سرسیاه = blackheads 

سرسیاه = blackheads

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه سرسیاه، Blackheads می باشد.

سرسیاه چیست؟


جوش سرسیاه = Blackhead
blackhead = سرسیاه

Tallow Tallow Fatty Alcohol Stearic Acid: Rendered beef fat. May cause eczema and blackheads. In wax paper, crayons, margarines, paints, rubber, lubricants, etc. In candles, soaps, lipsticks, shaving creams, other cosmetics. Chemicals (e.g., PCB) can be in animal tallow. Derivatives: Sodium Tallowate, Tallow Acid, Tallow Amide, Tallow Amine, Talloweth-6, Tallow Glycerides, Tallow Imidazoline. Alternatives: vegetable tallow, Japan tallow, paraffin, ceresin (see alternatives to Beeswax). Paraffin is usually from petroleum, wood, coal, or shale oil. (peta.org)
acne lesions, characterized by open comedones (blackheads) and closed comedones (whiteheads) = زخم های آکنه با کومدون های باز (سرسیاه) یا کومدون های بسته (سرسفید)

سرسیاه = Blackheads
acne lesions, characterized by open comedones (blackheads) and closed comedones (whiteheads) = زخم های آکنه با کومدون های باز (سرسیاه) یا کومدون های بسته (سرسفید)


تلفظ blackheads ↓


واژه «سرسیاه» در مقالات سایت احسان حسنانی

آشنایی با آکنه، جوش صورت

آکنه بیماری دستگاه پیلوسباسه است که شامل ضایعات التهابی و غیرالتهابی می باشد. ضایعات غیرالتهابی را کمدون می گویند. کمدون ها می توانند سرسیاه یا سرسفید باشند. پاپول ها، پوستچول ها، نگول ها، کیست ها از دیگر انواع آکنه هستند. آکنه های خفیف با آنتی بیوتیک و آکنه های شدید با ایزوترتینوئین درمان می شوند.
مشاهده مطلب

محصولات آرایشی بهداشتی غیرکومدون ساز

واژه غیرکومدون ساز یا غیرمولد جوش، یعنی محصول به احتمال کمتری ایجاد جوش می کند. آکنه بیماری دستگاه پیلوسباسه است که شامل ضایعات التهابی و غیرالتهابی می باشد. ضایعات غیرالتهابی را کمدون می گویند. کمدون ها می توانند سرسیاه یا سرسفید باشند.
مشاهده مطلب

دانستنی های پوست و مو: پوست چرب

پوستی که دارای چربی زیاد بوده و غدد سبوم در آن ها بیش از حد فعال است را پوست چرب می نامند. پوست های چرب مستعد جوش زدن بوده و چروک های عمیقی روی آن ایجاد می شود. اگرچه استعداد چروک شدن در آن ها کمتر است. مراقبت از پوست چرب شامل پاکسازی و زدودن سلول های مرده و آلودگی های چرب پوست می باشد.
 پوست هایی که دارای مقدار زیادی چربی یا سبوم هستند و غدد تولیدکننده چربی در آنها بیش از حد فعال است را پوست چرب می نامند. در پوست های چرب معمولا فولیکول ها باز و بزرگتر از حد معمول می باشند. پوست های چرب بیشتر مستعد ایجاد جوش هستند. اما استعداد چروک شدن آن کمتر است. با این وجود چروک هایی که در پوست های چرب ایجاد می شوند، بسیار عمیق تر هستند. اگر پوست چرب به شکل صحیح تمیز نشود، سلول های مرده و آلودگی ها در چربی های پوست جمع شده و با مسدود کردن فولیکول ایجاد دانه های سرسیاه یا کومدون می نمایند.
 توجه داشته باشید که پوست چرب نباید بیش از حد شسته شود. زیرا این کار وضعیت آن را بدتر می نماید. پوست افرادی که دارای ترشح زیادی از سبوم هستند را پوست چرب می نامند. پوست های چرب براق، ضخیم و رنگی کدر دارند. پوست های چرب غالباً دارای منفذ و لک و آسیب هستند. این نوع پوست ها مستعد جوش های سرسیاه می باشد. در این نوع پوست غدد سباسه بیش فعال شده و چربی تولید بیش از نیاز می باشد.
مشاهده مطلب

دانستنی های پوست و مو: پیلینگ

پیلینگ شیمیایی یکی از روش های ترمیم و درمان نسبی چین و چروک های زودرس است که در آن با استفاده از مواد کراتولیتیک، لایه ای از روی پوست برداشته می شود.
 اپیدرم ابریژن یا پیلینگ به معنای تراش دادن اپیدرم می باشد پیلینک می تواند با دستگاه یا بدون دستگاه انجام شود. نوع بدون دستگاه آن توسط مواد شیمیایی یا کرم های پیلینگ انجام می شود. کرم های پیلینگ حاوی موادی است که باعث حل و متلاشی شدن سلول های مرده سطح پوست می شود. پیلینگ پوست را نرم نموده و دانه های سرسیاه پوست را می زداید.
مشاهده مطلب

کتاب فراورده های آرایشی بهداشتی دکتر جواد شکری

کتاب فرآورده های آرایشی بهداشتی (کلیات، فرمولاسیون و روش ساخت) تالیف دکتر جواد شکری عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، نشر افروز چاپ اول بهار 82 با استفاده از معتبرترین منابع آرایشی بهداشتی نوشته شده و فرمولاسیون های مهم با ذکر روش ساخ در آن درج شده است. از ویژگی های جالب این کتاب می توان به ایندکس عمومی فارسی و انگلیسی و ایندکس مواد شیمیایی و ارائه رفرنس های در انتهای هر فصل نام برد.
 آکنه می تواند به صورت سرسیاه با کومدون های باز و سرسفید با سرسفید با کومدون های بسته بروز کند. در فرآیند بروز آکنه، میکروارگانیسم هایی مثل باکتری پروپیونی آکنه، استافیلو کوکوس آلگوس و کورینه باکتریوم آکنه نقش دارند که این باکتری ها با تولید آنزیم لیپاز، تری گلیسرید موجود در سبوم را به اسیدهای چرب و گلیسرول هیدرولیز می کند.
مشاهده مطلب

آشنایی با آکنه، جوش صورت

آکنه بیماری دستگاه پیلوسباسه است که شامل ضایعات التهابی و غیرالتهابی می باشد. ضایعات غیرالتهابی را کمدون می گویند. کمدون ها می توانند سرسیاه یا سرسفید باشند. پاپول ها، پوستچول ها، نگول ها، کیست ها از دیگر انواع آکنه هستند. آکنه های خفیف با آنتی بیوتیک و آکنه های شدید با ایزوترتینوئین درمان می شوند. | در مقاله آشنایی با آکنه، جوش صورت از واژه سرسیاه استفاده شده است.
مشاهده مطلب

محصولات آرایشی بهداشتی غیرکومدون ساز

واژه غیرکومدون ساز یا غیرمولد جوش، یعنی محصول به احتمال کمتری ایجاد جوش می کند. آکنه بیماری دستگاه پیلوسباسه است که شامل ضایعات التهابی و غیرالتهابی می باشد. ضایعات غیرالتهابی را کمدون می گویند. کمدون ها می توانند سرسیاه یا سرسفید باشند. | در مقاله محصولات آرایشی بهداشتی غیرکومدون ساز از واژه سرسیاه استفاده شده است.
مشاهده مطلب

دانستنی های پوست و مو: پوست چرب

پوستی که دارای چربی زیاد بوده و غدد سبوم در آن ها بیش از حد فعال است را پوست چرب می نامند. پوست های چرب مستعد جوش زدن بوده و چروک های عمیقی روی آن ایجاد می شود. اگرچه استعداد چروک شدن در آن ها کمتر است. مراقبت از پوست چرب شامل پاکسازی و زدودن سلول های مرده و آلودگی های چرب پوست می باشد. | در مقاله دانستنی های پوست و مو: پوست چرب از واژه سرسیاه استفاده شده است.
 پوست هایی که دارای مقدار زیادی چربی یا سبوم هستند و غدد تولیدکننده چربی در آنها بیش از حد فعال است را پوست چرب می نامند. در پوست های چرب معمولا فولیکول ها باز و بزرگتر از حد معمول می باشند. پوست های چرب بیشتر مستعد ایجاد جوش هستند. اما استعداد چروک شدن آن کمتر است. با این وجود چروک هایی که در پوست های چرب ایجاد می شوند، بسیار عمیق تر هستند. اگر پوست چرب به شکل صحیح تمیز نشود، سلول های مرده و آلودگی ها در چربی های پوست جمع شده و با مسدود کردن فولیکول ایجاد دانه های سرسیاه یا کومدون می نمایند.
توجه داشته باشید که پوست چرب نباید بیش از حد شسته شود. زیرا این کار وضعیت آن را بدتر می نماید. پوست افرادی که دارای ترشح زیادی از سبوم هستند را پوست چرب می نامند. پوست های چرب براق، ضخیم و رنگی کدر دارند. پوست های چرب غالباً دارای منفذ و لک و آسیب هستند. این نوع پوست ها مستعد جوش های سرسیاه می باشد. در این نوع پوست غدد سباسه بیش فعال شده و چربی تولید بیش از نیاز می باشد.
مشاهده مطلب

دانستنی های پوست و مو: پیلینگ

پیلینگ شیمیایی یکی از روش های ترمیم و درمان نسبی چین و چروک های زودرس است که در آن با استفاده از مواد کراتولیتیک، لایه ای از روی پوست برداشته می شود. | در مقاله دانستنی های پوست و مو: پیلینگ از واژه سرسیاه استفاده شده است.
 اپیدرم ابریژن یا پیلینگ به معنای تراش دادن اپیدرم می باشد پیلینک می تواند با دستگاه یا بدون دستگاه انجام شود. نوع بدون دستگاه آن توسط مواد شیمیایی یا کرم های پیلینگ انجام می شود. کرم های پیلینگ حاوی موادی است که باعث حل و متلاشی شدن سلول های مرده سطح پوست می شود. پیلینگ پوست را نرم نموده و دانه های سرسیاه پوست را می زداید.
مشاهده مطلب

کتاب فراورده های آرایشی بهداشتی دکتر جواد شکری

کتاب فرآورده های آرایشی بهداشتی (کلیات، فرمولاسیون و روش ساخت) تالیف دکتر جواد شکری عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، نشر افروز چاپ اول بهار 82 با استفاده از معتبرترین منابع آرایشی بهداشتی نوشته شده و فرمولاسیون های مهم با ذکر روش ساخ در آن درج شده است. از ویژگی های جالب این کتاب می توان به ایندکس عمومی فارسی و انگلیسی و ایندکس مواد شیمیایی و ارائه رفرنس های در انتهای هر فصل نام برد. | در مقاله کتاب فراورده های آرایشی بهداشتی دکتر جواد شکری از واژه سرسیاه استفاده شده است.
آکنه می تواند به صورت سرسیاه با کومدون های باز و سرسفید با سرسفید با کومدون های بسته بروز کند. در فرآیند بروز آکنه، میکروارگانیسم هایی مثل باکتری پروپیونی آکنه، استافیلو کوکوس آلگوس و کورینه باکتریوم آکنه نقش دارند که این باکتری ها با تولید آنزیم لیپاز، تری گلیسرید موجود در سبوم را به اسیدهای چرب و گلیسرول هیدرولیز می کند.
مشاهده مطلب

واژه «سرسیاه» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


Tallow Tallow Fatty Alcohol Stearic Acid: Rendered beef fat. May cause eczema and blackheads. In wax paper, crayons, margarines, paints, rubber, lubricants, etc. In candles, soaps, lipsticks, shaving creams, other cosmetics. Chemicals (e.g., PCB) can be in animal tallow. Derivatives: Sodium Tallowate, Tallow Acid, Tallow Amide, Tallow Amine, Talloweth-6, Tallow Glycerides, Tallow Imidazoline. Alternatives: vegetable tallow, Japan tallow, paraffin, ceresin (see alternatives to Beeswax). Paraffin is usually from petroleum, wood, coal, or shale oil. (peta.org)

English: tea tree face wash with its special content, assists to prevent acne by gently cleansing the skin, to remove a build up of excessive oils. it helps to decrease blemishes formed by various reasons when use as part of a regular regime. soft formula prevents excessive drying of the skin. with the help of tea tree oil, it eliminates dead cells while providing a protection for the formation of acnes, blackheads and blemishes in the future.
ترجمه به فارسی: محلول شست و شوی صورت حاوی عصاره چای سبز، از بروز آکنه روی پوست جلوگیری نموده، با ملایمت پوست را پاک می کند و از انباشته شدن چربی های اضافی جلوگیری می کند. لکه های پوستی تشکیل شده در اثر عوامل مختلف را کاهش می دهد و بخشی از برنامه مراقبت از پوست شما می باشد. با برخورداری از فرمولاسیون ملایم، از خشک شدن بیش از حد پوست جلوگیری می کند. این محلول حاوی روغن درخت چای بوده و با زدودن سلول های مرده سطح پوست، از بروز آکنه، جوش های سرسیاه و لک جلوگیری می کند.
English: natural soap with nettle herb, helps to reduce the appearance of blemishes and blackheads. it is also used for calming effect. nettle leave helps to improve blood circulation.
ترجمه به فارسی: صابون طبیعی حاوی گیاه گزنه، لکه ها و جوش های سرسیاه را کاهش می دهد. اثر تسکینی دارد. برگ های گزنه، گردش خون را بهبود می بخشد.

Tallow Tallow Fatty Alcohol Stearic Acid: Rendered beef fat. May cause eczema and blackheads. In wax paper, crayons, margarines, paints, rubber, lubricants, etc. In candles, soaps, lipsticks, shaving creams, other cosmetics. Chemicals (e.g., PCB) can be in animal tallow. Derivatives: Sodium Tallowate, Tallow Acid, Tallow Amide, Tallow Amine, Talloweth-6, Tallow Glycerides, Tallow Imidazoline. Alternatives: vegetable tallow, Japan tallow, paraffin, ceresin (see alternatives to Beeswax). Paraffin is usually from petroleum, wood, coal, or shale oil. (peta.org)

English: tea tree face wash with its special content, assists to prevent acne by gently cleansing the skin, to remove a build up of excessive oils. it helps to decrease blemishes formed by various reasons when use as part of a regular regime. soft formula prevents excessive drying of the skin. with the help of tea tree oil, it eliminates dead cells while providing a protection for the formation of acnes, blackheads and blemishes in the future.
ترجمه به فارسی: محلول شست و شوی صورت حاوی عصاره چای سبز، از بروز آکنه روی پوست جلوگیری نموده، با ملایمت پوست را پاک می کند و از انباشته شدن چربی های اضافی جلوگیری می کند. لکه های پوستی تشکیل شده در اثر عوامل مختلف را کاهش می دهد و بخشی از برنامه مراقبت از پوست شما می باشد. با برخورداری از فرمولاسیون ملایم، از خشک شدن بیش از حد پوست جلوگیری می کند. این محلول حاوی روغن درخت چای بوده و با زدودن سلول های مرده سطح پوست، از بروز آکنه، جوش های سرسیاه و لک جلوگیری می کند.
English: natural soap with nettle herb, helps to reduce the appearance of blemishes and blackheads. it is also used for calming effect. nettle leave helps to improve blood circulation.
ترجمه به فارسی: صابون طبیعی حاوی گیاه گزنه، لکه ها و جوش های سرسیاه را کاهش می دهد. اثر تسکینی دارد. برگ های گزنه، گردش خون را بهبود می بخشد.

English: Tea Tree Face Wash with its special content, assists to prevent acne by gently cleansing the skin, to remove a build up of excessive oils. It helps to decrease blemishes formed by various reasons when use as part of a regular regime. Soft formula prevents excessive drying of the skin. With the help of tea tree oil, it eliminates dead cells while providing a protection for the formation of acnes, blackheads and blemishes in the future.
ترجمه به فارسی: محلول شست و شوی صورت حاوی عصاره چای سبز، از بروز آکنه روی پوست جلوگیری نموده، با ملایمت پوست را پاک می کند و از انباشته شدن چربی های اضافی جلوگیری می کند. لکه های پوستی تشکیل شده در اثر عوامل مختلف را کاهش می دهد و بخشی از برنامه مراقبت از پوست شما می باشد. با برخورداری از فرمولاسیون ملایم، از خشک شدن بیش از حد پوست جلوگیری می کند. این محلول حاوی روغن درخت چای بوده و با زدودن سلول های مرده سطح پوست، از بروز آکنه، جوش های سرسیاه و لک جلوگیری می کند.
English: Tea Tree Skin Face Tonic purifies, gently tones and tightens the pores without over drying the skin. Tea tree content assists to remove black heads and acnes without excessive drying of the skin. By the regular use, appearance of the skin blemishes decreases while forming a protection barrier.
ترجمه به فارسی: تونیک پوست صورت چای سبز، پوست را به صورت عمقی پاکسازی نموده، قوام می دهد و منافذ پوست را مسدود می نماید، بدون آنکه روی پوست اثر خشکی بیش از حد به جا بگذارد. عصاره درخت چای بدون ایجاد خشکی بیش از حد، موجب زدوده شدن جوش های سرسیاه و آکنه می شود بدون آنکه موجب پوست شود. استفاده منظم از این محصول لکه های پوستی را کاهش داده و سپری محافظ روی پوست تشکیل می دهد.
English: Tea Tree Face Cream for oily and blemishes skin, moisturizes and balances the skin by giving it radiant look. It effectively helps to decrease blemishes, black heads and acnes. By creating an invisible protective barrier over the skin, this cream protects from the negative impacts of the environment.
ترجمه به فارسی: کرم صورت درخت چای برای پوست های چرب و لکه دار طراحی شده، موجب رطوبت رسانی و حفظ تعادل پوست گردیده و درخشش پوست را افزایش می دهد. به شکل مؤثری لکه های پوستی، جوش های سرسیاه و آکنه ها را کاهش می دهد. با ایجاد لایه محافظ نامرئی روی سطح پوست، از پوست در برابر اثرات منفی و مخرب محیط محافظت می کند.
English: Natural Soap with Nettle herb, helps to reduce the appearance of blemishes and blackheads. It is also used for calming effect. Nettle leave helps to improve blood circulation.
ترجمه به فارسی: صابون طبیعی حاوی گیاه گزنه، لکه ها و جوش های سرسیاه را کاهش می دهد. اثر تسکینی دارد. برگ های گزنه، گردش خون را بهبود می بخشد.

acne vulgaris pouchers 409
 در اثر فعالیت بیش از حد غدد سبابه یک وضعیت التهابی به نام آکنه وولگاریس ایجاد می شود که اصطلاحاً به آن جوش غرور یا یا لکه های جوانی نیز می گویند. ویژگی مشخص آکنه، منافذ بسته شده پوست در اثر کراتینیزه شدن بیش از حد مجاری غدد سبابه و فولیکول های مو می باشد. اگر کومدون ها باز باشند، به آن سرسیاه و اگر کومدون ها بسته باشند، به آن سرسفید گفته می شود. اگر به صورت زخم های التهابی باشد، به آن pimple گفته می شود.
منبع: پوچرز ، ص 409


مطلب قبلی: بهارنارنج

مطلب بعدی: دکلره

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید