فراورده ضدآفتاب = sunscreen 

فراورده ضدآفتاب = sunscreen

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی



چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه فراورده ضدآفتاب، Sunscreen می باشد.

فراورده ضدآفتاب چیست؟


فراورده ضدآفتاب = Sunscreen
sun filter, sunscreen filters, UV filters = فیلترهای آفتاب، فیلترهای فرابنفش، ضد آفتاب 

sunscreen = ضدآفتاب

DYCAPRYLYL CARBONATE — Plant-derived fat used as an emollient and skin conditioner. Added to sunscreens, moisturizers and anti-aging formulations, it increases the spreadability of the prod- uct. It is considered a “dry emollient” for its ability to soften skin and replenish its moisture content without leaving a greasy feel. (INCI dictionary)
GALACTOARABINAN — A polysaccharide extracted from the larch tree. In sun care products, it improves the SPF of sunscreens by reducing par ticle size of ingredients, increasing their ability to disperse onto the skin. Has antioxidant proper ties. (INCI dictionary)
PADIMATE O — An ingredient shown to protect skin from the sun’s harmful UV rays. An effective sunscreen, recognized by the U.S. Food and Drug Administration. (INCI dictionary)
POLYAMIDE-8 — A natural polymer derived from pine trees. Used in water-resistant sunscreens as a water repellent and SPF enhancer. (INCI dictionary)
TITANIUM DIOXIDE — Naturally occurring mineral that actually deflects the sun’s burning rays off the skin, offering significant protec- tion from damaging UVA/UVB rays. Often combined with zinc oxide, it is a superb ingredient for sunscreens. (INCI dictionary)
SHEA BUTTER: An excellent emollient, moisturizer and anti-inflammatory agent derived from the crushing and boiling of the seeds from the Shea tree. Has some natural ultraviolet protection property, offering up to spf 6 but should not be used exclusively as a sunscreen. Absorbs rapidly into the skin without leaving a greasy film. Used often in cosmetic products and also in food products as a substitute for cocoa butter. (cellularskinrx.com)


واژه «فراورده ضدآفتاب» در مقالات سایت احسان حسنانی

محصولات مراقبت از پوست در برابر آفتاب

| در مقاله محصولات مراقبت از پوست در برابر آفتاب از واژه فراورده ضدآفتاب استفاده شده است.
آیا کودکان هم باید کرم ضدآفتاب بزنند؟ البته. اتفاقاً کودکان از بزرگسالان بیشتر مستعد آسیب در برابر آفتاب هستند. آسیب هایی که قبل از هجده سالگی به پوست وارد می آیند، مزمن هستند. در چند سال اول زندگی، بهتر است با پوشانیدن لباس، کودک را در برابر آفتاب، محافظت کنیم. در سنین بالاتر، فرآورده های ضدآفتاب مخصوص کودکان که معمولاً ویسکوزیته کمتر (قوام شل تری) از ضدآفتاب های معمولی دارند استفاده شود. آیا ضدآفتاب در زمستان هم ضرورت دارد؟ بله. حتی در زمستان و در هوای ابری، نیاز به استفاده از فراورده ضدآفتاب می باشد. زیرا پرتوهای فرابنفش خورشید در زمستان هم وجود دارند و از ابرها هم عبور می کنند. البته میزان اشعه مضر خورشید در زمستان، به مراتب کمتر از تابستان است. آیا ضدآفتاب های با SPF خیلی بالا ضرر دارند؟ هرچه SPF یک فراورده ضدآفتاب بالا رود، احتمال بروز حساسیت پوستی بیشتر می شود. از طرفی انسان با خیال اینکه فراورده ضدآفتاب قوی استفاده نموده، با خیال آسوده تری در آفتاب قرار می گیرد و پرتوهای بیشتری دریافت می کند. به همین علت می توان گفت که استفاده از SPF های بالا تا حدودی مضر است. بهتر است استفاده از ضدآفتاب های با SPF بالای 50، با مشورت پزشک انجام شود.
مشاهده مطلب

دانستنی های پوست و مو: پرتوهای فرابنفش

0 | در مقاله دانستنی های پوست و مو: پرتوهای فرابنفش از واژه فراورده ضدآفتاب استفاده شده است.
یکی از روشهای محافظت پوست در برابر اشعه UV خورشید استفاده از فراورده های ضد آفتاب (کرم و لوسیون) است یک فراورده ضدآفتاب خوب باید از رسیدن UVB به پوست به طور کامل جلوگیری کند و تا حد امکان مانع رسیدن UVA به پوست شود(حداقل محدوده -nm موسوم به UVA II را حذف کند) دانستنی هایی در مورد پرتوهای فرابنفش خورشید آندسته از UV که به زمین می رسد شامل 10 درصد UVB و 90درصد UVA است.
مشاهده مطلب

دانستنی های پوست و مو: عیار حفاظت در برابر آفتاب

0 | در مقاله دانستنی های پوست و مو: عیار حفاظت در برابر آفتاب از واژه فراورده ضدآفتاب استفاده شده است.
زمان لازم برای قرمز شدن پوست در اثر UV با استفاده از فراورده ضدآفتاب نسبت به همین زمان وقتی فراورده ضدآفتاب استفاده نشود
اکنون FDA (Food & Drug Administration) حداکثر SPF مجاز یک فراورده ضدآفتاب را (برای اشخاص با پوست سفید و نازک که در معرض آفتاب کار می کنند) 30 معرفی کرده و در عوض استفاده مکرر این فراورده ها (چند بار در طول روز برای این افراد) توصیه شده، زیرا SPF بیش از حد بالا باعث می شود شخص زمان زیادتری را با خیال آسوده در برابر آفتاب سپری کند در ضمن ممکن است فراورده کم تر از حداقل مقدار مورد نیاز (2 میلی گرم به ازای هر cm2 از پوست ) استفاده شده باشد. احساس ایمنی کاذب بالا بودن عدد SPF موجب ایجاد احساس ایمنی کاذب در اغلب افراد می شود و موجب می شود با خیال آسوده تری در مقابل آفتاب قرار بگیرند. این افراد معمولاً در اثر عدم تکرار و تجدید به موقع فراورده ضد آفتاب، دچار آفتاب سوختگی می شوند.
نکته ای که باید در مورد عدد SPF به آن دقت کرد آن است که هیچ یک از روشهای فوق دقیق نیست و ممکن است نتایج یکی با دیگری مطابقت نداشته باشد زیرا پارامترهایی مثل میزان فراورده ضدآفتاب مالیده شده، منبع نور، مدت زمان تابش پرتو UV و … که روی نتایج آزمایش موثرند ممکن است در روشهای مختلف و در نقاط مختلف جهان با یکدیگر تفاوت داشته باشند.
مشاهده مطلب

واژه «فراورده ضدآفتاب» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


DYCAPRYLYL CARBONATE — Plant-derived fat used as an emollient and skin conditioner. Added to sunscreens, moisturizers and anti-aging formulations, it increases the spreadability of the prod- uct. It is considered a “dry emollient” for its ability to soften skin and replenish its moisture content without leaving a greasy feel. (INCI dictionary)
GALACTOARABINAN — A polysaccharide extracted from the larch tree. In sun care products, it improves the SPF of sunscreens by reducing par ticle size of ingredients, increasing their ability to disperse onto the skin. Has antioxidant proper ties. (INCI dictionary)
PADIMATE O — An ingredient shown to protect skin from the sun’s harmful UV rays. An effective sunscreen, recognized by the U.S. Food and Drug Administration. (INCI dictionary)
POLYAMIDE-8 — A natural polymer derived from pine trees. Used in water-resistant sunscreens as a water repellent and SPF enhancer. (INCI dictionary)
TITANIUM DIOXIDE — Naturally occurring mineral that actually deflects the sun’s burning rays off the skin, offering significant protec- tion from damaging UVA/UVB rays. Often combined with zinc oxide, it is a superb ingredient for sunscreens. (INCI dictionary)
SHEA BUTTER: An excellent emollient, moisturizer and anti-inflammatory agent derived from the crushing and boiling of the seeds from the Shea tree. Has some natural ultraviolet protection property, offering up to spf 6 but should not be used exclusively as a sunscreen. Absorbs rapidly into the skin without leaving a greasy film. Used often in cosmetic products and also in food products as a substitute for cocoa butter. (cellularskinrx.com)
 


مطلب قبلی: آفتابگردان

مطلب بعدی: سفتی پوست

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید