امولینت در محصولات آرایشی بهداشتی  

امولینت در محصولات آرایشی بهداشتی

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی
مدرس مراقبت از پوست
WhatsApp: 09101971690
شماره درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را بفرستید.




چکیده: امولینت به معنای نرم کننده پوست است. امولینت ها با جایگزین نمودن بخشی از چربی های از دست رفته پوست، زبری پوست را برطرف نموده و اثر پوشاننده نیز دارند.
واژه امولینت یک واژه لاتین است که به معنای مواد نرم کننده پوست می باشد. مواد نرم کننده اغلب مواد چرب و روغنی هستند که برای نرم و صاف نمودن سطح پوست مورد استفاده قرار می گیرند. مقصود و هدف اصلی از کاربرد مواد نرم کننده جایگزین نمودن بخشی از چربی های پوست (سرامیدها، کلسترول و مشتقات آن، اسیدهای چرب، تری گلیسریدها، استرهای استئاریل و ...) است که به هر علت میزان آن ها در پوست دچار اخلال و کمبود شده است. این مواد زبری پوست را برطرف می کنند و اثر پوشاننده نیز دارند.

emolients glycerol stearate
امولینت ها مثل occlusive یک لایه پوشاننده روی پوست تشکیل میدهد تا از تبخیر نامحسوس آب از سطح پوست جلوگیری کند. امولینت ها با محدود کردن فاصله ی بین کورنئوسیت ها (سلول های مرده پوست ) و جبران لیپید های از دست رفته پوست، از خشکی پوست جلوگیری میکنند و موجب نرمی پوست زبر شده میشوند.

• Emmolient
• امولینت

ch1400 azar2
برای ثبت نام در وبینار آنلاین و مجازی چلچراغ کابین آپدیت 1400 سری آذرماه، کلمه چلچراغ را با واتسپ به شماره 09101971690 ارسال کنید یا روی تصویر بالا کلیک کنید

dvd10
پکیج آموزشی در حال حاضر شامل ده عنوان دی وی دی است که پیشنهاد می شود با ترتیبی که شماره گذاری شده استفاده شود. برای اطلاعات بیشتر کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 ارسال فرمایید

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- گلی = Floral
hyrdosol, Herbal distillates, floral waters, hydrosols, hydrolates, herbal waters, and essential waters, are aqueous products of distillation. = هیدروسل، مقطره گیاهی، گلاب، هیدرولات ها، آب اسانسی، محصول آبی تقطیر
پلی هولوزیدها مشابه هیالورونیک اسید تا چندین برابر حجم خود آب جذب می کنند. فلورال، بر پایه رایحه گل ها
2- امولینت = Emmolient
3- نرم = Loose
adherent and loose white flakes = پوسته های سفید نرم و چسبنده

loose powder = پودرهای نرم
شل، نرم


تلفظ loose powder ↓
4- سرامید = Ceramide سرامید


تلفظ ceramide ↓
5- زبری = Roughness زبری

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید