مخمر = yeast 

مخمر = yeast

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه مخمر، Yeast می باشد.

مخمر چیست؟


مخمر مالاسزیا = Malassezia Yeast
Malassezia yeast = مخمر مالاسزیا

سلول های مخمر = Yeast Cells
yeast cells = سلول های مخمر

مخمر = Yeast
Baker's yeast = مخمر نان 
lipid-dependent yeasts = مخمرهای وابسته به لیپید
Malassezia yeast = مخمر مالاسزیا
moulds and yeasts = کپک و مخمر
saccharomyces cerevisiae, saccharomycescerevisiae, baker’s yeast = مخمر نان، ساکرومایسیس سرویسیه، ساکارومایسس سرویزیه
yeast = مخمر
yeast cells = سلول های مخمر
fungus, eukaryotic organisms that includes unicellular microorganisms such as yeasts and molds, as well as multicellular fungi = قارچ، ارگانیسم یوکاریوتیکی که شامل میکروارگانیسم های تک سلولی مثل مخمر و کپک و همچنین قارچ های چند سلولی می شود.
pityrosporum ovale, Malassezia ovale, lipophilic yeast belonging to the normal human cutaneous flora = پیتروسپوروم اوال یا مالاسزیا اوال، مخمر چربی دوست که یکی از فلورای نرمال پوست بدن می باشد. آكنه استروئيدي در مواردي مي تواند ناشي از فوليكوليت پيتروسپورمی (مالاسزيايی) باشد.

مخمر نان = Baker'S Yeast
Baker's yeast = مخمر نان 

Yeast

واژه «مخمر» در مقالات سایت احسان حسنانی

کاربرد پپتید (پپتاید) در صنایع آرایشی بهداشتی

به تازگی بایوپپتیدهایی ساخته شده که قادر به از بین بردن خطوط و چروکهای پوست هستند. پپتیدها، پروتئین های کوچکی هستند که بسیاری از مولکول های حیاتی بدن از جنس آن است. برخی پپتیدها، پیام رسان هستند. برخی در بدن گشت زنی می کنند و برای سلول ها تعیین تکلیف می کنند. مثلاً پپتیدی به نام فاکتور رشد هپاتوسیت وجود دارد که به فیبروبلاست دستور کلاژن سازی بیشتر را می دهد. یا پپتیدی به نام ملانوتروپین وجود دارد که ملانوسیت ها را برای کمتر یا بیشتر ساختن ملانین تحریک می کند. در این مقاله با پپتیدها بیشتر آشنا می شویم.
 اکلاژن اریف لیم که تری پپتید طبیعی نامیده می شود مجموعه ای از پروتئین های هیدرولیز شده برنج، گندم و مخمر می باشد.
مشاهده مطلب

شامپو چیست؟ | تحقیق در مورد شامپو

برخلاف تصویر رایج که شامپو را یک محصول شوینده می دانند، شامپو جزء دسته بندی محصولات آرایشی بهداشتی قرار می گیرد.
 سورفکتانتهای شامپو در شامپو دو نوع سورفکتانت وجود دارد. سورفکتانت اولیه و ثانویه. سورفکتانت اولیه بیشترین مقدار را در شامپو داشته و مسئول اصلی ایجاد کف و پاک کنندگی است. سورفکتانت های ثانویه مجموعه ای دو یا چندتایی هستند که برای کم نمودن اثر خشن سورفکتانت اولیه یا ایجاد لطافت و تغییر در ماهیت کف به کار می روند. مواد تقویت کننده کف نیز سورفکتانت ثانویه تلقی می شوند. مواد کاندیشن کننده یا مواد حالت دهنده مواد کاندیشن کننده یا مواد حالت دهنده می توانند دارای بار الکتریکی مثبت باشند (یعنی ماهیت کاتیونی داشته باشند) مثال: پلی کواترنیوم 10 مواد کاندیشن کننده یا مواد حالت دهنده می توانند بدون بار مثبت باشند و یا دارای خاصیت پوشانندگی و با ایجاد لایه روی تارهای مو عمل نمایند. مثال: سیلیکون ها و دایمتیکون ها مواد مؤثره یا اکتیوهای شامپو مواد اکتیو می توانند برای هدف هایی خاص در فرمول شامپو استفاده شوند. مواد ضدشوره، مواد ضد ریزش، ضد خارش، ضد موخوره از انواع مواد مؤثره یا اکتیوهای شامپو هستند. انواع عصاره ها، پپتیدها و ویتامین ها جزء این دسته قرار می گیرند. مواد اصلاح کننده شامپو گاهی اوقات فرمول شامپو به دلیل بو یا رنگ نامطلوب نیازمند تغییر است. همچنین گاهی نیاز است اسیدیته و یا ویسکوزیته شامپو اصلاح شود. به همین منظور موادی مثل اسانس ها، رنگ ها، مواد صدفی کننده، اسید سیتریک، اسید لاکتیک و نمک به فرمولاسیون شامپو اضافه می شوند. این مواد را اصلاح کننده یا اصلاح گر می نامند. مواد محافظ یا نگهدارنده هر محصولی آرایشی بهداشتی که حاوی آب است، نیازمند بکارگیری ماده نگهدارنده می باشد. مواد نگهدارنده برای محافظت از شامپو در برابر رشد انواع باکتری، قارچ و مخمر استفاده می شوند. پارابن ها و متیل کلرو ایزو تیازولینون از جمله مواد نگهدارنده رایج مورد استفاده در شامپوها هستند. ویتامینه کردن شامپو به چه معناست؟ برخلاف آنچه تصور می شود، ساقه مو قابلیت جذب مواد تقویت کننده مو و ویتامین ها را ندارد، زیرا تنها منبع تغذیه رسان برای مو، سیستم گردش خون ناحیه پوست سر است که ویتامین ها و سایر مواد مغذی مو را از طریق عروق خونی به ریشه مو می رساند. بنابراین اضافه کردن هر نوع ماده مغذی تحت عنوان ویتامین ها به شامپوها، جذب ساقه مو نمی شود و برای تغذیه مو و تقویت آن باید ویتامین ها و مواد مغذی به صورت خوراکی استفاده شود.
مشاهده مطلب

برگ فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی

لیست ترکیبات تشکیل دهنده یک محصول آرایشی بهداشتی همراه با ترکیب درصد هر یک، در برگه ای به نام برگ فرمولاسیون باید تهیه شده و به وزارت بهداشت ارائه شود.
 در برگ مشخصات میکروبی یک محصول آرایشی بهداشتی باید پارامترهایی از قبیل شمار کلی میکروب ها، شمار کپک و مخمر بر اساس محدوده درج شود. میزان سرب در یک فراورده آرایشی بهداشتی باید کمتر از 10ppm و میزان آرسنیک باید کمتر از 3 ppm باشد. شمار کپک و مخمر نباید از 100cfu به ازای هر گرم تجاوز کند. همچنین شمار کل میکروب ها نباید از 1000cfu به ازای هر گرم بیشتر باشد.
مشاهده مطلب

درم یا لایه میانی پوست

پوست انسان از لایه های مختلفی تشکیل شده که لایه میانی آن درم یا میانپوست نام دارد.
 - پلی ساکاریدهای به دست آمده از مخمر نان (بتاگلوکان): مخمر نان یا ساکرومایسیس سرویسیه همان میکروارگانیسمی است که در نانوایی استفاده می شود و موجب پف کردن نان می شود. در درون دیوار سلولی این مخمر، پلی ساکارید با ارزشی به نام بتاگلوکان وجود دارد که استخراج و استفاده از آن در محصولات آرایشی موجب تحریک فیبروبلاستها و افزایش سنتز کلاژن می گردد. بتاگلوکان علاوه بر افزایش سنتز کلاژن، به علت برخورداری از خاصیت آنتی اکسیدانی یک ملکول محافظ محسوب شده و بنابراین در محصولات آرایشی ضدپیری جایگاه ویژه ای دارد. ترکیب پتنت شده ای متشکل از جینکوبیلوبا و بتاگلوکان در مرطوب کننده های آنتی فتیگ RoC استفاده شده است.
مشاهده مطلب

پروتئین سیرتوئین در محصولات آرایشی بهداشتی

0
 سیرتوئین ها پروتئینهایی با خاصیت آنزیمی هستند که در گستره وسیعی از ارگانیسم های زنده از مخمر ها گرفته تا انسان ها وجود دارند. سیرتوئین نام خود را از لغت سیرتو ( SIR2) گرفته که یکی از ژن های تنظیم کننده فعالیت سلول در مخمرهاست. نظیر ژن SIR2 در بدن انسان ژنی به نام SIRT1 وجود دارد. یافته های جدید نشان داده که ژن SIRT1 در بافتهای مختلف انسان از جمله پوست وجود دارد. یافته های جدید همچنین خبر از وجود پروتئینی به نام سیرتوئین (Sirtuin) در بدن انسان می دهد که الگوی بیان ژنهای SIRT1 را به گونه ای تنظیم می کند که جوانی انسان حفظ شود. به همین علت است که سیرتوئین ها را پروتئین های جوانی نیز می نامند. ( مرجع1، مرجع 2)
مشاهده مطلب

معرفی مواد موثره آرایشی بهداشتی: اکولاژن اریفلیم

اکلاژن اریف لیم مجموعه ای از سه پپتید انرژی زا، پپتید کلاژن و وپپتید آنتی اکسیدان است.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی بیوتی پلاس وان

0
 تحقیقات نشان داده اند که عصاره انار خاصیت سفید کنندگی پوست نیز دارد. دلیل آن احتمالاً به خاطر توانایی عصاره انار در ممانعت از رشد ملانوسیتها و سنتز ملانینها می باشد. تخمیر فرایند تخمیر هزاران سال است که برای نگهداری غذا و تولید الکل توسط بشر استفاده می شود. تخمیر یک فرایند تبدیلی است که در آن ملکول مواد آلی توسط میکروارگانیسمهای مختلف شکسته شده و به ملکولهای دیگر تبدیل می شود. تبدیل قند به الکل توسط مخمر نمونه ای از فرایند تخمیر است.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی و محصولات کدلی

کدلی در تاکستان های فرانسه متولد شد. جایی که تفاله های انگور را پس از آبگیری دور می ریختند. اما محققان متوجه شدند این تفاله ها را می توان برای استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و پلی فنلی موجود در انگور و بکارگیری در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده نمود. 
 استخراج شده از مخمر انگور مروری بر محصولات آرایشی بهداشتی برند کُدَلی پاک کننده ها اولین قدم برای داشتن پوستی زیبا
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی اینگرید میه


 کمپلکس ابسولوتنس شامل عصاره مخمر که متابولیسم سلولی را تقویت کرده و موجب افزایش اکسیژن رسانی در سلول های پوست اطراف چشم می شود.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی اریفلیم

محصولات آرایشی بهداشتی سوئدی با مواد اولیه طبیعی که مدتی به صورت خرید کاتالوگی در ایران فعالیت کرد. دارای بالم لب tender care، کرم های time reversing، ضد چروک حاوی پروتئین دانه سویا، عصاره نخود فرنگی، بیوپپتیدهای جلبک دریایی و دارای ضد چروک با تأثیر تقویت کلاژن. محصولات لاین اکولاژن حاوی پپتید انرژی زا از برنج، پپتید کلاژن از مخمر و پپتید آنتی اکسیدان از گندم است. کمپلکس تری پپتید اوریفلیم به شیوه هم نیرو زایی (هم افزایی) کار می کند. محصولات رویال ولوت این برند حاوی گل های زنبق می باشند.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی لانژه

برند فرانسوی لانژه توسط شرکت کاسپین تجارت پوریا عرضه می شود. محصولات لانژه شامل بیش از 60 قلم فراورده در 13 رده می باشد.
 مخمر باسیلوس: لایه بردار ملایم
مشاهده مطلب

واژه «مخمر» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


GLYCOPROTEIN — A protein linked to a polysaccharide (glycogen). Glycoproteins (ours are derived from yeast) contain sugars and amino acids, which help strengthen and smooth hair fiber. (INCI dictionary)
YEAST — High in protein and B vitamins. Added to cosmetics for its nutritional proper ties. (INCI dictionary)
YEAST PROTEIN: Improves the microcirculation of the skin by increasing cell respiration. Improved circulation in the under-eye area reduces fluid accumulation that can lead to puffiness and bags. Used in Eye Bright Treatment Serum. (cellularskinrx.com)
Fish Liver Oil: Used in vitamins and supplements. In milk fortified with vitamin D. Alternatives: yeast extract ergosterol, exposure of skin to sunshine. (peta.org)
Biotin Vitamin H Vitamin B Factor: In every living cell and in larger amounts in milk and yeast. Used as a texturizer in cosmetics, shampoos, and creams. Alternatives: plant sources. (peta.org)
Vitamin B12: Can come from animal products or bacteria cultures. Twinlab B12 vitamins contain gelatin. Alternatives: vegetarian vitamins, fortified soy milks, nutritional yeast, fortified meat substitutes. Vitamin B12 is often listed as “cyanocobalamin” on food labels. Vegan health professionals caution that vegans get 5–10 mcg/day of vitamin B12from fortified foods or supplements. (peta.org)
Asebiol by BASF: synergistic sebo-regulating complex especially developed to rebalance the amount of sebum on the scalp by inhibiting 5α-reductase, the enzyme responsible for its production. It is clinically proven to visibly reduce the appearance of the oiliness and imperfections of the skin. It is a water-soluble liquid. INCI: Aqua (and) Pyridoxine HCL (and) Niacinamide (and) Glycerin (and) Panthenol (and) Hydrolyzed Yeast Protein (and) Threonine (and) Allantoin (and) Biotin ()




مطلب قبلی: یاسمین

مطلب بعدی: سفید مایل به زرد

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید