مقاوم به آب = water resistant  

مقاوم به آب = water resistant

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه مقاوم به آب، Water Resistant می باشد.

مقاوم به آب چیست؟


مقاوم به آب = Water Resistant
water resistant = مقاوم در برابر آب


واژه «مقاوم به آب» در مقالات سایت احسان حسنانی

میسلار واتر چیست؟


 بهترین چیز همان است که اول با فوم شروع کنید. البته افرادی که آرایش می کنند چشمشان را سایه می زنند یا ریمل می زنند و کلا از آرایش های مقاوم به آب مثل رژ لب های مقاوم به آب استفاده می کنند، آنها بهتر است که اول با یک پاک کننده دوفاز یا یک پاک کننده ای که بر پایه روغن است، آرایش مقاوم به آب را اول پاک کنند بعد فوم بزنند و اگر که در طول روز از ضدآفتاب استفاده کردید یا آرایش داشتید حتما پاک کردنتان را به صورت دو مرحله ای انجام بدهید. یعنی بعد از فوم زدن مرحله تونر زدن را هم انجام بدهید. تونرها بعضی هایشان احتیاج به آب کشی کردن دارد بعضی ها ندارد.
مشاهده مطلب

اپیدرم یا روپوست

پوست انسان از لایه های مختلفی تشکیل شده که لایه فوقانی آن اپیدرم یا روپوست نام دارد.
 اپیدرم- لایه فوقانی پوست در واقع، وظیفه اصلی اپیدرم، ساختن لایه شاخی است. لایه شاخی از سلولهای مرده و مقاوم به آب تشکیل شده است که توسط مایع بین سلولی (عمدتا ترکیبات پیچیده ای از نوع ترکیبات چرب) به هم متصل شده اند. این ترکیبات چرب نقش اصلی در جلوگیری از هدر رفتن آب از راه پوست را به عهده دارند. لایه شاخی مرتبا در حال شکل گیری و پوسته ریزی می باشد. . به طور متوسط در هر روز یک لایه سلول مرده از طبقه شاخی جدا می گردد و بنابراین به طور میانگین زمان لازم برای تجدید لایه و تشکیل یک طبقه شاخی جدید (Turnover) حدود دو هفته می باشد.
مشاهده مطلب

روغن سیلیکون چیست؟


 به شدت دافع آب است. بنابراین برای ساخت مواد آرایشی و ضدآفتاب های مقاوم به آب استفاده می شود.
مشاهده مطلب

راهکارهای کوچک کردن منافذ باز پوست

بازشدن منافذ پوست علت های مختلفی می تواند داشته باشد: چربی بیش از حد از غدد چربی تولید می شود و این جریان مداوم چربی به مروز زمان باعث بازشدن دهانه منافذ پوست می شود. کلاژن و الاستین پوست کاهش می یابد. کلاژن والاستین باعث نگهداشتن فنداسیون منافذ پوست می شوند. پس وقتی در اثر عواملی مثل نور آفتاب از بین بروند منافذ پوست باز می شود. راه کار چیست؟ در این مقاله راهکارهای مقابله با منافذ باز پوست درج شده است.
 5-    هر روز از پوست در برابر افتاب محافظت کنید. ضدآفتاب را فراموش نکنید. هرچه آفتاب پوست تان را بیشتر تخریب کند، استحکام پوست کمتر می شود و منافذ باز پوست بیشتر به چشم خواهند آمد. از ضدآفتاب های وسیع الطیف مقاوم به آب با حداقل SPF سی استفاده کیند.
مشاهده مطلب

کلد کرم چیست؟

اگر تا کنون از کلدکرم ها استفاده کرده باشید حتما متوجه شده اید که پوست را خنک نمی کنند. ولی چرا به آنها کلد کرم می گویند؟ آیا آنطور که برخی معتقدند، کلد کرم پوست را سیاه می کند؟
 آیا کلدکرم پوست را واقعا خنک می کند؟ کلدکرم ها یک مخلوط امولسیونی از آب و روغن هستند. امولسیون کلدکرم از نوع آب در روغن است. پس از مالیدن هر کرم روی پوست و پخش کردن آن، آب موجود در کرم از روی سطح پوست تبخیر می شود و گرمای نهان تبخیر خود را از پوست می گیرد. همانطور که می دانید گرمای نهان تبخیر آب، عدد بزرگی است. به همین علت، در اثر تبخیر آب از پوست، گرمای زیادی از پوست خارج می شود. به این ترتیب پوست احساس خنکی می نماید. این خنکی در اثر به کارگیری همه کرم ها احساس می شود. اتفاقا کرم های سبک تر که دارای درصد آب بیشتری هستند پوست را بیشتر خنک می کنند. به طوریکه می توان گفت در مقایسه با کرم های امروزی، کلد کرم ها اصلا احساس خنک کنندگی ندارند. اما از آنجا که کلدکرم ها جزء اولین کرم هایی بودند که عرضه شد و این احساس خنکی آن موقع برای مصرف کننده تازگی داشت، این نام از همان روزها روی این محصولات ماند. چرا کلد کرم پوست را تیره می کند؟ وقتی پوست دچار خشکی می شود، بخشی از ملات سیمانی نگهدارنده سلولهای لایه شاخی که ساختاری شبیه دیوار آجری دارند از بین می رود. به این ترتیب آجرهای این دیوار که کورنئوسیتهای لایه شاخی هستند به صورت پوسته پوسته روی سطح پوست ظاهر شده و با انعکاس نور، ظاهری سفید رنگ به پوست می بخشد. وقتی کلدکرم روی پوست مالیده می شود، این پوسته ها می خوابد یا از پوست جدا می شوند. به همین علت ممکن است احساس کنیم که پوست، کمی تیره شده است. توجه داشته باشید که هیچ ترکیب برنزه کننده یا تیره کننده ای به صورت عمدی به کلد کرم ها اضافه نمی شود. برخی معتقدند که روغن بادام و گلیسیرین موجب تیرگی پوست می شود که این موضوع هم پایه علمی ندارد و اثبات شده نیست. چرا کلد کرم در زمستان بیشتر توصیه می شود؟ در زمستان در اثر کاهش دما، میزان رطوبت هوا پایین می آید و در نتیجه، پوست بیشتر در معرض از دست دادن رطوبت و خشک قرار می گیرد. از آنجا که کلدکرم ها دارای درصد بالاتری از مواد چرب و روغنی هستند، این ترکیبات روی پوست لایه سدی تشکیل داده و مانع از اتلاف رطوبت پوست می شوند. کلد کرم برای چه کسانی مفید است؟ استفاده از کلدکرم برای افرادی که پوست خشک و خیلی خشک دارند و در مناطق سرد و خشک زندگی می کنند بسیار مناسب است. یکی از کاربردهای مهم کلدکرم ها می تواند نرم و مرطوب کردن کف پا باشد؛ مخصوصا برای برخی از ما ایرانی ها که بدون دمپایی روی فرش راه می رویم و اکثرمان دارای کف پای خشک و ترک خورده هستیم. کلدکرم برای پاک کردن آرایش بسیار مناسب است به خصوص آرایش های مقاوم به آب و ضد آب. کلد کرم برای چه کسانی مفید نیست؟ استفاده از کلدکرم برای افرادی که پوست چرب دارند و در نواحی گرم و مرطوب زندگی می کنند توصیه نمی شود. قوام بالا و بالا بودن میزان چربی احساس چربی نامطلوبی برای این افراد به جا می گذارد. کلدکرم بیشتر یک محصول آرایشی بهداشتی زمستانی است. کاربرد کلد کرمها از کلدکرم ها به عنوان تمیزکننده، پاک کننده آرایش و مرطوب کننده استفاده نمود. نکته: کلد کرم ها اولین امولسیون های آرایشی هستند که در متون علمی از آن ها نام برده شده است. این امولسیون های قدیمی در ابتدا از موم های طبیعی و روغن های گیاهی تهیه می شده اند (موم زنبور عسل و روغن زیتون). در ابتدای قرن بیستم پارافین مایع جایگزین روغن های گیاهی شد زیرا در مقایسه با روغنها پایداری بیشتری داشتند. افزودن بوراکس سبب افزایش پایداری این کرم ها می گردد، زیرا این ماده با واکنش با اسیدهای چرب آزاد در موم های طبیعی، تشکیل صابون سدیم می دهد که خاصیت امولسیون کنندگی دارد.
مشاهده مطلب

فیلترهای فرابنفش در محصولات آرایشی بهداشتی

فیلترهای فرابنفش ترکیباتی هستند که در محصولات ضدآفتاب استفاده می شوند و از پوست در برابر پرتوهای زیانبار آفتاب محافظت می کنند. فیلترهای فرابنفش به دو دسته فیزیکی و شیمیایی تقسیم بندی می شوند.
 استرهای PABA از جمله اکتیل دی متیل پابا (padimate o)، یکی از پرکاربردترین مشتقات از این گروه می باشند که در مقایسه با پابا اثر لک زایی و تحریک کنندگی کمتر دارد. از دیگر مشتقات در این دسته، آمیل دی متیل پابا و گلیسریل پابا (گلیسریل آمینوبنزوات) می باشد که کاربرد کمتری دارند. اکتیل متوکسی سینامات سینامات ها دسته دوم از عوامل شیمیایی ضد UVB می باشند که از نظر FDA، پس از مشتقات PABA بیشترین کاربرد را دارند. اکتیل متوکسی سینامات (octinoxate) قدرت اثر کمتری نسبت به padimate o دارد و در صورت استفاده از فرآورده گاه نیاز است تا برای افزایش کارایی در برابر اشعه UVB از عامل دیگری نیز سود جست. اتوکسی-اتیل پارا – متوکسی سینامات (cinoxate) کاربرد کمتری دارد. ایزوآمیل-پارا-متوکسی سینامات از جمله مشتقاتی است که در اروپا به عنوان ضدآفتاب رسمی شناخته شده است. این مشتقات حلالیت در آب کمی دارند و به راحتی از سطح پوست شسته نمی شوند، به همین منظور کاندیدای مناسبی برای ضدآفتاب های مقاوم به آب و خیلی مقاوم به آب می باشند. حساسیت زایی این مواد زیاد نیست، با این وجود مواردی از حساسیت زایی نوری از کاربرد این فرآورده ها نیز گزارش شده است.
 بوتیل متوکسی دی بنزوئیل متان (buthylmethoxydibenzoylmethane) تحت عنوان آووبنزون (avobenzone, Parsol 1789) تنها ماده ای است که منحصراً به عنوان یک جاذب UVA توسط FDA پذیرفته شده است. این ماده مدت زمان بیشتری است که در اروپا مورد استفاده قرار می گیرد. بیشترین طول موج جذبی این ماده در 360 نانومتر است. مواردی از درماتیت ناشی از حساسیت نوری از این ماده گزارش شده است. تترافتالیدین دی کامفور سولفونیک اسید (tetraphthalydine dicamphor sulfonic acid) این ماده با نام تجاری مکسوریل اس - ایکس (Mexoryl SX) یک جاذب UVA است که در اروپا (EU no. 7) با اثرات مشابه آووبنزون مورد استفاده قرار می گیرد. در ایالات متحده نیز برخی فرمولاسیون-های patent با این ماده به بازار ارائه شده است. مکسوریل توسط شرکت اورال (L’Oreal) به بازار ارائه شد و در بسیاری از محصولات این شرکت و توسط برندهای این شرکت مانند لانکوم (Lancome)، ویشی (Vichy) و لاروش پوسی (La Roche-Posay) استفاده می گردد. مکسوریل SX محلول در آب است و در پروسه ساخت وارد فاز آبی می گردد. در مقابل مکسوریل XL محلول در چربی است و برای کاربرد در فرآورده های مقاوم به آب مناسب می باشد.
مشاهده مطلب

واژه «مقاوم به آب» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


English: a water resistant, lightweight, non-oily, non-whitening spf 50 body spray. offers a certified high broad-spectrum uva and uvb protection, whilst helping to protect the skin against the effects of thermal ageing and ir rays.
ترجمه به فارسی: اسپری ضدآفتاب بدن با عیار حفاظتی 50، مقاوم در برابر آب، سبک، فاقد چربی، بدون اثر سفیدکنندگی با محافظت وسیع الطیف اثبات شده در برابر پرتوهای فرابنفش UVA و UVB و کمک به محافظت از پوست در برابر پرتوهای مادون قرمز و مقابله با پیری پوست در اثر حرارت آفتاب
English: lightweight, non-oily, non-whitening and water resistant spf 30 body spray. offers a certified high broad-spectrum uva and uvb protection, whilst helping to protect the skin against the effects of thermal ageing and ir rays.
ترجمه به فارسی: اسپری بدن سبک، بدون چربی، بدون اثر سفیدکنندگی، مقاوم در برابر آب با عیار حفاظتی 30. محافظت وسیع الطیف اثبات شده از پوست در برابر پرتوهای فرابنفش UVA و UVB. این اسپری از پوست در برابر پرتوهای مادون قرمز محافظت نموده و با پیری پوست در اثر حرارت خورشید مقابله می کند.



make creams

4charkh
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید