بیوسنتز = biosynthesize  

بیوسنتز = biosynthesize

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه بیوسنتز، Biosynthesize می باشد.

بیوسنتز چیست؟


بیوسنتز = Biosynthesize
biosynthesize = بیوسنتز


واژه «بیوسنتز» در مقالات سایت احسان حسنانی

ویتامین C چیست؟

ویتامین C به شکل های مختلفی وجود دارد که رایج ترین آن آسکوربیک اسید است. اثر آنتی اکسیدانی ویتامین های سی بسیار معروف است. این ویتامین همچنین در مهار آنزیم تیروزیناز نقش داشته و به همین علت در محصولات روشن کننده نیز کاربرد دارد.
 این ویتامین به اشکال مختلف موجود می باشد. رایج ترین اشکال آن آسکوربیک اسید، آسکوربیل فسفات (به صورت نمک سدیم یا منیزیم) و سایر مشتقات ویتامین ث (مانند آسکوربیل پالمیتات، آسکوربیل گلوکوزید) است. این ویتامین دارای اثرات آنتی اکسیدان می باشد. ویتامین C با مهار آنزیم تیروزیناز (این آنزیم یکی از عوامل مؤثر در بیوسنتز رنگدانه های پوست از جمله ملانین می باشد) سبب روشن شدن رنگ پوست می گردد. این ویتامین دارای اثرات ضد التهاب نیز می باشد. ویتامین C با القای بیوسنتز کلاژن اثر ضد چروک نیز دارد.
مشاهده مطلب

پنتنول در محصولات آرایشی بهداشتی

دپنتنول یا پرو ویتامین B5 برای رطوبت رسانی به پوست و همچنین خواص تسکینی اش در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شود.
 دکسپانتنول پیش ساز پنتوتنیک اسید (ویتامین ب5) است. پنتوتنیک اسید بخشی از کوانزیم A است که در انتقال گروه آسیل در فرایند بیوسنتز لیپیدها ایفای نقش می کند. با افزایش سنتز لیپیدهای پوستی، سد دفاعی پوست را اصلاح می کند.
 مکانیسم اثر این ویتامین به طور دقیق شناخته نشده است. پانتوتنیک اسید جزیی از ساختار کوآنزیم A می باشد، که در مسیر بیوسنتز اسیدهای چرب نقش دارد. این ویتامین با تأثیر بر ساخت لیپیدها در اصلاح وضعیت چربی های پوست و به دنبال آن وضعیت عملکرد و سلامت پوست مؤثر می باشد و سبب ترمیم زخم می گردد. این ویتامین بر تمایز فیبروبلاست ها و افزایش تولید سلول های اپیدرم نیز تأثیر دارد که بر روند ترمیم زخم مؤثر است.
مشاهده مطلب

ملانین سازی چیست؟

سنتز ملانین در پوست از اسید آمینه تایروسین شروع شده و با کاتالیزگری تیروزیناز پس از عبور از DOPA و دوپاکینون، دو نوع رنگدانه به نام های یوملانین و فائوملانین تولید می شود.
 سنتز ملانین از تایروسین رنگدانه دوم فئوملانین است. پیش ساز ساخت این رنگدانه نیز تایروسین است. در این مسیر بیوسنتز، دوپاکینون در یک مسیر دیگر با سیستئین واکنش داده و سپس در یک فرآیند اکسیدانی (که احتمالاً آنزیماتیک نمی باشد) حد واسط هایی را تولید می کند، که ایجاد رنگدانه زرد مایل به قرمز فئوملانین می کند.
 •  برخی عوامل از طریق ایجاد کمپلکس با یون مس مسیر بیوسنتز ملانین را مختل می سازند مانند فنیل تیو اوره، دی اتیل دی تیو کاربامات، سیستئین، گلوتاتیون، هیدروژن سولفاید و سیانیدها.
مشاهده مطلب

آفتاب از نگاه مراقبت از پوست

0
 نور آفتاب فواید فیزیولوژیک و روانی در انسان دارد. نور آفتاب سبب تحریک گردش خون، افزایش تشکیل هموگلوبین و کاهش فشار خون می شود. همچنین این تابش اثر مستقیم در بیوسنتز ویتامین D دارد. بررسی ها نشان می دهد 20 دقیقه قرار گرفتن در معرض نور افتاب سبب ساخت واحد ویتامین D در پوست می گردد. در حالی که یک لیوان شیر دارای واحد از این ویتامین می باشد.
مشاهده مطلب

واژه «بیوسنتز» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی




sunme
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید