زیست دسترس پذیری چیست؟  

زیست دسترس پذیری چیست؟

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی
مدرس مراقبت از پوست
WhatsApp: 09101971690
شماره درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را بفرستید.




چکیده: 0آن بخش از دارو یا ماده دارویی که پس از تزریق به بدن وارد جریان خون می شود و می تواند تأثیر داشته باشد، توسط نسبت خاصی بیان می شود که به ان زیست دسترس پذیری می گویند.
آن بخش از دارو یا ماده دارویی که پس از تزریق به بدن وارد جریان خون می شود و می تواند تأثیر داشته باشد، توسط نسبت خاصی بیان می شود که به ان زیست دسترس پذیری می گویند. در علم فارموکولوژی، زیست دسترس پذیری یکی از شاخه های جذب یا absorption محسوب می شود. این واژه بیشتر در علوم دارویی و مکمل ها کاربرد دارد. اما در متون محصولات آرایشی بهداشتی شبه دارو و یا محصولات مراقبت از پوست که ادعای درمانی دارند نیز دیده می شود.


• زیست دسترس پذیری

ch1400 azar2
برای ثبت نام در وبینار آنلاین و مجازی چلچراغ کابین آپدیت 1400 سری آذرماه، کلمه چلچراغ را با واتسپ به شماره 09101971690 ارسال کنید یا روی تصویر بالا کلیک کنید

dvd10
پکیج آموزشی در حال حاضر شامل ده عنوان دی وی دی است که پیشنهاد می شود با ترتیبی که شماره گذاری شده استفاده شود. برای اطلاعات بیشتر کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 ارسال فرمایید

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- مراقبت از پوست = Skin Care
sensitive and reactive skin care = مراقبت از پوست حساس و واکنش پذیر
متیپور، کمدون ساز یا جوشگاه ساز نیست.
prestige skin care products = محصولات لوکس مراقبت از پوست
محافظت از پوست
2- زیست دسترس = Bioavailabe بخشی از دارو که جذب سیستم گردش خون می شود
3- شبه دارو = Cosmoceuticals

تلفظ cosmoceuticals ↓

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید