شبدر = clover  

شبدر = clover

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه شبدر، Clover می باشد.

شبدر چیست؟


عصاره شبدر  = Clover Extract
clover extract = عصاره شبدر 

شبدر = Clover
Red Clover, Trifolium pratense = شبدر قرمز، شبدر چمنزاری، شبدر وحشی

Sweet Clover, Lotus corniculatus = یونجه زرد، یونجه پاکلاغی

red clover flower = گل شبدر قرمز

clover extract = عصاره شبدر 

Clover = شبدر

MELILOTUS OFFICINALIS — Sweet Clover. Conditioning and soothing agent. Promotes circulation to the skin and scalp. (INCI dictionary)
Sweet Clover – Melilotus officinalis (INCI dictionary)

شبدر قرمز = Red Clover
Red Clover, Trifolium pratense = شبدر قرمز، شبدر چمنزاری، شبدر وحشی

red clover flower = گل شبدر قرمز

Red Clover

واژه «شبدر» در مقالات سایت احسان حسنانی

بایوکانین در محصولات آرایشی بهداشتی

بایوکانین A یک ترکیب ایزوفلاونی است که آنزیم ریزش مو و بروز آکنه (5 آلفا ردوکتاز) را مهار می کند. این ایزوفلاون ها خاصیت آنتی اکسیدانی نیز دارند.
 یکی از ایزوفلاون های اصلی موجود در شبدر قرمز بایوکانین A است. بایوکانینA یکی از بازدارنده های موثر -آلفا ردوکتاز نوع I و II به شمار می آید. تحقیقات نشان داده اند که بایوکانین A التهابات مزمن را تعدیل می نماید. همچنین نشان داده شده است که ایزوفلاون های شبدر قرمز می توانند به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل نموده آسیبهای پوستی ناشی از رادیکالهای آزاد را محدود نمایند.
 بایوکانین A علاوه بر شبدر قرمز، در سویا، یونجه، بادام زمینی و نخود نیز یافت می شود. بایوکانین A جزو فیتواستروژن ها می باشد.
مشاهده مطلب

گیاه شبدر قرمز در محصولات آرایشی بهداشتی

عصاره شبدر قرمز حاوی بایوکانین A است.
 گلهای شبدر قرمز (تری فولیوم پریتنس ) در آسیا و در سرتاسر اروپای مرکزی و شمالی یافت می شوند. شبدر قرمز در گذشته برای درمان آسم، سرطان، نقرس و اختلالات گوناگون پوستی مثل اگزما و پسوریازیس استفاده می شد.
مشاهده مطلب

مواد اولیه صنایع عطرسازی

مواد اولیه طبیعی صنایع عطر سازی به دو دسته گیاهی و حیوانی تقسیم بندی می گردد.
اکلیل کوهی (Melilot) یک گیاه شبدر مانند به نام Melilotus officinalis که در سراسر اروپا و آسیای غربی و ایالات آمریکا می‌روید و معمولاً بعلت شکل برگهایش، زبان گوزن نامیده می‌شود آن را می‌توان توسط الکل یا حلال‌های آلی استخراج کرد و برای معطر کردن تنباکو استفاده نمود بعلت وجود مقدار بالای کومارین و مشتقات کومارین اغلب از آن در محصولات مردانه استفاده می‌شود.
مشاهده مطلب

واژه «شبدر» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


MELILOTUS OFFICINALIS — Sweet Clover. Conditioning and soothing agent. Promotes circulation to the skin and scalp. (INCI dictionary)
Sweet Clover – Melilotus officinalis (INCI dictionary)


active miniporyl og
مینی پوریل، عصاره شبدر قرمز حاوی مقدار مشخصی بیوکانین است که برای کاهش ترشح سبوم در سطح پوست، کاهش اندازه منافذ پوست و کاهش اندازه و تعداد منافذ آشکار پوست در محصولات مراقبت از پوست چرب و ترکیبی و محصولات مراقبت از پوست مستعد آکنه استفاده می شود. مینی پوریل، قابلیت مهار آنزیم پنج آلفا ردوکتاز را دارد.


make creams

lift3
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید