عوارض جانبی = side effect  

عوارض جانبی = side effect

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه عوارض جانبی، Side Effect می باشد.

عوارض جانبی چیست؟


عوارض جانبی = Side Effect
side effect = عوارض جانبی

ACETYL HEXAPEPTIDE 3: A non-toxic amino-peptide developed specifically to reduce wrinkles and the signs of premature aging. Acetyl Hexapeptide 3 is a cost-effective alternative to injections and surgical procedures. Acetyl Hexapeptide 3 temporarily limits the overproduction and release of neurotransmitters that initiate and control the intensity of facial muscle contractions. This reduction in intensity reduces and prevents the formation of dynamic wrinkles that make your skin look aged. This powerful ingredient reduces muscle contractions in a non-paralytic fashion and without toxic side effects. It is naturally derived and non-irritating to the skin. Attaching the hexapeptide to the fatty acid, acetyl, allows the resulting amino-peptide to be easily absorbed into the skin. At a 10% concentration, Acetyl Hexapeptide 3 has been shown to reduce the depth of wrinkles up to 30% after 30 days of trial use. (source: International Journal of Cosmetic Science, Vol. 24, No 5, p.303, October 2002). Currently, doctors are beginning to recommend use of Acetyl Hexapeptide 3 skin serums in conjunction with paralytic injections to prolong those results. (cellularskinrx.com)


تلفظ side effects of phototherapy include redness, itching and blistering ↓


واژه «عوارض جانبی» در مقالات سایت احسان حسنانی

هیدروکورتیزون در محصولات آرایشی بهداشتی

هیدروکورتیزون هورمونی است که توسط غدد فوق کلیوی ترشح می شود. این هورمون استروئیدی خاصیت ضدالتهابی دارد و به عنوان دارو استفاده می شود. مشابه این دارو، پلی ساکاریدهای به دست آمده از مخمر نان هستند که برای مصرف آرایشی بهداشتی کاربرد دارند.
 پلی ساکاریدهای به دست آمده از مخمر نان (ساکرومایسیس سرویسیه) در زمینه کاهش التهابات، قدرتمند عمل نموده و رقیب هیدروکورتیزون به شمار می روند. ضمن اینکه می توان آنها را با خیال راحت و بدون داشتن نگرانی در مورد داروهای استروئیدی آن را در محصولات آرایشی استفاده نمود. یادآوری: هیدروکورتیزون یک هورمون استروئیدی است و عوارض جانبی زیادی دارد، اما پلی ساکارید به دست آمده از مخمر نان کاملاً طبیعی و بسیار خالص است.
مشاهده مطلب

ایزوترتینوئین در محصولات آرایشی بهداشتی

ایزوترتینوئین شکلی از ویتامین A است که برای درمان مشکلات پوستی در محصولات دارویی استفاده می شود. فرم خفیف شده آن یعنی رتینول و مشتقات آن برای کاربردهای آرایشی بهداشتی مناسب هستند.
 عوارض جانبی: آکوتان نیز همانند سایر داروها عوارضی دارد ولی با آگاهی از آنها می توان این عوارض را به حداقل رساند و از بروز مشکلات دیگر جلوگیری کرد. خشکی لب ها و دهان، تورم لب ها و پلک ها، پوسته-پوسته شدن پوست، خونریزی بینی، دل درد، نازک شدن موها و افزایش ریزش آنها از عوارض جانبی مصرف آکوتان با دوز بالا و یا مصرف طولانی مدت آن است. بدترین عارضه مصرف این دارو، در زمان بارداری است؛ چرا که باعث سقط جنین و یا نواقص گوناگون مثل بیماری های قلبی می شود. عارضه دیگر، افزایش چربی و یا کلسترول است. این عارضه حتی ممکن است در افرادی که دوز کمی مصرف می کنند نیز رخ دهد. مصرف طولانی مدت دارو می تواند باعث پوکی استخوان و ریزش موها شود.
مشاهده مطلب

پنتنول در محصولات آرایشی بهداشتی

دپنتنول یا پرو ویتامین B5 برای رطوبت رسانی به پوست و همچنین خواص تسکینی اش در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شود.
 همچنین عوارض جانبی پوستی ناشی از رتینوئید تراپی (اسیدتراپی با رتینوئیدها) را کاهش می دهد.
مشاهده مطلب

هیدروکینون چیست؟

هیدروکینون یک ماده شیمیاییست که با مهار آنزیم تیروزیناز، ملانین سازی را متوقف می کند. هیدروکینون رایج ترین ترکیبیست که در محصولات ضد لک و روشن کننده استفاده می شود.
 هیدروکینون یک ماده شیمیایی هیدروکسی فنلی است که با بازداری آنزیم Tyrosinase سرعت تشکیل ملانین را کاهش می دهد. هیدروکینون معمولاً وقتی استفاده می شود که علت ایجاد هایپرپیگمنتاسیون تغییرات هورمونی نباشد. هیدروکینون در ظرف چند هفته، اثر درمانی خود را نشان می دهد. عوارض جانبی این ماده درماتیتهای تماسی آلرژیک و تحریکی و بی رنگ شدن ناخن می باشد.
مشاهده مطلب

بیماری های پوست و مو: هایپرپیگمنتاسیون / هیپرپیگمانتاسیون

پیگمانتاسیون می تواند هایپر یا هایپو باشد. هایپرپیگمنتاسیون یا هایپرپیگمنتیشن یکی از عوارض پوستی است که در اثر تجمع غیریکنواخت رنگدانه های ملانین در پوست اتفاق می افتد. این عارضه شایع اما بی ضرر است. از 40 سالگی به بعد از هر 3 خانم یک نفر دچار لکه های پیری می شود و از 50 سال به بالا بیش از 90 درصد خانم ها به هایپرپیگمنتیشن مبتلا می شوند. برای از بین بردن کک و مک، لکه های پیری و هایپرپیگمنتاسیون از لیزر می توان استفاده نمود.
 برای آکنه ولگاریس که یک نوع آکنه قوی است آزالئیک اسید تجویز می شود. در ترکیب با دیفرین حساسیت ایجاد می کند چون هم آزالئیک اسید و هم دیفرین، هر دو خاصیت لایه برداری دارند بنابراین نباید این دو را در کنار هم استفاده نمود. آزالئیک اسید را می توان برای درمان جای جوش استفاده نمود خوشبختانه آزالئیک اسید را می توان در هنگام حاملگی استفاده نمود. تحریک پوست، لایه برداری و حساس شدن پوست از عوارض جانبی آزالئیک اسید هستند.
مشاهده مطلب

روشن کردن پوست

گرایش به پوست روشن یا تیره در فرهنگ های مختلف فرق می کند. مثلاً خانم های آسیایی دوست دارند پوست روشن داشته باشند اما خانم های اروپایی برنزه بودن برایشان جذاب است. محصولات روشن کننده نه فقط برای روشن کردن پوست بلکه برای از بین بردن لک های پوست استفاده می شوند. هیدروکینون، آربوتین، کوجیک اسید از جمله ترکیبات روشن کننده پوست می باشند.
 محصولات آرایشی بهداشتی ضدلک و روشن کننده پوست روشن کردن یا سفیدکردن پوست از گذشته موضوع بحث برانگیزی بوده است. محصولات سفید کننده پوست در گذشته حاوی اجزاء نا ایمنی همچون جیوه و هایدروکوئینون بوده اند که عوارض جانبی خطرناکی دارند. در حال حاضر در بسیاری از کشورها، استفاده از این مواد ممنوع می باشد. سفیدکننده ها را می توان به منظور روشن کردن رنگ کلی پوست یا برای کمرنگ کردن لکه های قهوه ای استفاده نمود. یک سفید کننده ایده آل، محصولی است که اثر روشن/سفید کنندگی اش قوی ، سریع و نسبت به ملانوسیتهای بیش فعال شده گزینشی باشد، تولید ملانین را کاهش داده، عوارض جانبی کوتاه مدت یا درازمدتی نداشته باشد و فرایند ملانین سازی را در یک یا بیش از یک مرحله متوقف نماید. ضدلک و سفیدکننده های کلاسیک: مهارکننده های آنزیم تیروزیناز ضد لک های بر پایه هیدروکینون هیدروکینون یکی از رایج ترین مواد روشن کننده پوست می باشد. معمولاً این ماده در مقادیر - درصد اثرات روشن کنندگی مناسبی از خود نشان می دهد. اثر روشن کنندگی هیدروکینون کند است و پس از چند هفته مصرف این اثرات بروز می کند. فرآورده هایی با مقادیر % و حتی گاه با غلظت های بیشتر نیز در بازار وجود دارد، البته باید در نظر داشت در برخی افراد این درصد بالا ممکن است سبب سرخی و حالت سوختگی پوست شود.
مشاهده مطلب

راکوتان و نقش آن در درمان آکنه

راکوتان از داروهایی است که فعالیت غدد چربی را کاهش می دهد. راکوتان به علت عوارض جانبی زیادی که دارد باید به عنوان آخرین حربه در درمان جوش ها استفاده شود. یعنی فقط برای جوش های مقاوم به درمان که به روش های دیگر جواب نداده یا آکنه های التهابی که فرد را دچار افسردگی کرده و یا جوش هایی که اسکار به جار می گذارد مورد استفاده قرار می گیرد.
مشاهده مطلب

آشنایی با شوره سر

0
 M.globosa, M.restricta, M.obtusa, M.slooffiae, M.sympodialis, M.furfur and M.pachydermatis. راه حل کارآمد و شایع مبارزه با شوره سر استفاده از ترکیبات ضدقارچ مثل کلیمبازول ، پیروکتون اولامین ، زینک پریتیون و غیره می باشد. اگرچه استفاده از این ترکیبات در مبارزه با شوره سر مؤثر است، اما ویژگی ضدقارچی قدرتمند آن ها موجب حذف کلیۀ گونه های مالاسزیا گردیده و به شکل دیگری تعادل فلور میکروبی پوست سر را به هم می زند. این عدم تعادل جدید، عوارض جانبی منفی متعددی از جمله خارش، سوزش و آلرژی به وجود می آورد.
مشاهده مطلب

پسوریازیس چیست؟

پسوریازیس عارضه خود ایمنی است که می تواند موجب التهاب و افزایش سرعت رشد سلولهای پوست شود. اینکه چرا برخی مردم دچار بین بیماری می شوند مشخص نیست اما ظاهرا فاکتورهای ژنتیکی دخیل هستند زیرا معمولا اگر والدین شما مبتلا به پسوریازیس باشند، شانس ابتلای شما بیشتر است. پسوریازیس مسری نیست اما وراثتی تلقی می شود. این بیماری با سیستم ایمنی بدن در ارتباط است و برای مدیریت آن از مرطوب کننده ها استفاده می شود.
 عوارض جانبی عوارض جانبی پرتودهی با فرابنفش شامل قرمزی، سوزش و تاول زدن پوست می باشد
مشاهده مطلب

واژه «عوارض جانبی» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


ACETYL HEXAPEPTIDE 3: A non-toxic amino-peptide developed specifically to reduce wrinkles and the signs of premature aging. Acetyl Hexapeptide 3 is a cost-effective alternative to injections and surgical procedures. Acetyl Hexapeptide 3 temporarily limits the overproduction and release of neurotransmitters that initiate and control the intensity of facial muscle contractions. This reduction in intensity reduces and prevents the formation of dynamic wrinkles that make your skin look aged. This powerful ingredient reduces muscle contractions in a non-paralytic fashion and without toxic side effects. It is naturally derived and non-irritating to the skin. Attaching the hexapeptide to the fatty acid, acetyl, allows the resulting amino-peptide to be easily absorbed into the skin. At a 10% concentration, Acetyl Hexapeptide 3 has been shown to reduce the depth of wrinkles up to 30% after 30 days of trial use. (source: International Journal of Cosmetic Science, Vol. 24, No 5, p.303, October 2002). Currently, doctors are beginning to recommend use of Acetyl Hexapeptide 3 skin serums in conjunction with paralytic injections to prolong those results. (cellularskinrx.com)


مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید