پارابن ها = parabens  

پارابن ها = parabens

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه پارابن ها، Parabens می باشد.

پارابن ها چیست؟


پارابن ها = Parabens
parabens = پارابن ها

Cinchona Succirubra Bark Extract (Quinquina), Sodium Laureth Sulfate (Dérivé D'huile De Coco), Water / Aqua (Eau Purifiée), Cocamidopropyl Betaine (Dérivé D'huile De Coco), Lauryl Glucoside, Peg-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Wheat Protein Pg-Propyl Silanetriol (Dérivé De Blé), Fragrance / Parfum, Panthenol (Provitamine B5), Propylene Glycol, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Pyridoxine Hcl, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract (Procyanidols De Raisin), Phenoxyethanol, Parabens (Ethyl, Butyl), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Tetrasodium Edta, Sodium Chloride. (Phytocyan shampoo ingredients)
Calendula Officinalis Flower Extract, Peg-33 Castor Oil (Dérivé D'huile De Ricin), Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Salvia Officinalis (Sage) Oil (Sauge), Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil (Citron), Rosmarinus Officinalis ( Rosemary) Leaf Oil (Romarin), Juniperus Communis Fruit Oil (Baie De Genièvre), Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein (Dérivé D'acides Aminés De Blé), Vinegar / Acetum, Propylene Glycol, Citral, Limonene, Phenoxyethanol*, Parabens (Butyl, Ethyl)*, Methylisothiazolinone*, Methylchloroisothiazolinone*, Polysorbate 20, Beta-Carotene. (Huile d ales ingredients)
parabens2 = پارابن ها

parabens 3 = پارابن ها

parabens 3 = پارابن ها

parabens 3
پارابن ها
پارابن ها
parabens
پارابن ها
parabens2
پارابن ها
Parabens
parabens-k-fold
Parabens
parabens-baghaei
Parabens
parabens-baghaei
Parabens
parabens-claiming
Parabens
parabens-future-studies
Parabens
parabens-low-strogenic
Parabens
parabens-og
Parabens
parabens-structure
Parabens
parabens-whose-fault
Parabens
parabens


واژه «پارابن ها» در مقالات سایت احسان حسنانی

نگهدارنده در محصولات آرایشی بهداشتی

برای جلوگیری از فساد میکروبی محصولات آرایشی و بهداشتی، معمولا بخش اندکی از فرمولاسیون را به مواد پرزرواتیو مثل پارابن ها و ایزوتیازولینون ها اختصاص می دهند که به آن ها نگهدارنده می گویند.
  هر محصولی آرایشی بهداشتی که حاوی آب است، نیازمند بکارگیری ماده نگهدارنده می باشد. مواد نگهدارنده برای محافظت از محصول در برابر رشد انواع باکتری، قارچ و مخمر استفاده می شوند. پارابن ها و متیل کلرو ایزو تیازولینون از جمله مواد نگهدارنده رایج مورد استفاده در محصولات آرایشی بهداشتی هستند.
 افزودن ماده نگهدارنده برای حفظ و نگهداری از یک محصول آرایشی بهداشتی از قدیمی ترین راهکارهای محافظت از این فرآورده ها می باشد. بنزوئیک اسید، سدیم بنزوات، لاکتیک اسید، بنزالکونیوم کلراید، پارابن ها، فنوکسی اتانول ها، سدیم سربات از جمله مواد نگهدارنده مورد استفاده در صنایع بهداشتی آرایشی می باشند.
 محصولات آرایشی بهداشتی به راحتی توسط باکتری ها و قارچ ها آلوده می شوند. زیرا آب، روغن ها، پپتیدها و کربوهیدارتهای به کار رفته در فرمولاسیون این ترکیبات محیط خوبی برای رشد میکروب ها است. از همین رو استفاده از مواد نگهدارنده در محصولات آرایشی بهداشتی ضرورت دارد. تشخیص محصولات آرایشی آلوده و فاسد شده بوی نامطبوع، جدایش فازها، بی رنگ یا بدرنگ شدن از نشانه های اصلی آلودگی و فساد میکروبی می باشد. محصولات آرایشی بهداشتی که در اثر باکتری فاسد شده باشند، بوی نامطبوعی دارند و قوام یکدست خود را از دست می دهند. آیا پارابن ها ضرر دارند؟ اگر دقت کرده باشید روی برچسب بسیاری از محصولات آرایشی بهداشتی عبارت فاقد پارابن ذکر شده است. این در حالیست که بسیاری از برندهای معتبر آرایشی بهداشتی همچنان از پارابن ها برای افزایش طول عمر محصولات و محافظت از محصولات آرایشی بهداشتی در برابر قارچ ها، باکتری ها و دیگر میکروب ها استفاده می کنند. نگرانی ها از آنجا آغاز شد که مطالعه ای در سال مقادیر اندکی از پارابن ها را در تومورهای سرطانی مشاهده نمود. اگرچه در این مطالعه اثبات نشده بود که پارابن ها باعث سرطان می شوند اما نقش مهمی در بدنام کردن این ترکیبات داشت.
مشاهده مطلب

کازینگ CosIng چیست؟

رفرنس بین المللی برای مجاز یا غیرمجاز بودن محدوده مصرف و عملکرد ترکیبات محصولات آرایشی بهداشتی، سایتی به نام کازینگ cosing می باشد.
 یک سری از ترکیبات هستند که برایشان محدودیت وضع شده است: مثلا گفته اند که پارابن ها 4/0 درصد یا مثلا 8/0 درصد. یک محدودیتی برایشان وضع شده است.
 با ذکر یک مثال توضیح می دهم. مثلا فرض کنید که می خواهید در مورد پارابن ها (paraben) اطلاعات کسب کنید.
 دوباره می رویم در ردیف 12. می بینیم که متیل پارابن (METHYLPARABEN) را اگر که بخواهیم به تنهایی استفاده کنیم 4/0 درصد و اگر با مخلوط دیگر پارابن ها استفاده کنیم 8/0 درصد. پس به این شکل ما می توانیم اطلاعات را از سایت Cosing دریافت بکنیم. امیدوارم که مطلب برایتان مفید بوده باشد. احسان حسنانی هستم.
مشاهده مطلب

آیا پارابن خطرناک است؟

پارابن یکی از انواع نگهدارنده های شیمیایی است که در محصولات آرایشی بهداشتی به شکل رایجی استفاده می شود. پارابن ها (مثل متیل پارابن، پروپیل پارابن و بوتیل پارابن) استرِ اسید پارا هیدروکسی بنزوئیک اسید هستند. پاراین ها معمولا به صورت ترکیبی در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شوند تا از محصول در برابر دامنه وسیعی از میکروارگانیسم ها محافظت کنند. نگرانی از وجود پارابن ها در محصولات آرایشی بهداشتی در سال های اخیر افزایش پیدا کرده اما سایت سازمان غذا و داروی آمریکا در سال 2007 بسیاری از این نگرانی ها را بی مورد اعلام کرده و رد می کند.
  پارابن چیست؟ پارابن ها یکی از رایج ترین انواع نگهدارنده ها در محصولات آرایشی بهداشتی هستند. از نظر شیمیایی، پارابن استر اسید پارا هیدروکسی بنزوئیک است. متیل پارابن، پروپیل پارابن و بوتیل پارابن، رایج ترین پارابن های آرایشی بهداشتی هستند. معمولا در یک محصول آرایشی بهداشتی بیش از یک نوع پارابن استفاده می شود و همچنین از انواع دیگر نگهدارنده ها نیز در کنار پارابن ها استفاده می شود تا محدوده وسیع تری از میکروارگانیسم ها را مهار نمایند. استفاده از پارابن ها به صورت مخلوط موجب می شود که نیاز مصرف آنها در فراورده کمتر شود. آیا پارابن ها خطرناک هستند؟ با کمی مطالعه و جستجو در منابع مختلف به وضوح متوجه می شویم که پارابن، هم مدافعان سرسخت و هم مخالفان سرسخت دارد که هر دو گروه منافع تجاری خودشان را دنبال می کنند.
 در پاسخ به نگرانی های مردم، سازمان غذا و داروی آمریکا که در 20 سال گذشته چندین بار، ایمنی پارابن ها را بررسی کرده بود یک بار دیگر در سال 2007 نتایج مطالعات خود را منتشر نموده و به مردم اعلام نمود که پارابن در محصولات آرایشی بهداشتی برای مصرف کننده خطرناک نیست.
 با این وجود اما، روز به روز مطالعاتی که مضر بودن پارابن ها را اثبات میکند بیشتر می شود و صدای سازمانهای مخالف پارابن بلند تر.
 Image source: safecosmetics.org سازمان FDA گزاره قطعی خود در خصوص ایمنی پارابن ها از سایت حذف نموده و اعلام نمود که این سازمان اطلاعات جدید را مورد ارزیابی قرار می دهد. شرکت هایی مثل جانسون اند جانسون که به شکل گسترده ای از پارابن استفاده می کرده و می کنند، پارابن را از فرمولاسیون بسیاری از محصولات کودک خود حذف نمودند.
 برای پاسخ به این پرسش مطالعات بیشتری کردم و با دکتر محمد بقایی، محقق و داروساز و از پیشکسوتان صنایع آرایشی بهداشتی مصاحبه کردم. متن ویدئوی من در مورد پارابن ها به نام خدا. دوستان سلام. احسان حسنانی هستم و در این ویدئوی آموزشی می خواهم نتیجه آخرین تحقیقات را در مورد پارابن ها و ایمنی آن ها در محصولات آرایشی بهداشتی با شما در میان بگذارم. در این ویدئو با دکتر محمد بقایی محقق و داروساز صحبت کردم و از نظرات ارزشمند ایشان استفاده می کنیم.
 پارابن ها سال هاست که به عنوان نگهدارنده و برای جلوگیری از فساد میکروبی در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شوند. در مقایسه با سایر نگهدارنده ها ارزان هستند ولی بسیار موثر. مثلا این قیمت را من از سایت علی‌بابا گرفتم که گفته است پنج دلار به ازای هر کیلو. البته قیمت های مختلفی است. 10 دلار و 10 یورو به ازای هر کیلوگرم هم قیمت داده شده اما به هر حال نسبت به نگهدارنده های دیگر خیلی ارزان است.
 درصد مجاز مصرف پارابن ها در محصولات آرایشی بهداشتی 0.4 درصد برای پارابن های منفرد و 0.8 درصد برای ترکیب پارابن هاست. یعنی اگر فقط متیل پارابن بزنند، تا 0.4 درصد مجاز است. اگر ترکیب متیل پارابن، پروپیل پارابن، بوتیل پارابن را استفاده کنند، تا 0.8 درصد مجاز است. پس اگر شرکتی مثلاً 0.2 درصد متیل پارابن را در محصول خودش استفاده کند، آیا در این شرایط باز سرطانزا است؟
 چون پارابن در تومورهای سلول های سرطانی دیده شده، پس ممکن است رابطه ای بین پارابن موجود در محصولات آرایشی بهداشتی و سرطان وجود داشته باشد. این نظر مخالفان پارابن است. و همچنین پارابن به خاطر ساختار شیمیایی اش، خاصیت شبه استروژنی دارد. موافقان پارابن در پاسخ می گویند: اولا اثرات شبه هورمونی پارابن ها خیلی کم است. ثانیا در غلظتی که استفاده می شود یعنی 0.4 درصد برای پارابن منفرد و 0.8 درصد برای ترکیب پارابن ها، اثر شبه هورمونی پارابن ها نمی تواند در حدی باشد که برای سلامتی خطر ایجاد کند.
 در پاسخ به نگرانی مردم، سازمان غذا و داروی آمریکا که در 20 سال گذشته چندین بار ایمنی پارابن ها را بررسی کرده بود، یک بار دیگر در سال 2007 نتایج مطالعات خودش را منتشر کرد و به مردم اعلام کرد که استفاده از پارابن با غلظت مجاز در محصولات آرایشی بهداشتی برای مصرف کننده خطرناک نیست.
 در سایت رسمی اتحادیه اروپا نتیجه مطالعات جامعی که توسط جوامع مختلف علمی، دانشگاه ها و محققین در 10 سال گذشته انجام شده بود، گردآوری شده است. این سایت یک گزارش کامل در مورد پارابن ها منتشر کرده که اگر واقعاً علاقه مند به مبحث پارابن ها هستید و می خواهید همه کارهای انجام شده را خیلی مستند مطالعه کنید، توصیه می کنم این گزارش را حتما بخوانید. فایل pdf این گزارش را دارم. در کانال تلگرام خود نیز می گذارم و هر موقع هم خواستید، به من بگویید که برایتان ایمیل کنم. «باز هم من عرض می کنم که آن چیزی را که داریم، ادعا بکنیم خیلی بهتر است. یک موقعی هست ما می گوییم به عنوان مثال برفرض فلان ماده را نداریم و این ماده هم مضر است. اما پارابن را که هنوز تکلیفش معین نیست را نمی توان داد زد. حتی شرایط پارابن نسبت به سال 2012 بهتر شده است. چون شواهدی مبنی بر اینکه سرطانزایی به صورت گسترده افزایش پیدا کند، وجود ندارد. یعنی گزارشات متعددی واصل نشده که این ماده خطرناک است. و نکته آخر این که به فرآورده های ایرانی بیشتر اعتماد کنید. چون در این فرآورده ها فیلترهای مناسب تری وجود دارد. حداقل تفاوت این فرآورده ها با فرآورده های خارجی این است که محصول خارجی فقط finish product مورد مطالعه قرار می گیرد. ولی در محصول داخلی فرمولاسیون، واردات مواد اولیه، پروسه تولید و finish product مرتبا در سطح مارکت در حال کنترل شدن هستند.»
مشاهده مطلب

شامپو چیست؟ | تحقیق در مورد شامپو

برخلاف تصویر رایج که شامپو را یک محصول شوینده می دانند، شامپو جزء دسته بندی محصولات آرایشی بهداشتی قرار می گیرد.
 سورفکتانتهای شامپو در شامپو دو نوع سورفکتانت وجود دارد. سورفکتانت اولیه و ثانویه. سورفکتانت اولیه بیشترین مقدار را در شامپو داشته و مسئول اصلی ایجاد کف و پاک کنندگی است. سورفکتانت های ثانویه مجموعه ای دو یا چندتایی هستند که برای کم نمودن اثر خشن سورفکتانت اولیه یا ایجاد لطافت و تغییر در ماهیت کف به کار می روند. مواد تقویت کننده کف نیز سورفکتانت ثانویه تلقی می شوند. مواد کاندیشن کننده یا مواد حالت دهنده مواد کاندیشن کننده یا مواد حالت دهنده می توانند دارای بار الکتریکی مثبت باشند (یعنی ماهیت کاتیونی داشته باشند) مثال: پلی کواترنیوم 10 مواد کاندیشن کننده یا مواد حالت دهنده می توانند بدون بار مثبت باشند و یا دارای خاصیت پوشانندگی و با ایجاد لایه روی تارهای مو عمل نمایند. مثال: سیلیکون ها و دایمتیکون ها مواد مؤثره یا اکتیوهای شامپو مواد اکتیو می توانند برای هدف هایی خاص در فرمول شامپو استفاده شوند. مواد ضدشوره، مواد ضد ریزش، ضد خارش، ضد موخوره از انواع مواد مؤثره یا اکتیوهای شامپو هستند. انواع عصاره ها، پپتیدها و ویتامین ها جزء این دسته قرار می گیرند. مواد اصلاح کننده شامپو گاهی اوقات فرمول شامپو به دلیل بو یا رنگ نامطلوب نیازمند تغییر است. همچنین گاهی نیاز است اسیدیته و یا ویسکوزیته شامپو اصلاح شود. به همین منظور موادی مثل اسانس ها، رنگ ها، مواد صدفی کننده، اسید سیتریک، اسید لاکتیک و نمک به فرمولاسیون شامپو اضافه می شوند. این مواد را اصلاح کننده یا اصلاح گر می نامند. مواد محافظ یا نگهدارنده هر محصولی آرایشی بهداشتی که حاوی آب است، نیازمند بکارگیری ماده نگهدارنده می باشد. مواد نگهدارنده برای محافظت از شامپو در برابر رشد انواع باکتری، قارچ و مخمر استفاده می شوند. پارابن ها و متیل کلرو ایزو تیازولینون از جمله مواد نگهدارنده رایج مورد استفاده در شامپوها هستند. ویتامینه کردن شامپو به چه معناست؟ برخلاف آنچه تصور می شود، ساقه مو قابلیت جذب مواد تقویت کننده مو و ویتامین ها را ندارد، زیرا تنها منبع تغذیه رسان برای مو، سیستم گردش خون ناحیه پوست سر است که ویتامین ها و سایر مواد مغذی مو را از طریق عروق خونی به ریشه مو می رساند. بنابراین اضافه کردن هر نوع ماده مغذی تحت عنوان ویتامین ها به شامپوها، جذب ساقه مو نمی شود و برای تغذیه مو و تقویت آن باید ویتامین ها و مواد مغذی به صورت خوراکی استفاده شود.
مشاهده مطلب

ایمنی محصولات آرایشی بهداشتی

ایمنی در محصولات آرایشی بهداشتی بسیار مهم است. محکم بستن ظرف حاوی محصولات آرایشی بهداشتی، دور نگه داشتن محصولات از نور خورشید، اضافه نکردن مایعات، دور انداختن محصول آرایشی در صورت ایجاد تغییر رنگ و بو از جمله نکات ایمنی است که باید رعایت شوند. حساسیت های موضعی و واکنش های التهابی به دنبال عدم رعایت ایمنی در محصولات آرایشی بهداشتی ایجاد می شوند.
 ایمنی محصولات ضد عرق علاوه بر حساسیت های موضعی و واکنش های التهابی که ممکن است به دنبال استفاده از برخی محصولات بوبر و ضدعرق ایجاد شود، دو بیماری آلزایمر و سرطان سینه نیز از موارد بسیار بحث برانگیز در خصوص استفاده از این فرآورده ها می باشند. در بیماری آلزایمر شائبه ارتباط آلومینیوم با بروز بیماری همواره مورد توجه بوده است اما پژوهش های انجام شده تاکنون نتوانسته چنین امری را به اثبات برساند. مورد دیگر سرطان سینه است، که مطالعات مختلف سبب شده تا برخی پژوهشگران با توجه به وجود برخی مواد مانند پارابن ها، شائبه افزایش ریسک ابتلا به این سرطان را تقویت کنند. در ناحیه زیربغل، به ویژه پس از تراشیدن مو ، جذب پوستی افزایش می یابد و همین امر می تواند سبب بالا رفتن جذب پارابن ها گردد. مورد دیگر مهار تولید عرق است که به دنبال آن امکان تجمع مواد زاید و دفعی را در محل افزایش می دهد که خود می تواند عاملی در راستای افزایش متابولیت های سمی و خطرناک در محل باشد. با این وجود مطالعات گسترده تاکنون نتوانسته رابطه ای علمی و معنی دار بین کاربرد این فرآورده ها و خطر بروز سرطان سینه نشان دهد.
مشاهده مطلب

واژه «پارابن ها» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


Cinchona Succirubra Bark Extract (Quinquina), Sodium Laureth Sulfate (Dérivé D'huile De Coco), Water / Aqua (Eau Purifiée), Cocamidopropyl Betaine (Dérivé D'huile De Coco), Lauryl Glucoside, Peg-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Wheat Protein Pg-Propyl Silanetriol (Dérivé De Blé), Fragrance / Parfum, Panthenol (Provitamine B5), Propylene Glycol, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Pyridoxine Hcl, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract (Procyanidols De Raisin), Phenoxyethanol, Parabens (Ethyl, Butyl), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Tetrasodium Edta, Sodium Chloride. (Phytocyan shampoo ingredients)
Calendula Officinalis Flower Extract, Peg-33 Castor Oil (Dérivé D'huile De Ricin), Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Salvia Officinalis (Sage) Oil (Sauge), Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil (Citron), Rosmarinus Officinalis ( Rosemary) Leaf Oil (Romarin), Juniperus Communis Fruit Oil (Baie De Genièvre), Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein (Dérivé D'acides Aminés De Blé), Vinegar / Acetum, Propylene Glycol, Citral, Limonene, Phenoxyethanol*, Parabens (Butyl, Ethyl)*, Methylisothiazolinone*, Methylchloroisothiazolinone*, Polysorbate 20, Beta-Carotene. (Huile d ales ingredients)

English: Farmasi Baby Love Baby Lotion, specially developed in Farmasi Laboratories, softens your and your baby's body after the bath. With Olive Oil and Chamomile extracts, this soothing baby lotion moisturizes and nourishes your baby’s skin while leaving it silky soft and refreshed. It moisturizes for 24 hours and leaves the skin soft all day. It also keeps pH of the skin balanced. It does not contain any harmful chemicals such as Paraben and Alcohol.
ترجمه به فارسی: لوسیون بدن Baby love، اختصاصاً در آزمایشگاه های فارماسی طراحی شده، موجب نرمی پوست بدن کودک بعد از حمام می شود. حای روغن زیتون و عصاره بابونه، پوست بدن کودک را رطوبت رسانی و تغذیه می کند و لطافت و طراوت ابریشم روی پوست به جا می گذارد. پوست را برای مدت 24 ساعت رطوبت رسانی نموده و در تمام طول روز نرم نگاه می دارد. pH پوست را در حالت متعادل نگاه می دارد. از مواد شیمیایی مضر مثل پارابن ها و الکل ها در فرمولاسیون این محصول استفاده نشده است.

detect1
 خانم فیلیپا داربره در سال 2004 مقاله ای منتشر کرد و در آن مقدار پارابن های مختلف را در تومورهای سرطان سینه اندازه گیری کرد. پیک اندازه گیری شده پارابن های مختلف در این شکل نمایش داده می شود. پیک بزرگ میزان متیل پارابن را نشان می دهد.
paraben ehsan hosnani
 ایمنی پارابن ها در محصولات آرایشی بهداشتی
paraben limitations
 درصد مجاز مصرف پارابن ها: 0.4 درصد پارابن های منفرد و 0.8 درصد مخلوط پارابن ها
parabens low strogenic
 موافقان پارابن می گویند اثر شبه هورمونی پارابن ها خیلی کم است.
parabens og
 ساختار شیمیایی پارابن ها
parabens structure
 پارابن ها در محصولات آرایشی بهداشتی
parabens1
 ساختار شیمیایی پارابن های مختلف متیل پارابن، اتیل پارابن و پروپیل پارابن
parabens2
 پارابن ها در شامپوها، کاندیشنرها و لوسیون ها یافت می شوند.
salicylic acid (SA), pABA, p aminobenzoic acid; pHBA, p hydroxybenzoic acid
 مونوهیدروکسی بنزوئیک اسید، همان اسید سالیسیلیک است. از آنجا که در اسید سالیسیلیک، گروه هیدروکسیل روی کربن بتا یا کربن شماره 2 قرار گرفته، سالیسیلیک اسید را یک اسید بتا هیدروکسی می نامند. پارا هیدروکسی بنزوئیک اسید که مخفف آن PHBA است، به عنوان فیلتر فرابنفش و استر آن ها یعنی پارابن ها به عنوان نگهدارنده استفاده می شود.
cosmetic preservatives parabens isothiazolinone
 پارابن ها، ایزوتیازولینون ها، ستریمونیوم بروماید و ستریمونیوم کلراید می توانند به عنوان نگهدارنده در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده شود.


package13 2024
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید