هم زدن چیست؟
هم زدن، تکان دادن = Stir Up
هم زدن شدید = Agitation Or Stitrring
agitation or stitrring of water = هم زدن شدید آب
هم زدن شدید = Agitation
agitation, stirring = هم زدن شدید همراه با ایجاد تلاطم
agitation or stitrring of water = هم زدن شدید آب
هم زدن = Mixing
mixing = هم زدن، تکان دادن، اختلاط
Henna Color: Henna is a plant that contains a deep red dye used as a natural form of hair coloring. The active component in henna is lawsone, which binds itself to keratin (human hair protein) and washes away after several months- making it a semi-permanent color. Variations to the deep red color can be found as a result of mixing ingredients from other plants and vegetables, and even synthetic dyes. Sometimes, however, these synthetic dyes can cause some damage to the hair shaft. You need to be aware of how using henna can cause problems later when trying to perm or perform other chemical procedures on the hair. (thehairstyler.com)
Permanent Hair Color: A permanent hair color employs chemicals to artificially change, delete, or counteract the natural pigment in the cortex layer of the hair shaft. This is done when dyes and bleaches are turned on by mixing them with an activator (generally peroxide) and sometimes heat, to open the cuticle and then allow the chemical changes to take place. The results are permanent changes that do not revert back to the original, however the roots of the hair grow back unchanged (regrowth). (thehairstyler.com)
Tints: Tinting is the process of mixing artificial color with a developer and applying it to the hair, causing permanent color change. The tint itself is made up of color molecules that go into the cortex and, with a little help from the peroxide activator, redeposits color after de-colorization has occurred. Tinting is a permanent process that requires careful thought and planning from a qualified colorist that understands the boundaries of what is achievable and best for your hair. (thehairstyler.com)
Tin lined mixing vessels = تانک همزن (ظرف اختلاط) که از داخل قلع اندود شده است.
adulteration, mixing other matter of an inferior with cosmetics = تقلب، اضافه کردن مواد بی کیفیت و گاهی خطرناک به محصولات آرایشی برای سود بیشتر
Agitation
واژه «هم زدن» در مقالات سایت احسان حسنانی
اثر آلودگی هوا بر پوست و روتین پوستی در هوای آلوده
آلودگی هوا و فلزات سنگین از عوامل آسیب رسان پوست هستند که در یک قرن اخیر مورد توجه قرار گرفته اند. استفاده از موادی مثل پلی ساکاریدها که می تواند با آلاینده هایی مثل فلزات سنگین کیلیت تشکیل دهند، یک راهکار آرایشی بهداشتی مدرن است.
ترکیبات سرب:
بنزین خودروها اغلب دارای مادهای به نام تترا اتیل سرب است که به منظور روان کردن کار سوپاپها و بهسوزی بنزین به آن اضافه میشود. این ماده هنگام سوختن بنزین ، باعث پراکنده شدن ذرههای جامد و معلق ترکیبات سرب در هوا میشود که هم سمیاند و هم به صورت رسوبهای جامد وارد دستگاه تنفسی میشوند.
آلاینده های طبیعی
منابع طبیعی
آلودگی هوا از قبیل طوفان های گرد و غبار، آتشسوزی جنگل ها، آتشفشان ها، گرده گیاهان و نشت گاز طبیعی میباشد و آلودگی ناشی از آنها یک پدیده دائمی است که بعلت گردش فرآیندهای طبیعی مقدارش کمابیش در سطح زمین ثابت است. مقدار آلودگی طبیعی در مقایسه با آلودگی مصنوعی خیلی بیشتر و قابل توجه میباشد. اما در طبیعت چندین مکانیسم خودپالایی وجود دارد که سطح زمین را برای حیات موجودات مناسب و قابل تحمل میسازد. نقش انسان در کنترل آلودگی ناشی از منابع طبیعی خیلی کم است. اما انسان بوسیله بر
هم زدن تعادل اکولوژیکی و طبیعی ناشی از آلودگی مصنوعی میتواند وضع را بدتر نماید و به آلودگی طبیعی بیافزاید.
آلودگی هوا چه اثرات مخربی بر روی پوست دارد؟
مواجهه با
آلاینده های هوا مثل ذرات معلق، هیدروکربن های آروماتیک چندحلقه ای، ترکیبات فرار آلی می توانند به
پیری پوست شتاب دهند. این
آلاینده های استرس اکسیداتیو تولید می کنند که مجر به شکستن
کلاژن و الاستین می شوند.
مشاهده مطلبسورفکتانت در محصولات آرایشی بهداشتی
سورفکتانت ها مواد فعال کننده سطح هستند که پس از افزودن به آب، کشش سطحی آب را کاهش می دهند. سورفکتانت ها یک سر قطبی و یک سر غیرقطبی دارند.
سورفکتانتها دارای سر آبدوست و دم آبگریز می باشند
بخش قطبی آبدوست و بخش غیر قطبی آبگریز است.در اثر ورود هوا به آب حاوی سورفکتانت (مثلا" از طریق هم زدن یا دمیدن) سر (Head) این ملکولها به طرف آب و دم (tail) آنها به طرف هوا (حفره گازی) قرار گرفته و با آمدن به سطح تشکیل «کف» خواهد داد.
مشاهده مطلبدکلره مو چیست؟
اگر بخواهید رنگ موهایتان را سه درجه از رنگ فعلی روشن تر نمایید، باید اول موها را دکلره کنید.
فرمولاسیون اکسیدان
محلول هیدروژن پراکساید به همراه آب خالص، ماده پایدار کننده، ستیل الکل و ترکیبات اتری، ترکیبات تشکیل دهنده
فرمولاسیون اکسیدان هستند. فرآیند تولید اکسیدان به این صورت است که ماده پایدارکننده در آب خالص حل گردیده، سپس حرارت داده شده و ترکیبات دیگر به آن اضافه می شود و در حالی که
هم زدن ادامه دارد، محلول خنک شده و به دمای محیط می رسد.
مشاهده مطلببیوتکنولوژی چیست؟ تعریف بیوتکنولوژی
بیوتکنولوژی قادر است زندگی ما را بهتر نموده و زمین را به مکان بهتری برای زندگی ما تبدیل نماید.
همزن ها در صنایع بیوتکنولوژی
مقدمه - عمل
هم زدن می تواند اهداف مختلفی داشته باشد، از جمله ایجاد تلاطم ( کمک به انتقال حرارت) و یا ایجاد سطح تماس نزدیک بین دو فاز ( انتقال جرم) و …
همزن ها تقریباً در همه صنایع فرایندی کاربرد دارند. از جمله صنعت نفت و
پتروشیمی ،
تصفیه آب و فاضلاب، صنایع پلیمری، راکتورهای شیمیایی و … در این مقاله در صدد هستیم همزن های مورد استفاده در صنایع
تخمیر را مطرح و مورد بررسی قرار دهیم.
به طور کلی همزن ها را می توان به دو رده عمده تقسیم بندی نمود:
همزنهای جریانی و همزنهای شعاعی
ریزبینی و رنگ آمیزی میکروبی
چشم انسان قدرت دارد اشیاء ریز تا حد ذره غبار 20 میکرومتری را در زیر درخشش پرتوی از نورآفتاب ببیند اما توانایی دیدن میکروارگانیسم های کوچک در حد باکتری را که بین 0.5تا 2 نانومتر قطرشان است را بدون داشتن تجهیزات ریزبینی ندارد.
از طرفی دیدن این موجودات برای بشر بسیار پر اهمیت است. اهمیت این موجودات به حدی است که می توان گفت بدون آنها جهان اطراف ما و حتی خود ما وجود نداشتیم! بشر امروز برای پی بردن به اسرار دنیای شگفت انگیز این موجودات بسیار ریز از فن آوری ریزبینی استفاده می نماید. ریزبینی (Microscopy) فن آوری قابل دید ساختن اشیاء بسیار کوچک توسط چشم انسان است.
هدف از این آزمایش آشنایی با اصول ریز بینی و به کارگیری تجهیزات ریزبینی مثل میکروسکوپ ها و تکنیک هایی است که مشاهده و تشخیص این موجودات را با تجهیزات ریزبینی آسان می کند.
مشاهده مطلبترکیبات تشکیل دهنده و مواد سازنده اسانس ها
اسانس های روغنی از ملکولها و ترکیبات آروماتیک تشکیل شده اند.
کارون (Carvone)
اوسیمن مایعی بی رنگ است که در آب غیرمحلول، ولی در اتر، کلروفرم و اسید استیک گلاسیال محلول است. اوسیمن از نوآرایی حرارتی α – pinene بدست می آید.
از این ماده به طور خالص در تهیه اسانسهای شیمیایی مثل عطر بهار
نارنج، گلابی،
پرتقال و ریحان استفاده می شود. اوسیمن در حین تشکیل چای سیاه بوجود می آید و در تهیه چاشنیها و عطر بکار می رود.
اوسیمن در اسانس آرتمیزیا یافت می شود. این ترکیب در حال حاضر با خلوص بالا قابل دسترس بوده و در تولید عطرهای خانگی ارزان قیمت بکار می رود.
اوژنول مایعی بی رنگ روغنی یا متمایل به زرد بو و طعم اسانس میخک است که در برابر هوا به رنگ قهوه ای در می آید. تا حدودی قابل حل در آب است، ولی در حلالهای آلی به خوبی حل می شود. اوژنول با افزودن محلول غلیظ قلیا به اسانس و بعد
هم زدن در ظرف محتوی آن، بدست می آید.
مشاهده مطلبآشنایی با تولید خمیردندان
ساخت خمیردندان در مخازن از جنس فولاد ضدزنگ یا ظرف های قلع اندود باشد. ماشین ورزدهنده که با آن خمیر هم می زنند و پره های مماس با جداره دارد و با سرعت پایین می چرخد برای این کار مناسب است.
کلروفرم یا مقدار اندکی الکل به عنوان ماده پخش کننده استفاده می شود. کلوئیدهای دیگر با افزودن مواد به آب و هم زدن آرام پخش می شوند. بعد از آنکه پروسه ساخت به پایان رسید به خمیر به مدت یک شب یا تا زمان استفاده، زمان داده می شود.
مواد پودری (به جز
دترجنت) از غربال عبور می کنند و به تدریج به مخلوط موسیلاژی همزمان
هم زدن ملایم اضافه می شوند. اضافه کردن پودرها و
هومکتانت ها یک به یک انجام می شود تا مخلوط قوام کرمی خود را به دست آورد. برخی تولیدکننده ها
هومکتانت و
دترجنت را قبل از اضافه کردن مخلوط پودرها اضافه می کنند اما این کار، خاصیت تیکسوتروپیک ژل کلوئیدی را تحت تأثیر قرار می دهد.
جلوگیری از هوا گرفتن یا کف کردن خمیر در هنگام اختلاط بسیار مهم است. به همین علت از همزنهای تحت خلأ برای اختلاط استفاده می کنند. البته اگر فرمول خمیر به خوبی متعادل شده باشد و وسایل هم زدن مکانیکی مناسبی استفاده شده باشد، هوا وارد خمیر نشده و کف کردن اتفاق نمی افتد.
مشاهده مطلبمواد اولیه و سازنده خمیر دندان
موادي كه در تهيه خميردندان استفاده مي شوند مي توانند به گروه هاي زير دسته بندي شوند: • مواد پاك كننده و جلادهنده، • دترجنت ها و مواد كف كننده، • هيومكتانت ها يا مواد جاذب الرطوبه، • تركيبات پيوند دهنده، • مواد شيرين كننده و طعم دهنده، • مواد متفرقه با مقاصد درماني، سفيدكنندگي، نگهدارنده ها)
نکته: تیکسوتروپیک به سیالاتی می گویند که در اثر هم زدن و اختلاط، ویسکوزیته شان برای مدتی کاهش می یابد. مثلا سس گوجه را وقتی هم می زنید برای چند ثانیه ای روان می شود و از بطری اش خارج می شود و سپس بعد از چند ثانیه به حالت ویسکوز اولیه بر می گردد.
مشاهده مطلبسورفکتانت ها: استر کربوکسیلات ها
از واکنش یک الکل چرب با زنجیر بلند با یک اسید چندتایی، استر کربوکسیلات ها به وجود می آیند. | در مقاله
سورفکتانت ها: استر کربوکسیلات ها از واژه
اختلاط استفاده شده است.
را می توان به عنوان شوینده در یک شامپو بکار برد
ولی در صورت اختلاط با الکل اتر سولفات ها فرمولاسیون اقتصادی تری بدست خواهد آمد. چین مخلوط هایی هنگامی که تنها مقدار کمی سیترات به آن ها اضافه گردد، حساسیت زایی بسیار کمتری را با الکل اتر سولفات نشان می دهند.
مشاهده مطلبسورفکتانت ها: صابون ها
صابون یک سورفکتانت آنیونی از جنس کربوکسیلات است که اسید چرب تشکیل دهنده آن می تواند دودسیل، میریستیل، استئاریک یا اولئیک باشد. مزیت صابون ها آن است که حاوی مواد نفتی نیستند اما عیب بزرگ صابون ها ناپایداری در برابر یون کلسیم و منیزیم (سختی آب) است. صابون پیه، صابون نارگیل، صابون های اولئیک و صابون های تال از انواع مختلف صابون می باشند. | در مقاله
سورفکتانت ها: صابون ها از واژه
اختلاط استفاده شده است.
3- شوینده های صنعتی لباس و پارچه: صابون به تنهایی می تواند به عنوان شوینده پارچه ها (در آب نرم) به صورت صنعتی بکار رود. اختلاط با LABS و غیریونی ها باعث ایجاد فرمولاسیون هایی شبیه به زداینده های خانگی با کارایی بالا خواهد شد.
مشاهده مطلبسورفکتانت ها: ایزوتیونات ها
از واکنش اسید کلرید با سدیم ایزوتیونات سورفکتانت های ایزوتیونات ساخته می شوند. | در مقاله
سورفکتانت ها: ایزوتیونات ها از واژه
اختلاط استفاده شده است.
6- خواص کاربردی: خصلت کف کنندگی خوب (در تست Ross and Mile کف اولیه مشتق کوکونات 93ml، مشتق اولئیک 145ml) ولی نه به خوبی آلکیل سولفات ها؛ در صورت اختلاط با صابون کف خوبی تولید می کنند؛ زداینده خوب برای گریس و روغن؛ دیسپرس کننده خوب صابون آهکی.
مشاهده مطلبشیمی رنگ مو
بسته به نوع رنگ مو از قبیل دائمی، نیمه دائمی و موقتی بودن از مواد شیمیایی مختلفی در ترکیب رنگ موها استفاده می شود. آمونیاک یکی از مواد تشکیل دهنده رنگ مو است که موجب جدا شدن کوتیکول های مو و نفوذ رنگ به داخل مو می شود. اولین رنگ موی شیمیایی با ماده فنیل اتیلن دی آمین ساخته شده است. | در مقاله
شیمی رنگ مو از واژه
اختلاط استفاده شده است.
دیکشنری آرایشی بهداشتی احسان حسنانی
رنگ موهای موقتی مایع
رنگ موهای مایع معمولاً در بطری بسته بندی می شوند و یک برس رنگ مو به همراهشان عرضه می شود. معمولاً 90 درصد رنگ موی موقتی مایع را اتیل الکل تشکیل می دهد. رنگدانه و رزین های آکریلیک و اسانس از بخش های دیگر فرمول هستند. فرآیند ساخت رنگ مو، میکسینگ (mixing) یا اختلاط و همزدن ساده است.
رنگ موهای نیمه دائمی
رنگ موهای نیمه دائمی به فرم مایع، ژل و کرم عرضه می شوند. در همه آن ها معمولاً از رنگ های اسیدی azo استفاده شده و معمولاً از حلال هایی مثل بنزیل الکل و N-متیل پیرولیدون استفاده می شود.
از آنجا که تأثیر این رنگ ها تحت شرایط اسیدی، بسیار قوی و شدید است، از سیتریک اسید برای تنظیم pH استفاده می شود.
Oxidation in hair coloring (J. F. Corbett: Cosmetics and Toiletries, 91,21 (1976))
در اولین واکنش، ماده پیش ساز رنگ که همان پارا فنیلن دی آمین نشان داده شده است، توسط هیدروژن پروکساید به دی ایمین تبدیل می شود. در مرحله بعدی دی ایمین ها با عامل جفت کننده یا کاپلر واکنش داده و به رنگ های ایندو تبدیل می شوند. با اختلاط مواد مختلف پیش ساز رنگ و جفت کننده های مختلف درجه پلیمریزاسیون متنوعی ایجاد شده و رنگ موهای با سایه های مختلف به دست می آید.
مشاهده مطلبآشنایی با صابون و صابون سازی
صابون نقش بسیار مهمی در بهداشت فردی ایرانی ها دارد. حمام بدون صابون برای خیلی از ماها معنی ندارد. | در مقاله
آشنایی با صابون و صابون سازی از واژه
اختلاط استفاده شده است.
در ظرف واکنش یک عدد مگنت انداخته و با دو عدد هات پلیت در کنار هم که یکی فقط عمل اختلاط را انجام می دهد و دیگری هم اختلاط و هم حرارت، واکنش را تا ساعت ادامه دهید
مشاهده مطلبآنالیز اسانس های روغنی
آنالیز اسانس های روغنی بسیار مشکل است. زیرا یک اسانس از صدها ترکیب تشکیل شده است. | در مقاله
آنالیز اسانس های روغنی از واژه
اختلاط استفاده شده است.
آنالیز اسانس های روغنی بسیار مشکل است. زیرا یک اسانس از صدها ترکیب تشکیل شده است. کروماتوگرفی گازی معمولا برای جداسازی ترکیبات فرار استفاده می شود. طیف سنجی جرمی، برای تعیین ساختار شیمیایی. مواد قطبیده و غیرقطبیده هر دو می توانند به عنوان فاز مایع ستون کروماتوگرافی استفاده شوند. ایزومرهای نوری در اسانس های روغنی به دو فرم راستگردان و چپ گردان و همچنین مخلوط آنها وجود دارد. روش کروماتوگرافی گازی، روشی بسیار عالی برای ارزیابی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس های روغنیست. خروجی ستون کروماتوگرافی، از یک سمت به آشکارساز و از سمت دیگر برای ارزیابی توسط انسان هدایت می شود. به این ترتیب رایحه واقعی اسانس قابل تشخیص و ثبت است.
روشهای کروماتوگرافی
کروماتوگرافی نام عام روشهایی است که بوسیله انها دو یا چند ترکیب در یک مخلوط به طور فیزیکی و بوسیله توزیع متفاوت بین دو فاز از یکدیگر جدا می شوند. این دو فاز عبارتند از یک فاز ساکن که می تواند جامد یا مایع باشد و یک فاز متحرک که گاز یا مایع است و به طور مداوم در فاز ساکن جریان دارد. تفکیک اجزاء مخلوط اساساً نتیجه تمایل متفاوت آنها نسبت به فاز ساکن است. در کروماتوگرافی مایع (LC) فاز متحرک یک مایع است در حالی که در کروماتوگرافی گازی (GC) فاز متحرک یک گاز می باشد. کروماتوگرافی گاز – جامد (GSC) نوعی کروماتوگرافی است که در آن فاز ساکن جامد می باشد. در کروماتوگرافی گاز مایع (GLS)، فاز ساکن مایعی است که بر روی یک تکیه گاه جامد پخش شده است.
کروماتوگرافی اولین بار در سال 1906 بوسیله یک گیاه شناس روسی به نام میشل توت کشف و نامگذاری شد. او سعی داشت رنگدانه های برگهای رنگین را بوسیله عبور دادن محلول عصاره آنها از یک ستون پرشده از ذرات گچ جذب کننده از یکدیگر جدا کند. هر رنگدانه با سرعت متفاوتی به طرف پایین ستون حرکت کرده از یکدیگر جدا شدند. اجزاء جداشده در طول ستون به صورت نوارهای رنگی به آسانی قابل تشخیص بودند. از این رو این روش، کروماتوگرافی به معنای کروما (رنگ) + گرافی (نوشتن) نامگذاری شد.
کروماتوگرافی مایع – مایع (LLC)
این روش در سال توسط مارتین و سینژ ابداع شد. آنها به جای یک ماده جاذب جامد، به عنوان فاز ساکن از مایعی استفاده کردند که روی سطح ماده جامدی پخش شده بود و با فاز مایع متحرک غیرقابل اختلاط بود. اجزاء و ترکیبهای موجود در مخلوط بسته به میزان حلالیت بین این دو فاز پخش می شوند. به خاطر ابداع این روش مارتین و سینژ در سال جایزه نوبل شیمی را دریافت کردند.
کروماتوگرافی کاغذی (PC)
در این روش تفکیک بر روی ورقه های کاغذ صافی صورت می گیرد. پی بردن به مزایای کروماتوگرافی مسطح سبب پیدایش کروماتوگرافی لایه نازک TLC شد. در این روش تفکیک بر روی لایه های نازکی از ماده جاذب پخش شده بر روی صفحات شیشه ای یا صفحات سخت دیگر انجام می شود. روش TLC از زمانی که استال در سال در این زمینه کارهای زیادی انجام داد متداول شد. برای بالا بردن قدرت تفکیک ترکیبهای یونی بوسیله PC یا TLC می توان میدانی الکتریکی در طول کاغذ یا صفحه ایجاد کرد. در این صورت روشهای حاصل به ترتیب الکتروفوز کاغذی و الکتروفوز لایه نازک نامیده می شود.
کروماتوگرافی گازی (GC)
این روش
که اخیراً در بین سایر روشها بیشترین پیشرفت را کرده است ابتدا بوسیله مارتین و جیمز در سال معرفی شد. امروزه این روش پیچیده ترین و متداولترین روش به ویژه برای مخلوط گازها و مایعات و جامدات فرار (مثل روغنهای اسانسی) میباشد. حتی برای مخلوطهای بسیار پیچیده زمان جداسازی بوسیله GC اکنون در حدود چند دقیقه است. قدرت تفکیک بالا، سرعت عمل تجزیه و حساس بودن روش GC سبب شده است که این روش تقریباً در هر آزمایشگاه شیمی متداول و مرسوم باشد.
در مورد کروماتوگرافی گازی بیشتر بدانیم
مشاهده مطلبتاریخچه عطر و ادکلن
استخراج اسانس قدمتی طولانی دارد. وجود ادوات سفالین تقطیر که قدمتی 5000 ساله دارند، وجود گلاب در ایران و رم باستان از جمله شواهد استفاده از مواد خوشبو در تاریخ بشر است. در قرن 16 میلادی، کتابی چاپ شد که در آن 60 گیاه اسانس دار معرفی شده بود. شهر گراس در فرانسه و شهر کلن در آلمان محل تولید عطر و اسانس از قرن 18 میلادی تاکنون می باشند. سنگ نگاره هایی وجود دارد که مصریان باستان را در حال عطرسازی نشان می دهد. غالیه، دستنبو، شمامه، عبیر از جمله مواد معطری هستند که در آثار شعرای ایرانی یافت می شوند. | در مقاله
تاریخچه عطر و ادکلن از واژه
اختلاط استفاده شده است.
گلاب گیری در پارک آب و آتش تهران - خرداد - عکس از احسان حسنانی
تاریخچه عطر در جهان
عطرها در زمان گذشته ابتدا از کشور مصر وارد بازار تجارت شدند. اشیایی که هنوز بوی گل حنا را در خود نگه داشتهاند در مقبره امپراتوران پیشین پیدا شدهاند. در معابد بخورهایی داده میشد و حیوانات را قبل از سوزاندن با مواد معطر پر میکردند تا بوی بد سوختن از بین برود. مصریان نیز مانند یونانیها به لباس خود عطر میزدند.
کتاب انجیل به مرهم معطر، انقوزه و سایر مواد معطر اشاره دارد.
در قرآن کریم نیز از مواد معطر مانند مشک و گل سنبل (hycinth) یاد شده است.
در افسانه یونان، آفرودیت اولین زنی بود که از مواد معطر استفاده میکرد.
اختلاط مواد معطر توسط فردی بنام نئوفراستوس شرح داده شده است که نوشتههای او نشان میدهد که این هنر بخوبی در زمان او پیشرفت کرده بوده است.
مشاهده مطلبآشنایی با تولید خمیردندان
ساخت خمیردندان در مخازن از جنس فولاد ضدزنگ یا ظرف های قلع اندود باشد. ماشین ورزدهنده که با آن خمیر هم می زنند و پره های مماس با جداره دارد و با سرعت پایین می چرخد برای این کار مناسب است. | در مقاله
آشنایی با تولید خمیردندان از واژه
اختلاط استفاده شده است.
قوام خمیر در این بخش از فرایند اختلاط،کمی تغییر می کند. اگر هر بخش به طور کامل مخلوط شود خمیر قوام معقولی خواهد داشت. هیچ گاه هنگام اختلاط، نباید خمیر خیلی سفت یا خیلی نرم شود.
در مرحله بعدی، مواد طعم دهنده اضافه می شود و نهایتاً دترجنت ها اضافه می شوند. این مواد، تأثیر قابل توجهی روی قوام خمیر دارند و وقتی اختلاط ادامه می یابد نرم تر می شود. اگر در این مرحله، خمیر خیلی نرم شود یعنی فرمول تعادل ندارد و خمیر خاصیت تیکسوتروپیک لازم را برای تضمین قوام ژل را ندارد.
جلوگیری از هوا گرفتن یا کف کردن خمیر در هنگام اختلاط بسیار مهم است. به همین علت از همزنهای تحت خلأ برای اختلاط استفاده می کنند. البته اگر فرمول خمیر به خوبی متعادل شده باشد و وسایل هم زدن مکانیکی مناسبی استفاده شده باشد، هوا وارد خمیر نشده و کف کردن اتفاق نمی افتد.
فرایند اختلاط تا زمان توزیع همه اجزاء تشکیل دهنده ادامه می یابد و محصول سپس از غربال عبور نموده یا آسیاب می شود. خمیر نهایی به مدت 24 ساعت در تانک ساخت نگه داری می شود تا سفت تر و الاستیک تر شود و قوام نهایی ژل بدست آید.
مشاهده مطلبواژه «هم زدن» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی
Henna Color: Henna is a plant that contains a deep red dye used as a natural form of hair coloring. The active component in henna is lawsone, which binds itself to keratin (human hair protein) and washes away after several months- making it a semi-permanent color. Variations to the deep red color can be found as a result of mixing ingredients from other plants and vegetables, and even synthetic dyes. Sometimes, however, these synthetic dyes can cause some damage to the hair shaft. You need to be aware of how using henna can cause problems later when trying to perm or perform other chemical procedures on the hair. (thehairstyler.com)
Permanent Hair Color: A permanent hair color employs chemicals to artificially change, delete, or counteract the natural pigment in the cortex layer of the hair shaft. This is done when dyes and bleaches are turned on by mixing them with an activator (generally peroxide) and sometimes heat, to open the cuticle and then allow the chemical changes to take place. The results are permanent changes that do not revert back to the original, however the roots of the hair grow back unchanged (regrowth). (thehairstyler.com)
Tints: Tinting is the process of mixing artificial color with a developer and applying it to the hair, causing permanent color change. The tint itself is made up of color molecules that go into the cortex and, with a little help from the peroxide activator, redeposits color after de-colorization has occurred. Tinting is a permanent process that requires careful thought and planning from a qualified colorist that understands the boundaries of what is achievable and best for your hair. (thehairstyler.com)