پانتنول = Panthenol پنتنول  

پانتنول = Panthenol پنتنول

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه پانتنول، Panthenol می باشد.

پانتنول چیست؟


پانتنول = Panthenol
D-panthenol = دپنتنول، پیش ساز ویتامین ب 5

panthenol = پاتنول، پنتنول

VOLUMIZERS — Substances that bind to and thicken hair fiber to increase fullness. Examples: soy protein, almond protein, wheat protein, panthenol, herbal gums, quinoa protein. (INCI dictionary) 
حجم دهنده مو: تركيباتي كه به مو متصل شده و موها را ضخيم تر مي كند و پرپشت تر نشان مي دهد. مثال ها: پروتئين سويا، پروتئين بادام، پروتئين گندم، پانتنول، صمغ هاي گياهي، پروتئين كينوآ.
PANTHENOL — Vitamin B-5. Natural hair thickener that helps give hair body and hold. An excellent hydrator, it nourishes and strengthens the scalp and promotes hair health. Also used as a natural skin hydrator, it is sometimes known as Pantothenic Acid. (INCI dictionary)
Vitamin B-5 – Panthenol (INCI dictionary)
Panthenol Dexpanthenol Vitamin B-Complex Factor Provitamin B-5: Can come from animal or plant sources or synthetics. In shampoos, supplements, emollients, etc. In foods. Derivative: Panthenyl. Alternatives: synthetics, plants. (peta.org)
Clay Lighteners: Clay lighteners are lightening powders that contain organic pigments and also (they claim) 17 amino acids, silk extracts, olive oil, panthenol and milk, as well as being ammonia free. They are not clay at all and are simply promoted as natural and better for the condition of the hair. They are effective, but can easily be over-processed and can cause serious damage to the hair shaft if adequate care is not taken. (thehairstyler.com)
Asebiol by BASF: synergistic sebo-regulating complex especially developed to rebalance the amount of sebum on the scalp by inhibiting 5α-reductase, the enzyme responsible for its production. It is clinically proven to visibly reduce the appearance of the oiliness and imperfections of the skin. It is a water-soluble liquid. INCI: Aqua (and) Pyridoxine HCL (and) Niacinamide (and) Glycerin (and) Panthenol (and) Hydrolyzed Yeast Protein (and) Threonine (and) Allantoin (and) Biotin ()
Ginkgo Biloba Leaf Extract, Alcohol Denat. (Alcool De Betterave), Viburnum Prunifolium Extract, Hydrolyzed Soy Protein, 3 Aminopropane Sulfonic Acid, Sodium Chondroitin Sulfate, Pvp, Pyridoxine Hcl (Vitamine B6), Ethyl Ester Of Hydrolyzed Silk, Panthenol (Provitamine B5), Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract (Procyanidols De Raisin), Camellia Sinensis Leaf Extract (Extrait De Thé), Propylene Glycol, Methylsilanol Acetyltyrosine. (Phytocyan serum ingredients)
Cinchona Succirubra Bark Extract (Quinquina), Sodium Laureth Sulfate (Dérivé D'huile De Coco), Water / Aqua (Eau Purifiée), Cocamidopropyl Betaine (Dérivé D'huile De Coco), Lauryl Glucoside, Peg-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Wheat Protein Pg-Propyl Silanetriol (Dérivé De Blé), Fragrance / Parfum, Panthenol (Provitamine B5), Propylene Glycol, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Pyridoxine Hcl, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract (Procyanidols De Raisin), Phenoxyethanol, Parabens (Ethyl, Butyl), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Tetrasodium Edta, Sodium Chloride. (Phytocyan shampoo ingredients)
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM MYRETH SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL CAPRYLATE, PEG-150 DISTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), POLYQUATERNIUM-10, PANTHENOL, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, BUTYLENE GLYCOL, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT, CARAME (Gentle Shampoo (mustela.com))

دکسپانتنول = Dexpanthenol
Panthenol
panthenol molecule
Panthenol
panthenol pantothenic acid


واژه «پانتنول» در مقالات سایت احسان حسنانی

پنتنول در محصولات آرایشی بهداشتی

دپنتنول یا پرو ویتامین B5 برای رطوبت رسانی به پوست و همچنین خواص تسکینی اش در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شود.
 پانتنول و دکسپانتنول پانتنول یا پروویتامین ب5 به نام پنتوتنول و پنتوتنیل الکل نیز شناخته می شود.
 کاربردهای دکسپانتنول پانتنول برای درمان زخم ها، کبودی ها، اسکارها، سوختگی ها، ترمیم بخیه های جراحی و درماتوزها کاربرد دارد.
 اخیرا کشف شده که پانتنول را می توان به عنوان ابزاری برای افزایش نفوذ سایر ترکیبات به داخل پوست استفاده کرد.
 ویژگی های پانتنول پانتنول موضعی به خوبی توسط پوست تحمل می شود. پوست را رطوبت رسانی می کند. زبری پوست را کاهش می دهد. قوام و خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود می بخشد. از پوست در برابر عوامل تحریک و آسیب های ناشی از سدیم لوریل سولفات محافظت می کند. تسکین دهنده پوست، ضدالتهاب و ضدخارش است.
 رطوبت رسانی پانتنول خاصیت هیگروسکوپی (جذب آب) دارد. یک مرطوب کننده موثر برای لایه شاخی می باشد و در کنار گلیسرول اثربخش تر هم می شود. خشکی، زبری، خارش و قرمزی پوست را برطرف می کند. برای درمان درماتیت آتوپیک، ایکتیوز، پسوریازیس و درماتیت تماسی موثر است.
 پانتنول به خاطر رطوبت رسان بودنش برای محصولات مراقبت از مو نیز ماده موثره خوبی به شمار می آید. خاصیت ارتجاعی مو را افزایش می دهد، مو را نرم می کند و شانه کردن مو را آسان می کند.
 پرو ویتامین و ویتامین پنتنول، پانتنول، پنتوتنول واژه های مترادف هستند.
 پانتنول یا دکسپانتنول به عنوان پیش ساز ویتامین ب5 یا پروویتامین ب5 می شناسند.
 مثلا پانتنول (پرو ویتامین ب5) در پوست متابولیزه شده و توسط سیستم های آنزیمی پوست تبدیل به پانتوتنیک اسید (ویتامین ب5) می شود.
 ایزومر نوری D پانتنول، تحت عنوان دکسپانتنول، کاربرد وسیعی در داروسازی دارد.
 پانتنول محلول در آب، پایدار و با وزن ملکولی پایین است و به راحتی به لایه شاخی نفوذ می کند.
 پانتنول به صورت موضعی برای درمان زخم، کوفتگی، اسکار، زخم های ناشی از فشار، سوختگی، جای زخم پس از جراحی و درماتوز به کار می رود.
 پانتنول موضعی به خوبی توسط پوست تحمل می شود. استفاده از این ماده سبب هیدراسیون پوست (این ویتامین تا حدودی اثر جاذب الرطوبه نیز دارد)، صاف شدن سطح پوست، افزایش الاستیسیته درم، محافظت در برابر عوامل تحریک زا، اثر ضد التهاب و تأثیر ضد خارش می گردد. به طور معمول این ویتامین در محدوده 1% در فرمولاسیون فرآورده ها به کار می رود.
مشاهده مطلب

پنتنول در محصولات آرایشی بهداشتی

دپنتنول یا پرو ویتامین B5 برای رطوبت رسانی به پوست و همچنین خواص تسکینی اش در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شود. | در مقاله پنتنول در محصولات آرایشی بهداشتی از واژه پنتنول استفاده شده است.
ایزومر نوری راست گردان پنتنول را دکسپانتنول می نامند.
پنتنول محلول در آب و پایدار است. وزن مولکولی پایینی دارد و به راحتی به داخل لایه شاخی نفوذ می کند.
پنتنول با افزایش تکثیر و تقسیم فیبروبلاست ها و re-epithelialization اپیدرمال در ترمیم زخم ها نقش دارد.
پرو ویتامین و ویتامین پنتنول، پانتنول، پنتوتنول واژه های مترادف هستند.
دپنتنول یا دکسپنتنول ایزومر نوری راست گرد پنتنول است.
مشاهده مطلب

مواد اولیه سازنده شامپو | ترکیبات شامپو

شامپو آمیزه ای است از آب، مواد فعال کننده سطحی و مواد افزودنی. آب بخش عمده فرمولاسیون شامپو را تشکیل می دهد و ماده پایه ای شامپو محسوب می شود. سورفکتانت ها، پاک کننده های اصلی شامپو هستند. سایر موادی که در شامپو وجود دارد، برای تقویت کف، افزایش ویسکوزیته، اصلاح بو، رنگ و همچنین برای جلوگیری از فساد میکروبی شامپو به آن اضافه می شوند. در این مقاله هر یک از اجزاء تشکیل دهنده شامپو به طور خلاصه تعریف می شود. | در مقاله مواد اولیه سازنده شامپو | ترکیبات شامپو از واژه پنتنول استفاده شده است.
پنتنول و ویتامین ب برخلاف بقیه ویتامین ها به داخل محور مو نفوذ می کنند و برای افزایش استحکام و سلامت مو مفید می باشد. (دقت کنید که از ویتامین برای افزودن خواص نرم کنندگی استفاده شده نه تغذیه و تقویت مو) هرچند پروتوئین موجود در شامپو ها به داخل محور مو نفوذ نمی کنند اما با پوشانیدن سطح مو باعث پرپشت به نظر آمدن و افزایش خاصیت نرم کنندگی می شوند. پروتوئین ابریشم به افزایش درخشندگی مو کمک می کند. دپنتنول دپنتنول یا پرو ویتامین B5 به شکل مایع شفاف، بدون رنگ و غلیظ عرضه شده و در فرمولاسیون شامپوها و محصولات آرایشی بهداشتی به عنوان ماده پیش ساز ویتامین B5 یا اسید پنتوتنیک استفاده می شود. دپنتنول نفوذ نسبتا عمیقی به داخل پوست دارد و رطوبت پوست را تأمین می نماید. گوار هیدروکسی پروپیل تریمونیوم کلراید این ماده که به اختصار گوار نامیده می شود، پودر سفیدرنگ مایل به زرد است و از دسته سورفکتانت های کاتیونی به شمار می آید. این ماده، لایه نازکی روی سطح پوست یا مو تشکیل داده، سورفکتانت های آنیونی به جا مانده از شامپو را خنثی کرده و از پوست و ومو محافظت می کند. گوار به شامپوها، لوسیون ها و محصولات آرایشی ویسکوزیته می دهد و با سایر مواد فعال کننده سطحی سازگار است. گوار نرم کننده پوست و مو می باشد. این ترکیب علاوه بر شامپوها، در کرم های نرم کننده، ژل های موی سر، اسپری های ضد عرق و کرم های ضدآفتاب نیز استفاده می شود. پلی کواترنیوم حالت دهنده کاتیونی به شکل پودر سفیدرنگ که به عنوان نرم کننده در فرمولاسیون شامپوها استفاده می شود. این ترکیب در آب قابل حل بوده و قابلیت ترمیم شکاف های انتهایی مو (split end) را دارد. شانه خوری و شکل گیری مو را افزایش می دهد و با سایر مواد فعال کننده سطحی سازگاری بالایی دارد. روش صحیح شامپو کردن موها
مشاهده مطلب

واژه «پانتنول» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


VOLUMIZERS — Substances that bind to and thicken hair fiber to increase fullness. Examples: soy protein, almond protein, wheat protein, panthenol, herbal gums, quinoa protein. (INCI dictionary) 
حجم دهنده مو: تركيباتي كه به مو متصل شده و موها را ضخيم تر مي كند و پرپشت تر نشان مي دهد. مثال ها: پروتئين سويا، پروتئين بادام، پروتئين گندم، پانتنول، صمغ هاي گياهي، پروتئين كينوآ.
PANTHENOL — Vitamin B-5. Natural hair thickener that helps give hair body and hold. An excellent hydrator, it nourishes and strengthens the scalp and promotes hair health. Also used as a natural skin hydrator, it is sometimes known as Pantothenic Acid. (INCI dictionary)
Vitamin B-5 – Panthenol (INCI dictionary)
Panthenol Dexpanthenol Vitamin B-Complex Factor Provitamin B-5: Can come from animal or plant sources or synthetics. In shampoos, supplements, emollients, etc. In foods. Derivative: Panthenyl. Alternatives: synthetics, plants. (peta.org)
Clay Lighteners: Clay lighteners are lightening powders that contain organic pigments and also (they claim) 17 amino acids, silk extracts, olive oil, panthenol and milk, as well as being ammonia free. They are not clay at all and are simply promoted as natural and better for the condition of the hair. They are effective, but can easily be over-processed and can cause serious damage to the hair shaft if adequate care is not taken. (thehairstyler.com)
Asebiol by BASF: synergistic sebo-regulating complex especially developed to rebalance the amount of sebum on the scalp by inhibiting 5α-reductase, the enzyme responsible for its production. It is clinically proven to visibly reduce the appearance of the oiliness and imperfections of the skin. It is a water-soluble liquid. INCI: Aqua (and) Pyridoxine HCL (and) Niacinamide (and) Glycerin (and) Panthenol (and) Hydrolyzed Yeast Protein (and) Threonine (and) Allantoin (and) Biotin ()
Ginkgo Biloba Leaf Extract, Alcohol Denat. (Alcool De Betterave), Viburnum Prunifolium Extract, Hydrolyzed Soy Protein, 3 Aminopropane Sulfonic Acid, Sodium Chondroitin Sulfate, Pvp, Pyridoxine Hcl (Vitamine B6), Ethyl Ester Of Hydrolyzed Silk, Panthenol (Provitamine B5), Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract (Procyanidols De Raisin), Camellia Sinensis Leaf Extract (Extrait De Thé), Propylene Glycol, Methylsilanol Acetyltyrosine. (Phytocyan serum ingredients)
Cinchona Succirubra Bark Extract (Quinquina), Sodium Laureth Sulfate (Dérivé D'huile De Coco), Water / Aqua (Eau Purifiée), Cocamidopropyl Betaine (Dérivé D'huile De Coco), Lauryl Glucoside, Peg-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Wheat Protein Pg-Propyl Silanetriol (Dérivé De Blé), Fragrance / Parfum, Panthenol (Provitamine B5), Propylene Glycol, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Pyridoxine Hcl, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract (Procyanidols De Raisin), Phenoxyethanol, Parabens (Ethyl, Butyl), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Tetrasodium Edta, Sodium Chloride. (Phytocyan shampoo ingredients)
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM MYRETH SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL CAPRYLATE, PEG-150 DISTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), POLYQUATERNIUM-10, PANTHENOL, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, BUTYLENE GLYCOL, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT, CARAME (Gentle Shampoo (mustela.com))

DEXPANTHENOL: A form of vitamin B5, volumizes, hydrates and repairs surface skin cells upon application. (cellularskinrx.com)
Panthenol Dexpanthenol Vitamin B-Complex Factor Provitamin B-5: Can come from animal or plant sources or synthetics. In shampoos, supplements, emollients, etc. In foods. Derivative: Panthenyl. Alternatives: synthetics, plants. (peta.org)


nivea history lanolin alcohol
 تاریخچه برند نیوآ : اوسریت یک لانولین الکل تخلیص شده می باشد که محتوی کلسترول بالایی دارد. لانولین الکل خالص یا اوسریت آلرژی کمتری نسبت به سایر لانولین الکل ها دارد. لانولین الکل یک ماده طبیعی است که حاوی مخلوطی از لیپیدهای مرتبط با پوست است که از مومهای پشم گوسفند استخراج می شود. ترکیبات اصلی تشکیل دهنده کرم نیوآ عبارتند از: آب، پارافین، گلیسیرین، پانتنول، سیتریک اسید، اسانس و اوسریت امول جنت. امول جنت یعنی امولسیون کننده.

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید