لیپوزوم = liposome  

لیپوزوم = liposome

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه لیپوزوم، Liposome می باشد.

لیپوزوم چیست؟


لیپوزوم = Liposome
liposome = لیپوزوم

LIPOSOMES — Micro-capsules or sacs made from fatty substances (phospholipids), easily absorbed by the skin. Used in creams and lo- tions, they penetrate deeply to deliver nutrients, moisture and other substances contained within the sac to internal layers of the skin. (See also Phospholipids.) (INCI dictionary)
PHOSPHOLIPIDS (LIPOSOMES) — Fatty substances that are im- por tant constituents of cell membranes. Plant phospholipids are similar to human phospholipids and are readily absorbed into the skin. Phospholipids obtained from soybean oil in the form of leci- thin are used to make liposomes, which act as delivery agents for vitamins and humectants. (See also Liposomes.) (INCI dictionary)
UBIQUINONE — CoQ10 (Co-Enzyme Q10) Liposomes. High in polyunsaturated fatty acids (especially linoleic acid) and protein, CoQ10 helps suppor t cell structure with antioxidant and protective action, and has been shown to reduce the appearance and depth of wrinkles and increase the skin’s moisture with regular use. (See also Liposomes.) (INCI dictionary)
Liposomes – Phospholipids (INCI dictionary)
LIPOSOMES = لیپوزوم، میکرو کپسول یا کیسه های ساخته شده از مواد چرب (فسفولیپیدها) که به راحتی توسط پوست جذب می شوند.

LIPOSOMES — Micro-capsules or sacs made from fatty substances (phospholipids), easily absorbed by the skin. Used in creams and lo- tions, they penetrate deeply to deliver nutrients, moisture and other substances contained within the sac to internal layers of the skin. (See also Phospholipids.) (INCI dictionary)
PHOSPHOLIPIDS (LIPOSOMES) — Fatty substances that are im- por tant constituents of cell membranes. Plant phospholipids are similar to human phospholipids and are readily absorbed into the skin. Phospholipids obtained from soybean oil in the form of leci- thin are used to make liposomes, which act as delivery agents for vitamins and humectants. (See also Liposomes.) (INCI dictionary)
UBIQUINONE — CoQ10 (Co-Enzyme Q10) Liposomes. High in polyunsaturated fatty acids (especially linoleic acid) and protein, CoQ10 helps suppor t cell structure with antioxidant and protective action, and has been shown to reduce the appearance and depth of wrinkles and increase the skin’s moisture with regular use. (See also Liposomes.) (INCI dictionary)
Liposomes – Phospholipids (INCI dictionary)


واژه «لیپوزوم» در مقالات سایت احسان حسنانی

فسفولیپیدها در محصولات آرایشی بهداشتی

فسفولیپیدها، لیپیدهایی هستند که به علت برخورداری از گروه فسفات خاصیت دوقطبی دارند. ویژگی جالب این ترکیبات، تشکیل ساختار دو لایه ای است. فسفولیپیدها به عنوان کمک امولسیون ساز، تنظیم کننده ویسکوزیته و سامانه رهایش و رسانش در محصولات آرایشی بهداشتی کاربرد دارند. بسیاری از امولسیون های آرایشی بهداشتی، فسفولیپیدی هستند.
 سامانه های رسانش و رهایش فسفولیپیدها تحت شرایط خاصی قادر به تشکیل لیپوزوم هستند. کاربرد اصلی لیپوزومها سامانه های رهایش است. لیپوزوم ها قادرند هم ترکیبات آبدوست، هم ترکیبات چربی دوست را در یک ساختار سازگار با پوست ، غلاف پوشیده نموده، نفوذشان به داخل پوست را تسهیل و رساندنشان به هدف مورد نظر را یاری کنند. استفاده از امولسیون سازهای فسفولیپیدی در محصولات آرایشی رنگی این مزیت را دارد که رنگدانه ها به خوبی در فاز روغنی پخش شده و لخته نمی شوند. فسفولیپیدها همچنین قادند تحت شرایط خاصی لیپوزوم تشکیل داده و رسانش مواد موثره مختلف (چربی دوست و آبدوست) به موضع مورد نظر را تسهیل کنند.
مشاهده مطلب

شیمی آرایشی بهداشتی

مبانی شیمی آرایشی بهداشتی. مفهوم آبدوست و آبگریز، ترکیبات قطبی و غیر قطبی، اسید آمینه، پپتید، پروتئین، امولسیون، شوینده، مایسل، لیپوزوم
 لیپوزوم چیست؟ یک ساختار دیگر هست به نام لیپوزوم (Liposome). این فسفولیپیدها (phospholipid) یادتان هست گفتم دوتا دم دارد؟
 اینها اگر به این شکل کنار هم قرار بگیرند، یعنی به طوری که سرهایشان رو به سمت آب باشد دم هایشان به سمت همدیگر بیاید و در داخلش یک کره تو خالی تشکیل بدهد این برای شما ساختاری می سازد به نام لیپوزوم (Liposome).
 چون روی سطح پوست ما یک لایه چربی دوست قرار گرفته است. دیواری که پوست دارد دیواری که پوست دور بدن ما کشیده یک دیوار آجری است که آجرهای آن راکرنئوسیت ها (Corneocyte) تشکیل می دهند. ملات سیمانی این دیوار را چه چیزی تشکیل می دهد؟ چربی ها. چربی ها آب گریزند درست است؟ در نتیجه موادی مثل ویتامین ث را با استفاده از لیپوزوم ها (Liposome) بایستی وارد پوست بکنیم.
 یعنی اگر یک ترکیب آب دوست را بخواهیم وارد پوست کنیم یکی از راههایش این است که وارد ساختار لیپوزوم (Liposome) بکنیم.
 مفهوم لیپوزوم (Liposome) و مایسل (Micelle) را هم برای شما گفتیم.
مشاهده مطلب

آیا ویتامین ث آکنه ایجاد می کند؟

احسان حسنانی هستم و می خواهم به این سوال رایج پاسخ بدهم که آیا ویتامین ث باعث آکنه می شود؟ خیلی وقت ها دیده شده است که بعضی افراد در اثر مصرف کرم ها و سرم های حاوی ویتامین ث پوستشان دچار آکنه یا جوش صورت شده است. راستش اولین بار که این سوال مطرح شد من یک کم تعجب کردم.
 تئوری بعدی هم از خودم بود که گفتم این لیپوزوم ها (Liposome) و این پالمیتیک اسیدی (Palmitic acid) که به ویتامین ث ممکن است متصل بشود، اینها شاید باعث خاصیت کومدوژنیک (comedogenic) بشود.
مشاهده مطلب

نانوتکنولوژی در صنایع آرایشی بهداشتی

نانوتکنولوژی علم ذراتی است که اندازه آن به کوچکی نانو یعنی 80000 برابر کوچکتر از تار موی انسان می باشد. نانومواد های مختلفی برای استفاده در محصولات آرایشی بهداشتی معرفی شده. نانوامولسیون ها و نانوپیگمان ها دو کاربرد عمده نانوتکنولوژی در محصولات آرایشی بهداشتی است. رنگدانه هایی مثل تیتانیوم دی اکساید و زینک اکساید در مقیاس نانو در برخی از محصولات ضد آفتاب استفاده می شوند. شرکت های لورآال و پروکتل اند گمبل از نانوتکنولوژی در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده نموده اند.
 مرطوب کننده ها، محصولات مراقبت از مو، ضدآفتاب ها و محصولات آرایشی میکاپ از محصولاتی هستند که بنا به گزارشات در آن ها نانوتکنولوژی استفاده شده است. لیپوزوم ها و نانوزوم ها دو سیستم حامل برای رسانش در محصولات آرایشی بهداشتی هستند. تفاوت نانوزوم ها با لیپوزوم ها این است که قطر ذره ها در نانوزوم ها کمتر است. سازمان غذا و داروی آمریکا برای استفاده از نانومواد در محصولات آرایشی بهداشتی دستورالعمل ایمنی منتشر نموده است. شرکت های آرایشی بهداشتی که از نانوتکنولوژی استفاده کرده اند شرکت لورآل بیشرین پتنت را در زمینه نانوتکنولوژی به ثبت رسانده است. نانو کپسول های حاوی ویتامین A که در لایه های عمقی تر پوست نفوذ می کند و در سری محصولات ضد چروک با نام تجاری Revitalift استفاده شده اند. شرکت لاپراری در محصول اسکین خاویار خود برای مبارزه با لک و چروک پوست، محصولاتی بر پایه نانوتکنولوژی ارائه نموده است. محصولات برند Olay از شرکت پروکتل اند گمبل حاوی نانوامولسیون ها می باشد. برند کدلی دارای محصول ضدآفتاب و ضد پیری به نام وینوسان است که حاوی فیلترهای فرابنفش و آنتی اکسیدان های nanomized می باشد. برخی از محصولات آرایشی بهداشتی دارای مجوز کمیته نانو لورآل - کوبل دارو LA ROCHE POSAY Anthelios Dermo-Kids SPF 50+ Lotion Very High Protection Children's Sensitive Skin
مشاهده مطلب

لیپیدها در محصولات آرایشی بهداشتی

گامالینولنیک اسید یک اسید چرب کمیاب و بسیار با ارزش است. این اسید چرب برای بدن ضروری است.
 لیپید چیست؟ لیپیدها گروهی از ملکول های طبیعی شامل چربی ها، موم ها، استرول ها، ویتامین های چرب (مثل ویتامین های A، D، E و K) تری گلیسرید ها، فسفولیپیدها و غیره است. عملکرد بیولوژیکی اصلی لیپیدها ذخیره انرژی و نقش ساختاری آن در سلول های غشاء می باشد. لیپیدها مولکول های با خاصیت هیدروفوبیک یا آمفیفیلیک هستند. طبیعت آمفیفیلیک برخی لیپیدها آن ها را برای بکارگیری در نقش وزیکل و لیپوزوم مناسب نموده است. اگرچه گاهی لیپیدها را مترادف چربی ها می دانند، اما چربی ها در واقع زیرمجموعه ای از لیپیدها هستند که تری گلیسرید نام دارند. اسیدهای چرب و مشتقات آن نیز جزو خانواده لیپیدها هستند. کلسترول و دیگر متابولیت های استرول دار نیز جزء لیپیدها هستند. بایولیپید چیست؟ لیپیدهایی که از منابع بیولوژیکی به دست می آیند را بایولیپید می گویند. منابع بیولوژیکی عبارتند از روغن های گیاهی و چربی های گیاهی. یکی از شرکت های بیوتکنولوژی آمریکایی دسته جدیدی از بیولیپیدهای طبیعی را که از دانه سویا به دست می آید، برای بکارگیری در محصولات ضدآفتاب معرفی نموده است. دانشمندان شرکت iSOY ترکیب جدیدی به نام گلیسرید فرولیک سویا را با واکنش های آنزیمی ساخته اند که وقتی روی سطح پوست مالیده می شود، به عنوان منبعی غنی از مواد مغذی ضروری لیپیدهای از دست رفته پوست را جبران می کند. این ترکیب ها خواص آنتی اکسیدانی داشته و از پوست در برابر پیری محافظت می کنند. برند مشهور لاروشپوزی یک کرم مرطوب کننده برای پوست های خیلی خشک به نام نوتریتیک عرضه نموده که پنج درصد ترکیبات تشکیل دهنده آن را بیولیپیدها تشکیل می دهند. در این کرم، یازده لیپید بیولوژیکی وجود دارند.
مشاهده مطلب

واژه «لیپوزوم» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


LIPOSOMES — Micro-capsules or sacs made from fatty substances (phospholipids), easily absorbed by the skin. Used in creams and lo- tions, they penetrate deeply to deliver nutrients, moisture and other substances contained within the sac to internal layers of the skin. (See also Phospholipids.) (INCI dictionary)
PHOSPHOLIPIDS (LIPOSOMES) — Fatty substances that are im- por tant constituents of cell membranes. Plant phospholipids are similar to human phospholipids and are readily absorbed into the skin. Phospholipids obtained from soybean oil in the form of leci- thin are used to make liposomes, which act as delivery agents for vitamins and humectants. (See also Liposomes.) (INCI dictionary)
UBIQUINONE — CoQ10 (Co-Enzyme Q10) Liposomes. High in polyunsaturated fatty acids (especially linoleic acid) and protein, CoQ10 helps suppor t cell structure with antioxidant and protective action, and has been shown to reduce the appearance and depth of wrinkles and increase the skin’s moisture with regular use. (See also Liposomes.) (INCI dictionary)
Liposomes – Phospholipids (INCI dictionary)


liposome
لیپوزوم فسفولیپیدی

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید