پلی ساکاریدها چیست؟  

پلی ساکاریدها چیست؟

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: پلی ساکاریدها مثل گالاکتان ها، فیوکان ها و گلوکومانانها، مولکول های پلی ساکاریدی هستند که در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شوند.
گالاکتان سولفات دار پلی ساکاریدی است از مونومر قندی گالاکتوز با وزن ملکولی بیش از ۱۰۰۰۰۰ دالتون دارای ۲۰ تا ۳۵ درصد سولفات.
Galactan
گالاکتان
فیوکان سولفات دار پلی ساکاریدی است از مونومر قندی فیوکوز با وزن ملکولی بیش از ۲۵۰۰۰ دالتون دارای ۱۵ تا ۲۵ درصد سولفات.
fucan
فیوکان
گلوکومانان : ملکول پلی ساکاریدی بزرگ، قابل حل در آب، عمدتاً متشکل از D- مانوز و D-گلوکز، دارای ساختاری راست زنجیر و کم شاخه
glucomannan
آرابینوگالاکتان : پلی ساکارید پرشاخه، قابل حل در آب، حاوی L- آرابینوز و D- گالاکتوز
arabinogalactan

altramonas EPS
ساختار مولکولی اگزو پلی ساکاریدهای آلتروموناس

• Polysaccharides
BETA VULGARIS — Beet Root Extract. Rich in polysaccharides, this powerful humectant is clinically proven to boost the skin’s natural moisturizing factor, forming a film on the skin that actually locks moisture in for up to 8 hours. Phytonutrients enhance cell renewal and a high antioxidant content protects skin from free radical damage. The extract or juice of beets is also sometimes used as a natural red color in cosmetics. (INCI dictionary) 
عصاره ريشه چغندر: غني از پلي ساكاريدها: ماده هيومكتانت يا جاذب الرطوبه قدرتمند كه به صورت كلينيكي اثبات شده كه مي تواند فاكتورهاي مرطوب كننده پوست را تقويت كند. لايه اي روي پوست تشكيل مي دهد كه رطوبت را براي 8 ساعت روي پوست نگه مي دارد. مواد مغذي موجود در چغندر نوسازي سلولي را افزايش داده و محتواي بالاي آنتي اكسيدان آن از پوست در برابر آسيب هاي ناشي از راديكال هاي آزاد محافظت مي كند. عصاره يا شيره چغندر گاهي به عنوان رنگ قرمز طبيعي در محصولات کازمتیک استفاده مي شود.
FUCUS VESICULOSUS EXTRACT — Bladderwrack. Seaweed rich in alginic acid, amino acids, polysaccharides, minerals and vitamins. Its essential oil is a stimulant and tonic. It is often used in massage lotions and some hair and scalp care products. (INCI dictionary)
TUSSILAGO FARFARA — Coltsfoot. Superb skin nutrient, high in polysaccharides, vitamin C and zinc. A natural anti-inflammatory and soothing agent, it helps soften and regenerate the skin. Combined with horsetail in hair care preparations, it strengthens and smoothes hair fiber and promotes scalp health. (INCI dictionary)

• پلی ساکاریدها

update chelcheragh

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- یوکو = Yuko
yuko hair straightening system
سیستم صاف کننده مو با روش ژاپنی موسوم به یوکو
yuko
یوکو، برند و نام تجاری تکنیک صاف کردن مو با روش ژاپنی که در سال 2000 موفق به ثبت پتنت در آمریکا گردید. در این تکنیک از مواد شیمیایی استفاده می شود.
2- مونومر = Monomer مونومر، تکپار

residual monomer = مونومرهای باقی مانده
3- آرابینوز = Arabinose آرابینوز، یک مونوساکارید با 5 اتم کربن
4- راست زنجیر = Straight-Chain راست زنجیر
5- پلی ساکارید = Polysaccharide پلی ساکاریدها 

exopolysaccharide = پلی ساکاریدهای برون سلولی

MUCOPOLYSACCHARIDES = موکوپلی ساکارید، مواد گیاهی یا حیوانی که به هم متصل می شوند و مواد ژله ای را تشکیل می دهند

sulphated polysaccharides = پلی ساکاریدهای سولفاته

sclerotium gums, polysaccharide gum produced by the bacterium Sclerotium rolfssii. = صمغ اسکلروت، صمغ پلی ساکاریدی که توسط باکتری اسکلروتیوم تولید می شود. 

pullulan,polysaccharide polymer produced from starch by the fungus Aureobasidium pullulans. = پولولان، پلی ساکارید طبیعی که از قارچ به دست می آید و فرآیند تولید آن، فرمنتاسیون ذرت نشاسته مایع در حضور یک قارچ مخمر مانند به نام پولولان 

proteoglycans, compound consisting of a protein bonded to mucopolysaccharide groups, present especially in connective tissue. = پروتئوگلایکن، ترکیبات پروتئینی که به گروه های موکوپلی ساکاریدی پیوند یافته و در بافت پیوندی بدن وجود دارند 
polysaccharides
پلی ساکاریدها

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید