گلیکولیک اسید = glycolic acid  

گلیکولیک اسید = glycolic acid

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه گلیکولیک اسید، Glycolic Acid می باشد.

گلیکولیک اسید چیست؟


گلیکولیک اسید = Glycolic Acid
thioglycolic acid = تیوگلیکولیک اسید

glycolic acid = گلایکولیک اسید

GLYCOLIC ACID — Fruit acid from sugar cane and other sources, often used in exfoliating masks and lotions to help remove dead skin cells and promote new cell growth. (See also Fruit Acids.) (INCI dictionary)
SACCHARUM OFFICINARUM — Sugar Cane Extract. A main source of glycolic acid, its mild exfoliating action helps remove dead skin cells and encourage new cell growth. An excellent addition to anti-aging products. (See also Fruit Acids.) Sometimes used as a natural scent. (INCI dictionary)
ARGININE: An amino acid that binds to the pure glycolic acid molecule. Once bonded, it allows for controlled delivery of glycolic acid into the skin over a prolonged period of time thus reducing irritation that usually accompanies AHA use. Promotes collagen synthesis and increases skin elasticity. (cellularskinrx.com)
GLYCOLIC ACID: Alpha Hydroxy Acids are a group of naturally occurring acids which are derived from certain plants and fruits. The most commonly used form of AHA is Glycolic Acid, which comes from sugar cane. Glycolic Acid dissolves the “glue” that holds dead skin cells together in the epidermis. Once loosened up, these dead skin cells can be easily dissolved or exfoliated to reveal new skin underneath. Glycolic acid reduces and prevents fine lines, lightens hyperpigmentation, and unclogs pores. (cellularskinrx.com)
Alpha-Hydroxy Acids: Any one of several acids used as an exfoliant and in anti-wrinkle products. Lactic acid may be animal-derived (see Lactic Acid). Alternatives: glycolic acid, citric acid, and salicylic acid are plant- or fruit-derived. (peta.org)

تیوگلیکولیک اسید = Thioglycolic Acid
thioglycolic acid = تیوگلیکولیک اسید


تلفظ glycolic acid ↓


واژه «گلیکولیک اسید» در مقالات سایت احسان حسنانی

اسیدهای آلفا هیدروکسی در محصولات آرایشی بهداشتی

اسیدهای آلفا هیدروکسی دسته ای از اسیدهای کربوکسیلیک هستند که روی اتم کربن آلفای آنها، یک گروه هیدروکسیل نشسته است. کربن آلفا به اتم کربن مجاور با گروه کربوکسیل گفته می شود.
 آلفا هیدروکسی اسیدها همچنین از جمله مواد جاذب الرطوبه می باشند اسیدهای آلفا هیدروکسی معمولا با غلظت 30 تا 70 و اسیدیته 2 تا 3.5 در لایه برداری شیمیایی استفاده می شوند. آشنایی با اسیدهای میوه ای گلیکولیک اسید رایجترین و ساده ترین اسید آلفا هیدروکسی است. لاکتیک اسید، سیتریک اسید و مالئیک اسید از دیگر اسیدهای آلفاهیدروکسی می باشند. از بین این مواد می توان به لاکتیک اسید و گلایکولیک اسید اشاره نمود. از جمله سایر آلفا هیدروکسی اسیدها، مالیک اسید موجود در انواع سیب، سیتریک اسید مشتق از میوه های ترش و تارتاریک اسید موجود در انواع انگور اشاره نمود. اسیدهای آلفاهیدروکسی از کجا می آیند؟ - اسید گلیکولیک: از نیشکر
 البته اسیدهای آلفا هیدروکسی لزوما از این منابع طبیعی به دست نمی آیند. بلکه بسیاری از آنها با روش های شیمیایی سنتز می شوند. 1- اسید گلیکولیک ساده ترین، ایمن ترین و پر کاربرد ترین اسید آلفا هیدروکسی، گلیکولیک اسید است. گلیکولیک اسید یک ماده لایه بردار است. سلولهای مرده سطح پوست را می زداید تا پوست با طراوت و تازه شود. این ویژگی باعث می شود که پیری پوست، تیرگی پوست، لکه های خورشیدی و جوش های پوست راحت تر برطرف شوند. محصولات لایه بردار فرموله شده با اسیدهای آلفا هیدروکسی کرم گلایکو-آ ISIS Pharma
 غلظت گلیکولیک اسید در این کرم بالا ( درصد) است. بنابراین توصیه می شود:
مشاهده مطلب

سورفکتانت ها: اتوکسی کربوکسیلات ها

اتوکسی کربوکسیلات ها از واکنش کلرواستیک اسید با اتوکسیلات ها به وجود می آیند.
 این محصولات اترهای گلیکولیک اسید (HO-CH2-COOH) بوده که به وسیله واکنش کلرواستیک اسید با اتوکسیلات مربوط تهیه می شوند.
مشاهده مطلب

بیماری های پوست و مو: هایپرپیگمنتاسیون / هیپرپیگمانتاسیون

پیگمانتاسیون می تواند هایپر یا هایپو باشد. هایپرپیگمنتاسیون یا هایپرپیگمنتیشن یکی از عوارض پوستی است که در اثر تجمع غیریکنواخت رنگدانه های ملانین در پوست اتفاق می افتد. این عارضه شایع اما بی ضرر است. از 40 سالگی به بعد از هر 3 خانم یک نفر دچار لکه های پیری می شود و از 50 سال به بالا بیش از 90 درصد خانم ها به هایپرپیگمنتیشن مبتلا می شوند. برای از بین بردن کک و مک، لکه های پیری و هایپرپیگمنتاسیون از لیزر می توان استفاده نمود.
 درمان این نوع بیماری ها عمدتاً TCA است که نوعی لایه بردار می باشد که به عنوان یک پیلینگ شیمیایی داخل مطب یا کلینیک استفاده می شود. پیلینگ شیمیایی با گلیکولیک اسید همراه با آداپالن و آزالئیک اسید انجام می شود.
مشاهده مطلب

صاف کردن مو، روش شیمیایی و دائمی

صاف کننده های دائمی بر پایه تیو گلیکولیک اسید عمل می کنند. روش های ملایم تری مثل روش برزیلی و روش ژاپنی نیز برای صاف کردن موها معرفی شده است.
مشاهده مطلب

واژه «گلیکولیک اسید» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


GLYCOLIC ACID — Fruit acid from sugar cane and other sources, often used in exfoliating masks and lotions to help remove dead skin cells and promote new cell growth. (See also Fruit Acids.) (INCI dictionary)
SACCHARUM OFFICINARUM — Sugar Cane Extract. A main source of glycolic acid, its mild exfoliating action helps remove dead skin cells and encourage new cell growth. An excellent addition to anti-aging products. (See also Fruit Acids.) Sometimes used as a natural scent. (INCI dictionary)
ARGININE: An amino acid that binds to the pure glycolic acid molecule. Once bonded, it allows for controlled delivery of glycolic acid into the skin over a prolonged period of time thus reducing irritation that usually accompanies AHA use. Promotes collagen synthesis and increases skin elasticity. (cellularskinrx.com)
GLYCOLIC ACID: Alpha Hydroxy Acids are a group of naturally occurring acids which are derived from certain plants and fruits. The most commonly used form of AHA is Glycolic Acid, which comes from sugar cane. Glycolic Acid dissolves the “glue” that holds dead skin cells together in the epidermis. Once loosened up, these dead skin cells can be easily dissolved or exfoliated to reveal new skin underneath. Glycolic acid reduces and prevents fine lines, lightens hyperpigmentation, and unclogs pores. (cellularskinrx.com)
Alpha-Hydroxy Acids: Any one of several acids used as an exfoliant and in anti-wrinkle products. Lactic acid may be animal-derived (see Lactic Acid). Alternatives: glycolic acid, citric acid, and salicylic acid are plant- or fruit-derived. (peta.org)




webinar masterclass
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید