پتنت = patent اختراع  

پتنت = patent اختراع

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی
پژوهشگر و مدرس مراقبت از پوست
WhatsApp: 09101971690




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه پتنت، Patent می باشد.

پتنت چیست؟


پتنت = Patent
patented = پتنت شده، ثبت شده انحصاری

3.5 billion dollars a year attempting to treat their hair loss. There are numerous products on the market addressing this condition. The most popular are Minoxidil (Regain®) an OTC vasodilator medication known for its ability to slow or stop hair loss and promote hair regrowth, Finasteride (Propecia®) also a drug that acts by inhibiting the enzyme that converts testosterone to dihydrotestosterone (DHT) in AGA and Aminexil® a patented molecule by l’Oréal. (Capixyl)
CALCIUM ASCORBATE — Ester-C® Topical. A patented form of natural vitamin C, both oil- and water-soluble, clinically shown to retain its potency longer than other forms.While ordinary vitamin C degrades quickly in skin care products, Ester-C® Topical is stable and delivers the full benefit of this powerful antioxidant, penetrating into deep layers of the skin to promote collagen production. (Ester-C® is a registered trademark of Inter-Cal Corporation.) (INCI dictionary)
FRUIT ACIDS — A group of acids naturally occurring in fruits and herbs, used in cosmetics for thousands of years to clear and smooth the complexion. They work by loosening the “glue” that holds the outer layer of cells to the surface of your skin, there- by encouraging exfoliation and more rapid turnover of skin cells. The patented trade name for fruit acids is Alpha-hydroxy acids, which are synthetically derived in most commercial formulations. (Alpha-hydroxy acids are now common ingredients in cosmetics, but were originally used as solvents in cleaning compounds and for tanning leather.) Some natural sources for fruit acids include bilberry herb, black currant, grapefruit, tomato, wine and grapes (glycolic, malic, pyruvic, benzylic, citric, tartaric and lactic acids). (INCI dictionary) 
اسيدهاي ميوه اي: گروهي از اسيدهاي طبيعي موجود در ميوه ها و گياهان هستند كه سالهاست در صنايع آرايشي- بهداشتي و در محصولات كازمتيك براي پاك سازي و ايجاد پوستي صاف استفاده مي شود. اسيدهاي ميوه اي با شُل كردن چسب هايي كه لايه هاي بيروني سلول را به سطح پوست مي چسباند عمل مي كند. به اين ترتيب لايه برداري تسهيل شده و سرعت تكثير و تقسيم سلولي افزايش مي يابد. نام تجاري پتنت شده براي اسيدهاي ميوه اي، اسيدهاي آلفاهيدروكسي هست. اسيدهاي آلفاهيدروكسي كه بسيار در محصولات كازمتيك رايج شده اند در گذشته به عنوان حلال در تركيبات تميزكننده و همچنين در صنعت چرم سازي و دباغي مورد استفاده قرار مي گرفته است. برخي از منابع طبيعي اسيدهاي ميوه اي عبارتند از: زغال اخته يا بليبري، توت سياه يا بلك كارانت، گريپ فورت، گوجه، انگور. گلايگوليك اسيد، ماليك اسيد، پيروويك اسيد، بنزيليك اسيد، سيتريك اسيد، تارتاريك اسيد و لاكتيك اسيد جزء اسيدهاي ميوه اي هستند.
CALMOSENSINE: Calmosensine™ is a patented peptide that relaxes visible tension lines while relieving feelings of heat, stinging and general discomfort. (cellularskinrx.com)
DERMAXYL: Cell youthening Dermaxyl™, a patented oligopeptide and ceramide blend, inspires older cells to communicate like younger cells. When cells communicate more fully, repair cells can focus on areas of skin damage caused by aging processes. The result is enhanced firmness, better moisture retention, and visible easing of deep wrinkles. Clinical studies testing 24 female subjects aged 42 to 66 with a once daily application of 2% Dermaxyl™ for 56 days showed up to 36% reduction in visible wrinkle volume while wrinkle depth lessened up to 27%. (cellularskinrx.com)
PhytoCellTec™ Malus Domestica is a patented liposomal preparation of apple stem cells derived from the Uttwiler Spätlauber, a rare Swiss apple variety. These apple stem cells are rich in epigenetic factors and metabolites, which ensures the longevity of skin cells. PhytoCellTec™ Malus Domestica has been shown to protect skin stem cells while also delaying the senescence of hair follicles. PhytoCellTec™ Malus Domestica succeeds in delivering a revolutionary anti-aging performance for real rejuvenation. (mibellebiochemistry.com/products/phytocelltec-malus-domestica/)
patent = پتنت، گواهی ثبت اختراع

3.5 billion dollars a year attempting to treat their hair loss. There are numerous products on the market addressing this condition. The most popular are Minoxidil (Regain®) an OTC vasodilator medication known for its ability to slow or stop hair loss and promote hair regrowth, Finasteride (Propecia®) also a drug that acts by inhibiting the enzyme that converts testosterone to dihydrotestosterone (DHT) in AGA and Aminexil® a patented molecule by l’Oréal. (Capixyl)
CALCIUM ASCORBATE — Ester-C® Topical. A patented form of natural vitamin C, both oil- and water-soluble, clinically shown to retain its potency longer than other forms.While ordinary vitamin C degrades quickly in skin care products, Ester-C® Topical is stable and delivers the full benefit of this powerful antioxidant, penetrating into deep layers of the skin to promote collagen production. (Ester-C® is a registered trademark of Inter-Cal Corporation.) (INCI dictionary)
FRUIT ACIDS — A group of acids naturally occurring in fruits and herbs, used in cosmetics for thousands of years to clear and smooth the complexion. They work by loosening the “glue” that holds the outer layer of cells to the surface of your skin, there- by encouraging exfoliation and more rapid turnover of skin cells. The patented trade name for fruit acids is Alpha-hydroxy acids, which are synthetically derived in most commercial formulations. (Alpha-hydroxy acids are now common ingredients in cosmetics, but were originally used as solvents in cleaning compounds and for tanning leather.) Some natural sources for fruit acids include bilberry herb, black currant, grapefruit, tomato, wine and grapes (glycolic, malic, pyruvic, benzylic, citric, tartaric and lactic acids). (INCI dictionary) 
اسيدهاي ميوه اي: گروهي از اسيدهاي طبيعي موجود در ميوه ها و گياهان هستند كه سالهاست در صنايع آرايشي- بهداشتي و در محصولات كازمتيك براي پاك سازي و ايجاد پوستي صاف استفاده مي شود. اسيدهاي ميوه اي با شُل كردن چسب هايي كه لايه هاي بيروني سلول را به سطح پوست مي چسباند عمل مي كند. به اين ترتيب لايه برداري تسهيل شده و سرعت تكثير و تقسيم سلولي افزايش مي يابد. نام تجاري پتنت شده براي اسيدهاي ميوه اي، اسيدهاي آلفاهيدروكسي هست. اسيدهاي آلفاهيدروكسي كه بسيار در محصولات كازمتيك رايج شده اند در گذشته به عنوان حلال در تركيبات تميزكننده و همچنين در صنعت چرم سازي و دباغي مورد استفاده قرار مي گرفته است. برخي از منابع طبيعي اسيدهاي ميوه اي عبارتند از: زغال اخته يا بليبري، توت سياه يا بلك كارانت، گريپ فورت، گوجه، انگور. گلايگوليك اسيد، ماليك اسيد، پيروويك اسيد، بنزيليك اسيد، سيتريك اسيد، تارتاريك اسيد و لاكتيك اسيد جزء اسيدهاي ميوه اي هستند.
CALMOSENSINE: Calmosensine™ is a patented peptide that relaxes visible tension lines while relieving feelings of heat, stinging and general discomfort. (cellularskinrx.com)
DERMAXYL: Cell youthening Dermaxyl™, a patented oligopeptide and ceramide blend, inspires older cells to communicate like younger cells. When cells communicate more fully, repair cells can focus on areas of skin damage caused by aging processes. The result is enhanced firmness, better moisture retention, and visible easing of deep wrinkles. Clinical studies testing 24 female subjects aged 42 to 66 with a once daily application of 2% Dermaxyl™ for 56 days showed up to 36% reduction in visible wrinkle volume while wrinkle depth lessened up to 27%. (cellularskinrx.com)
LIPOSHIELD®: Also know as phyto-melanin. Liposhield® is the first cosmetic ingredient designed to protect the skin from damaging high energy visible (HEV) light. It is a fractionated melanin compound, and can be used as an additional environmental defense against High Energy Visible light (HEV). It is designed to shield the skin from high energy blue/violet visible light. This novel, patent-pending ingredient may help to prevent premature aging and hyperpigmentation. (cellularskinrx.com)
PHYTO-MELANIN: Also known as Liposhield®, Phyto-Melanin is the first cosmetic ingredient designed to protect the skin from damaging high energy visible (HEV) light. It is a fractionated melanin compound, and can be used as an additional environmental defense against High Energy Visible light (HEV). It is designed to shield the skin from high energy blue/violet visible light. This novel, patent-pending ingredient may help to prevent premature aging and hyperpigmentation. (cellularskinrx.com)
PhytoCellTec™ Malus Domestica is a patented liposomal preparation of apple stem cells derived from the Uttwiler Spätlauber, a rare Swiss apple variety. These apple stem cells are rich in epigenetic factors and metabolites, which ensures the longevity of skin cells. PhytoCellTec™ Malus Domestica has been shown to protect skin stem cells while also delaying the senescence of hair follicles. PhytoCellTec™ Malus Domestica succeeds in delivering a revolutionary anti-aging performance for real rejuvenation. (mibellebiochemistry.com/products/phytocelltec-malus-domestica/)


واژه «پتنت» در مقالات سایت احسان حسنانی

نانوتکنولوژی در صنایع آرایشی بهداشتی

نانوتکنولوژی علم ذراتی است که اندازه آن به کوچکی نانو یعنی 80000 برابر کوچکتر از تار موی انسان می باشد. نانومواد های مختلفی برای استفاده در محصولات آرایشی بهداشتی معرفی شده. نانوامولسیون ها و نانوپیگمان ها دو کاربرد عمده نانوتکنولوژی در محصولات آرایشی بهداشتی است. رنگدانه هایی مثل تیتانیوم دی اکساید و زینک اکساید در مقیاس نانو در برخی از محصولات ضد آفتاب استفاده می شوند. شرکت های لورآال و پروکتل اند گمبل از نانوتکنولوژی در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده نموده اند.
 مرطوب کننده ها، محصولات مراقبت از مو، ضدآفتاب ها و محصولات آرایشی میکاپ از محصولاتی هستند که بنا به گزارشات در آن ها نانوتکنولوژی استفاده شده است. لیپوزوم ها و نانوزوم ها دو سیستم حامل برای رسانش در محصولات آرایشی بهداشتی هستند. تفاوت نانوزوم ها با لیپوزوم ها این است که قطر ذره ها در نانوزوم ها کمتر است. سازمان غذا و داروی آمریکا برای استفاده از نانومواد در محصولات آرایشی بهداشتی دستورالعمل ایمنی منتشر نموده است. شرکت های آرایشی بهداشتی که از نانوتکنولوژی استفاده کرده اند شرکت لورآل بیشرین پتنت را در زمینه نانوتکنولوژی به ثبت رسانده است. نانو کپسول های حاوی ویتامین A که در لایه های عمقی تر پوست نفوذ می کند و در سری محصولات ضد چروک با نام تجاری Revitalift استفاده شده اند. شرکت لاپراری در محصول اسکین خاویار خود برای مبارزه با لک و چروک پوست، محصولاتی بر پایه نانوتکنولوژی ارائه نموده است. محصولات برند Olay از شرکت پروکتل اند گمبل حاوی نانوامولسیون ها می باشد. برند کدلی دارای محصول ضدآفتاب و ضد پیری به نام وینوسان است که حاوی فیلترهای فرابنفش و آنتی اکسیدان های nanomized می باشد. برخی از محصولات آرایشی بهداشتی دارای مجوز کمیته نانو لورآل - کوبل دارو LA ROCHE POSAY Anthelios Dermo-Kids SPF 50+ Lotion Very High Protection Children's Sensitive Skin
مشاهده مطلب

درم یا لایه میانی پوست

پوست انسان از لایه های مختلفی تشکیل شده که لایه میانی آن درم یا میانپوست نام دارد.
 - پلی ساکاریدهای به دست آمده از مخمر نان (بتاگلوکان): مخمر نان یا ساکرومایسیس سرویسیه همان میکروارگانیسمی است که در نانوایی استفاده می شود و موجب پف کردن نان می شود. در درون دیوار سلولی این مخمر، پلی ساکارید با ارزشی به نام بتاگلوکان وجود دارد که استخراج و استفاده از آن در محصولات آرایشی موجب تحریک فیبروبلاستها و افزایش سنتز کلاژن می گردد. بتاگلوکان علاوه بر افزایش سنتز کلاژن، به علت برخورداری از خاصیت آنتی اکسیدانی یک ملکول محافظ محسوب شده و بنابراین در محصولات آرایشی ضدپیری جایگاه ویژه ای دارد. ترکیب پتنت شده ای متشکل از جینکوبیلوبا و بتاگلوکان در مرطوب کننده های آنتی فتیگ RoC استفاده شده است.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی مراقبت از مو فیتو

برند فرانسوی محصولات مراقبت از مو
 برای دستیابی به موهایی سالم و زیبا دانش الهام گرفته از طبیعت باید به خدمت گرفته شود. به عنوان یک پیشرو در علوم گیاهی، فیتو خوب می داند که چگونه آخرین یافته های علمی را برای زیبایی موهای شما به خدمت بگیرد. بیش از 40 سال نوآوری های فیتو ادامه دارد و نتایج یافته های علمی با آزمون های بالینی و ثبت پتنت اثبات می شود.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی روژی ایتالیا


 این کرم علاوه بر برنزه کنندگی، مرطوب کننده و ضد پیری نیز می باشد و به گونه ای طراحی شده که فرآیند برنزه کردن پوست را شتاب ببخشد. تأثیر این کرم با آزمایش های اثربخشی به اثبات رسیده است. ماده پتنت شده ای به نام Unipertan Veg 2002 در غلظت 5 درصد در آن استفاده شده که شدت برنزه شدن پوست در برابر افتاب را به میزان 40 درصد افزایش داده و از تخریب بافت های پوستی ممانعت به عمل آورد.
مشاهده مطلب

محلول های ضد ریزش مو

در بازار پرهیاهوی محصولات آرایشی بهداشتی خیلی از محصولات، خیلی ها ادعا می کنند محصولشان ضد ریزش مو است. اطلاعات صحیح و بی طرف خیلی کم یاب شده.
 •  آمینکسیل یک ملکول پتنت شده از کمپانی لورآل است.
 •  کاپیسلپرو یک ملکول پتنت شده از کمپانی فیتو است.
 آمینکسیل (ماده موثره DERCOS لورآل) آمینکسیل یک مولکول شیمیایی پتنت شده از لورآل است که برای درمان ریزش مو معرفی شده است. آمینکسیل بر خلاف ماینوکسیدیل و پروپشیا تاییدیه رگولاتوری FDA را به عنوان یک محصول ضد ریزش موی ایمن و موثر دریافت نکرده است. مکانیسم اثر آمینکسیل، همان مکانیسم اثر ماینوکسیدیل معرفی شده است. جالب اینکه آمینکسیل همیشه به صورت آمیخته با ماینوکسیدیل عرضه می شود. بنابراین به این شایعه دامن زده است که اگر هم اثری داشته به خاطر ماینوکسیدیل بوده است!
مشاهده مطلب

دانستنی های فر کردن مو

فر کردن موها با استفاده از مواد شیمیایی انجام می شود. اگر درست اقدام نکنیم به موها آسیب خواهیم زد. فرکننده ها از محصولات آرایشی بهداشتی خطرناک به شمار می آیند. فر کردن شیمیایی مو با موادی حاوی تیوگلیکولیک اسید که پیوندهای دی سولفید پروتئین های مو را می شکنند و پس از پیچیدن به دور میله فر توسط محلول خنثی کننده دوباره پیوند می دهد، تشکیل شده است. | در مقاله دانستنی های فر کردن مو از واژه اختراع استفاده شده است.
اولین فر دائمی مو در سال 1905 توسط دستگاهی که Charles Nessler اختراع کرد انجام شد در این روش مو را حول بیگودی های خاص آن، زمان می پیچیدند و توسط چندین رشته سیم، با دادن حرارت الکتریکی فر دائم در مو ایجاد می کردند. در این روش موها حالت وز به خود می گرفت. یک کلیپ ویدئویی از فر کردن موها با این دستگاه قدیمی در فیلم آموزشی ولا (Wella) نشان داده شده است علاقه مندان مقیم ایران می توانند این فیلم آموزشی را توسط شرکت تهران مو(نماینده ولا در ایران) تهیه کنند. ضمناً این فیلم به زبان فارسی ترجمه شده . فر زدن دائمی موها به شکل امروزی و با استفاده از مواد شیمیایی از سال 1940 رونق پیدا کرد این روش فر سرد نامیده شده است. از آنجا که مو دائما در حال رشد است فر کردن دائمی موها(Permanent waving) واژه چندان دقیقی نیست اما به کار بردن این واژه از این جهت مرسوم شده که در این روش به جهت تغییری که در ساختمان طبیعی مو داده می شود فرها دوام بسیار بیشتری در مقایسه با مدل دهنده هایی که مو را به صورت موقتی فرمی کنند، دارد. شیمی فر کردن موها همانطور که بدن ما توسط استخوانها شکل گرفته و خمیدگی بدن مربوط به خمیدگی استخوانهای پشت انسان است پلهای گوگردی نیز اسکلت اصلی مو را تشکیل می دهند. و در نتیجه فر و یا صاف بودن مو به علت طرز قرار گرفتن پلهای گوگردی می باشند. این پلهای گوگردی در واقع پیوندهای شیمیایی (از نوع کووالانسی) بین دو اتم گوگرد هستند که به صورت جانبی رشته های پروتوئینی مو را به هم متصل می کنند. کاری که فر کننده های شیمیایی انجام می دهند آن است که این پلهای گوگردی را می شکنند و بعد از آن که مو حول میله فر به شکل دلخواه در آمد این پلها را دوباره می سازند.
مشاهده مطلب

ماده اوسرین چیست؟

اوسرین Eucerin تغییر نام یافته اوسریت Eucerit است که نام تجاری یکی از ترکیبات کلیدی Key ingredients تولیدی شرکت بایرزدورف آلمان است و در کرم های اوسرین و نیوآ استفاده می شود. نام انگلیسی اوسرین (یا اوسریت)، لانولین الکل lanolin alcohol است. | در مقاله ماده اوسرین چیست؟ از واژه اختراع استفاده شده است.
تاریخچه اوسرین در سال 1900 یک شیمیدان آلمانی به نام «ایزاک لیپشوتز» ترکیبی به نام اوسریت را ثبت اختراع کرد. اوسریت از لانولین (روغن پشم گوسفند) استخراج شد. این دانشمند با اوسریت توانست برای اولین بار امولسیون آب در روغن پایدار بسازد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی مراقبت از مو فیتو

برند فرانسوی محصولات مراقبت از مو | در مقاله برند آرایشی بهداشتی مراقبت از مو فیتو از واژه اختراع استفاده شده است.
• نسل پنجم- شامپوهای هوشمند که علاوه بر پاک کنندگی ملایم، گره گشایی و زیباسازی مو، از اکوسیستم پوست سر محافظت می نمایند. تحقیقات فیتو در زمینه اکولوژی پوست سر، منجر به اختراع ماده ای به نام پروژنیم گردید. پروژنیم ترکیب هوشمندانه ای است از موادی به نام لاکتیتول، زایلیتول و زنتوسایلم که علاوه بر برخورداری از خاصیت ضدالتهابی، از اکوسیستم پوست سر در برابر میکروب های مضر و بیماری زا محافظت می نماید.
مشاهده مطلب

تاریخچه عطر و ادکلن

استخراج اسانس قدمتی طولانی دارد. وجود ادوات سفالین تقطیر که قدمتی 5000 ساله دارند، وجود گلاب در ایران و رم باستان از جمله شواهد استفاده از مواد خوشبو در تاریخ بشر است. در قرن 16 میلادی، کتابی چاپ شد که در آن 60 گیاه اسانس دار معرفی شده بود. شهر گراس در فرانسه و شهر کلن در آلمان محل تولید عطر و اسانس از قرن 18 میلادی تاکنون می باشند. سنگ نگاره هایی وجود دارد که مصریان باستان را در حال عطرسازی نشان می دهد. غالیه، دستنبو، شمامه، عبیر از جمله مواد معطری هستند که در آثار شعرای ایرانی یافت می شوند. | در مقاله تاریخچه عطر و ادکلن از واژه اختراع استفاده شده است.
دانشمند بزرگ ایرانی بوعلی سینا با اختراع سیستم مبرد توانست برای اولین بار از گل رز، اسانس خالص تهیه نماید. علاوه بر گل سرخ و گل محمدی، از دیگر گلها و گیاهان عطرین چه از طریق عصاره روغنی و چه استفاده مستقیم از گلبرگهای آنها، برای مقاصد گوناگون استفاده می‌شد که از جمله آنها می‌توان از: شاهسیرم (ریحان)، سوسنبر، شنبلید، ضیمران، قرنفل و یاس نام برد. استفاده از عطر دلنشین گل یاس، امروزه نیز در سراسر جهان نیز رایج است.
مشاهده مطلب

عطر و تاثیر آن در افزایش میل جنسی

در این عطرها از ترکیبات هورمونی حیوانات (فِرُمُون ها ) یا ترکیبات مشابه آنها استفاده شده و ادعا کرده اند که باعث تحریک میل جنسی جنس مخالف می شود. | در مقاله عطر و تاثیر آن در افزایش میل جنسی از واژه اختراع استفاده شده است.
در این عطرها از ترکیبات هورمونی حیوانات (فِرُمُون ها ) یا ترکیبات مشابه آنها استفاده شده و ادعا کرده اند که باعث تحریک میل جنسی جنس مخالف می شود. در سال 1991 کمپانی Erox برای اولین بار از دو ترکیب به نام استراتترائنول و اندروستادینون نام برد و ادعا کرد که استراتترائنول را برای تحریک میل جنسی آقایان (در عطرهای زنانه) و اندروستادینون را برای تحریک میل جنسی خانم ها (در عطرهای مردانه) استخراج کرده است و برای این دو ترکیب برای خودش گواهی ثبت اختراع گرفت.
مشاهده مطلب

واژه «پتنت» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


3.5 billion dollars a year attempting to treat their hair loss. There are numerous products on the market addressing this condition. The most popular are Minoxidil (Regain®) an OTC vasodilator medication known for its ability to slow or stop hair loss and promote hair regrowth, Finasteride (Propecia®) also a drug that acts by inhibiting the enzyme that converts testosterone to dihydrotestosterone (DHT) in AGA and Aminexil® a patented molecule by l’Oréal. (Capixyl)
CALCIUM ASCORBATE — Ester-C® Topical. A patented form of natural vitamin C, both oil- and water-soluble, clinically shown to retain its potency longer than other forms.While ordinary vitamin C degrades quickly in skin care products, Ester-C® Topical is stable and delivers the full benefit of this powerful antioxidant, penetrating into deep layers of the skin to promote collagen production. (Ester-C® is a registered trademark of Inter-Cal Corporation.) (INCI dictionary)
FRUIT ACIDS — A group of acids naturally occurring in fruits and herbs, used in cosmetics for thousands of years to clear and smooth the complexion. They work by loosening the “glue” that holds the outer layer of cells to the surface of your skin, there- by encouraging exfoliation and more rapid turnover of skin cells. The patented trade name for fruit acids is Alpha-hydroxy acids, which are synthetically derived in most commercial formulations. (Alpha-hydroxy acids are now common ingredients in cosmetics, but were originally used as solvents in cleaning compounds and for tanning leather.) Some natural sources for fruit acids include bilberry herb, black currant, grapefruit, tomato, wine and grapes (glycolic, malic, pyruvic, benzylic, citric, tartaric and lactic acids). (INCI dictionary) 
اسيدهاي ميوه اي: گروهي از اسيدهاي طبيعي موجود در ميوه ها و گياهان هستند كه سالهاست در صنايع آرايشي- بهداشتي و در محصولات كازمتيك براي پاك سازي و ايجاد پوستي صاف استفاده مي شود. اسيدهاي ميوه اي با شُل كردن چسب هايي كه لايه هاي بيروني سلول را به سطح پوست مي چسباند عمل مي كند. به اين ترتيب لايه برداري تسهيل شده و سرعت تكثير و تقسيم سلولي افزايش مي يابد. نام تجاري پتنت شده براي اسيدهاي ميوه اي، اسيدهاي آلفاهيدروكسي هست. اسيدهاي آلفاهيدروكسي كه بسيار در محصولات كازمتيك رايج شده اند در گذشته به عنوان حلال در تركيبات تميزكننده و همچنين در صنعت چرم سازي و دباغي مورد استفاده قرار مي گرفته است. برخي از منابع طبيعي اسيدهاي ميوه اي عبارتند از: زغال اخته يا بليبري، توت سياه يا بلك كارانت، گريپ فورت، گوجه، انگور. گلايگوليك اسيد، ماليك اسيد، پيروويك اسيد، بنزيليك اسيد، سيتريك اسيد، تارتاريك اسيد و لاكتيك اسيد جزء اسيدهاي ميوه اي هستند.
CALMOSENSINE: Calmosensine™ is a patented peptide that relaxes visible tension lines while relieving feelings of heat, stinging and general discomfort. (cellularskinrx.com)
DERMAXYL: Cell youthening Dermaxyl™, a patented oligopeptide and ceramide blend, inspires older cells to communicate like younger cells. When cells communicate more fully, repair cells can focus on areas of skin damage caused by aging processes. The result is enhanced firmness, better moisture retention, and visible easing of deep wrinkles. Clinical studies testing 24 female subjects aged 42 to 66 with a once daily application of 2% Dermaxyl™ for 56 days showed up to 36% reduction in visible wrinkle volume while wrinkle depth lessened up to 27%. (cellularskinrx.com)
LIPOSHIELD®: Also know as phyto-melanin. Liposhield® is the first cosmetic ingredient designed to protect the skin from damaging high energy visible (HEV) light. It is a fractionated melanin compound, and can be used as an additional environmental defense against High Energy Visible light (HEV). It is designed to shield the skin from high energy blue/violet visible light. This novel, patent-pending ingredient may help to prevent premature aging and hyperpigmentation. (cellularskinrx.com)
PHYTO-MELANIN: Also known as Liposhield®, Phyto-Melanin is the first cosmetic ingredient designed to protect the skin from damaging high energy visible (HEV) light. It is a fractionated melanin compound, and can be used as an additional environmental defense against High Energy Visible light (HEV). It is designed to shield the skin from high energy blue/violet visible light. This novel, patent-pending ingredient may help to prevent premature aging and hyperpigmentation. (cellularskinrx.com)
PhytoCellTec™ Malus Domestica is a patented liposomal preparation of apple stem cells derived from the Uttwiler Spätlauber, a rare Swiss apple variety. These apple stem cells are rich in epigenetic factors and metabolites, which ensures the longevity of skin cells. PhytoCellTec™ Malus Domestica has been shown to protect skin stem cells while also delaying the senescence of hair follicles. PhytoCellTec™ Malus Domestica succeeds in delivering a revolutionary anti-aging performance for real rejuvenation. (mibellebiochemistry.com/products/phytocelltec-malus-domestica/)


eucerit patent
پتنت اوسریت: اوسریت در لغت به معنای موم زیبا میباشد. اوسریت یا اوسرین یک ماده امولسیون کننده است که از لانولین یا پشم گوشفند استخراج شده و پایه محصولات اوسرین و نیوا میباشد.


package1
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید