کلیات برنزه کردن پوست  

کلیات برنزه کردن پوست

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: در مبحث برنزه کننده های آرایشی، معرفی دی هیدروکسی استون به عنوان معروفترین ماده برنزه کننده و شرح فرآیند ملانین سازیث وجود دارد.
در بیست سال اخیر آگاهی مردم نسبت به اثرات زیان آور نور خورشید بر پوستشان نسبت به قبل خیلی زیادتر شده اما با این وجود، هنوز هم هستند کسانی که دوست دارند پوستشان آفتاب خورده و برنزه به نظر بیاید. برای ایمنی این دسته از افراد محصولاتی به نام برنزه کننده روانه بازار شده که ظاهر آفتاب خورده مورد نظر را بدون نیاز به قرار گرفتن در زیر آفتاب ایجاد می کنند.

دی هیدروکسی استون: برنزه کننده کلاسیک

امروزه در اغلب محصولاتی که تحت عنوان برنزه کننده به بازارعرضه می شوند از ماده ای به نام دی هیدروکسی استون به عنوان جزء موثر استفاده می شود.

برنزه کننده های خارجی

ملانین سازی

ملانین سازی یک فرایند آنزیمی است که در آن تایروسین به یوملانین (رنگدانه های مشکی قهوه ای) و فائوملانین (رنگدانه های قرمز قهوه ای) تبدیل می گردد. مهمترین تحریک کننده سنتز ملانین، پرتوهای فرابنفش هستند که به طور مستقیم یا غیر مستقیم ملانوسیتها را تحریک می کند.

mitt
دستپوش برنزه کردن. دستکش برنزه کردن
Tanning mitt
uriage suntan how
برنزه کردن

• Tanning
FRUIT ACIDS — A group of acids naturally occurring in fruits and herbs, used in cosmetics for thousands of years to clear and smooth the complexion. They work by loosening the “glue” that holds the outer layer of cells to the surface of your skin, there- by encouraging exfoliation and more rapid turnover of skin cells. The patented trade name for fruit acids is Alpha-hydroxy acids, which are synthetically derived in most commercial formulations. (Alpha-hydroxy acids are now common ingredients in cosmetics, but were originally used as solvents in cleaning compounds and for tanning leather.) Some natural sources for fruit acids include bilberry herb, black currant, grapefruit, tomato, wine and grapes (glycolic, malic, pyruvic, benzylic, citric, tartaric and lactic acids). (INCI dictionary) 
اسيدهاي ميوه اي: گروهي از اسيدهاي طبيعي موجود در ميوه ها و گياهان هستند كه سالهاست در صنايع آرايشي- بهداشتي و در محصولات كازمتيك براي پاك سازي و ايجاد پوستي صاف استفاده مي شود. اسيدهاي ميوه اي با شُل كردن چسب هايي كه لايه هاي بيروني سلول را به سطح پوست مي چسباند عمل مي كند. به اين ترتيب لايه برداري تسهيل شده و سرعت تكثير و تقسيم سلولي افزايش مي يابد. نام تجاري پتنت شده براي اسيدهاي ميوه اي، اسيدهاي آلفاهيدروكسي هست. اسيدهاي آلفاهيدروكسي كه بسيار در محصولات كازمتيك رايج شده اند در گذشته به عنوان حلال در تركيبات تميزكننده و همچنين در صنعت چرم سازي و دباغي مورد استفاده قرار مي گرفته است. برخي از منابع طبيعي اسيدهاي ميوه اي عبارتند از: زغال اخته يا بليبري، توت سياه يا بلك كارانت، گريپ فورت، گوجه، انگور. گلايگوليك اسيد، ماليك اسيد، پيروويك اسيد، بنزيليك اسيد، سيتريك اسيد، تارتاريك اسيد و لاكتيك اسيد جزء اسيدهاي ميوه اي هستند.
LEATHER: Fragrance type and odor resembling the sweet, pungent smokiness characteristic of the ingredients used in the tanning process of leathers. (fragrance.org)

• برنزه کردن

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- افرا = Maple
Red Maple, Acer rubrum = افرای قرمز، افرای مرداب، افرای شکر

BALSAMS, Sticky, resinous materials obtained from trees or shrubs which give a combined sweet-woody odor associated with well-seasoned, nonconiferous woods such as maple. = بالزام یا بِلسان: ماده رزینی چسبناك كه از درخت یا بوته به دست می‌آید و بوی شیرین چوبی دارد كه به افرا مرتبط است.
2- ایمن = Safe
3- استون = Acetone استون، مایع قابل اشتعال، بی رنگ، قابل امتزاج با آب و الکل و اتر که طعم شیرین اما سوزاننده دارد و به عنوان حلال استفاده می شود.

Dihydroxyacetone = دی هیدروکسی استون
acetone
استون، مایع قابل اشتعال، بی رنگ، قابل امتزاج با آب و الکل و اتر که طعم شیرین اما سوزاننده دارد و به عنوان حلال استفاده می شود.
4- کلاسیک = Classic
CLASSIC, A fragrance that has been widely accepted and enjoyed popularity for a minimum of 15 years. = كلاسیك : به عطرهایی گفته می شود كه اقبال عمومی دارند و حداقل 15 سال محبوب بوده اند.

CITRUS, Odors from citrus fruits such as orange, lemon, lime, mandarin and bergamot which give fresh, fruity top notes used especially in eau fraiche, classical and men’s colognes. = سیتروس: بوهایی كه از میوه های مركبات مثل پرتقال، لیمو، لیموترش، ماندارین و برگاموت بدست می آید و رایحه فوقانی تازه و میوه ای دارد. در ادكلن های كلاسیك مردانه استفاده می شود.
5- فرابنفش = Ultraviolet
Ultraviolet ray = اشعه فرابنفش 

UV, Ultraviolet = پرتوهای فرابنفش

ultraviolet or uv radiation = پرتوهای فرابنفش 

ultraviolet rays of the sun = پرتوهای فرابنفش خورشید
ultraviolet or uv radiation
پرتوهای فرابنفش
ultraviolet rays of the sun
پرتوهای فرابنفش خورشید
6- یوملانین = Eumelanin یوملانین 
برخی از شرکت های خارجی، نماینده خود را distributor می نامند.
eumelanin 2 = یوملانین
eumelanin 2
یوملانین
eumelanin
یوملانین 
7- ملانوسیت = Melanocyte ملانوسیت، سلول سازنده ملانین، سلول ملانین ساز
ملانوسیتها، سلولهای رنگدانه ساز

human melanocyte culture = كشت مِلانوسیت انسان

α-MSH (α-Melanocyte Stimulating Hormone) = هورمون تحریك كننده ملانوسیت

melanocytes, mature melanin-forming cell, especially in the skin = ملانوسیت، سلول های بالغ ملانین ساز 

Melanocortin-1 Receptor (MC1R), also known as melanocyte-stimulating hormone receptor (MSHR) = رسپتور ملانوكورتین همچنین تحت نام گیرنده هورمونی تحریك شونده با ملانوسیت نامگذاری شده است.
melanocytes 2
melanocytes(1)
melanocytes
ملانوسیتها، سلولهای رنگدانه ساز
8- تایروسین = Tyrosine تایروسین، تیروزین
9- برنزه کننده = Bronzer برنزه کننده
آماده به حمله، محتمل به حمله
Bronzer Brush = برس برای استفاده از محصولات برنزه کننده
مثلاً دتوکسیوم دارای پروفایل ایمنی عالی است.
bronzer
برنزه کننده
10- تحریک کننده = Stimulant تحریک کننده
11- ملانین سازی = Melanogenesis ملانین سازی
melanogenesis
ملانین سازی
12- دی هیدروکسی استون = Dihydroxyacetone دی هیدروکسی استون

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید