هیستیدین = histidine  

هیستیدین = histidine

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه هیستیدین، Histidine می باشد.

هیستیدین چیست؟


هیستیدین = Histidine
histidine = هیستیدین

CARNOSINE — Naturally occurring combination of the amino acids histidine and alanine, used in skin care products for its pro- tective and skin rejuvenating proper ties. An antioxidant and anti-in- flammatory, it protects collagen and elastin fibers in the skin from oxidative stress, improves elasticity and reduces wrinkles and other signs of aging. (INCI dictionary)


واژه «هیستیدین» در مقالات سایت احسان حسنانی

پوشش اسیدی چیست؟

پوشش اسیدی پوست، مسئول حفاظت از پوست در برابر آلودگی ها، سموم و باکتری ها است.
 ترکیبات تشکیل دهنده روکش اسیدی پوست مواد محلول در آب روکش اسیدی دو دسته هستند. مواد معدنی و آلی . ترکیبات معدنی موجود در روکش اسیدی پوست شامل یون های سدیم، پتاسیم، منیزیم، کلسیم و انواع آنیون ها نظیر کلریدها و ... است. اسیدهای آلی روکش اسیدی پوست بخش آلی عمدتاً از اسید لاکتیک، اسید سیتریک، اسید بوتیریک، اسید اسکوریک، اوره، آثاری از اسید اوریک با مقادیر اندکی از پلی پپتیدها و اسیدهای آمینه مشاهده می شود. اسیدهای آمینه روکش اسیدی پوست مهم ترین اسیدهای آمینه سطح پوست شامل اسید گلوتامیک، اسید اسپارتیک، آرژینین، هیستیدین، لیزین، آلانین، سرین، لوسین، والین، پرولین، گلیکوکول، فنیل آلانین و تیروزین می باشد. در مجموع متجاوز از اسید آمینه در سطح پوست شناسایی شده است. این اسیدها خیلی زود در سطح پوست تشکیل می شوند و از زمان طفولیت و همان هفته های نخست تولد، تقریباً تمام اسیدهای آمینه موجود در پوست بالغین را می توان در پوست اطفال نیز پیدا نمود ولی از نظر کمی با هم اختلاف دارند. منشأ این اسیدهای آمینه چندان مشخص نیست، بعضی از این اسیدها را می توان در ترکیب عرق و همین طور در ترشحات غدد مولد چرب پیدا نمود، بعضی ها از خود اپیدرم ناشی می شوند، به ویژه از طبقات عمقی اپیدرم و تنها اسید آمینه ای که منشأ آن طبقه شاخی است هیستیدین است.
مشاهده مطلب

نقش فرمالدهید در کراتینه کردن مو

خود فرمالدهید صاف کننده مو نیست. در کراتینه کردن، لایه ای از کراتین روی موهای را می پوشااند. سپس فرمالدهید پیوندهای عرضی با آمینواسیدهای کراتین برقرار می کند و کراتین را روی مو تثبیت می کند.
 مکانیزم عملکرد فرمالدهید از صاف کننده های دیگر متفاوت است. زیرا فرمالدهید و دیگر آلدهیدها به خودی خود صاف کننده مو نیستند. مو در اثر شکافته شدن پیوندهای هیدروژنی در اثر آب تغییر شکل داده و نقشی که فرمالدهید دارد، پیوند دادن رشته های کراتین در جهت صاف کردن مو است. وقتی کراتین روی سطح موها را می پوشاند، به موها شکل داده و درخشش فوق العاده ای می بخشد. دانشمندانی به نام سیمسون و کراشا واکنش پذیری فرمالدهید با کراتین پشم را مطالعه و مشاهده کردند که فرمالدهید پیوندهای مقطعی با آمینواسیدهای کراتین که عبارتند از لایسین، تایروسین، هیستیدین و مشتقات آمیدی آسپارتات و گلوتامات برقرار می کند.
مشاهده مطلب

فاکتور مرطوب کننده طبیعی در محصولات آرایشی بهداشتی

از هیدرولیز پروتئین فیلاگرین در پوست ترکیباتی مثل هیالورونیک اسید و گلیسیرین تشکیل می شود که عوامل مرطوب کننده طبیعی پوست هستند. فرم سنتز شده این مواد در صنایع آرایشی بهداشتی به عنوان مرطوب کننده استفاده می شوند.
 مهم ترین عامل در نگهداری آب پوست و جلوگیری از تبخیر آن مربوط به عوامل مرطوب کننده طبیعی پوست یا NMF است که در داخل سلول های طبقه شاخی قرار گرفته است. این مواد حدود 30-20 درصد وزن خشک کورنئوسیت ها را تشکیل می دهند. بسیاری از این مواد از هیدرولیز فیلاگرین (filaggrine) بدست می اید. این پروتئین غنی از اسیدهای آمینه هیستیدین و گلوتامین است که در هیالوکراتین یافت می شود. فیلاگرین در لایه های پایینی اپیدرم نقش ساختمانی دارد ولی در لایه شاخی به آمینواسیدهای جاذب الرطوبه و با توان اتصال به آب بالا می شکند. از جمله این اسیدهای آمینه می توان به هیستیدین، گلوتامین و آرژینین اشاره نمود استفاده تبلیغاتی از عوامل مرطوب کننده طبیعی این ها موادی هستند که به طور طبیعی در داخل پوست قرار دارند. موادی مثل اوره، اسید لاکتیک و فسفولیپیدها. این مواد بهانه خوبی برای تبلیغ برخی شرکت های تولیدکننده مواد آرایشی شده است. اوره در لایه شاخی پوست وجود دارد و اسیدلاکتیک باعث نرم شدن لایه شاخی پوست می شود. وقتی چربی های پوست کم می شود، عمل سدی لایه شاخی مختل می شود و رطوبت پوست از دست می رود. گفته می شود که فسفولیپیدها باعث نفوذ ترکیبات مرطوب کننده به پوست شده و رطوبت پوست را نگه می دارند.
مشاهده مطلب

واژه «هیستیدین» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


CARNOSINE — Naturally occurring combination of the amino acids histidine and alanine, used in skin care products for its pro- tective and skin rejuvenating proper ties. An antioxidant and anti-in- flammatory, it protects collagen and elastin fibers in the skin from oxidative stress, improves elasticity and reduces wrinkles and other signs of aging. (INCI dictionary)



make creams

lift3
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید