اسین در محصولات آرایشی بهداشتی 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

اسین در محصولات آرایشی بهداشتی

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی


چکیده: اسین یک ماده ساپونوسیدی گیاهی با اثر تخلیه کننده است که به عنوان مواد اولیه در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد.
اسین یک ماده ساپونوسیدی به دست آمده از دانه های شاه بلوط هندی است که در بسیاری از نواحی اروپا و شمال آمریکا کشت می شود.
horse chestnut
شاه بلوط هندی
horse chestnut (Aesculus hippocastanum)
اسین را معمولاً به علت ویژگی خاصی که در زمینه تخلیه مولکول های ناخواسته دارد، در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می کنند. یکی از کاربردهای اسین تقویت مویرگ ها و رگ ها برای دستیابی به گردش خون سالم می باشد. اسین قابلیت انحلال اندکی در آب داشته و برای بکارگیری آن ابتدا در گلایکول ها یا الکل ها حل می شود که این کار منجر به خشکی پوست و احساس نامطلوب روی پوست می شود. ساختار فضایی مولکول اسین ظرفیت نفوذ آن در پوست را با محدودیت مواجه می کند.
Escin
مولکول اسین
escin in mustela
MUSTELA Instant comfort legs
نمونه ای از کاربرد اسین و منتول در محصولات آرایشی بهداشتی
Strengthens capillary wall tissues with Escin plant extract
برای به کارگیری اسین در فرمولاسیون های آرایشی بهداشتی می توان این ترکیب را به صورت آماده در حامل های فسفولیپیدی تهیه نمود. استفاده از منتول در کنار اسین اثربخشی این ترکیب را افزایش می دهد. منتول نفوذپذیری فسفاتیدیل کولین را افزایش داده و لایه شاخی را به گونه ای تغییر شکل می دهد که نفوذ اسین نیز افزایش یابد. منتول در برگ های نعنا نیز موجود است و کاربرد گسترده ای در انقباض عروق خونی دارد. تنگ شدن عروق خونی، تخلیه مولکول ها را افزایش داده و موجب خنک شدن پوست می شود. منتول همچنین نفوذ پوستی مولکول های آب دوست و چربی دوست را افزایش می دهد.


مطلب قبلی: آلانتوئین

مطلب بعدی: زینک پریتیون

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- لایه شاخی = Stratum Corneum
disruption of the stratum corneum = از هم گسیختگی لایه شاخی

reinforcement of stratum corneum = تقویت ساختار لایه شاخی


تلفظ stratum corneum ↓


تلفظ stratum corneum2 ↓
2- بلوط = Oak
3- گردش خون = Blood Circulation
4- شاه بلوط = Spanish Chestnut
5- منتول = Menthol

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !