گامالینولنیک اسید در محصولات آرایشی بهداشتی  

گامالینولنیک اسید در محصولات آرایشی بهداشتی

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مدرس و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی



گاما لینولنیک اسید، یکی از کمیاب ترین اسیدهای چرب موجود در طبیعت می باشد. فقط در شیر مادر و تعداد کمی از گیاهان (مانند باریج ، مویز سیاه و اوناگر ) به مقدار کافی از این اسیدچرب ضروری وجود دارد. گاما لینولنیک اسید به علت تاثیرات سودمندی که در جلوگیری از التهاب پوست دارد، برای بدن انسان ضروری است (التهاب یکی از فاکتورهای پیری پوست می باشد).
gla
Gamma linolenic acid - GLA
گامالینولنیک اسید را می توان از قارچ Mortierella با روش های بیوتکنولوژی تولید نمود.

gla
ساختار مولکولی گامالینولنیک اسید


• گامالینولنیک اسید

محصولات آموزشی فروشگاه اینترنتی احسان حسنانی

آموزش ویدئویی برنزه کردن پوست؛ مدرس: احسان حسنانی
آموزش ویدئویی برنزه کردن پوست؛ مدرس: احسان حسنانی

15,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
آموزش ویدئویی ترکیبات و محصولات ضدپیری مدرس احسان حسنانی
آموزش ویدئویی ترکیبات و محصولات ضدپیری مدرس احسان حسنانی

70,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
آموزش ویدئویی شناخت پوست و مو مدرس احسان حسنانی
آموزش ویدئویی شناخت پوست و مو مدرس احسان حسنانی

36,000 تومان
توضیحات محصول
add to basket
سایر محصولات آموزشی


معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- قارچ = Fungus
pullulan,polysaccharide polymer produced from starch by the fungus Aureobasidium pullulans. = پولولان، پلی ساکارید طبیعی که از قارچ به دست می آید و فرآیند تولید آن، فرمنتاسیون ذرت نشاسته مایع در حضور یک قارچ مخمر مانند به نام پولولان 

fungus, eukaryotic organisms that includes unicellular microorganisms such as yeasts and molds, as well as multicellular fungi = قارچ، ارگانیسم یوکاریوتیکی که شامل میکروارگانیسم های تک سلولی مثل مخمر و کپک و همچنین قارچ های چند سلولی می شود. 

fungus infections = عفونت قارچی 


تلفظ fungus infections ↓


تلفظ fungus ↓
2- پیری پوست = Skin Explants
human skin explants = اکسپلانت های پوست انسان
اکسپلانت های پوستی

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید