی که در اثر واکنش با املاح آب بوجود آمده با چرب کردن پوست یا کرم زدن رفع نمی شود. در خصوص استفاده از صابون توصیه اکید بنده به کم استفاده کردن و آب کشی کردن کامل است. یعنی هفته ای یک بار مجازید در حمام از صابون استفاده کنید به شرط آنکه به خوبی ابکشی شود. در خصوص صابون های دست ساز هم این موضوع صدق می کند. در شامپوها و بدن شوهای تجاری از سدیم لوریل اتر سولفات استفاده می شود که از اس ال اس یا سدیم لوریل سولفات ملایم تر است اما در کل ماده خشنی است. به همین علت اگر از شامپو بدن برای استحمام استفاده میکنید بهتر است در یک ظرف با آب رقیق کنید، کف درست کنید و کف آن را با لیف به بدن بمالید. اضافه کردن گلیسیرین به صابون بعد از پخت هم ایده خوبی است و به حفظ رطوبت پوست کمک می کند اما باز هم مشکل قلیاییت و رسوب ناشی از صابون را حل نمی کند. امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشد.
•  اگر چربی مورد نیاز، مخلوطی از روغن پالم و روغن پالم کرنل به نسبت به (یعنی گرم روغن پالم و گرم روغن پالم کرنل) باشد، مقدار سود مورد نیاز برای واکنش، گرم خواهد بود .
مشاهده مطلب

سورفکتانت ها: صابون ها

صابون یک سورفکتانت آنیونی از جنس کربوکسیلات است که اسید چرب تشکیل دهنده آن می تواند دودسیل، میریستیل، استئاریک یا اولئیک باشد. مزیت صابون ها آن است که حاوی مواد نفتی نیستند اما عیب بزرگ صابون ها ناپایداری در برابر یون کلسیم و منیزیم (سختی آب) است. صابون پیه، صابون نارگیل، صابون های اولئیک و صابون های تال از انواع مختلف صابون می باشند. | در مقاله سورفکتانت ها: صابون ها از واژه پالم کرنل استفاده شده است.
1- مراقبت شخصی: کاربرد اصلی قالب های صابون برای شستشو و نظافت شخصی است (قالب های استاندارد از 80% پیه و 20% نارگیل یا پالم کرنل تشکیل شده اند). صابون های مایع و صابن های مورد استفاده برای شستشو با آب دریا، از نمک سدیم یا پتاسیم اسیدهای چرب روغن ارگیل تولید می شوند (C12 – C16).
مشاهده مطلب

واژه «روغن پالم کرنل» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


ELAEIS GUINEENSIS — Palm Oil, Palm Kernel Oil, Palm Soap. Oil obtained from the seeds or fruit of the palm tree. Saponified with an alkaline salt, it is used in the manufacture of bar soaps. (See also Sodium Palmate.) (INCI dictionary)
PALM ACID, PALM KERNEL ACID — A mixture of fatty acids derived from palm kernel oil. See also Elaeis guineensis. (INCI dictionary)
Palm Oil, Palm Kernel Oil – Elaesis guineensis Palma Rosa Oil – Cymbopogon mar tini Papaya – Carica papaya (INCI dictionary)



40cheragh2

کانال تلگرام اصلی

@hosnani1
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید