اسید سالیسیلیک = salicylic acid سالیسیلیک اسید  

اسید سالیسیلیک = salicylic acid سالیسیلیک اسید

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی
پژوهشگر و مدرس مراقبت از پوست
WhatsApp: 09101971690
لطفا از تماس تلفنی با این شماره خودداری فرمایید. این شماره فقط جهت پیام متنی با واتسپ می باشد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه اسید سالیسیلیک، Salicylic Acid می باشد.

اسید سالیسیلیک چیست؟


اسید سالیسیلیک = Salicylic Acid
salicylic acid = سالیسیلیک اسید

EPILOBIUM ANGUSTIFOLIUM — Canadian Willowherb. Anti- inflammator y and soothing agent shown in clinical studies to work faster and better than many hydrocor tisone creams in reducing itching and irritation. A superb skin care ingredient, often used in sun care products. Contains salicylic acid. (INCI dictionary)
GAULTHERIA PROCUMBENS — Wintergreen Oil. A tonic, stimulant and freshener, this aromatic oil has a warming action on the muscles and skin. Excellent in body rubs and bath oils, as well as mouthwash and toothpaste formulations. Is very high in salicylic acid. (INCI dictionary)
SALICYLIC ACID — The active ingredient in aspirin, a natural an- ti-inflammatory and exfoliant used in the treatment of acne and preparations for oily skin. Applied topically, it penetrates the fol- licle and encourages the shedding of dead skin cells from within, breaking up oil deposits and debris that can cause blocked pores and blemishes. Natural sources of salicylic acid include willow bark extract (Salix nigra) and wintergreen oil (Gaultheria procumbens). (INCI dictionary)
SALIX NIGRA — Willow Bark, Black Willow. An excellent source of salicylic acid, very beneficial in the treatment of acne and blem- ish-prone skin. A natural anti-inflammator y. (See also Salicylic acid.) (INCI dictionary)
Alpha-Hydroxy Acids: Any one of several acids used as an exfoliant and in anti-wrinkle products. Lactic acid may be animal-derived (see Lactic Acid). Alternatives: glycolic acid, citric acid, and salicylic acid are plant- or fruit-derived. (peta.org)
AQUA /WATER/EAU, COCO-GLUCOSIDE, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, GLYCERYL CAPRYLATE, CITRIC ACID, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CLIMBAZOLE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, PARFUM (FRAGRANCE), SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, SORBIC ACID, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT (Foam Shampoo for Newborns (mustela.com))


تلفظ salicylic acid ↓
Salicylic Acid
salicylic-acid-(SA),-pABA,-p-aminobenzoic-acid;-pHBA,-p-hydroxybenzoic-acid
Salicylic Acid
salicylic-acid-lactic-acid-microderm-laser-fractional
Salicylic Acid
salicylic-acid-lactic-acid-oily-skin-dry-skin


واژه «اسید سالیسیلیک» در مقالات سایت احسان حسنانی

آشنایی با شوره سر

0
 مواد شيمايي را من (احسان حسناني) به دو دسته قوي و ضعيف تقسيم بندي كرده ام. از مواد شيميايي قوي مي توان به زينك پيريتيون اشاره كرد. زينك پيريتيون و پيروكتون اولامين را يج ترين تركيبات ضد شوره هستند. مخصوصا زینک پریتیون خیلی رایج است. روی شامپو ها به اختصار ZPT هم نوشته شده است. شامپوهای ضدشوره اویدرم (هم اکتوزینک هو هم سیکلوزینک) هر دو زینک پریتیون دارند. مدیلن یک شامپوی ضدشوره برای موهای چرب دارد که هردو دارای دو درصد زینک پرینتوین می باشد. توجه داشته باشید که زینک پریتیون با زینک PCA فرق دارد. شامپو ضدشوره مدیلن برای موهای خشک هم دو در صد زینک پریتیون دارد. فولیکا یک کرم ضد شوره داردکه حاوی کمپلکس زنیک پریتیون و پیروکتون اولامین است. شامپوی ضدشوره فولیکا محصول شوره وپوست سر چرب داری پیروکتون اولامین درکنار ایکتیول و اسید سالیسیلیک است.
 شامپوی ضدشوره کلیمبا لافارر مخلوطی از کلیمبازول و اکتوپیروکس را دارد. البته از عصاره های مورد، رزماری و آلوئه ورا هم استفاده کرده است. شامپوی نوپری بازول جی که یک ضدشوره قوی است حاوی کلیمبازول، عصاره پونه کوهی و عصاره پرسیاوشان است. شامپوی ضدشوره قوی نروپریت حاوی کلیمبازول، اسید سالیسیلیک وعصاره گزنه است.
مشاهده مطلب

دانستنی های پوست و مو: پوست و مو در بارداری

در دوران بارداری و حاملگی پوست تغییرات زیادی می کند. علاوه بر این در سه ماه اول بارداری برای ایمنی جنین توصیه می شود که مصرف برخی محصولات آرایشی مثل اسپری موهای حاوی فتالات یا کرم های حاوی هیدروکینون یا اسید سالیسیلیک استفاده نشوند. استفاده از رنگ مو در سه ماه اول حاملگی مطلقاً ممنوع است و برای استفاده از لاک ناخن محدودیت وجود دارد. برای تطابق پوست با شرایط دوران بارداری اقداماتی نظیر استفاده از روغن ها و محصولات آنتی استرچ مارک توصیه می شود. ترک های پوست، لکه های پوست، به هم خوردن نظم رشد و ریزش مو، شکننده شدن ناخن ها، تغییر شکل عروق خونی از جمله مواردیست که در دوران بارداری برای پوست اتفاق می افتند و باید مدنظر قرار داده شوند.
 در سه ماه اول بارداری هر چه از محصولات آرایشی اضافه استفاده نشود بهتر است. در اسپری های مو موادی به نام فتالات وجود دارد که اگرچه هنوز اثبات نشده، اما می تواند در مقادیر بالا ایجاد ناهنجاری های جنین نماید. در صورت نیاز به مصرف کرم های مرطوب کننده از کرم هایی استفاده نمایید که فاقد موادی مثل هیدروکینون یا اسید سالیسیلیک می باشند.
مشاهده مطلب

بیماری های پوست و مو: هایپرپیگمنتاسیون / هیپرپیگمانتاسیون

پیگمانتاسیون می تواند هایپر یا هایپو باشد. هایپرپیگمنتاسیون یا هایپرپیگمنتیشن یکی از عوارض پوستی است که در اثر تجمع غیریکنواخت رنگدانه های ملانین در پوست اتفاق می افتد. این عارضه شایع اما بی ضرر است. از 40 سالگی به بعد از هر 3 خانم یک نفر دچار لکه های پیری می شود و از 50 سال به بالا بیش از 90 درصد خانم ها به هایپرپیگمنتیشن مبتلا می شوند. برای از بین بردن کک و مک، لکه های پیری و هایپرپیگمنتاسیون از لیزر می توان استفاده نمود.
 معروف ترین BHA، اسید سالیسیلیک می باشد.
مشاهده مطلب

کلاهک گهواره ای، از مشکلات پوستی نوزادان

پوسته های سفید و قهوه ای روی سر نوزاد که در اثر تولید بیش از حد چربی توسط پوست ایجاد می شود را کلاهک گهواره ای یا کردل کپ می گویند که مهمترین علامت مشخصه آن بروز پوسته های در حال افتادن روی پوست سر است. این عارضه معمولاً به خودی خود ظرف چند ماه رفع می شود. شامپوهای ملایم موجب شل شدن و افتادن این پوسته ها می شوند. اگرچه گاهی از شامپوهای درمانی حاوی ترکیباتی مثل کلیمبازول و اسید سالیسیلیک برای این منظور استفاده می شود.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی سریتا


 شامپو ضدشوره حاوی کلیمبازول، اسید سالیسیلیک و منتول
مشاهده مطلب

چه کار کنیم صورتمان بعد از اصلاح جوش نزند؟

برای پیشگیری از بروز آکنه قبل از اصلاح باید عوامل اینجاد کننده آکنه که در حین اصلاح ممکن است وجود داشته باشد را حذف کنیم. می دانیم که یکی از عوامل بروز آکنه، باکتری ها هستند. بنابراین باید وسایل اصلاح تمیز و به دور از آلودگی باشند. از تیغ های نو استفاده کنید. ماشین ریش تراشی را با الکل ضدعفونی کنید. بعد از اصلاح دست کثیف به صورت نزدید. از محلولهای حاوی ترکیبات ضدباکتری استفاده کنید. افترشیوها معمولا دارای الکل هستند. زیرا الکل هم ضدعفونی می کند و هم پوست را خنک می کندو این خنکی به رفع التهاب کمک می کند. اما بوی الکل معمولا آزار دهنده است. به همین علت پیشنهاد می کنم از اسپری آنتی آکنه ژنو استفاده کنید. یکی دیگر از عوامل بروز آکنه التهاب است. برای اینکه کمترین التهاب به پوست وارد شود باید تیغ تمیز باشد.
 افترشیوها در داخلشان مقدار زیادی الکل است این الکل مجاری تنفسی شما را آزرده می کند و این بوی بدی که ایجاد می کند باعث می شود اطرافیان هم آزرده خاطر بشوند. اما در داخل این، مقداری الکل به صورت کنترل شده و در غلظت خیلی پایین تر وجود دارد این مقدار الکل برای ضدعفونی کردن پوست شما کافی است. اما فقط الکل نیست که این محصول را برای من محبوب کرده است، در داخل این اسپری ترکیباتی است که ضد التهاب اند مثل عصاره آلوئه ورا (Aloevera)، مثل بیزابولول (Bisabolol) . این ها عامل التهاب را هم برطرف می کنند یعنی علاوه بر این که میکروب کشی دارد عامل التهاب را هم برطرف می کند اسید سالیسیلیک (Salicylic acid) دارد، این اسید سالیسیلیک به زدوده شدن سلول های مرده لایه شاخی که تیغ شما نتوانسته از عمق منافذ بیرون بیاورد کمک می کند.
 پس سه تا عامل از چهار تا عامل بروز آکنه را این برای شما برطرف می کند. عامل اول چه بود؟ عامل اول الکلی است که خاصیت آنتی باکتریال دارد و از رشد باکتری ها جلوگیری می کند. عامل دوم چه بود؟ موادی مثل آلوئه ورا که خاصیت ضد التهاب دارد و از ایجاد آکنه در اثر التهاب ناشی از تیغ شما جلوگیری می کند و عامل سوم اسید سالیسیلیک است که این اسید سالیسیلیک باعث می شود که پوست لایه برداری بشود و سلول های لایه شاخی که به صورت مرده در داخل منافذ تجمع می کنند و با تیغ برداشته نمی شوند این را هم بردارد. ضمنا یک ماده ای دارد که به تولید آنتی بیوتیک های طبیعی توسط بدن خود شما کمک می کند.
مشاهده مطلب

آشنایی با آکنه، جوش صورت

آکنه بیماری دستگاه پیلوسباسه است که شامل ضایعات التهابی و غیرالتهابی می باشد. ضایعات غیرالتهابی را کمدون می گویند. کمدون ها می توانند سرسیاه یا سرسفید باشند. پاپول ها، پوستچول ها، نگول ها، کیست ها از دیگر انواع آکنه هستند. آکنه های خفیف با آنتی بیوتیک و آکنه های شدید با ایزوترتینوئین درمان می شوند. | در مقاله آشنایی با آکنه، جوش صورت از واژه سالیسیلیک اسید استفاده شده است.
داروهای آکنه: سالیسیلیک اسید (Salicylic acid)
مشاهده مطلب

باورهای نادرست در مورد جوش صورت

خیلی ها فکر می کنند شکلات و غذاهای چرب باعث جوش زدن صورت می شود. ولی آیا حقیقت دارد؟ | در مقاله باورهای نادرست در مورد جوش صورت از واژه سالیسیلیک اسید استفاده شده است.
باور غلط: شکلات و غذاهای چرب باعث جوش زدن صورت می شود! نتیجه مطالعات نشان داده غذای خاصی که تاثیر اثبات شده ای برجوش زدن صورت داشته باشد وجود ندارد هرچند که خوردن بیش از حد شکلات، شیرینی و غذاهای خیلی چرب به هیچ وجه توصیه نمی شود! باور غلط: نور خورشید باعث بهبود جوش صورت می شود! هرچند که برنزه شدن پوست موقتا جوشها را پنهان می کند اما نور خورشید می تواند باعث خشکی و خارش پوست شود و پوست را مستعد جوش زدن کند. علاوه برآن، قرار گرفتن بیش از حد در معرض آفتاب می تواند باعث پیری زودرس (Premature aging) و در حالات شدیدتر سرطان پوست شود. در صورتیکه پوست صورت شما مستعد جوش زدن است همیشه آن را با استفاده از محصول ضدآفتاب با حداقل عیار حافظتی 15 که عبارتهای Noncomedogenic یا Nonacnegenic به معنای غیرجوش زا بر روی برچسب آن درج شده است پوشیده نگاه دارید. البته توجه داشته باشید که شرکت های آرایشی بهداشتی ملزم به اثبات این ادعا نیستند. اما برای محصولات معتبرT مطالعات ایمنی معمولاً انجام می شود. باور غلط: اگر می خواهی پوست صورتت صاف و شفاف بماند آرایش نکن! از استفاده بیش از حد کرمها، لوسیون ها و ژل ها روی پوست خودداری کنید. از آرایش غلیظ دوری کنید و در صورت استفاده از محصولات رنگی آرایشی در پایان روز با استفاده از پاک کننده های ملایم صورت بقایای مواد آرایشی را بزدایید. البته امروزه کرمهای محوکننده ای (Concealer) در لیست محصولات آرایشی وجود دارد که با داشتن موادی مثل بنزوئیل پروکساید و سالیسیلیک اسید حتی باعث بهبود جوشها نیزمی شود. باور غلط: هر چه صورتت را بیشتر بشویی کمتر جوش می زند! درست است که شستن پوست باعث زدوده شدن چربی وچرک از منافذ پوست می شود اما افراط در این کار می تواند باعث خشکی و تحریک پوست شود و آن را مستعد جوش زدن کند. برای شستشوی پوست صورت خود از آب و صابون ملایم استفاده کنید و این عمل را به آرامی و با ملایمت انجام دهید. برای خشک کردن پوست با حوله از روش گذاشتن و برداشتن (blot drying) استفاده نمایید. از ساییدن و خراشیدن پوست صورت در هنگام شستشو اجتناب کنید. باور غلط: ترکاندن جوشها باعث تسریع در بهبود آن می شوند! ترکاندن جوشها ممکن است به طور موقتی برجستگی آن را کمتر نشان دهد اما در عمل، بهبود آن را به تعویق می اندازد. شما با فشاردادن جوشها، باکتری را مستقیما به داخل پوست خود فشار می دهید که این خود باعث قرمزی و برافروختگی پوست می شود. با این عمل، گاهی لکه های قرمز و قهوه ای رنگی به نام اسکار(Scar) بر روی پوست برجای می ماند. بعضی وقتها بهبودی این لکه ها تا چند ماه به طول می انجامد.
مشاهده مطلب

راهکارهای کوچک کردن منافذ باز پوست

بازشدن منافذ پوست علت های مختلفی می تواند داشته باشد: چربی بیش از حد از غدد چربی تولید می شود و این جریان مداوم چربی به مروز زمان باعث بازشدن دهانه منافذ پوست می شود. کلاژن و الاستین پوست کاهش می یابد. کلاژن والاستین باعث نگهداشتن فنداسیون منافذ پوست می شوند. پس وقتی در اثر عواملی مثل نور آفتاب از بین بروند منافذ پوست باز می شود. راه کار چیست؟ در این مقاله راهکارهای مقابله با منافذ باز پوست درج شده است. | در مقاله راهکارهای کوچک کردن منافذ باز پوست از واژه سالیسیلیک اسید استفاده شده است.
4-    اگر همزمان با منافذ باز آکنه دارید، اکنه را درمان کنید. آکنه می تواند باعث مسدود شدن منافذ پوست شود. استفاده از پاک کننده های حاوی سالیسیلیک اسید می تواند کمک کند. سالیسیلیک اسید هم لایه برداری می کند وهم چربی ها را در خود حل می کند شوینده های حاوی سالیسیلیک اسید می توانند ملایم هم باشند. اما اگر سالیسیلیک اسید در غلظت های بالا استفاده شود می تواند محرک باشد
مشاهده مطلب

ضد پیری چیست؟

در این مقاله به دو روش آرایشی بهداشتی مبارزه با پیری پوست که رطوبت رسانی و لایه برداری از پوست هستند اشاره می شود. روشهای جراحی در جای دیگری توضیح داده می شود. | در مقاله ضد پیری چیست؟ از واژه سالیسیلیک اسید استفاده شده است.
کلئوپاترا برای تمیز کردن پوست خود حمام شیر می گرفت! سالیسیلیک اسید نیز که یک اسید بتاهیدروکسی است به پوسته اندازی لایه شاخی کمک می کند. این ماده تاثیر چندانی بر کاهش محتوی آب لایه شاخی پوست ندارد به همین علت موجب سوزش و خارش پوست نمی شود . اسیدهای بتاهیدروکسی به صورت عمقی در اپیدرم (لایه روپوست) نفوذ نمی کنند. استفاده منظم از محصولات حاوی هیدروکسی اسیدها می تواند خطوط نازک و چروک های ریز پوست را از طریق آبرسانی و پوست اندازی محوتر نمایند.
مشاهده مطلب

آشنایی با شوره سر

0 | در مقاله آشنایی با شوره سر از واژه سالیسیلیک اسید استفاده شده است.
تركيبات ديگري نيز به نام سيكلوپيروكس وجود دارد كه من آن را روي شامپوي ضد شوره درماليفت ديدم. مخفف همان سیکلوپیروکس اولامین است. شامپوی ضدشوره سیلکوزینک اویدرم دارای آمیزه زینک پریتیون و سیکلوپیروکس است که البته سالیسیلیک اسید برای لایه برداری و عصاره های گیاهی ضدشوره هم دارد.
یکی از رایج ترین این مواد ضدشوره زینک پریتیون (Zinc pyrithione) می باشد. مطالعه بر روی چندین ماده در دهه به انتخاب زینک پریتیون انجامید و از دهه به صورت شامپو ضدشوره وارد بازار شد. از جمله سایر داروهای مؤثر می توان به کتوکونازول و سلنیوم سولفاید اشاره نمود. موادی مانند کلیمبازول (climbazole) و اکتوپیروکس (octopirox) نیز به عنوان ضدشوره مطرح می باشند که البته مورد تایید FDA نمی باشند. سالیسیلیک اسید، کول تار (coal tar) و گوگرد، مورد تأیید FDA می باشند ولی به جهت توان اثربخشی کمتر، خیلی مورد توجه نمی باشند.
شامپوهای حاوی سالیسیلیک اسید   salicylic acid
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی دوکری

دوکری برند تخصصی محصولات مراقبت از پوست و مو است که در سال 1930 توسط آقای آلبرت دوکری بنیانگذاری شده و پس از عرضه اولین سری از شامپوهای درماتولوژیکی با معرفی کرم ایکتیان، اولین کرم مرطب کننده جهت جبران اثرات خشکی ناشی از درمان های ضد آکنه اکنون بیش از 60 محصول تخصصی جهت مراقبت از پوست و مو ارائه می کند. برند دوکری توسط شرکت ماهتاب کیش عرضه می شود. | در مقاله برند آرایشی بهداشتی دوکری از واژه سالیسیلیک اسید استفاده شده است.
مواد مؤثره دوکری سلنیوم دی سولفاید میکرونایز شده (ضد قارچ)، ایکتیول (لایه بردار، ضد تحریک و ضد خارش)، کریتول (ترکیبی از ایکتیول و کروتامیتون، ضد خارش، ضد التهاب، لایه بردار ملایم و ضد قارچ)، سالیسیلیک اسید (لایه بردار)، پیروکتون اولامین (ضد قارچ)، کلوامید (لایه بردار فیزیکی)، زینک سولفات (ضد التهاب و تقویت کننده اثر کلوامید)، کرتیول (ضد خارش، ضد التهاب، لایه بردار ملایم و ضد قارچ)، زینک سالیسیلات (ضد التهاب و تنظیم ترشح چربی)، سیکلوپیروکسولامین (ضد قارچ و ضد التهاب)، زینک پریتیون (ضد قارچ)، گوانیدین گلایکولات (لایه بردار)، توکوفرول نیکوتینات (گشادکننده عروق)، بیوتین (ساخت کراتین)، نئوروسین (افزاینده فاکتور رشد عروقی و رگ زایی)، توکوفرول نیکوتینات (گشادکننده مویرگ ها)، بتاگلیسیریتینیک اسید (ضد التهاب)، تتراپپتاید (تقویت فولیکول و تنه مو) کائولین (نوعی رس سفید جهت جذب چربی)، سیلیکا (رطوبت رسان، نرم کننده کف سر و جاذب چربی) Fluid coating polymer محافظت فیزیکی از ساقه موها زینک گلوکونات (تسکین بخش)، گلایکولول (ضد التهاب و ضد خارش) میرتاسین (ضد باکتری، قابض و ضد التهاب)، آلفا بیزابولول (تسکین دهنده و ضد التهاب)، لاکتامید (لایه بردار) نیاسین آمید (جلوگیری از انتقال ملانین ها به سطح پوست)، آسکوربیل گلوکوزاید یا ویتامین C (آنتی اکسیدان و ضد لک)، آزالئیک اسید (آنتی اکسیدان، ضد لک و مهارکننده آنزیم تیروزیناز) کمپلکس وازلین و گلیسیرین پروپیلن آلژینات (ترمیم کننده و محافظ)
مشاهده مطلب

نفوذ به پوست - لایه برداری و حذف سلولهای مرده

پوست انسان سد نفوذ ناپذیری است که مواد به آسانی به داخل آن نفوذ نمی کند. به همین دلیل باید راه هایی پیدا کرد که بتوانیم مواد موثره و ترکیبات دارویی را به داخل پوست وارد کنیم. یکی از این راه ها لایه برداری است. همانطور که می دانیم لایه فوقانی پوست، خود از لایه های مختلفی تشکیل شده که فوقانی ترین آن، سلولهای مرده لایه شاخی می باشد. روش های مختلفی برای حذف این سلولها وجود دارد. لایه بردارهای شیمیایی، فیزیکی و آنزیمی به این منظوراستفاده می شوند. اسیدهای آلفاهیدروکسی و بتاهیدروکسی با حذف پیوندهای پروتئینی بین سلولهای لایه شاخی که به آنها کورنئودسموزوم ها می گوییم به ریزش سلولهای لایه شاخی کمک می کنند و ضخامت لایه شاخی را کاهش می دهند. | در مقاله نفوذ به پوست - لایه برداری و حذف سلولهای مرده از واژه سالیسیلیک اسید استفاده شده است.
خوب پیوندهای پروتئینی را ما برداشتیم. اگر که ما چیزی را بخواهیم که پیوندهای لیپیدی را هم، هم زمان با پیوندهای پروتئینی باز کند باید برویم سراغ ترکیب بعدی. بتاهیدروکسی اسیدها که نمونه آشنایش سالیسیلیک اسید (Salicylic acid) است. سالیسیلیک اسید یک اسید هیدروکسی است که چربی دوست است، یعنی علاوه بر پیوندهای پروتئینی پیوندهای لیپیدی را هم از بین می برد. پس برای پوست چرب مناسب تر است.
مشاهده مطلب

واژه «اسید سالیسیلیک» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


EPILOBIUM ANGUSTIFOLIUM — Canadian Willowherb. Anti- inflammator y and soothing agent shown in clinical studies to work faster and better than many hydrocor tisone creams in reducing itching and irritation. A superb skin care ingredient, often used in sun care products. Contains salicylic acid. (INCI dictionary)
GAULTHERIA PROCUMBENS — Wintergreen Oil. A tonic, stimulant and freshener, this aromatic oil has a warming action on the muscles and skin. Excellent in body rubs and bath oils, as well as mouthwash and toothpaste formulations. Is very high in salicylic acid. (INCI dictionary)
SALICYLIC ACID — The active ingredient in aspirin, a natural an- ti-inflammatory and exfoliant used in the treatment of acne and preparations for oily skin. Applied topically, it penetrates the fol- licle and encourages the shedding of dead skin cells from within, breaking up oil deposits and debris that can cause blocked pores and blemishes. Natural sources of salicylic acid include willow bark extract (Salix nigra) and wintergreen oil (Gaultheria procumbens). (INCI dictionary)
SALIX NIGRA — Willow Bark, Black Willow. An excellent source of salicylic acid, very beneficial in the treatment of acne and blem- ish-prone skin. A natural anti-inflammator y. (See also Salicylic acid.) (INCI dictionary)
Alpha-Hydroxy Acids: Any one of several acids used as an exfoliant and in anti-wrinkle products. Lactic acid may be animal-derived (see Lactic Acid). Alternatives: glycolic acid, citric acid, and salicylic acid are plant- or fruit-derived. (peta.org)
AQUA /WATER/EAU, COCO-GLUCOSIDE, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, GLYCERYL CAPRYLATE, CITRIC ACID, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CLIMBAZOLE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, PARFUM (FRAGRANCE), SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, SORBIC ACID, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT (Foam Shampoo for Newborns (mustela.com))


exfoliating lotion for oily sking pouchers 418
 فرمولاسیون لوسیون لایه بردار برای پوست چرب که حاوی الکل دناتوره، عصاره بابونه و اسید سالیسیلیک می باشد.
منبع: پوچرز ، ص 418
acetic acid glycolic acid salicylic acid
 استیک اسید، هیدروکسی استیک اسید (گلایکولیک اسیدیکی از اسیدهای آلفا هیدروکسی)، مونو هیدروکسی بنزوئیک اسید (اسید سالیسیلیک، یکی از اسیدهای بتا هیدروکسی)
salicylic acid (SA), pABA, p aminobenzoic acid; pHBA, p hydroxybenzoic acid
 مونوهیدروکسی بنزوئیک اسید، همان اسید سالیسیلیک است. از آنجا که در اسید سالیسیلیک، گروه هیدروکسیل روی کربن بتا یا کربن شماره 2 قرار گرفته، سالیسیلیک اسید را یک اسید بتا هیدروکسی می نامند. پارا هیدروکسی بنزوئیک اسید که مخفف آن PHBA است، به عنوان فیلتر فرابنفش و استر آن ها یعنی پارابن ها به عنوان نگهدارنده استفاده می شود.


5DVD2
برای دریافت سرفصل ها و اطلاعات بیشتر، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 ارسال فرمایید.
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید