یوبیکینون = Ubiquinone کیوتن  

یوبیکینون = Ubiquinone کیوتن

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه یوبیکینون، Ubiquinone می باشد.

یوبیکینون چیست؟


یوبیکینون = Ubiquinone


واژه «یوبیکینون» در مقالات سایت احسان حسنانی

کیوتن در محصولات آرایشی بهداشتی

کوانیزیم کیوتن یک حامل انرژی است که به عنوان ماده اولیه در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد.
 یوبیکینون ها مشتقات بنزوکینون هستند که 6 تا 10 واحد ترانس ایزوپرن دارند. به این ترکیبات کوآنزیم های Q گفته می شود. کوانزیم Q10 در میتوکندری بسیاری از سلولهای یوکاریوت وجود دارد و در انتقال الکترون و تنفس سلولی نقش دارد. داروهای کاهش دهنده کلسترول می توانند کوانزیم کیوتن بدن را کاهش دهند به همین دلیل به کسانی که از این داروها استفاده می کنند توصیه می شود که روزانه 100 میلی گرم کوانزیم کیوتن دررژیم مکمل غذایی شان بگنجانند. فرم کاهیده آن یوبیکینول توسط بدن بهتر جزب می شود.acs.org
 کوانزیم کیوتن یا یوبیکینون، کینون طبیعی است که در بدن بسیاری از موجودات از باکتری ها گرفته تا پستاندارن وجود دارد. اولین بار در سال 1940 شناسایی شد. در سال 1957 از میتوکندری قلب گاو استخراج شد. انواع مختلف Coenzyme Q را می توان از تعداد زنجیره های ایزوپرن جانبی شان شناسایی کرد. شایع ترین کوانزیم Q مربوط به میتوکندری انسان است که CoQ10 نام دارد و عدد 10 به تعداد واحد های تکرار شوند ایزوپرن اشاره دارد.(NCBI)
 استفاده موضعی از فرمولاسیون های حاوی کوانزیم کیوتن یوبیکینون یک آنتی اکسیدان چربی دوست است که در بدن سنتز می شود و برای تولید انرژی سلولی حیاتی است. اما مقدار آن با افزایش سن و همچنین تحت تاثیر عوامل تنش زای خارجی در بدن انسان کم می شود. در مقاله این نشان داده شدکه استفاده از کیوتن به صورت موضعی می تواند کیوتن از دست رفته پوست را تامین نموده و متابولیسم انرژی سلولی را تقویت نموده و اثر آنتی اکسیدان دارد.
 استفاده از فرمولاسیون های حاوی کیوتن، مقدار این کینون quinone را در سطح پوست افزایش داد. در لایه های عمقی تر اپیدرم، مقدار یوبیکینون به شکل قابل توجهی افزایش یافت که نشان دنده تامین موثر آن بوده است. افزایش همزمان یوبیکینول ubiquinol نشان دنده آن است که تغییر شکل متابولیک یوبیکینون در نتیجه افزایش متابولیسم انرژی حاصل شده است. گرمخانه گذاری کراتینوسینتهای انسانی کشت شده با کیوتن نشان داد که تقویت قابل توجهی در متابولسیم انرژی صورت گرفته است. به علاوه، نتایج نشان داد که پوست هایی که تحت تنش هستند از کیوتن موضعی سود برده اند چرا که این ترکیب با کاهش رادیکال های آزاد و افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی عمل می کند.(NCBI)
مشاهده مطلب

کیوتن در محصولات آرایشی بهداشتی

کوانیزیم کیوتن یک حامل انرژی است که به عنوان ماده اولیه در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. | در مقاله کیوتن در محصولات آرایشی بهداشتی از واژه کیوتن استفاده شده است.
 یوبیکینون ها مشتقات بنزوکینون هستند که 6 تا 10 واحد ترانس ایزوپرن دارند. به این ترکیبات کوآنزیم های Q گفته می شود. کوانزیم Q10 در میتوکندری بسیاری از سلولهای یوکاریوت وجود دارد و در انتقال الکترون و تنفس سلولی نقش دارد. داروهای کاهش دهنده کلسترول می توانند کوانزیم کیوتن بدن را کاهش دهند به همین دلیل به کسانی که از این داروها استفاده می کنند توصیه می شود که روزانه 100 میلی گرم کوانزیم کیوتن دررژیم مکمل غذایی شان بگنجانند. فرم کاهیده آن یوبیکینول توسط بدن بهتر جزب می شود.acs.org
کوانزیم کیوتن یا یوبیکینون، کینون طبیعی است که در بدن بسیاری از موجودات از باکتری ها گرفته تا پستاندارن وجود دارد. اولین بار در سال 1940 شناسایی شد. در سال 1957 از میتوکندری قلب گاو استخراج شد. انواع مختلف Coenzyme Q را می توان از تعداد زنجیره های ایزوپرن جانبی شان شناسایی کرد. شایع ترین کوانزیم Q مربوط به میتوکندری انسان است که CoQ10 نام دارد و عدد 10 به تعداد واحد های تکرار شوند ایزوپرن اشاره دارد.(NCBI)
نقش اصلی کیوتن آن است که به عنوان کوفاکتور در زنجیره انتقال الکترون در مجموعه واکنش های اکسایشی کاهشی مرتبط با سنتز آدنوزین تری فسفات عمل می کند.(NCBI)
از آنجا که بسیاری از عملکردهای سلولی وابسته به تامین کافی آدنوزین تری فسفات است، کوانزیم کیتون برای سلامت تمام بافت ها و ارگانهای بدن ضروری است. کوانزیم کیوتن یکی از مهمترین آنتی اکسیدان های لیپیدی است که از تشکیل رادیکال های آزاد، تغییر شکل پروتئین ها، لیپیدها و DNA جلوگیری می کند. در بسیاری از بیماری هایی که که به تولید گونه های فعال اکسیژن مرتبط است، مشاهده شده که غلظت کوانیزم کیوتن در بدن کاهش یافته است.(NCBI)
کوانزیم کیوتن چگونه تولید می شود؟ تا به امروز، تولید کوانزیم کیتون به یکی از سه روش زیر انجام می شده است:
در بین سوش های میکروبی، A. tumefaciens برای تولید کوانزیم کیوتن با روش میکروبی گزینه خوبی به شمار می آید.(Journal of Biomedicine and Biotechnology)
استفاده موضعی از فرمولاسیون های حاوی کوانزیم کیوتن یوبیکینون یک آنتی اکسیدان چربی دوست است که در بدن سنتز می شود و برای تولید انرژی سلولی حیاتی است. اما مقدار آن با افزایش سن و همچنین تحت تاثیر عوامل تنش زای خارجی در بدن انسان کم می شود. در مقاله این نشان داده شدکه استفاده از کیوتن به صورت موضعی می تواند کیوتن از دست رفته پوست را تامین نموده و متابولیسم انرژی سلولی را تقویت نموده و اثر آنتی اکسیدان دارد.
استفاده از فرمولاسیون های حاوی کیوتن، مقدار این کینون quinone را در سطح پوست افزایش داد. در لایه های عمقی تر اپیدرم، مقدار یوبیکینون به شکل قابل توجهی افزایش یافت که نشان دنده تامین موثر آن بوده است. افزایش همزمان یوبیکینول ubiquinol نشان دنده آن است که تغییر شکل متابولیک یوبیکینون در نتیجه افزایش متابولیسم انرژی حاصل شده است. گرمخانه گذاری کراتینوسینتهای انسانی کشت شده با کیوتن نشان داد که تقویت قابل توجهی در متابولسیم انرژی صورت گرفته است. به علاوه، نتایج نشان داد که پوست هایی که تحت تنش هستند از کیوتن موضعی سود برده اند چرا که این ترکیب با کاهش رادیکال های آزاد و افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی عمل می کند.(NCBI)
پس نقش کوانزیم کیوتن چیست؟ کوانیزم کیوتن به عنوان آنتی اکسیدان آزاد می شود و با تنش های اکسیدانی مبارزه می کند. به همین علت است که برای دستیابی به پوستی صاف و سالم ضروری است.
وقتی که ما پا به سن می گذاریم مقدار کوانزیم کیوتن طبیعی پوست کاهش مییابد. از آنجا که این آنتی اکسیدان حیاتی برای تولید انرژی ضروری است، کاهش آن پوست را مستعد آسیب در برابرتنشهای محیطی می کند.
خطوط ریز و چروکها تشکیل می شوند و به همین علت وجود محصولاتی که کیوتن وارد پوست می کند در روتین روزانه باید باشد تا ظاهر جوان پوست را برای مدت زمان بیشتری حفظ کند.
مشاهده مطلب

واژه «یوبیکینون» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


UBIQUINONE — CoQ10 (Co-Enzyme Q10) Liposomes. High in polyunsaturated fatty acids (especially linoleic acid) and protein, CoQ10 helps suppor t cell structure with antioxidant and protective action, and has been shown to reduce the appearance and depth of wrinkles and increase the skin’s moisture with regular use. (See also Liposomes.) (INCI dictionary)
Coneflower, Echinacea – Echinacea purpurea CoQ10 (Co-Enzyme Q10) – Ubiquinone Coriander – Coriandrum sativum (INCI dictionary)



make creams

lift3
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید