موکول مرمرک = mukul myrrh مرمکی  

موکول مرمرک = mukul myrrh مرمکی

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه موکول مرمرک، Mukul Myrrh می باشد.

موکول مرمرک چیست؟


موکول مرمرک = Mukul Myrrh
Mukul myrrh = موکول مرمرک


واژه «موکول مرمرک» در مقالات سایت احسان حسنانی

گیاه مرمکی در محصولات آرایشی بهداشتی

موکول مرمرک، گیاه مرمکی یا گیاه میر همگی مترادف هستند. رزین معطر گیاهی مرمکی برای تحریک لیپیدسازی و توقف لیپیدسوزی در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. در ایران باستان رزین مرمکی را در عطرهای مخصوص بانوان استفاده می کردند.
 2- تحریک لایه میانی پوست تاثیر بیوشیمیایی: تقویت ارتباطات بین سلولی و در نتیجه تولید کلاژن و الاستین بیشتر ماده رزینی معطر گیاه مرمکی از بریدن ساقه درخت موکول مرمرک رزینی به نام دلیوم (bdellium) ترشح می شود که از قدیمی ترین مواد معطر جهان به شمار می آید. کاربرد رزین مرمکی در محصولات آرایشی ماده رزینی به دست آمده از موکول مرمرک دو خاصیت مهم دارد که مکمل یکدیگر بوده و اثر سینرژی (هم افزایی) روی یکدیگر دارند:
مشاهده مطلب

گیاه مرمکی در محصولات آرایشی بهداشتی

موکول مرمرک، گیاه مرمکی یا گیاه میر همگی مترادف هستند. رزین معطر گیاهی مرمکی برای تحریک لیپیدسازی و توقف لیپیدسوزی در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. در ایران باستان رزین مرمکی را در عطرهای مخصوص بانوان استفاده می کردند. | در مقاله گیاه مرمکی در محصولات آرایشی بهداشتی از واژه مرمکی استفاده شده است.
2- تحریک لایه میانی پوست تاثیر بیوشیمیایی: تقویت ارتباطات بین سلولی و در نتیجه تولید کلاژن و الاستین بیشتر ماده رزینی معطر گیاه مرمکی از بریدن ساقه درخت موکول مرمرک رزینی به نام دلیوم (bdellium) ترشح می شود که از قدیمی ترین مواد معطر جهان به شمار می آید. کاربرد رزین مرمکی در محصولات آرایشی ماده رزینی به دست آمده از موکول مرمرک دو خاصیت مهم دارد که مکمل یکدیگر بوده و اثر سینرژی (هم افزایی) روی یکدیگر دارند:
کاربرد رزین مرمکی در عطریات در ایران باستان، ملکه و زنان دربار عطرهای مخصوص بانوان را استفاده می نمودند.. چنان که در شرح احوال یکی از همسران خشایارشاه آمده است، وی پیش از رفتن به حضور شاه با مرمکی ( صمغ بسیار معطر گونه‌ای درخت افریقایی که اسانس آن به عنوان عطر مورد استفاده قرار می‌گرفت) تدهین می شد، مواد خوشبو و عطرهای زنانه استفاده می نمود.
مشاهده مطلب

تاریخچه عطر و ادکلن

استخراج اسانس قدمتی طولانی دارد. وجود ادوات سفالین تقطیر که قدمتی 5000 ساله دارند، وجود گلاب در ایران و رم باستان از جمله شواهد استفاده از مواد خوشبو در تاریخ بشر است. در قرن 16 میلادی، کتابی چاپ شد که در آن 60 گیاه اسانس دار معرفی شده بود. شهر گراس در فرانسه و شهر کلن در آلمان محل تولید عطر و اسانس از قرن 18 میلادی تاکنون می باشند. سنگ نگاره هایی وجود دارد که مصریان باستان را در حال عطرسازی نشان می دهد. غالیه، دستنبو، شمامه، عبیر از جمله مواد معطری هستند که در آثار شعرای ایرانی یافت می شوند. | در مقاله تاریخچه عطر و ادکلن از واژه مرمکی استفاده شده است.
مشاهده مطلب

واژه «موکول مرمرک» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی




make creams

4charkh
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید