تحریک پوست = skin irritation  

تحریک پوست = skin irritation

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه تحریک پوست، Skin Irritation می باشد.

تحریک پوست چیست؟


تحریک پوست = Skin Irritation
skin irritation = تحریک پوست

SOAP —A natural cleansing agent (surfactant) with the ability to emulsify oils and hold dirt in suspension. Bar soaps are made from the combination of fats, oils and/or fatty acids and sodium salts (sodium hydroxide, an alkali) dissolved in water. In liquid soap, potassium salts (potassium hydroxide) are utilized. While sodium and potassium salts can be harsh and drying, in a properly balanced formula, sodium hydroxide and potassium hydroxide cease to exist as separate entities when they combine with the oils to form soap, leaving no potential for skin irritation. (INCI dictionary) 
صابون: ماده پاك كننده طبيعي (جزء دسته سورفكتانت ها) كه قادر است روغن و چرك ها را معلق درآورد. صابون هاي قالبي با تركيب چربي ها، روغن ها و اسيدهاي چرب و نمك هاي سديم (سديم هيدروكسيد، يك ماده قليايي) در آب حل مي شود. در صابون مايع نمك پتاسيم (پتاسيم هيدروكسيد) استفاده مي شود. نمك هاي سديم و پتاسيم به خودي خود خشك كننده پوست و خشن مي باشد اما در يك فرمول به خوبي متعادل شده، سديم هيدروكسيد و پتاسيم هيدروكسيد به عنوان ماده اي مجزا موجود نمي باشد چرا كه با روغن ها تركيب شده و صابون تشكيل داده و بنابراين محرك پوست نمي باشد.
ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, OIL — Aloe Vera. In the first century A.D., Roman naturalist Pliny wrote extensively about aloe as a healing agent for wounds and abrasions. It is considered one of nature’s most effective remedies for sunburn and skin irritations, and a superb hydrator for dry hair and skin. Use organic aloe whenever possible. (INCI dictionary) 
در قرن اول پس از ميلاد طبيعت شناس رومي مطالب زيادي در مورد شفابخشي آلوئه ورا و تأثير آن در بهبود زخمها نوشته است. آلوئه ورا يكي از موثرترين نسخه هاي طبيعي براي آفتاب سوختگي و تحريكات پوستي است. در صورت امكان از آلوئه وراي ارگانيك استفاده كنيد.
CHONDRUS CRISPUS — Carrageenan. Food-grade seaweed gum obtained from Irish moss and other red algae. A natural stabilizer, binding agent and emulsifier, high in sulfur and very nourishing to skin and scalp. Food-grade carrageenan should not be confused with degraded carrageenan, which is a known carcinogen. CHYRSANTHEMUM MORIFOLIUM — Chinese Chrysanthemum. Used in Chinese medicine for the treatment of allergic reactions and skin irritations. Known for its soothing effect on the skin and scalp. (INCI dictionary)
CHRYSANTHEMUM PARTHENIUM — Feverfew. Analgesic and anti-inflammatory. Topically applied, a tincture of feverfew relieves pain and swelling of insect bites, rashes and other skin irritations. (INCI dictionary)
ORIGANUM VULGARE — Oregano Oil. Powerful antifungal and healing agent. Chinese herbalists have used it for generations to soothe rashes and other skin irritations and relieve itching. (INCI dictionary)


واژه «تحریک پوست» در مقالات سایت احسان حسنانی

دستگاه های آرایشگاهی پاکسازی پوست

لامپ بزرگ نما، لامپ وود، دستگاه بخور، دستگاه ماساژور یا برس پوست و دستگاه اسپری یا اتمایزر در سالن های آرایش و زیبایی برای پاکسازی پوست استفاده می شوند.
 ّFacial brush and massager دستگاه اسپری یا اتمایزر دستگاهی برای شست و شوی صورت با آب اسپری شده است. اسپری کردن باعث تحریک پوست و فعال کردن متابولیسم سلولی می شود. همچنین پوست را به صورت ملایم ماساژ می دهد.
مشاهده مطلب

ناراحتی ها و بیماری های پوست

تنها 25 درصد افرادی که مشکل پوستی دارند به پزشک مراجعه می کنند. بنابراین بیشتر افرادی که بیماری پوستی دارند، ناشناخته هستند و آمار دقیقی از شیوع بیماری های پوستی وجود ندارد. آکنه، درماتیت، شوره، لکه های تیره، خشکی پوست، اگزما، اریتما، عفونت، تحریک، پسوریازیس، رزاسه، سرطان پوست از رایجترین بیماری های پوست است که با استفاده از منابع معتبر در این وب سایت معرفی شده است.
 هر چیزی باعث تحریک پوست شود، به طوری که علائمی مثل قرمزی، احساس سوزش، احساس خارش ایجاد کند، می تواند باعث بروز بیماری های پوست یا ایجاد اختلال در سیستم ایمنی بدن شود. بسیاری از بیماری های پوست زیبایی انسان را نیز تحت تأثیر قرار می دهند.
مشاهده مطلب

دی هیدروکسی متیل کرومون در محصولات آرایشی بهداشتی

دی هیدروکسی متیل کرومون یک ماده شیمیایی است که تأثیر رتینول را زیاد می کند و نیاز به استفاده از رتینول در محصولات آرایشی بهداشتی را با حفظ اثربخشی کاهش می دهد،.
 رتینول با وجود اینکه از رتین A ملایم تر است، به نوبه خود ممکن است موجب تحریک پوست شود، خصوصا برای افرادی که پوست حساس دارند یا کسانی که برای اولین بار از رتینول استفاده می کنند. البته پیشرفتهای تکنولوژی کمک زیادی برای برطرف کردن مشکل حساسیت پوست به رتینول نموده و راهکارهای خوبی ارائه نموده است. مثلاً کمپانی RoC که در زمینه استفاده از رتینول پیشرو بوده، ادعا می کند که در سری جدید محصولات ضدچروک خود رینکل کورکشن از ماده پتنت شده و جدیدی به نام دی هیدروکسی متیل کرومون استفاده نموده که استفاده از آن در کنار رتینول اثربخشی رتینول را دو برابر می کند.
مشاهده مطلب

لایه بردار، اکسفولیانت در محصولات آرایشی بهداشتی

اسیدهای آلفاهیدروکسی و بتاهیدروکسی تغییراتی در لایه شاخی و لایه دانه دار اپیدرم ایجاد می کنند که باعث کاهش چسبندگی کورنئوسیت ها در نتیجه افزایش سرعت ریزش پوست می شود.
 افرادی که پوست حساس دارند، ممکن است نتوانند pH اسیدی زیر 3 مورد نیاز برای ایجاد نوسازی اپیدرمی را تحمل کنند. به همین علت پلی هیدروکسی اسیدها ابداع شدند. که ترکیباتی با وزن مولکولی بیشتر از هیدروکسی اسیدها هستند که با سرعت کمتری به درم نفوذ می کنند و اثربخشیشان زمان بیشتری نیاز دارد. در عوض موجب تحریک پوست نمی شوند. افرادی که پوست حساس دارند و مبتلا به اگزما یا درماتیت آتوپیک هستند بهتر است از پلی هیدروکسی اسیدها استفاده نمایند.
مشاهده مطلب

سورفکتانت های آمفوتری


 سورفکتانت های آمفوتری سورفکتانت های آمفوتری سورفکتانت هایی هستند که به دلیل ماهیت دوگانه به همراه با تمامی انواع سورفکتانت ها قابل استفاده می باشند. ضمن اینکه قدرت کف کنندگی و پاک کنندگی ملایمی داشته و موجب تحریک پوست نمی شوند.
مشاهده مطلب

سورفکتانت های آنیونی


 سورفکتانت های آنیونی کف کنندگی و پاک کنندگی بالایی دارند ولی متأسفانه موجب تحریک پوست و مو می شوند و نباید میزان استفاده از آن ها در شامپو زیاد باشد. سدیم لوریل سولفات، سدیم لوریل اتر سولفات، آمونیوم لوریل سولفات، آمونیوم لوریل اتر سولفات، تری اتانول آمین لوریل سولفات از جمله سورفکتانت های آنیونی هستند که قسمت اعظم فرمولاسیون شامپوها را به خود اختصاص می دهند. سورفکتانتهای آنیونی پایه ای هدف از به کارگیری شامپو یا ژلهای حمام تمیز کردن پوست و مو است. مشتری معمولاً انتظار دارد شامپویی که استفاده می کند غلیظ باشد و خوب کف کند. هرچند که هیچ کدام از این ویژگی ها برای خوب تمیز کردن ضروری نیست. ام برای اینکه این خواسته مشتری ها تامین شودسورفکتانتهای پایه ای یا سورفاکنتهای اولیه به فرمولاسیون محوصلات پاک کننده اضافه می شود. آلکیل اتر سولفات ها شاید بتوان گفت پرکاربرد ترین سورفکتانت آرایشی بهداشتی آلکیل اتر سولفات ها هستند. عالی کف می کنند، هرچند که کف درشتی تشکیل می دهند. سختی آب قدرت کف کنندگی شان را چندان تحت تاثیر قرار نمی دهد. غلظت بحرانی میسل آلکیل آن ها پایین است. تعداد واحدهای اتیلین گلیکول تاثیر مهمی در ویژگی آلکیل اتر سولفات ها دارد. هرچه درجه اتوکسیلاسیون بیشتر باشد، سورفکتانت ملایم تر خواهد بود.
مشاهده مطلب

سورفکتانت های کاتیونی


 سورفکتانتهای کاتیونی سورفکتانت های کاتیونی قدرت پاک کنندگی و کف کنندگی کمتری دارند ولی با این وجود موجب تحریک پوست نیز می شوند. به همین علت از این سورفکتانت ها کمتر استفاده می شود. سورفکتانت های کاتیونی می توانند به خوبی روی موها متصل شده، ظاهر مو را بهبود بخشیده و مو را حالت پذیر نمایند. به همین جهت از آن ها به عنوان حالت دهنده یا کاندیشنر استفاده می شود. آمونیوم های چهار ظرفیتی مثل ستیل تری متیل آمونیوم کلراید از جمله سورفکتانت های کاتیونی هستند.
مشاهده مطلب

سورفکتانت های غیر یونی


 سورفکتانت های غیر یونی سورفکتانت های غیر یونی خاصیت پاک کنندگی و کف کنندگی ضعیف تری دارند ولی در عین حال موجب تحریک پوست نمی شوند. سورفکتانت های غیر یونی به دلیل خاصیت پاک کنندگی و کف کنندگی خیلی کم به تنهایی در شامپوها قابل استفاده نیستند اما در ترکیب با سورفکتانت های آنیونی کف ایجاد شده را پایداری می بخشند. کوکونات دی اتانول آمید مثالی از یک سورفکتانت غیر یونی است.
مشاهده مطلب

سورفکتانت های شامپو


 سورفکتانت های آنیونی کف کنندگی و پاک کنندگی بالایی دارند ولی متأسفانه موجب تحریک پوست و مو می شوند و نباید میزان استفاده از آن ها در شامپو زیاد باشد. سدیم لوریل سولفات، سدیم لوریل اتر سولفات، آمونیوم لوریل سولفات، آمونیوم لوریل اتر سولفات، تری اتانول آمین لوریل سولفات از جمله سورفکتانت های آنیونی هستند که قسمت اعظم فرمولاسیون شامپوها را به خود اختصاص می دهند.
 سورفکتانت های کاتیونی قدرت پاک کنندگی و کف کنندگی کمتری دارند ولی با این وجود موجب تحریک پوست نیز می شوند. به همین علت از این سورفکتانت ها کمتر استفاده می شود. سورفکتانت های کاتیونی می توانند به خوبی روی موها متصل شده، ظاهر مو را بهبود بخشیده و مو را حالت پذیر نمایند. به همین جهت از آن ها به عنوان حالت دهنده یا کاندیشنر استفاده می شود. آمونیوم های چهار ظرفیتی مثل ستیل تری متیل آمونیوم کلراید از جمله سورفکتانت های کاتیونی هستند.
 سورفکتانت های غیر یونی خاصیت پاک کنندگی و کف کنندگی ضعیف تری دارند ولی در عین حال موجب تحریک پوست نمی شوند. سورفکتانت های غیر یونی به دلیل خاصیت پاک کنندگی و کف کنندگی خیلی کم به تنهایی در شامپوها قابل استفاده نیستند اما در ترکیب با سورفکتانت های آنیونی کف ایجاد شده را پایداری می بخشند. کوکونات دی اتانول آمید مثالی از یک سورفکتانت غیر یونی است.
 سورفکتانت های آمفوتری سورفکتانت هایی هستند که به دلیل ماهیت دوگانه به همراه با تمامی انواع سورفکتانت ها قابل استفاده می باشند. ضمن اینکه قدرت کف کنندگی و پاک کنندگی ملایمی داشته و موجب تحریک پوست نمی شوند.
مشاهده مطلب

باورهای نادرست در مورد جوش صورت

خیلی ها فکر می کنند شکلات و غذاهای چرب باعث جوش زدن صورت می شود. ولی آیا حقیقت دارد؟
 باور غلط: شکلات و غذاهای چرب باعث جوش زدن صورت می شود! نتیجه مطالعات نشان داده غذای خاصی که تاثیر اثبات شده ای برجوش زدن صورت داشته باشد وجود ندارد هرچند که خوردن بیش از حد شکلات، شیرینی و غذاهای خیلی چرب به هیچ وجه توصیه نمی شود! باور غلط: نور خورشید باعث بهبود جوش صورت می شود! هرچند که برنزه شدن پوست موقتا جوشها را پنهان می کند اما نور خورشید می تواند باعث خشکی و خارش پوست شود و پوست را مستعد جوش زدن کند. علاوه برآن، قرار گرفتن بیش از حد در معرض آفتاب می تواند باعث پیری زودرس (Premature aging) و در حالات شدیدتر سرطان پوست شود. در صورتیکه پوست صورت شما مستعد جوش زدن است همیشه آن را با استفاده از محصول ضدآفتاب با حداقل عیار حافظتی 15 که عبارتهای Noncomedogenic یا Nonacnegenic به معنای غیرجوش زا بر روی برچسب آن درج شده است پوشیده نگاه دارید. البته توجه داشته باشید که شرکت های آرایشی بهداشتی ملزم به اثبات این ادعا نیستند. اما برای محصولات معتبرT مطالعات ایمنی معمولاً انجام می شود. باور غلط: اگر می خواهی پوست صورتت صاف و شفاف بماند آرایش نکن! از استفاده بیش از حد کرمها، لوسیون ها و ژل ها روی پوست خودداری کنید. از آرایش غلیظ دوری کنید و در صورت استفاده از محصولات رنگی آرایشی در پایان روز با استفاده از پاک کننده های ملایم صورت بقایای مواد آرایشی را بزدایید. البته امروزه کرمهای محوکننده ای (Concealer) در لیست محصولات آرایشی وجود دارد که با داشتن موادی مثل بنزوئیل پروکساید و سالیسیلیک اسید حتی باعث بهبود جوشها نیزمی شود. باور غلط: هر چه صورتت را بیشتر بشویی کمتر جوش می زند! درست است که شستن پوست باعث زدوده شدن چربی وچرک از منافذ پوست می شود اما افراط در این کار می تواند باعث خشکی و تحریک پوست شود و آن را مستعد جوش زدن کند. برای شستشوی پوست صورت خود از آب و صابون ملایم استفاده کنید و این عمل را به آرامی و با ملایمت انجام دهید. برای خشک کردن پوست با حوله از روش گذاشتن و برداشتن (blot drying) استفاده نمایید. از ساییدن و خراشیدن پوست صورت در هنگام شستشو اجتناب کنید. باور غلط: ترکاندن جوشها باعث تسریع در بهبود آن می شوند! ترکاندن جوشها ممکن است به طور موقتی برجستگی آن را کمتر نشان دهد اما در عمل، بهبود آن را به تعویق می اندازد. شما با فشاردادن جوشها، باکتری را مستقیما به داخل پوست خود فشار می دهید که این خود باعث قرمزی و برافروختگی پوست می شود. با این عمل، گاهی لکه های قرمز و قهوه ای رنگی به نام اسکار(Scar) بر روی پوست برجای می ماند. بعضی وقتها بهبودی این لکه ها تا چند ماه به طول می انجامد.
مشاهده مطلب

محلول های ضد ریزش مو

در بازار پرهیاهوی محصولات آرایشی بهداشتی خیلی از محصولات، خیلی ها ادعا می کنند محصولشان ضد ریزش مو است. اطلاعات صحیح و بی طرف خیلی کم یاب شده.
 در مجموع داروی سالمی است عوارض موضعی آن گاهی اوقات تحریک پوست و درماتیت است. پرمویی صورت و سردرد از عوارض نادر استفاده از این دارو است.
مشاهده مطلب

شامپو چیست؟ | تحقیق در مورد شامپو

برخلاف تصویر رایج که شامپو را یک محصول شوینده می دانند، شامپو جزء دسته بندی محصولات آرایشی بهداشتی قرار می گیرد.
 اکثر شامپوها، کار مشترکی انجام می دهند، به جز برخی از آنها که مصارف خاصی دارند. ویسکوزیته شامپو اغلب با افزودن موادی مثل نمک طعام ایجاد می شود. غلیظ و با قوام کردن شامپو و اضافه کردن رنگ های متنوع و عطر، روش هایی هستند که از نظر روانی تأثیر بسزایی برای جلب مشتری دارند. یک شامپوی خوب باید چه خصوصیاتی داشته باشد؟ یک شامپوی خوب باید در درجه اول پاک کننده خوبی باشد. از رایحه مطلوبی برخوردار بوده به راحتی بین موها پخش شود. کف شامپو نه خیلی زیاد و نه خیلی کم باشد. کف شامپو به سهولت زدوده شود و با آبکشی از روی سر خارج گردد. پس از شامپو کردن روی موی سر احساس خشکی و تیرگی ایجاد ننموده و باعث تحریک پوست سر نشود. شامپوهای گیاهی امروزه همچنین شامپوهایی با عناوین شامپو سیر، سدر و حنا طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. لازم به ذکر است که در این نوع شامپوها فقط مختصری از عصاره گیاه اضافه شده که هیچ تأثیری در سلامت و ریشه مو ندارد و فقط جنبه تبلیغاتی دارد.
مشاهده مطلب

شامپو خنک کننده چیست؟

در شامپوهای خنک کننده از ترکیبی به نام منتول استفاده می شود که پوست را تحریک نموده و احساس خنکی به جای می گذارند.
 در شامپوهای بدن و حتی در برخی از شامپوهای موی سر، از ترکیبی به نام منتول استفاده می شود که پوست را تحریک نموده و موجب احساس خنکی روی آن می شود. البته منتول باید به میزان کمتر از درصد در فرمولاسیون شامپوها استفاده شود. در غیر این صورت موجب تحریک پوست شده و مضر می باشد.
مشاهده مطلب

مراقبت از پوست کودک و نوزاد

پوست نوزادان و کودکان تفاوت زیادی با پوست نوجوانان و بزرگسالان دارد. پوست نوزاد از پوست فرد بالغ بسیار نازک تر بوده، کمتر شاخی شده، کم موتر است و رطوبت بیشتری دارد. ضخامت پوست، رطوبت پوست، میزان فعالیت غدد سبابه، توانایی پوست نوزاد برای مقابله با عفونت، تفاوت در سیستم ایمنی از جمله این تفاوت ها می باشند. بنابراین به مراقبت های خاصی نیاز دارد و محصولات آرایشی بهداشتی و مراقبت از پوست خاصی را می طلبد.
 •  دفع غیرقابل کنترل ادرار و مدفوع در نوزاد بسته بودن ناحیه پوشانده شده توسط پوشک یا کهنه، شرایط گرم و مرطوبی را برای رشد باکتری ها فراهم می سازد. متابولیت های حاصل از این میکروارگانیسم ها (به ویژه Brevibacterium ammoniagenes که از ادرار تغذیه می کند و متابولیت آمویناک ایجاد می نماید) همراه با حالت سایش ناشی از کهنه یا پوشک، سبب تحریک و سرخی پوست در این ناحیه می گردد. در صورت عدم درمان و پیشرفت عارضه، ناحیه مورد نظر دچار زخم می گردد که این زخم می تواند دچار عفونت ثانویه تب زا و پیچیده شدن وضعیت نوزاد گردد. پوست نوزاد در معرض خطر بروز زخم های دیگری نیز می باشد که مهم ترین آن ها اکزمای نوزادی (infantile eczema)، که در مورد علت بروز آن نظرات متناقضی وجود دارد ولی یکی از عوامل آن رژیم غذایی نوزاد است و زرد زخم نوزادی (impetigo neonatorum) که نوعی زردزخم همراه با تاول ناشی از عفونت استافیلوکوکی در نوزاد است، می باشد. البته این موارد در محدوده بیماری ها قرار می گیرند و مربوط به محدوده بحث محصولات آرایشی بهداشتی نمی باشد. درماتیت ناحیه پوشک درماتیت ناحیه پوشک واژه ایست که به درماتیت تماسی پوست نوزادان اطلاق می شود. درماتیت پوشک احتمالاً شایع ترین نوع ضایعات پوشک است که به علت فعالیت آنزیمها یا اثر شیمیایی ماده آمونیاک (محصول فعالیت باکتری های تجزیه کننده اوره) ایجاد می شود. این عارضه معمولاً در اثر عفونت با قارچی به نام کاندیدا تشدید می شود. افزایش pH در اثر خاصیت قلیایی ادرار موجب افزایش فعالیت آنزیم های لیپاز و پروتئاز موجود در مدفوع گردیده و موجب تحریک پوست می شود. در سن 3 تا 10 ماهگی، درماتیت ناحیه پوشک بسیار شایع است. و در سن 6 تا 9 ماهگی به اوج می رسد. برای درمان درماتیت های ناحیه پوشک معمولاً از کورتیکواستروئیدها استفاده می شود. برای تکمیل درمان، امولینت های حاوی زینک اکساید استفاده می شوند. زینک اکساید یک ماده پرکاربرد در صنایع آرایشی بهداشتی است که در کنار خواص دیگر خاصیت قابض نیز دارد، اندکی ضدعفونی کننده است و از پوست در برابر ادرار و مدفوع محافظت می کند.
مشاهده مطلب

راهکارهای کوچک کردن منافذ باز پوست

بازشدن منافذ پوست علت های مختلفی می تواند داشته باشد: چربی بیش از حد از غدد چربی تولید می شود و این جریان مداوم چربی به مروز زمان باعث بازشدن دهانه منافذ پوست می شود. کلاژن و الاستین پوست کاهش می یابد. کلاژن والاستین باعث نگهداشتن فنداسیون منافذ پوست می شوند. پس وقتی در اثر عواملی مثل نور آفتاب از بین بروند منافذ پوست باز می شود. راه کار چیست؟ در این مقاله راهکارهای مقابله با منافذ باز پوست درج شده است.
 7-    با پوست تان مهربان باشید. اسکراب کردن یعنی ساییدن پوست با مواد ساینده اگر با ملایمت انجام نشود موجب تحریک پوست می شود و منافذ پوست بازتر می شود. چیزی داخل منافذ پوست فرو نکنید. فشارش ندهید.
 سه بار هم مشکل ندارد اما بیش از این جایز نمی باشد. هرگز دستمال را با فشار روی صورت تان نکشید. حتی برای پاک کردن آرایش یا ضدآفتاب قبلی از مالش دادن شدید دستمال روی پوست خودداری کنید. از این پدهای سکه ای خریداری کنید و با روش گذاشتن و برداشتن، چربی ها و عرق های اضافه را بزدایید. به این صورت که پد را روی صورت تان بگذارید. چند ثانیه نگه دارید و بردارید. برای شستشوی صورت از ژل ها یا فوم های ملایم استفاده کنید. صابونها و شوینده های قوی باعث تحریک پوست و تولید بیشتر چربی می شوند. اگر به الکل حساسیت ندارید می توانید از #تونرهای حاوی #الکل استفاده کنید چون الکل تا حدی خاصیت #قابض موقتی دارد. برخلاف تصور عموم، پوست چرب نیز نیاز به مرطوب کننده دارد. برای صرفه جویی در زمان و برای اینکه پوست تان از پرتوهای آفتاب نیز در امان بماند از کرم های مرطوب کننده که دارای فیلترهای #فرابنفش است استفاده کنید.
مشاهده مطلب

ضدعرق یا آنتی پرسپیرانت چیست؟

آنتی پرسپیرانت هایا ضدعرق ها دسته از محصولات آرایشی بهداشتی است که به منظور کاهش تعریق و کاهش بوی بد ناشی از تعریق استفاده می شوند.
 در سال یک کرم حاوی آلومینیوم سولفات عرضه شد که به علت اسیدی بودن، موجب تحریک پوست و ناحیه زیربغل می شد. به همین علت، برای افزایش pH محصول، آلومینیوم کلروهیدرات های بافر شده ابداع شد. معرفی آلومینیوم کلروهیدرات گام بزرگی در توسعه محصولات ضدعرق بود. آلومینیوم زیرکونیوم کلرو هیدرات از واکنش آلومینیوم کلروهیدرات با زیرکونیل کلراید آلومینیوم زیرکونیوم کلروهیدرات تشکیل می شود. در حضور گلایسین، می توان کمپلکس های ZAG را تشکیل داد. گلایسین، به عنوان عامل بافرکننده استفاده می شود. Aluminum Zirconium Chlorohydrate-Glycine Complexes (AZG or ZAG) با توجه به اینکه ضدعرق ها از تعریق جلوگیری می کنند آیا استفاده از محصولات ضد عرق ضرر ندارد؟ از آنجا که سطح پوست زیر بغل کمتر از یک درصد سطح کل پوست بدن است عرق نکردن این ناحیه تاثیر چندانی در کنترل دمای بدن نخواهد داشت. با توجه به وسعت این ناحیه و نقش کم آن در تنظیم دمای بدن، کنترل عرق کردن این بخش از بدن مورد توجه متخصصین فرآورده های آرایشی بهداشتی می باشد.
مشاهده مطلب

واژه «تحریک پوست» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


SOAP —A natural cleansing agent (surfactant) with the ability to emulsify oils and hold dirt in suspension. Bar soaps are made from the combination of fats, oils and/or fatty acids and sodium salts (sodium hydroxide, an alkali) dissolved in water. In liquid soap, potassium salts (potassium hydroxide) are utilized. While sodium and potassium salts can be harsh and drying, in a properly balanced formula, sodium hydroxide and potassium hydroxide cease to exist as separate entities when they combine with the oils to form soap, leaving no potential for skin irritation. (INCI dictionary) 
صابون: ماده پاك كننده طبيعي (جزء دسته سورفكتانت ها) كه قادر است روغن و چرك ها را معلق درآورد. صابون هاي قالبي با تركيب چربي ها، روغن ها و اسيدهاي چرب و نمك هاي سديم (سديم هيدروكسيد، يك ماده قليايي) در آب حل مي شود. در صابون مايع نمك پتاسيم (پتاسيم هيدروكسيد) استفاده مي شود. نمك هاي سديم و پتاسيم به خودي خود خشك كننده پوست و خشن مي باشد اما در يك فرمول به خوبي متعادل شده، سديم هيدروكسيد و پتاسيم هيدروكسيد به عنوان ماده اي مجزا موجود نمي باشد چرا كه با روغن ها تركيب شده و صابون تشكيل داده و بنابراين محرك پوست نمي باشد.
ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, OIL — Aloe Vera. In the first century A.D., Roman naturalist Pliny wrote extensively about aloe as a healing agent for wounds and abrasions. It is considered one of nature’s most effective remedies for sunburn and skin irritations, and a superb hydrator for dry hair and skin. Use organic aloe whenever possible. (INCI dictionary) 
در قرن اول پس از ميلاد طبيعت شناس رومي مطالب زيادي در مورد شفابخشي آلوئه ورا و تأثير آن در بهبود زخمها نوشته است. آلوئه ورا يكي از موثرترين نسخه هاي طبيعي براي آفتاب سوختگي و تحريكات پوستي است. در صورت امكان از آلوئه وراي ارگانيك استفاده كنيد.
CHONDRUS CRISPUS — Carrageenan. Food-grade seaweed gum obtained from Irish moss and other red algae. A natural stabilizer, binding agent and emulsifier, high in sulfur and very nourishing to skin and scalp. Food-grade carrageenan should not be confused with degraded carrageenan, which is a known carcinogen. CHYRSANTHEMUM MORIFOLIUM — Chinese Chrysanthemum. Used in Chinese medicine for the treatment of allergic reactions and skin irritations. Known for its soothing effect on the skin and scalp. (INCI dictionary)
CHRYSANTHEMUM PARTHENIUM — Feverfew. Analgesic and anti-inflammatory. Topically applied, a tincture of feverfew relieves pain and swelling of insect bites, rashes and other skin irritations. (INCI dictionary)
ORIGANUM VULGARE — Oregano Oil. Powerful antifungal and healing agent. Chinese herbalists have used it for generations to soothe rashes and other skin irritations and relieve itching. (INCI dictionary)

English: farmasi brave white shaving foam is determined by natural extracts contaning witch hazel extract, cotton seed oil and allantoin in the formula. with witch hazel extract, it reduces skin irritation. with cotton seed oil, it moisturizes the skin deeply. with allantoin content, it soothes the skin.
ترجمه به فارسی: کف اصلاح Brave White ، حاوی عصاره های طبیعی هاماملیس انجیلی، روغن بذر کتان و آلانتوئین. هاماملیس خارش پوست را کاهش می دهد. روغن بذر کتان، مرطوب کننده عمقی پوست بوده و آلانتوئین، پوست را التیام و تسکین می بخشد.

English: Paprika & Chili Balsam is enriched with red pepper, chili pepper, ginger, nettle, menthol and essential oils. Red Pepper and Chili Pepper extracts, skin conditioning agents, are effective to improve the health of the skin, heat the skin and stimulate blood circulation. Ginger extract promotes collagen production and improvement of skin structure. Nettle extract helps to soothe the skin. Due its menthol content, massage gel gives a refreshing feeling to your skin.
ترجمه به فارسی: بالزام چیلی و فلفل حاوی ترکیبات ارزشمندی مثل فلفل قرمز، فلفل چیلی، زنجبیل، گزنه، منتول و اسانس های روغنی می باشد. فلفل قرمز و فلفل چیلی نرم کننده پوست بوده و شادابی پوست را افزایش می دهد. حرارت ناشی از تحریک پوست، موجب افزایش گردش خون مویرگی می شود. عصاره زنجبیل تولید کلاژن را افزایش داده و ساختار پوست را بهبود می بخشد. عصاره گزنه پوست را تسکین می دهد. این ژل ماساژ با برخورداری از منتول، احساس خنکی و طراوت را در هنگام ماساژ به پوست شما اعطا می کند.
English: Paprika & Chili Double Effect Balsam, enriched with red pepper, chili pepper, ginger, nettle, menthol and essential oils, soothes your body and soul comfortably after a long stressful day. Red Pepper and Chili Pepper extracts, skin conditioning agents, are effective to improve the health of the skin, heat the skin and stimulate blood circulation. Ginger extract promotes collagen production and improvement of skin structure. Nettle extract helps to soothe the skin. Due its menthol content, massage gel gives a refreshing feeling to your skin.
ترجمه به فارسی: بالزام چیلی و فلفل با برخورداری از ترکیبات ارزشمندی چون فلفل قرمز، فلفل چیلی، زنجبیل، گزنه، منتول و اسانس های روغنی بدن را تسکین بخشیده و موجب شادابی روح و روان بعد از یک روز کاری پرتنش می شود. فلفل قرمز و فلفل چیلی نرم کننده پوست بوده و موجب افزایش شادابی پوست می شود. حرارت ناشی از تحریک پوست، گردش خون مویرگی را افزایش می دهد. عصاره زنجبیل تولید کلاژن را افزایش داده و ساختار پوست را بهبود می بخشد. عصاره گزنه پوست را تسکین می دهد. این ژل ماساژ با برخورداری از منتول، احساس طراوت به پوست شما در هنگام ماساژ می دهد.


make creams

4charkh
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید