کارایی = efficacy اثر بخشی 

کارایی = efficacy اثر بخشی

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه کارایی، Efficacy می باشد.

کارایی چیست؟


کارایی = Efficacy
caffeine-like efficacy = اثر شبه کافئینی 

efficacy = اثربخشی، کارآمد بودن


تلفظ efficacy ↓


تلفظ efficacy2 ↓
Efficacy
efficacy-quality-safety-of-cosmetics-conference-og
Efficacy
efficacy-quality-safety-of-cosmetics-seminar-og


واژه «کارایی» در مقالات سایت احسان حسنانی

دی اکسان چیست؟

دی اکسان محصول جانبی فرآیند اتوکسیلاسیون یا اتوکسیله کردن ( فرآیند افزودن اتیلن اکساید به اسید چرب) می باشد. دی اکسان یکی از آلاینده های شامپوهای حاوی سدیم لوریل اتر سولفات می باشد و چیزی نیست که عمدا به شامپو و محصولات آرایشی بهداشتی اضافه شود. مطابق استاندارد ایران، حد مجاز دی اکسان برای شامپوی بزرگسال و شامپوی بچه 10 میکروگرم بر گرم می باشد و روش آزمون نیز برای آن ابداع شده است.
 اندازه گیری دی اکسان روش تعیین مقدار دی اکسان در سال 94 توسط مرکز آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو با همکاری آزمایشگاه سپید که یکی از آزمایشگاه های همکار سازمان غذا و دارو است، ارائه گردید و این روش در کارگاه آموزشی جایگاه کارایی و ایمنی فرآورده های آرایشی بهداشتی که توسط مرکز تحقیقات فرآورده های آرایشی و بهداشتی برگزار شد، به صورت تئوری و عملی آموزش داده شد.
مشاهده مطلب

نانوتکنولوژی در صنایع آرایشی بهداشتی

نانوتکنولوژی علم ذراتی است که اندازه آن به کوچکی نانو یعنی 80000 برابر کوچکتر از تار موی انسان می باشد. نانومواد های مختلفی برای استفاده در محصولات آرایشی بهداشتی معرفی شده. نانوامولسیون ها و نانوپیگمان ها دو کاربرد عمده نانوتکنولوژی در محصولات آرایشی بهداشتی است. رنگدانه هایی مثل تیتانیوم دی اکساید و زینک اکساید در مقیاس نانو در برخی از محصولات ضد آفتاب استفاده می شوند. شرکت های لورآال و پروکتل اند گمبل از نانوتکنولوژی در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده نموده اند.
 ۸. مورد مصرف و کارایی ماده موثره
مشاهده مطلب

مقررات و ضوابط تولید محصولات آرایشی بهداشتی در اتحادیه اروپا

کتاب مجموعه مقررات و ضوابط تولید محصولات آرایشی بهداشتی در اتحادیه اروپا دو جلد است که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده تالیف شته شده و توسط مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران منتشر می شود. برای سفارش این کتاب، به فروشگاه اینترنتی سایت مراجعه کنید.
 دکتر محمدرضا شاه بنده و دکتر آلن کایات در کنفرانس ایمنی و کارایی محصولات آرایشی بهداشتی
مشاهده مطلب

ضدعرق یا آنتی پرسپیرانت چیست؟

آنتی پرسپیرانت هایا ضدعرق ها دسته از محصولات آرایشی بهداشتی است که به منظور کاهش تعریق و کاهش بوی بد ناشی از تعریق استفاده می شوند.
 باید توجه کرد که یک فراورده ضد عرق هیچگاه به طور کامل مانع تعریق ناحیه نمی گردد مثلاً میزان کاهش عرق در یک محصول ضد عرق با کارایی افزوده که ماده فعال آن آلومینیم – زیرکونیم کلروهیدرات می باشد % گزارش شده است. در حال حاضر مشاهدات علمی اندکی در خصوص عوارض فرآورده های ضدعرق وجود دارد و هشدارها بیشتر به تحریکات زودگذر برگشت پذیر محدود می گردد. انواع محصولات ضد عرق مواد مؤثره فرآورده های ضدعرق می توانند در سیستم های رسانش مختلفی مثل سوسپانسیون های بی آب و محلول های آبی یا هیدروالکلی و همچنین امولسیون ها عرضه شود. شکل رایج فرآورده های ضدعرق به صورت قلمی (استیک)، رولی (رولان)، کرم، اسپری، ژل و پودر است. اما شکل های قلمی، رولی و افشانه ای از همه رایجترند.
 محصولات با پایه آبی معمولاً امولسیون های روغن در آب می باشند که گسترش خوبی در سطح پوست دارند و همین امر به کارایی آن ها کمک می کند. در سیستم هایی که پایه الکلی یا هیدروالکلی دارند، فرآورده در مدت زمان کمتری در سطح پوست خشک می شود. در این فراورده ها از آلومینیوم کلر هیدرات محلول در الکل، آلومینیوم کلر هیدرکس پروپیلن گلیکول، آلومینیوم سزکوئی کلروهیدرات و آلومینیوم زیرکونیوم پنتاکلروهیدرات استفاده می شود. در صورت فرمولاسیون مناسب، می توان به یک محصول شفاف بدن آب دست یافت. در این فرآورده ها چون ماده موثره در حامل حل می شود، لذا اندازه ذره عامل تعیین کننده ای نمی باشد. از اواخر دهه 1970 انواعی از سوسپانسیون های رول-آن به بازار ارائه شدند که بر مبنای سوسپانسیون مواد موثره در سیلیکون فرار طراحی شده بودند. این محصولات دارای کاربرد خشک، بدون ایجاد حس چسبناکی و با کارآیی مناسب می باشند. در این فرآورده ها نیز اندازه ذره مواد موثره باید در ابعاد بسیار ریزی باشد.
مشاهده مطلب

اسپری مو چیست؟

بسیاری از افراد بعد از آرایش و شینیون کردن موها به مو اسپری می زنند.
 در انتخاب اسپری باید دقت کنیم تعادل مناسبی بین لطافت و استحکام فراورده بر قرار باشد به آن معنا که نه خیلی خشک و مستحکم باشد که لطافت را فدای خود کند و نه آنقدر نرم و بی اثر که کارایی نداشته باشد. نکاتی در مورد نحوه استفاده از اسپری مو نکات ایمنی نکاتی که برای استفاده از اسپری ها از نظر ایمنی بسیار اهمیت دارد همیشه تحت عنوان اخطار (Warning) روی بسته بندی محصول نوشته می شود.
مشاهده مطلب

مراقبت از پوست کودک و نوزاد

پوست نوزادان و کودکان تفاوت زیادی با پوست نوجوانان و بزرگسالان دارد. پوست نوزاد از پوست فرد بالغ بسیار نازک تر بوده، کمتر شاخی شده، کم موتر است و رطوبت بیشتری دارد. ضخامت پوست، رطوبت پوست، میزان فعالیت غدد سبابه، توانایی پوست نوزاد برای مقابله با عفونت، تفاوت در سیستم ایمنی از جمله این تفاوت ها می باشند. بنابراین به مراقبت های خاصی نیاز دارد و محصولات آرایشی بهداشتی و مراقبت از پوست خاصی را می طلبد.
 یکی از مشکلات فرآورده های حاوی تالک، احتمال آلودگی آن به میکروارگانیسم ها می باشد. روش های مختلفی برای استریل نمودن پودر تالک وجود دارد. روش های حرارتی گاه اثربخشی کاملی ندارند، در مقابل استفاده از گاز اتیلن اکساید اگرچه کارایی بالایی دارد، ولی باقی ماندن مواد تحریک زا می تواند سبب مشکلاتی برای کودک شود.
مشاهده مطلب

آشنایی با پیری پوست

تابش خورشید، دخانیات، الکل و تغذیه نامناسب 4 عامل بیرونی پیر شدن پوست است. اما بیش از 90 درصد پیری پوست به علت مواجهه با نور آفتاب اتفاق می افتد. برخی دانشمندان پیری پوست را به دو نوع ژنتیکی و نوری تقسیم بندی می کنند. افزایش رادیکال های آزاد، افزایش فعالیت آنزیم های تجزیه کننده پروتئین، کاهش فاکتورهای رشد و کاهش قدرت اتصال درم و اپیدرم از جمله عوامل پیری پوست می باشند.
 • پیرشدن در اثر مواجهه با تابش ها علت اصلی این نوع پیری، مواجهه بیش از حد در برابر پرتوهای زیانبار آفتاب می باشد. عوامل اصلی پیری پوست افزایش رادیکال های آزاد: رادیکال های آزاد تشنه الکترون هستند و برای فراهم کردن آن به ملکول های پایدار اطراف خود (مانند DNA ، لیپیدها و پروتئین های سلول) حمله می کنند. در حالت عادی در بدن یک سیستم آنتی اکسیدانی وجود دارد که رادیکال های آزاد را از بین می برد. اما هنگام سالخوردگی، این مکانیسم دفاعی کارایی خود را از دست می دهد. در مورد رادیکالهای آزاد بیشتر بدانیم
مشاهده مطلب

تصفیه فاضلاب با روش های بیوتکنولوژی

تصفیه بیولوژیکی لجن فاضلاب با روشهای بیوتکنولوژی امکان پذیر است.
 Sludge Dewatering آبگیری از لجن 4- 1 تغلیظ لجن تغلیظ، عملی است که با زدودن آب آزاد لجن توسط روش های مکانیکی محتوی جامدات لجن را افزایش می دهد. این کار برای کاهش اندازه تانک هاضم و در نتیجه کاهش انرژی لازم برای اختلاط و گرمایش لجن قبل از هضم انجام می شود. معمولا لجن تا حدی تغلیظ می شود که درصد کل مواد جامد آن به 4 الی 6 درصد برسد. تغلیظ بیشتر لجن کارایی اختلاط را پایین می آورد و تغلیظ کمتر از این حد نیاز به فضا و انرژی را افزایش می دهد. برای نشان دادن اهمیت این مرحله، برای مثال اگر لجن با 0.8 درصد محتوی جامد به 4درصد تغلیظ شود 5برابر کاهش حجم لجن داشته ایم[1]. عمل تغلیظ معمولا با وسایل فیزیکی مانند شناورسازی ، ته نشینی گرانشی و سانتری فوژ کردن انجام می شود[1]. کاهش حجم لجن به روش تغلیظ دارای مزایای زیر می باشد: 1- کاهش ظرفیت مخازن و تجهیزات لازم
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی بیانگپول

0
 کارایی اصلی مواد موثره فوق، کاهش التهاب و تحریک کلاژن سازی و نتیجتاً کمک به بهبود جراحات می باشد
مشاهده مطلب

مراقبت از پوست در برابر آفتاب

آفتاب علاوه بر مزایای بیشماری که دارد، یکی از مهمترین عوامل از بین بردن جوانی و ایجاد کننده چروک های پوستی می باشد. مراقبت از پوست در برابر آفتاب بسیار مهم است. دوری از آفتاب، استفاده از فرآورده های ضد آفتاب از جمله راهکارهای مراقبت از پوست در برابر آفتاب می باشند. در سالهای اخیر با اینکه آگاهی مردم در مورد استفاده از فراورده ای ضد آفتاب بیشتر شده، سرطانهای چوست افزایش داشته است. چرا؟
 4. یکی دیگر از نکات بسیار مهم در مورد استفاده از فرآورده های ضدآفتاب، مقدار فرآورده ای است که باید مورد استفاده قرار گیرد. استاندارد رسمی برای دستیابی به عملکرد فرآورده بر اساس مقدار SPF بیان شده، استفاده از حداقل mg/cm از فرآورده در سطح پوست، با توجه به اینکه به طور میانگین سطح پوست صورت حدود سانتی متر مربع است، بنابراین باید حداقل گرم از فرآورده در سطح پوست صورت مالیده شود. اهمیت این امر به ویژه در مورد نوع اشکال فرآورده دیده می شود. به عنوان نمونه در مورد پودرها، اغلب خانم ها حدود گرم از فرآورده را در سطح پوست صورت استفاده می کنند و باور دارند که اثرات ضدآفتابی لازم اعمال می شود؛ در حالی که برای رسیدن به این کارایی باید این میزان مصرف پودر بار در سطح تکرار شود.
مشاهده مطلب

دانستنی های پوست و مو: عیار حفاظت در برابر آفتاب

0
 آنچه در تعریف نشان داده می شود این است که SPF کارایی یک فرآورده را نسبت به محدوده اشعه UVB نشان می دهد.
مشاهده مطلب

سورفکتانت ها: امولسیون کنندگی شوینده ها

وقتی یک ماده نامحلول مثل روغن به آب حاوی شوینده اضافه می شود، احتمال تشکیل امولسیون وجود دارد. این امولسیون می تواند روغن در آب یا آب در روغن باشد. دو حالت دیگر هم ممکن است به وجود آید که یکی انحلال روغن در آب و یا تشکیل میکروامولسیون ها است. پارامتر HLB ارتباط منطقی بین ساختار شوینده و امولسیون کنندگی آن را نشان می دهد.
 تشکیل امولسیون های روغن در آب (o/w) و آب در روغن (w/o): شوینده ها بسته به نوع ساختارشان بر روی سطح مابین روغن/آب جذب می شوند (شکل 1-10). هنگامی که شوینده حلالیت زیادتری در فاز یکپارچه داشته باشد، جذب خصلت پایدارکنندگی بسیار حائز اهمیت خواهد بود. این بدان معنی است که در امولسیون های آب در روغن، یک شوینده محلول در آب بسیار کارآمد بوده و در صورتی که امولسیون به صورت روغن در آب باشد، شوینده های محلول در روغن جهت ایجاد امولسیون کارایی بالاتری خواهند داشت.
مشاهده مطلب

سورفکتانت ها: صابون ها

صابون یک سورفکتانت آنیونی از جنس کربوکسیلات است که اسید چرب تشکیل دهنده آن می تواند دودسیل، میریستیل، استئاریک یا اولئیک باشد. مزیت صابون ها آن است که حاوی مواد نفتی نیستند اما عیب بزرگ صابون ها ناپایداری در برابر یون کلسیم و منیزیم (سختی آب) است. صابون پیه، صابون نارگیل، صابون های اولئیک و صابون های تال از انواع مختلف صابون می باشند.
 لازم است این نکته را در گوشه ذهن خود نگه داریم که در عدم حضور این شرایط، صابون می تواند کارایی بسیار خوبی داشته باشد. همچنین تلاش های قابل توجهی جهت استفاده از مواد افزودنی (که به نام مواد دیسپرس کننده صابون آهکی معروف است) برای کاهش این اثرات مضر و نامطلوب صورت گرفته است. ولی با تمام این تفاسیر، صابون در کشورهای فاقد نفت و دارای ذخایر عظیمی از چربی ها و روغن ها بسیار مورد توجه می باشد.
 2- زداینده های خانگی: به نسبت 1:1:1 حاوی سولفونات: صابون: مایع غیریونی فاقد فسفات بوده که حاصل آن یک شوینده با کارایی بالا خواهد بود. در این دسته از زداینده ها کف کاهش می یابد (C18-C22).
 3- شوینده های صنعتی لباس و پارچه: صابون به تنهایی می تواند به عنوان شوینده پارچه ها (در آب نرم) به صورت صنعتی بکار رود. اختلاط با LABS و غیریونی ها باعث ایجاد فرمولاسیون هایی شبیه به زداینده های خانگی با کارایی بالا خواهد شد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی سینره طبیعت زنده

سینره، برند ایرانی محصولات آرایشی بهداشتی مراقبت از مو، مراقبت از پوست می باشد. انواع شامپوهای تخصصی و ضد ریزش مو از محصولات این برند می باشند. سینره در سال 93 مختخر به دریافت تقدیر نامه اشتهار به کیفیت از سازمان غذا و داروی ایران گردید. سینره در سال ۸۸ جایگاه برند برتر محصولات را به خود تخصیص داد. از افتخارات این شرکت می توان به دریافت نشان استاندارد بین المللی، کسب عنوان برند برتر و تندیس زرین برند محبوب ایرانی در گروه کرم های آرایشی بهداشتی اشاره نمود.
 گل های cineraire یا سینره در حال حاضر سینره به پشتوانه کیفیت و کارایی محصولات خود، مورد تایید پزشکان متخصص و نشست های علمی معتبر در سطح داخلی و بین المللی، همچون آکادمی بیماری های پوست و مو در لندن قرار گرفته است. ارائه مقالات متعدد علمی و همکاری های نزدیک با متخصصان و دانش پژوهان داخل و خارج کشور، جهت اعتلای فعالیت ها و حمایت از محققین، از جمله دستاوردهای شرکت طبیعت زنده می باشد. فعالیت های برون مرزی شرکت نیز قابل توجه و فزاینده است.
مشاهده مطلب

برند ریکاپیل رپید

ریکاپیل رپید نام محصولات ضد ریزش مو از کشور ایتالیا است. فوم یا موس ضد ریزش مو، محصول ویژه ریکاپیل رپید است.
 گلرنگ یا کارتاموس : گیاهی تایلندی است و قویترین گیاه برای ضد ریزش و رویش مجدد مو می باشد. افزایش خونرسانی و کم کردن هورمون جنسی کارایی این عصاره می باشد. در 3 ماه اول بارداری بهتر است استفاده نشود و در نوع ریزش موی تلوژن افلوویوم و ارثی موثر می باشد. زیرا روی آنزیم 5 آلفاردوکتاز تاثیر میگذارد. همسان فینستراید و 5 برابر قویتر از ماینوکسیدیل می باشد.غنچه های گلرنگ به طور سنتی برای افزایش رشد مو استفاده می شوند. عصاره گلرنگ ژنهای افزایش رشد مو را به طور چشمگیری تحریک و روند رشد فاکتور B1 که ژن ریزش مو است را سرکوب می کند. نتیجه آن افزایش چشمگیر طول فولیکولهای مو و تحریک رشد مو می باشد.
مشاهده مطلب

برند گریماس محصولات آرایشی میکاپ

گریماس برند هلندی محصولات آرایش و گریم است که در ایران توسط شرکت میهن خواهان توزیع می شود.
 گریماس نام برند محصولات آرایشی و میکاپ از کشور هلند است. کمپانی گریماس هلند دارای گواهینامه GMP می باشد. وارد کننده محصولات گریماس، شرکت میهن خواهان می باشد. از آنجا که معرفی و فروش محصولات آرایشی در درجه اول نیاز به آموزش و درک کارایی محصول قبل از خرید دارد، شرکت میهن خواهان با برگزاری سمینارهای معرفی محصولات، کلاس های تخصصی، کارگاه های علمی، پشتیبانی هنرجویان و خریداران و آموزش رایگان این محصولات را به بازار معرفی می کند. از محصولات گریماس می توان آنتی شاین (کرم ضد براقی)، چسب طراحی ابرو به نام آیبرو فیکسر، انواع پد، پاک کننده ها، پودرها، سایه ها، فونداسیون های آرایشی، محصولات لب، مژه های مصنوعی، موم های آرایشی، براش های میکاپ و کرم ها نام برد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی بایواسکرین

بایوسکرین محصولات آرایشی بهداشتی فرانسوی هستند که برای پوست های حساس طراحی و تولید شده اند.
 GINKOLIS Anti-wrinkle Renewal Cream مناسب پوست حساس کاهش چروکهای پوست کاهش تیرگی پوست حاوی رتینول مناسب افراد بالای 35 سال Key Ingredients: Ginko Retinyl E Complex (GingkoflAvone 40, Vitamins E and A), Kigelia, Beech bud; Precursor of Vitamin C روش مصرف: صبح و عصر روی پوست صورت و گردن مالیده و ماساژ دهید. کرم محافظ روز Ginkolis Anti-oxidant day cream محافظت از پوست در برابر عوامل آسیب رسان محیط (آلودگی، پرتوهای فرابنفش، دود) غنی از جینکوفلاون 40 (درصد) کاهش روند پیری افزایش کارایی محصول با سرامیدهای گیاهی ترمیم کننده صاف، محکم و درخشان کننده پوست مناسب پوستهای حساس مناسب افراد 25 سال به بالا Key Ingredients :Rich in GinkoflAvon 40 (%), botanical ceramides (restructuring properties) روش مصرف: صبح و عصر روی پوست تمیز صورت بمالید. رفع مشکلات پوست های حساس، چرب و آکنه ای با
مشاهده مطلب

محلول های ضد ریزش مو

در بازار پرهیاهوی محصولات آرایشی بهداشتی خیلی از محصولات، خیلی ها ادعا می کنند محصولشان ضد ریزش مو است. اطلاعات صحیح و بی طرف خیلی کم یاب شده. | در مقاله محلول های ضد ریزش مو از واژه اثر بخشی استفاده شده است.
• شانه لیزری توسط FDA تایید نشده و یک ماده درمانی به شمار نمی آید بلکه فقط یک وسیله آرایشی به حساب می آید. سازندگان ادعا کرده اند ازآنجا که به هنگام استفاده از این شانه از لابه لای دندانه های آن پرتوهای ضعیف لیزری تولید میشود این پرتوها با نفوذ درپوست سر،پیاز موراتحریک کرده و سبب تحریک سلول های موبرای ترشح مواد شیمیایی میشود که رشد مو را بدنبال دارد. فیناستراید ( ماده موثره پروپشیا) یکی از داروهایی که اثر درمانی آن در ریزش مو به اثبات رسیده داروی فیناستراید است که در بازار با نام تجاری پروپشیا به فروش می رسد. این دارو سالها برای درمان پروستات در مردان استفاده می شد پس از مدتی پزشکان مشاهده کردند که ریزش موی بسیاری از مصرف کنندگان این داروکه دچارطاسی آندروژنتیک بودند متوقف شد حتی تعدادی از موهای ریخته شده مجددا بازگشت نمود. پس از تحقیقاتی که در مورد اثر این دارو بر درمان ریزش مو به عمل آمد مشخص گردید که تاثیر این دارو به این صورت است که باعث مهار آنزیمی به نام 5-آلفا ردوکتاز می شود. این آنزیم آنزیمی است که تستوسترون را به دی هیدروتستوسترون (قوی ترین هورمون مردانه موجود در خون و موثرترین عامل ریزش مو) تبدیل می کند. مطالعات بالینی جهت تعیین اثر بخشی و ایمنی این ماده در 33مرکز در آمریکا و 27مرکز در دیگر کشورها به انجام رسید تا اینکه در سال 1998مورد تایید سازمان نظارت بر دارو و درمان آمریکا قرار گرفت.
مشاهده مطلب

دترجنت چیست؟

دترجنت ها یا محصولات شوینده معمولاً برپایه سورفکتانت هستند. مواد کف کننده، پرکننده، افزاینده؛ آنزیمها ها و غیره به فرمولاسیون شوینده ها اضافه می شود تا اثر بخشی آن را افزایش دهند. | در مقاله دترجنت چیست؟ از واژه اثر بخشی استفاده شده است.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی ذرات فلورا

ذرات فلورا برای سوسپانسیون کردن دانه های رنگی و برای زیباسازی فرمولاسیون در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. بروشور این محصول توسط احسان حسنانی ترجمه شده است. | در مقاله اکتیو آرایشی بهداشتی ذرات فلورا از واژه اثر بخشی استفاده شده است.
•  تلاش جهت تنظیم کردن وزن مخصوص فاز پیوسته با وزن مخصوص ذرات (برای دستیابی به شناوری خنثی ) فقط در صورتی موثر است که محصول شما با تغییرات دمایی مواجه نشود. چرا که تفاوت در ضرایب انبساط در دماهای مختلف موجب به هم خوردن تعادل وزن مخصوص ها و در نهایت جداسازی ذرات خواهد شد. فلورازوم ها: برای حمل مواد فعال، انتقال خاصیت نرم کنندگی جوجوبا و برای افزایش زیبایی محصول شما فلورازوم ها کره های نرم و تک اندازه از استرهای جوجوبا هستند که قادر به انتقال خاصیت نرم کنندگی جوجوبا و حمل مستقیم مواد فعال مانند ویتامین ها، مواد معطر، رنگدانه ها و آنزیم ها یا مواد فعال مورد نظر شما به داخل پوست هستند. فلورازوم ها بعد از به کاربردن بر روی پوست کاملاً ناپدید شده و هیچ گونه خرده ای بر جای نمی گذارند. فلورازوم ها به شما اجازه می دهند که بدون استفاده از حل کننده یا بدون اینکه مجبور باشید شفافیت محصولتان را قربانی کنید، بتوانید یک فاز روغنی به محلول آبی اضافه نمایید. فلورازوم ها می توانند برای فرمولاسیون های عاری از روغن مناسب باشند. فلورازوم ها با موفقیت در سیستم های الکلی، سورفکتانی و شدیداً ویسکوز استفاده شده اند. کاربردها فلورازوم ها هم در محصولات آبکشی شدنی می توانند استفاده شوند و هم در محصولات به جاماندنی . ژل های شفاف بر پایه آب ، امولسیون ها (هم روغن در آب و هم آب در روغن)، پاک کننده ها ، سیستم های بی آب و اسکراب ها نمونه های از کاربرد این ذرات می باشند. فلورازوم ها با موفقیت در سیستم های حاوی الکل و همچنین حاوی سورفکتانت به کاربرده شده اند. گویچه های فلورا (فلوراسفیِرها ) برای انتقال خاصیت نرم کنندگی جوجوبا و برای افزایش زیبایی محصول شما فلوراسفیِرها کره های نرم و تک اندازه از استرهای جوجوبا هستند که قادر به انتقال خاصیت نرم کنندگی جوجوبا مستقیماً به داخل پوست می باشند. گویچه های فلورا بعد از به کاربردن بر روی پوست کاملاً ناپدید شده و هیچ گونه خرده ای بر جای نمی گذارند. این گویچه ها با موفقیت در سیستم های الکلی، سورفکتانی و شدیداً ویسکوز استفاده شده اند. کاربردها گویچه های فلورا اثر بخشی محصول شما را در چشم مصرف کننده مجسم می کند. فلوراسفیِرها رطوبت از دست رفته پوست را دوباره باز می گرداند. مرواریدهای فلورا (فلوراپِرل ها ) برای رسانش فعالیت چشمی و لمسی مرواریدهای فلورا ذرات کروی محکم و رنگی از جنس استرهای جوجوبا هستند که موجب زیبایی محصول شما شده و توجه خریدار را به خود جلب می کنند. فلورا پرل ها در رنگهای مختلف و با قطر متوسط 1000 میکرو متر عرضه می شوند. فلوراپرل ها برای فرمولاسیون های ماساژ و لایه برداری انتخاب مناسبی هستند زیرا وقتی بر روی پوست مالیده می شوند آن را به صورت یکنواخت ماساژ می دهند. مرواریدهای فورا «رنگ واضح و برجسته» ای در فرمولاسیون شما قرار می دهند تا محصولتان در قفسه فروشگاه بیشتر جلب توجه کند. کاربردها مرواریدهای فلورا برای به کارگیری در فرمولاسیون های آبکشی شدنی مانند ژل های دوش ، بافرهای بدن و پاک کننده های صورت مفید هستند. دانه های فلورا ( فلورابیدها ) برای لایه برداری ملایم و موثر از پوست دانه های فلورا ریز کره های محکم از استرهای جوجوبا هستند که پوست را به ملایمت اما به طور موثری لایه برداری می کنند. اندازه ذرات دانه های فلورا به طوری طراحی شده که سلولهای مرده روی سطح پوست را به شکل بهینه ای بزداید. برخلاف اغلب پودرهای حبه ای یا پوسته های فندق فلورابیدها به گونه ای ساخته شده اند که آلودگی میکروبی نمی تواند وارد پوست شود. کاربردها فلورابیدها برای اسکراب های بدن و صورت، ژل های دوش ، محصولات شستشوی دست و پا و ... مناسبند. با موفقیت در سیستم های حاوی الکل و همچنین حاوی سورفکتانت به کاربرده شده اند. دانه های فلورا از سال 1986 در محصولات آرایشی به کاربرده می شده اند.
برخلاف دیگر لایه بردارهای رایج که موجب خارش و بریدگی ریز پوست می شوند، فلورابیدها ذرات کروی هموار هستند. فلورابیدها با اینکه ناراحتی های دیگر لایه بردارها را ایجاد نمی کنند، اما به اندازه آنها اثر بخشی دارند. دانه های فلورا علاوه بر لایه برداری از پوست، لایه ای از استرهای جوجوبا بر روی پوست برجای گذارده و پوست را نرم می کنند. مشخصات
مشاهده مطلب

واژه «کارایی» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی



avandfar manager
مدیر عامل شرکت ایران آوندفر در حال سخنرانی در کنفرانس ایمنی و کارایی
conference banner
کنفرانس ایمنی، کیفیت و کارایی
efficacy quality safety of cosmetics conference og
عکس های کنفرانس ایمنی و کارایی با حضور دکتر کایات
shahbandeh the autor
دکتر محمد شاه بنده در همایش ایمنی و کارایی
shahbandeh1
دکتر محمد شاه بنده در کنفرانس ایمنی، کیفیت و کارایی محصولات آرایشی بهداشتی، 14 و 15 مهر 95، تهران، هتل المپیک


مطلب قبلی: EDTA

مطلب بعدی: الاستاز


scent marketing
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید