پیش ساز = precursor 

پیش ساز = precursor

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه پیش ساز، Precursor می باشد.

پیش ساز چیست؟


پیش ساز = Precursor
dye precursors = ماده پیش ساز رنگ

precursor = پیش ساز

BETA-CAROTENE — Orange or red compounds, precursors to vitamin A, which occur naturally in plants. Essential for skin health. (See also Daucus carota sativa root extract.) (INCI dictionary)
DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT — Carrot Oil. The seeds of carrots yield an essential oil rich in beta carotene, orange or red compounds that are precursors to vitamin A and occur naturally in plants. Also high in vitamin E, carrot oil promotes skin cell regeneration and stimulates the production of sebum in dry scalp and skin. Its high antioxidant content makes it an excellent natural preservative in cosmetic formulations. (INCI dictionary)
PALMITOYL OLIGOPEPTIDE: Palmitoyl Oligopeptide (also known as palmitoyl pentapeptide, Dermaxyl, Matrixyl and Matrixyl 3000) is an engineered amino-peptide that when added to a culture of fibroblasts (key skin cells), stimulates collagen, elastin and glucosaminoglycans production. These are the key components of healthy-looking skin. Clinically proven to reduce wrinkle depth by increasing hyaluronic acid and collagen production, Palmitoyl Oligopeptide (PO)is a synthetic protein that is a fragment of collagen combined with palmitic acid to make it more lipophillic, to improve its stability and to enhance its affinity towards human skin. As with Palmitoyl Pentapeptide-3, one could look at PO as a man-made precursor to collagen. PO was developed through research to identify a substance that would behave similarly to retinoic acid but without its drawbacks, especially in regards to synthesizing collagen. The reported results are as follows: In vitro: Increases collagen production by the fibroblasts by as much as 350%. Increases hyaluronic acid production by the fibroblasts by as much as 146%. In vivo: The following statistics were gathered using image analysis of volunteers who used crèmes containing a 3% concentration of Biopeptide-CL for 28 days. Surface roughness -- Reduced 17% Mean depth of wrinkles -- Reduced 23% Depth of main wrinkle -- Reduced 39% Skin thickness -- Increased 4%. The increase in skin thickness was considered especially notable and contrasts with the 6% reduction of the skin thickness that occurs after 10 years of aging. PO is a potent active cosmetic ingredient without the adverse effects (including irritation, dehydration or long-term toxicity and instability) characteristic of retinoids. Used in CSRx Lip Remodeling Treatment, Intensive Eye Therapy Creme, Firming Peptide Eye Creme,  and Fresh Pout Lip Balm. (cellularskinrx.com)
PALMITOYL PENTAPEPTIDE 3: Clinically proven to regenerate the skin's upper layers by stimulating collagen production, thus thickening the epidermis. Palmitoyl Pentapeptide-3 is a synthetic protein that is a fragment of the C-terminal portion of collagen I (the most common type of the nineteen forms of collagen) combined with palmitic acid to make it more lipophillic, to improve its stability and to enhance its affinity towards human skin. One could look at Palmitoyl Pentapeptide-3 as a man-made precursor to collagen I. When this protein is added to cultured human fibroblasts it enhances the synthesis of collagen I, collagen III and fibronectin. In vitro, Palmitoyl Pentapeptide-3 was found to stimulate collagen IV synthesis by 100-327% and to stimulate hyaluronic acidsynthesis by 267%. In vivo Palmitoyl Pentapeptide-3 was found to stimulate collagen synthesis by 30-117%. Image analysis determined the effect Palmitoyl Pentapeptide-3 had on wrinkled skin. The six-month results are listed below, though significant results were seen in two months. Results: Mean wrinkle depth -- Reduced 17% Surface area: deep wrinkles -- Reduced 68% Surface area: moderate wrinkles -- Reduced 51% Mean density of wrinkled area -- Reduced 47% Skin roughness -- Reduced 16% Main wrinkle volume -- Reduced 24%. These results show that Palmitoyl Pentapeptide-3 had a dramatic effect on reducing the quantity and depth of wrinkles. It also improved surface smoothness. (cellularskinrx.com)
AMBERGRIS: Lumps of oxidized fatty compounds, whose precursors were secreted and expelled by the Sperm Whale. Ambergris is commonly referred to as “amber” in perfumery. (fragrance.org)
protein precursor = پیش ساز پروتئینی

پیش ساز رنگ = Dye Precursors
dye precursors = ماده پیش ساز رنگ


تلفظ dye precursors ↓


تلفظ dye precursors2 ↓


واژه «پیش ساز» در مقالات سایت احسان حسنانی

مواد اولیه سازنده شامپو | ترکیبات شامپو

شامپو آمیزه ای است از آب، مواد فعال کننده سطحی و مواد افزودنی. آب بخش عمده فرمولاسیون شامپو را تشکیل می دهد و ماده پایه ای شامپو محسوب می شود. سورفکتانت ها، پاک کننده های اصلی شامپو هستند. سایر موادی که در شامپو وجود دارد، برای تقویت کف، افزایش ویسکوزیته، اصلاح بو، رنگ و همچنین برای جلوگیری از فساد میکروبی شامپو به آن اضافه می شوند. در این مقاله هر یک از اجزاء تشکیل دهنده شامپو به طور خلاصه تعریف می شود.
 پنتنول و ویتامین ب برخلاف بقیه ویتامین ها به داخل محور مو نفوذ می کنند و برای افزایش استحکام و سلامت مو مفید می باشد. (دقت کنید که از ویتامین برای افزودن خواص نرم کنندگی استفاده شده نه تغذیه و تقویت مو) هرچند پروتوئین موجود در شامپو ها به داخل محور مو نفوذ نمی کنند اما با پوشانیدن سطح مو باعث پرپشت به نظر آمدن و افزایش خاصیت نرم کنندگی می شوند. پروتوئین ابریشم به افزایش درخشندگی مو کمک می کند. دپنتنول دپنتنول یا پرو ویتامین B5 به شکل مایع شفاف، بدون رنگ و غلیظ عرضه شده و در فرمولاسیون شامپوها و محصولات آرایشی بهداشتی به عنوان ماده پیش ساز ویتامین B5 یا اسید پنتوتنیک استفاده می شود. دپنتنول نفوذ نسبتا عمیقی به داخل پوست دارد و رطوبت پوست را تأمین می نماید. گوار هیدروکسی پروپیل تریمونیوم کلراید این ماده که به اختصار گوار نامیده می شود، پودر سفیدرنگ مایل به زرد است و از دسته سورفکتانت های کاتیونی به شمار می آید. این ماده، لایه نازکی روی سطح پوست یا مو تشکیل داده، سورفکتانت های آنیونی به جا مانده از شامپو را خنثی کرده و از پوست و ومو محافظت می کند. گوار به شامپوها، لوسیون ها و محصولات آرایشی ویسکوزیته می دهد و با سایر مواد فعال کننده سطحی سازگار است. گوار نرم کننده پوست و مو می باشد. این ترکیب علاوه بر شامپوها، در کرم های نرم کننده، ژل های موی سر، اسپری های ضد عرق و کرم های ضدآفتاب نیز استفاده می شود. پلی کواترنیوم حالت دهنده کاتیونی به شکل پودر سفیدرنگ که به عنوان نرم کننده در فرمولاسیون شامپوها استفاده می شود. این ترکیب در آب قابل حل بوده و قابلیت ترمیم شکاف های انتهایی مو (split end) را دارد. شانه خوری و شکل گیری مو را افزایش می دهد و با سایر مواد فعال کننده سطحی سازگاری بالایی دارد. روش صحیح شامپو کردن موها
مشاهده مطلب

شیمی رنگ مو

بسته به نوع رنگ مو از قبیل دائمی، نیمه دائمی و موقتی بودن از مواد شیمیایی مختلفی در ترکیب رنگ موها استفاده می شود. آمونیاک یکی از مواد تشکیل دهنده رنگ مو است که موجب جدا شدن کوتیکول های مو و نفوذ رنگ به داخل مو می شود. اولین رنگ موی شیمیایی با ماده فنیل اتیلن دی آمین ساخته شده است.
 دیکشنری آرایشی بهداشتی احسان حسنانی یک رنگ موی اکسیدانی علاوه بر رنگ اکسیدانی، حاوی یک ترکیب قلیایی کننده و سورفکتانت نیز است. رنگ های اکسیدانی شامل ماده پیش ساز رنگ (فنیلن دی آمین نوع اورتو یا پارا)، آمینوفنول ها و مشتقات آن ها است که از طریق خود اکسیدانی رنگ می دهند و یک عامل جفت کننده یا کوپلر (فنیلن دی آمین نوع متا، آمینو فنول و فنول های چند ظرفیتی) که در اثر ترکیب مواد پیش ساز رنگی مختلف ساخته شده و سایه رنگ های مختلفی تولید می کنند. از مواد قلیایی کننده برای افزایش تأثیر رنگ آمیزی فرمول استفاده می شود تا از طریق تخریب اکسیداسیونی ملانین، رنگدانه های ملانینی مو، رنگ های روشن تری تولید کنند. اما قلیاها اثر تخریبی نیز روی مو دارند. به همین علت رنگ موهایی وارد بازار شده که واکنش های آن در محیط خنثی یا اسیدی ضعیف قابل انجام است.
 dye precursor = ماده پیش ساز رنگ، مثلا پارا فنیلن دی آمین ماده پیش ساز بسیاری از رنگ موها است
 Oxidation in hair coloring (J. F. Corbett: Cosmetics and Toiletries, 91,21 (1976)) در اولین واکنش، ماده پیش ساز رنگ که همان پارا فنیلن دی آمین نشان داده شده است، توسط هیدروژن پروکساید به دی ایمین تبدیل می شود. در مرحله بعدی دی ایمین ها با عامل جفت کننده یا کاپلر واکنش داده و به رنگ های ایندو تبدیل می شوند. با اختلاط مواد مختلف پیش ساز رنگ و جفت کننده های مختلف درجه پلیمریزاسیون متنوعی ایجاد شده و رنگ موهای با سایه های مختلف به دست می آید.
مشاهده مطلب

محصولات برنزه کننده پوست

به جای حمام آفتاب گرفتن و قرار دادن پوست در معرض آفتاب سوختگی و سرطان، بسیاری از مردم ترجیح می دهند از کرم ها، روغنها، اسپری ها و سایر محصولات آرایشی بهداشتی برنزه کننده پوست استفاده کنند.
 روغن برنزه کننده و ویتامینه سی گل حاوی رنگدانه های اکلیلی برنزه کننده های شتاب دهنده بتا کاروتن این ماده ساختاری شبیه به ویتامین A دارد. این ماده به صورت قرص (Tanning pill) در بازار وجود دارد، ولی به طور طبیعی در میوه هایی مانند هویج، گوجه فرنگی، انبه و پرتقال یافت می شود. مصرف زیاد این ماده سبب می شود تا پوست رنگ زرد متمایل به نارنجی بگیرد، که در صورت قرار گرفتن در معرض تابش نور خورشید حالت برنزه به پوست می دهد. مصرف زیاد و خارج از کنترل این ماده، سبب تغییر رنگ نامناسب پوست و حتی گاه بروز مسمومیت با کاروتن گردد. استیل تیروزین این ماده پیش ساز ملانین است، لذا به نظر می رسد مصرف این ماده می تواند در تیره رنگ شدن پوست مؤثر باشد. البته در برخی از پژوهش ها، استفاده از این ماده مورد سئوال است. مثال تجاری: کاربرد استیل تیروزین به عنوان ماده شتاب دهنده برنزه کننده
مشاهده مطلب

لایه دانه دار پوست

لایه دانه دار اپیدرم از یک تا چهار ردیف، سلول تشکیل شده که هنوز زنده اند و فعالیت های متابولیکی دارند.
 طبقه دانه دار اپیدرم دارای ماده مهمی به نام کراتوهیالین است. کراتوهیالین که خاستگاه کراتین پوست است در لایه دانه دار ساخته شده و به سمت لایه شاخی حرکت می کند. لایه دانه دار حاوی ماده ای به نام پروفیلاگرین است که پیش ساز سنتز پروتئین فیلاگرین می باشد. فیلاگرین با تشکیل پل های عرضی با کراتین، سبب افزایش استحکام این پروتئین می گردد.
مشاهده مطلب

ملانین سازی چیست؟

سنتز ملانین در پوست از اسید آمینه تایروسین شروع شده و با کاتالیزگری تیروزیناز پس از عبور از DOPA و دوپاکینون، دو نوع رنگدانه به نام های یوملانین و فائوملانین تولید می شود.
 سنتز ملانین از تایروسین رنگدانه دوم فئوملانین است. پیش ساز ساخت این رنگدانه نیز تایروسین است. در این مسیر بیوسنتز، دوپاکینون در یک مسیر دیگر با سیستئین واکنش داده و سپس در یک فرآیند اکسیدانی (که احتمالاً آنزیماتیک نمی باشد) حد واسط هایی را تولید می کند، که ایجاد رنگدانه زرد مایل به قرمز فئوملانین می کند.
 ماده پیش ساز ساخت ملانین اسید آمینه تایروسین می باشد. این ماده تحت تأثیر آنزیم تیروزیناز (tyrosinase) به دوپا (DOPA) تبدیل می شود و مجدداً تحت اثر همان آنزیم تیروزیناز به دوپاکینون تبدیل می شود. ادامه این روند در نهایت منجر به تولید رنگدانه ملانین می گردد. توان بالای این ماده در جذب طول موج های ناحیه ماورای بنفش، سبب اثر محافظتی در برابر نور خورشید می گردد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی بایول

برای درمان ریزش مو و ترمیم ناخن های شکننده سری محصولات سیستین B6 بایول معرفی شده است. در سال ۲۰۰۷ شرکت لابراتوارهای بایول وارد عرصه درماتولوژی و محصولات بهداشتی آرایشی گردید و در سال ۲۰۱۲ بین المللی شد.
 معرفی لابراتوارهای بایول ژان بایول به اتفاق یکی از دوستان قدیمی اش در سال شرکت لابراتوارهای بایول را تاسیس کرده و به تحقیق در مورد مکمل ها پرداختند. اولین محصول این شرکت قرص زرد رنگی به نام سیستین B بود که با اضافه کردن B به سیستین به ساخته شد. در سال این شرکت وارد عرصه درماتولوژی و محصولات بهداشتی آرایشی گردید و در سال بین المللی شد. سیستین B چیست؟ ماده اصلی تشکیل دهنده مو، ناخن، لایه شاخی پوست و شاخ حیوانات، پروتئینی به نام کراتین است. همانطور که می دانیم پروتئین ها از ریز واحدهای اسید آمینه تشکیل شده اند. سیستین یا سیستئین اسیدهای آمینه سولفوردار تشکیل دهنده کراتین پوست و مو است. هرچه مقدار این اسید آمینه سولفوردار در ساختار پروتئین بیشتر باشد، کراتین سخت تر و صلب تر می شود. کراتین موی سالم انسان حدود 18 درصد سیستین دارد. تغذیه پوست و مو با ترکیب سیستین و ویتامین B، رشد مو و ناخن را تقویت می کند. نکته ای که اهمیت دارد این است که این دو ترکیب باید در کنار هم باشند و بینشان تعادلی وجود داشته باشد تا اثر کنند. به عبارت دیگر، جذب سیستین تنها در صورتی میسر است که B هم وجود داشته باشد. سیستین B ترکیب متعادل شده ای از سیستین و B است. محصولات سیستین B شامل یک شامپو و یک لوسیون ضدریزش مو و یک قرص مکمل است. شامپوی سیستین B حاوی زینک پریتیون میکرونایز شده برای تقویت فولیکول مو و همچنین همانطور که از نامش پیداست حاوی ویتامین B و ماده پیش ساز تولید سیستین است. این شامپو سه بار در هفته توصیه می شود. اگرچه پزشکان می گویند شامپوها روی ریزش مو تأثیر ندارند اما شامپوی سیستین B به عنوان شامپو ضدریزش مو فروخته می شود. حتی روی بسته بندی اصلی این محصول عبارت anti hair loss درج شده است. لوسیون موضعی ضد ریزش مو، سیستین B هم برای ریزش موی دوره ای و هم برای ریزش موی مزمن پیشنهاد شده است. این محلول حاوی ترکیبات مهارکننده آنزیم ریزش مو، ویتامین B، پروسیستین، آرژنین، لایزین و پیروکتین اولامین (ضدالتهاب و کاهش دهنده تکثیر باکتری ها) می باشد. این محصول را می توان هر روز به مدت شش هفته هر بار به اندازه 2 میلی لیتر معادل 14 بار اسپری کرد. ترجیحاً روی پوست سر خشک ماساژ داده شود. پس از مصرف، آبکشی نکنید و از تماس با چشم خودداری نمائید. پس از شش هفته می توان درمان را با سه بار در هفته نیز ادامه داد. سایر محصولات آرایشی بهداشتی برند بایول هایسک HYSEKE ضدآفتاب هایسک بایول برای پوست چرب ساخته شده است. بایول برای پوست های چرب، ژل شست و شوی هایسک، مرطوب کننده هایسک و کرم ضدجوش هایسک را نیز معرفی نموده است. کرم ضدجوش هایسک که به KS کرم معروف است، دارای عملکرد سه گانه لایه برداری، ضدالتهاب و تنظیم ترشحات چربی می باشد. لایه برداری با استفاده از اسیدهای آلفا هیدروکسی (استر مالیک اسید) انجام می شود. زینک گلوکونات و ویتامین B ترشحات چربی را تنظیم می کنند. آزیلوگلایسین ترکیب ضدالتهاب به کار رفته در این کرم می باشد. اپزک APAISAC برای پوست های حساس، سری محصولات اپزک پیشنهاد شده. اپزک از ریشه لغت فرانسوی اپزان به معنای «تسکین دادن»، نام خود را گرفته است. امولسیون اپزک برای رطوبت رسانی و ترمیم پوست های حساس و بوم لب اپزک برای رفع خشکی و ترک لب ارائه شده است. این بوم لب را آقایان نیز می توانند استفاده کنند. اکوفن Ecophane یکی دیگر از شامپوهای کمک کننده به درمان ریزش مو شامپو تقویتی اکوفن است که برای موهای ضعیف، نازک و شکننده پیشنهاد می شود. قرص اکوفن نیز به عنوان مکمل غذایی در کنار این شامپو فروخته می شود. اسکوافن SQUAPHANE برای درمان شوره های مقاوم، شامپو اسکوافن اس با خاصیت ضدخارش قوی حاوی ترکیبات ضدقارچ و عوامل تنظیم کننده لایه شاخی پوست می باشد. این شامپو به درمان درماتیت سبورئیک و پسوریازیس کمک می کند. برای ادامه درمان می توان از شامپو اسکوافن پی استفاده نمود. این شامپو می تواند به تنهایی یا پس از درمان با شامپو اسکوافن اس استفاده شود. روش درمان به این صورت است که به مدت شش هفته، هفته ای دو تا سه بار روی موی خیس شامپوی اسکوافن اس را ماساژ دهید و بعد از سه دقیقه آبکشی نمائید و سپس در ادامه درمان، هفته ای دو تا سه بار شامپو اسکوافن پی را استفاده کنید. سپس دفعات مصرف را در هفته کاهش داده تا به نتایج مطلوب برسید. سبوفن و اپیفن شامپو سبوفن برای موهای چرب و شامپو اپیفن برای استفاده روزانه و همچنین برای استفاده معمولی افراد با پوست حساس معرفی شده است. فمی لیین FEMILYANE pH8 «فمی لیین pH8 » شوینده ملایم و غیرمحرکی است که دارای pH مساوی با 8 بوده و کاهش دهنده قارچ های ایجادکننده عفونت، کاهش دهنده التهاب، خارش و سوزش و محافظ در برابر خشکی برای ناحیه واژن خانم ها می باشد. در ادامه درمان می توان از شوینده ملایم «فمی لیین فیزیو» استفاده نمود.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی بایواسکرین

بایوسکرین محصولات آرایشی بهداشتی فرانسوی هستند که برای پوست های حساس طراحی و تولید شده اند.
 غنی از پیش ساز ویتامین C مناسب همه نوع پوست حتی پوست های خیلی حساس نفوذ بهینه ترکیبات به داخل پوست ترکیب منحصر به فردی از عصاره های گیاهی Key Ingredient: Pro-vitamin C روش مصرف:‌ هر روز عصر، پوست را تمیز نموده و سرم را روی لکه ها بمالید. برای بازکردن کپسولها، نوک کپسول را بین دو انگشت فشار داده و انتهای گرد کپسول را دو بار بچرخانید. رفع خشکی بیش از حد پوست حساس با GINKOLIUM کرم مرطوب کننده 24 ساعته
مشاهده مطلب

واژه «پیش ساز» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


BETA-CAROTENE — Orange or red compounds, precursors to vitamin A, which occur naturally in plants. Essential for skin health. (See also Daucus carota sativa root extract.) (INCI dictionary)
DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT — Carrot Oil. The seeds of carrots yield an essential oil rich in beta carotene, orange or red compounds that are precursors to vitamin A and occur naturally in plants. Also high in vitamin E, carrot oil promotes skin cell regeneration and stimulates the production of sebum in dry scalp and skin. Its high antioxidant content makes it an excellent natural preservative in cosmetic formulations. (INCI dictionary)
PALMITOYL OLIGOPEPTIDE: Palmitoyl Oligopeptide (also known as palmitoyl pentapeptide, Dermaxyl, Matrixyl and Matrixyl 3000) is an engineered amino-peptide that when added to a culture of fibroblasts (key skin cells), stimulates collagen, elastin and glucosaminoglycans production. These are the key components of healthy-looking skin. Clinically proven to reduce wrinkle depth by increasing hyaluronic acid and collagen production, Palmitoyl Oligopeptide (PO)is a synthetic protein that is a fragment of collagen combined with palmitic acid to make it more lipophillic, to improve its stability and to enhance its affinity towards human skin. As with Palmitoyl Pentapeptide-3, one could look at PO as a man-made precursor to collagen. PO was developed through research to identify a substance that would behave similarly to retinoic acid but without its drawbacks, especially in regards to synthesizing collagen. The reported results are as follows: In vitro: Increases collagen production by the fibroblasts by as much as 350%. Increases hyaluronic acid production by the fibroblasts by as much as 146%. In vivo: The following statistics were gathered using image analysis of volunteers who used crèmes containing a 3% concentration of Biopeptide-CL for 28 days. Surface roughness -- Reduced 17% Mean depth of wrinkles -- Reduced 23% Depth of main wrinkle -- Reduced 39% Skin thickness -- Increased 4%. The increase in skin thickness was considered especially notable and contrasts with the 6% reduction of the skin thickness that occurs after 10 years of aging. PO is a potent active cosmetic ingredient without the adverse effects (including irritation, dehydration or long-term toxicity and instability) characteristic of retinoids. Used in CSRx Lip Remodeling Treatment, Intensive Eye Therapy Creme, Firming Peptide Eye Creme,  and Fresh Pout Lip Balm. (cellularskinrx.com)
PALMITOYL PENTAPEPTIDE 3: Clinically proven to regenerate the skin's upper layers by stimulating collagen production, thus thickening the epidermis. Palmitoyl Pentapeptide-3 is a synthetic protein that is a fragment of the C-terminal portion of collagen I (the most common type of the nineteen forms of collagen) combined with palmitic acid to make it more lipophillic, to improve its stability and to enhance its affinity towards human skin. One could look at Palmitoyl Pentapeptide-3 as a man-made precursor to collagen I. When this protein is added to cultured human fibroblasts it enhances the synthesis of collagen I, collagen III and fibronectin. In vitro, Palmitoyl Pentapeptide-3 was found to stimulate collagen IV synthesis by 100-327% and to stimulate hyaluronic acidsynthesis by 267%. In vivo Palmitoyl Pentapeptide-3 was found to stimulate collagen synthesis by 30-117%. Image analysis determined the effect Palmitoyl Pentapeptide-3 had on wrinkled skin. The six-month results are listed below, though significant results were seen in two months. Results: Mean wrinkle depth -- Reduced 17% Surface area: deep wrinkles -- Reduced 68% Surface area: moderate wrinkles -- Reduced 51% Mean density of wrinkled area -- Reduced 47% Skin roughness -- Reduced 16% Main wrinkle volume -- Reduced 24%. These results show that Palmitoyl Pentapeptide-3 had a dramatic effect on reducing the quantity and depth of wrinkles. It also improved surface smoothness. (cellularskinrx.com)
AMBERGRIS: Lumps of oxidized fatty compounds, whose precursors were secreted and expelled by the Sperm Whale. Ambergris is commonly referred to as “amber” in perfumery. (fragrance.org)


Difference Between Formalin and Formaldehyde
تفاوت های فرمالین با فرمالدهید: فرمالین مایع بی رنگ با بوی تیز است، فرمالدهید یک گاز بی نگ با بوی بسیار تیز است. فرمالین خورنده تر از فرمالدهید است. فرمالین حاوی 37 تا 38 درصد فرمالدهید 10 تا 15 درصد متانول و 48 تا 53 درصد آب است در حالی که فرمالدهید فقط یک ترکیب است. فرمالین می تواند به عنوان ضد عفونی کننده و آفت کش استفاده شود به عنوان نگهدارنده و محافظ استفاده میشود. فرمالدهید یک ماده ی پیش ساز رایج برای ترکیبات پیچیده تر مثل اوره فرمالدهید رزین، رزین های ملامین، رزین های فنول فرمالدهید می باشد.


مطلب قبلی: اقدامات پیشگیرانه

مطلب بعدی: پیری زودرس

کسب و کار خود را در دایرکتوری آرایشی بهداشتی معرفی کنید
ثبت نام در دایرکتوری آرایشی بهداشتی


مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید