سرطان = cancer  

سرطان = cancer

نویسنده:

ehsan hosnani
احسان حُسنانی مدرس مراقبت از پوست
برای دریافت آموزش های رایگان، کلمه هدایا را با واتسپ به شماره 09017562749 بفرستید.
برای اطلاع از سرفصلهای پکیج آموزشی مراقبت از پوست و مو، کلمه پکیج را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید.

شماره های درج شده فقط برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاع در مورد پکیج های آموزشی و وبینارها است.
در حال حاضر فرصت پاسخگویی به سوالات وجود ندارد.




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه سرطان، Cancer می باشد.

سرطان چیست؟


سرطان = Cancer
skin cancer = سرطان پوست

noncancerous = غیرسرطانی 

Breast cancer = سرطان پستان 

Cancer signal = علامت سرطان

carcinoma, cancer = سرطان

vitamin A is an antioxidant that helps to prevent skin cancer = ویتامین A آنتی اکسیدانی است که جلوی سرطان پوست را می گیرد

carcinoma, a cancer arising in the epithelial tissue of the skin or of the lining of the internal organs = كارسینوما، سرطانی كه در بافت اپیتلیال پوست یا در پوشش داخلی اندامهای بدن ایجاد می شود.

سرطانزا = Carcinogen
carcinogen = سرطان زا، سرطانزا، موادی که عامل مستقیم در ایجاد سرطان هستند.

CHONDRUS CRISPUS — Carrageenan. Food-grade seaweed gum obtained from Irish moss and other red algae. A natural stabilizer, binding agent and emulsifier, high in sulfur and very nourishing to skin and scalp. Food-grade carrageenan should not be confused with degraded carrageenan, which is a known carcinogen. CHYRSANTHEMUM MORIFOLIUM — Chinese Chrysanthemum. Used in Chinese medicine for the treatment of allergic reactions and skin irritations. Known for its soothing effect on the skin and scalp. (INCI dictionary)
Colors Dyes: Pigments from animal, plant, and synthetic sources used to color foods, cosmetics, and other products. Cochineal is from insects. Widely used FD&C and D&C colors are coal-tar (bituminous coal) derivatives that are continuously tested on animals because of their carcinogenic properties. Alternatives: grapes, beets, turmeric, saffron, carrots, chlorophyll, annatto, alkanet. (peta.org)
carcinogens = سرطانزا

سرطان سینه = Breast Cancer
Breast cancer = سرطان پستان 

سرطان پوست = Skin Cancer
skin cancer = سرطان پوست

vitamin A is an antioxidant that helps to prevent skin cancer = ویتامین A آنتی اکسیدانی است که جلوی سرطان پوست را می گیرد

غیرسرطانی  = Noncancerous
noncancerous = غیرسرطانی 

مواد سرطانزا = Carcinogens
carcinogens = سرطانزا

سرطان سلول بازال = Basal Cell Carcinoma
basal cell carcinoma = سرطان سلول بازال

سرطان سیستم لنفاوی = Non-Hodgkin Lymphoma

سرطان سلولهای سنگفرشی = Squamous Cell Carcinoma
squamous cell carcinoma = سرطان سلولهای سنگفرشی

vitamin A is an antioxidant that helps to prevent skin cancer
ویتامین A آنتی اکسیدانی است که جلوی سرطان پوست را می گیرد

Breast Cancer

واژه «سرطان» در مقالات سایت احسان حسنانی

تالک در محصولات آرایشی بهداشتی

ماده پرکننده و تشکیل دهنده بخش عمده محصولات آرایشی پودری و پودر بچه
Talc

 برخی از انواع تالک در فرم طبیعی شان حاوی آزبست هستند ماده ای که در اثر استنشاق سرطان ایجاد می کند.
 آیا تالک ایجاد سرطان می کند؟ وقتی در مورد سرطانزایی پوست تالک صحبت می کنیم باید بین تالک حاوی آزبست و تالک فاقد آزبست تفاوت قائل شویم. در سرطان زایی تالک حاوی آزبست شکی نیست. اما شواهد در باره تالک بدون آزبست شفافیت کمتری دراد.
 محققان دو نوع مطالعه را برای تعیین سرطان زایی یک ماده انجام می دهند.
 مطالعات آزمایشگاهی: در مطالعاتی که در آزمایشگاه انجام می شود، حیوانات با یک ماده در دوز بالا مواجه می شنود تا ببیننند آیا تومور یا مشکلات دیگری در خصوص سلامت برایشان پیش می آید. دانشمندان ممکن است سلولهای حیوان را در ظروفی که ماده تحت آزمایش قراردارد بگذاردند تا ببینند آیا تعییری در سلول ایجاد میوشد. اما اینکه نتایج حاصل از اینگونه آزمایشات برای انسان هم صادق باشد شفاف نیست. اما مطالعات آزمایشگاهی، روش خوبی براید تعیین احتمال سرطان زایی یک ترکیب می باشد.
 مطالعه روی انسان ها: یکی دیگر از انواع آزمایشها برای تعیین سرطان زایی مطالعه شدت سرطان زایی یک ترکیب در گروه هایی از افراد است. این مطالعه می تواند شدت سرطانزایی در یک گروه که با ماده مواجه شدند را با شدت سرطان زایی با گروهی که مواجه نشدند را مقایسه می کند. اما گاهی دانستن اینکه نتایج این مطالعات چیست واقعا سخت است زیرا عوامل دیگری می تواند در نتایج تاثیر داشته باشد.
 در بسیاری از موارد هیچ کدام از رو روش فوق به تنهایی، شواهد کافی برای تعیین سرطان زایی ارائه نمی کنند بنابراین دانشمندان معمولا به نتایج هردو مطالعه نگاه می کنند.
 مطالعه روی افراد در مورد پودر تالک سرطان تخمدان گفته می شود اگر ذرات پودری که روی ناحیه واژن استفاده می شود به داخل واژن، رحم و لوله های فالوپ مهاجرت کند، منجر به ایجاد سرطان تخمدان می شود
 بسیاری از مطالعاتی که روی خانم ها انجام شده ارتباط بین پودر تالک و سرطان تخمدان بررسی شده است. یافته ها آمیخته بود. برخی مطالعات گزارش کرد که ریسک سرطان، کمی افزایش یافته برخی مطالعات، عدم افزایش ریسک سرطان را گزارش کردند. این نوع مطالعات دقت لازم را ندارد. زیرا خیلی ها یادشان نمی آید که در چند سال گذشته آیا از تالک استفاده کرده اند یا خیر. cancer.org
 سرطان شش ها برخی مطالعات که روی کارگران معدن تالک انجام شد نشان داد که ریسک سرطان شش ها در این افراد افزایش یافته است. اما برخی دیگر از مطالعات چنین چیزی را نشان نداده است. زیرا تالکی که در معدن وجود دارد حاوی آزبست است. ضمن اینکه کارگران معادن تالک با مواد دیگری نیز سروکار دارند که آنها هم ممکن است در بروز سرطان ریه نقش داشته باشند.cancer.org
 هفت جایگزین پودرتالک که سرطان ایجاد نمی کند پودر تالک ما را یاد پودر بچه و محصولات بهداشتی می اندازد. اخیرا مواردی دال بر سرطان زایی پودر تالک گزارش شده است. شکالت های زیادی از پودر بچه و محصولات شاور تو شاور جانسون اند جانسون رسیده که گفته می شود باعث سرطان تخمدان ovarian cancer و مزوتلیوما mesothelioma شده است.
 مطالعات زیادی نیز در خصوص ارتباط تالک وسرطان وجود دارد. مثلا در یکی از این تحقیقات نشان داده شد که خانمه هایی که پودر تالک را برای بهداشت شخصی استفاده می کرده اند بین 20 تا 30 درصد ریسک سرطان تخمدان در آنها افزایش یافته است.
مشاهده مطلب

ملانین چیست؟

ملانین رنگدانه اصلی پوست و مو است که در سلولهای ملانوسیت ساخته می شود.
مشاهده مطلب

پوست حساس چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

در پوستی که حساس نیست لایه سدی پوست یکپارچه است. سلولها منظم کنار هم قرار گرفته اند و از نفوذ عوامل بیگانه به خوبی محافظت می کنند. اما در پوست حساس شکاف ایجاد شده است. مثل دیواری که ترک برداشته و سرما از آن عبور می کند. پوست حساس هم شکافهایی دارد که عوامل آسیب رسان از آن عبور می کنند و به پوست می رسند. از آنجا که مواد آسیب رسان خودشان را به لایه بازال می رسانند و پایانه های عصبی را تحریک می کنند احساس سوزش ایجاد می شود. احساس سوزش توسط سلولهای مرکل و همچنین رشته های عصبی ازاد که به داخل اپیدرم راه دارد احساس می شود. قرمزی پوست به این علت ایجاد می شود که سلولهای کراتینوسیت با دریافت پیام وجود عوامل آلرژی زا شروع به تولید موادی به نام مواد واسطه التهابی می کنند. به این مواد مدیاتورهای التهابی نیز گفته می شود.
 ممکن است این ها به هم دیگر بچسبند ماده ای ایجاد کنند به اسم دی اکسان (Dioxane) که آن دی اکسان خودش تحریک کننده و سرطان زاست. پس تا جایی که می توانید از شوینده هایی استفاده کنید که ماده سدیم لورت سولفات (Sodium laureth sulfate) یا ماده سدیم لوریل سولفات داخلش کم تر استفاده شده است.
مشاهده مطلب

ناراحتی ها و بیماری های پوست

تنها 25 درصد افرادی که مشکل پوستی دارند به پزشک مراجعه می کنند. بنابراین بیشتر افرادی که بیماری پوستی دارند، ناشناخته هستند و آمار دقیقی از شیوع بیماری های پوستی وجود ندارد. آکنه، درماتیت، شوره، لکه های تیره، خشکی پوست، اگزما، اریتما، عفونت، تحریک، پسوریازیس، رزاسه، سرطان پوست از رایجترین بیماری های پوست است که با استفاده از منابع معتبر در این وب سایت معرفی شده است.
مشاهده مطلب

گیاه چای سبز در محصولات آرایشی بهداشتی

چای سبز که خاستگاهش کشور چین است، دارای ترکیبات پلی فنلی با خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی است.
•  عصاره چای سبز از تشکیل چروک جلوگیری می نماید. کاملایای آسیایی کامیلیای آسیایی که بیشتر با نام چای سبز شناخته می شود گیاهی است از خانواده Theaceae که عمدتاً در جنگل های بارانی آسیای جنوبی و شرقی کاشته می شود. چای سبز یک گیاه یک ساله با برگ های همیشه سبز است. گل های آن معمولاً دو یا سه عدد و دارای گلبرگ های سفید رنگ است. چای سبز قرن هاست در آسیا به عنوان یک دم کرده معطر به خاطر خواص درمانی اش مصرف می شود. علاوه بر خاصیت تحریک کنندگی که به علت وجود کافئین در آن است، چای سبز به خاطر برخورداری از مواد Avonoids.php'>فلاوونوئیدی دارای خاصیت حفاظت از عروق نیز می باشد. تحقیقات علمی اخیر نشان داده اند که پلی فنول های موجود در چای سبز در ممانعت از ایجاد یک نوع سرطان خاص نقش دارند.
مشاهده مطلب

نگهدارنده در محصولات آرایشی بهداشتی

برای جلوگیری از فساد میکروبی محصولات آرایشی و بهداشتی، معمولا بخش اندکی از فرمولاسیون را به مواد پرزرواتیو مثل پارابن ها و ایزوتیازولینون ها اختصاص می دهند که به آن ها نگهدارنده می گویند.
 محصولات آرایشی بهداشتی به راحتی توسط باکتری ها و قارچ ها آلوده می شوند. زیرا آب، روغن ها، پپتیدها و کربوهیدارتهای به کار رفته در فرمولاسیون این ترکیبات محیط خوبی برای رشد میکروب ها است. از همین رو استفاده از مواد نگهدارنده در محصولات آرایشی بهداشتی ضرورت دارد. تشخیص محصولات آرایشی آلوده و فاسد شده بوی نامطبوع، جدایش فازها، بی رنگ یا بدرنگ شدن از نشانه های اصلی آلودگی و فساد میکروبی می باشد. محصولات آرایشی بهداشتی که در اثر باکتری فاسد شده باشند، بوی نامطبوعی دارند و قوام یکدست خود را از دست می دهند. آیا پارابن ها ضرر دارند؟ اگر دقت کرده باشید روی برچسب بسیاری از محصولات آرایشی بهداشتی عبارت فاقد پارابن ذکر شده است. این در حالیست که بسیاری از برندهای معتبر آرایشی بهداشتی همچنان از پارابن ها برای افزایش طول عمر محصولات و محافظت از محصولات آرایشی بهداشتی در برابر قارچ ها، باکتری ها و دیگر میکروب ها استفاده می کنند. نگرانی ها از آنجا آغاز شد که مطالعه ای در سال مقادیر اندکی از پارابن ها را در تومورهای سرطانی مشاهده نمود. اگرچه در این مطالعه اثبات نشده بود که پارابن ها باعث سرطان می شوند اما نقش مهمی در بدنام کردن این ترکیبات داشت.
مشاهده مطلب

تفاوت ضدآفتاب فیزیکی و شیمیایی

احسان حسنانی هستم. در این مقاله آموزشی می خواهیم مزایا و معایب ضدآفتاب های فیزیکی و شیمیایی را با همدیگر مقایسه کنیم. ضدآفتاب های فیزیکی به داخل پوست نفوذ نمی کنند. در نتیجه ایمنی شان خیلی بیشتر است نسبت به ضدآفتاب های شیمیایی. به خاطر اینکه آنها نفوذ می کنند و ممکن است ریسک آلرژی و همچنین سرطان را زیاد بکنند.
 مزایا و معایب ضدآفتاب های فیزیکی مزایای ضدآفتاب های فیزیکی ضدآفتاب های فیزیکی به داخل پوست نفوذ نمی کنند. در نتیجه ایمنی شان خیلی بیشتر است نسبت به ضدآفتاب های شیمیایی. به خاطر اینکه آنها نفوذ می کنند و ممکن است ریسک آلرژی و همچنین سرطان را زیاد بکنند.
مشاهده مطلب

رادیکال آزاد چیست؟

به مولکول های بدون بار الکتریکی و دارای واکنش پذیری بالا که دارای الکترون جفت نشده والانس هستند، رادیکال آزاد گفته می شود. رادیکال های آزاد اتم ها یا گروهی از اتم ها هستند که بسیار واکنش پذیر بوده و در بدن در اثر فرآیندهای بیولوژیکی یا در اثر عوامل خارجی مثل دود سیگار، سموم و آلودگی ها یا تابش فرابنفش خورشید ایجاد شده و می توانند به سلول ها، پروتئین ها و DNA آسیب برسانند.
 معرفی رادیکالهای آزاد رادیکال های آزاد ذراتی مهاجم ، حاوی یک الکترون آزاد هستند. از نظر شیمیایی بسیار واکنش پذیر و بنابراین ناپایدارند. رادیکال های آزاد در اثر پرتوهای یونیزه کننده مانند پرتوهای فرابنفش و حتی نور مرئی تولید می شوند اما واکنش های آنزیمی و متابولیکی که در بدن اتفاق می افتند نیز منجر به ایجاد آنها می شوند. این واکنش ها به عنوان مثال در خلال تنفس سلولی در میتوکندری یا در اثر سنتز پروستاگلاندین (مرتبط با فرایند التهاب) یا در حین فاگوسیتوز رخ می دهند. دو نوع فرایند شیمیایی ممکن است یک رادیکال آزاد را تشکیل دهد: •  تفکیک متقارن (جورکافت) یک پیوند شیمیایی ساده بین دو اتم از یک ملکول به طوریکه هر کدام از اتم ها یکی از الکترون های پیوند را از آن خود کنند. •  انتقال الکترون (واکنش اکسایش و کاهش) بین دو ملکول (یکی اکسید کننده و یکی کاهنده) که دو رادیکال باردار تولید می کند. رایج ترین واکنش تولید کننده رادیکال آزاد در محلول وقتی است که اتم هیدروژن از سوبسترای حاضر در مدیوم جداشده و یک رادیکال آزاد جدید تشکیل دهد. در اثر حمله رادیکال آزاد واکنش های زنجیره ای آغازسازی می شوند. این واکنش ها فقط وقتی متوقف می شوند که دو رادیکال آزاد یکدیگر را خنثی نمایند. همچنین واکنش های دیگری نیز در ملکول های با یک یا دو پیوند غیر اشباع (دوگانه، سه گانه و سیستم های آروماتیک) وجود دارند: نقش رادیکالهای آزاد در پیری پوست از علتهای پیری پوست می توان به موارد متعددی اشاره نمود که مهمترین آنها رادیکالهای آزاد هستند. رادیکالهای آزاد ترکیباتی متشکل از ملکول اکسیژن با الکترون جفت نشده هستند که در اثر عواملی مانند استرس، افزایش سن (فرایندهای متابولیکی نرمال ) ، مواجهه با پرتوهای فرابنفش و آلودگی هوا (دود سیگار و ...) تشکیل می شوند. به مرور زمان، تجمع رادیکالهای آزاد در پوست منجر به تخریب سلولها، ایجادالتهاب، کاهش سنتز کلاژن، افزایش فعالیت آنزیمهای تجزیه کننده و نهایتاً آسیب دیدن پوست، چروک و ایجاد بیماری هایی مثل سرطان می شود.
 بدن انسان مکانیزمهایی برای کاهش و ترمیم آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد دارد. آنتی اکسیدانهای بدن یکی از مهمترین مکانیزمهای دفاعی بدن هستند که با کاهش تشکیل و خنثی نمودن رادیکالهای آزاد، پیری پوست را به تاخیر انداخته و از ایجاد بیماری هایی که در اثر رادیکالهای آزاد بوجود می آیند (مثل التهاب پوست، آرتروز ، سرطان و غیره) ممانعت می نمایند. «رادیکال آزاد زداها» و نقش آنها در حفظ سلامتی پوست نقش زداینده های رادیکال های آزاد کمک به سیستم دفاعی پوست برای بازیابی عملکرد هماهنگ بدن می باشد. زادینده های رادیکال های آزاد واکنش های زنجیره ای را در مراحل مختلفی متوقف نموده و به این ترتیب جلوی تهاجمات رادیکالی را می گیرند و موجب حفظ لیپیدهای غشائی می شوند.
مشاهده مطلب

همه چیز در مورد مواد شوینده


 ایمنی مواد شوینده تماس مواد شوینده با پوست مخصوصاً پوست دست می تواند منجر به خشکی و همچنین عارضه اگزمای پوست دست یا اگزمای خانم های خانه دار شود. بخارات برخی از مواد شوینده، تحریک کننده چشم می باشد. جذب پوستی و وارد شدن مواد شوینده به داخل معده می تواند منجر به ایجاد بیماری هایی مثل سرطان شود. در هنگام کار با مواد شوینده، استفاده از نکات ایمنی درج شده روی بسته بندی محصولات، حائز اهمیت است. دو نکته مهم را در هنگام کار با مواد شوینده در نظر داشته باشید: 1- از دستکش استفاده کنید.
مشاهده مطلب

آیا پارابن خطرناک است؟

پارابن یکی از انواع نگهدارنده های شیمیایی است که در محصولات آرایشی بهداشتی به شکل رایجی استفاده می شود. پارابن ها (مثل متیل پارابن، پروپیل پارابن و بوتیل پارابن) استرِ اسید پارا هیدروکسی بنزوئیک اسید هستند. پاراین ها معمولا به صورت ترکیبی در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شوند تا از محصول در برابر دامنه وسیعی از میکروارگانیسم ها محافظت کنند. نگرانی از وجود پارابن ها در محصولات آرایشی بهداشتی در سال های اخیر افزایش پیدا کرده اما سایت سازمان غذا و داروی آمریکا در سال 2007 بسیاری از این نگرانی ها را بی مورد اعلام کرده و رد می کند.
 مخالفان می گویند: پارابن اثرات شبه هورمونی داشته و می تواند ریسک سرطان سینه را افزایش دهد و بنابراین 22000 محصول آرایشی بهداشتی مشکوک در بازار وجود دارد. ایشان خانم فیلیپا داربره هستند. دکتر داربره عمر خودش را صرف تحقیق روی سرطان نموده و حدود 30 سال در زمینه اثر هورمون استروژن بر سرطان سینه مطالعه کرده است.
 30 ساله که دارم روی تاثیر استروژن هورمون زنانه استروژن بر تنظیم رشد سلولهای سرطان پستان انسان تحقیق می کنم مقاله خانم دکتر داربره در سال 2004 که در آن وجود پاربن های مختلف در تومورهای سرطان سینه شناسایی شده بود، توجه مخافان پارابن را جلب کرد و کابوس موافقان پارابن شد.
 پارابن در تومورهای سرطان سینه با سیاه نمایی مخالفان و بزرگ نمایی مطبوعات، نگرانی ها بیشتر شد. شرکت های مخالف پارابن، فرصت را مغتنم شمرده و «بدون پارابن» بودن را شعار تبلیغاتی خود قرار دادند.
 ایشون خانم فیلیپا داربره هستند. دکتر داربره عمر خودش را صرف تحقیق روی سرطان کرده و حداقل 30 سال در مورد اثر هورمون استروژن بر سرطان سینه تحقیق کرده است.
 خانم داربره در سال 2004 یک مقاله نوشت که در آن نشان داده بود که در تومورهای سرطان پستان، پارابن وجود دارد. این هم نمودارش است که فلش بزرگ متیل پارابن است.
 چون پارابن در تومورهای سلول های سرطانی دیده شده، پس ممکن است رابطه ای بین پارابن موجود در محصولات آرایشی بهداشتی و سرطان وجود داشته باشد. این نظر مخالفان پارابن است. و همچنین پارابن به خاطر ساختار شیمیایی اش، خاصیت شبه استروژنی دارد. موافقان پارابن در پاسخ می گویند: اولا اثرات شبه هورمونی پارابن ها خیلی کم است. ثانیا در غلظتی که استفاده می شود یعنی 0.4 درصد برای پارابن منفرد و 0.8 درصد برای ترکیب پارابن ها، اثر شبه هورمونی پارابن ها نمی تواند در حدی باشد که برای سلامتی خطر ایجاد کند.
 «و می آیند یک جوری ربط و بسط می دهند. می گویند این پارابن منشاء بروز این سرطان شده است. اما واقعا اینطور نیست. یعنی اثرات اثبات شده متقن و دقیقی مبنی بر این که الزاما آن پارابن بوده است که سرطان را ایجاد کرده، وجود ندارد. در آن سلول پارابن دیده شده ولی دلیلی بر اینکه در آن سلول سرطانی پارابن مسبب ایجاد سرطان بوده است، وجود ندارد. »
مشاهده مطلب

بیماری های پوست و مو: پیری آکتینیک

آکتینیک در لغت به معنای عوامل ناشی از مواجهه با پرتوها است. آکتینیسم خاصیت نیروی تشعشعی است و آکتینیک، ایجینگ یا پیری پوست در اثر مواجهه با پرتوهای شیمیایی گفته می شود.
مشاهده مطلب

باورهای نادرست در مورد جوش صورت

خیلی ها فکر می کنند شکلات و غذاهای چرب باعث جوش زدن صورت می شود. ولی آیا حقیقت دارد؟
 باور غلط: شکلات و غذاهای چرب باعث جوش زدن صورت می شود! نتیجه مطالعات نشان داده غذای خاصی که تاثیر اثبات شده ای برجوش زدن صورت داشته باشد وجود ندارد هرچند که خوردن بیش از حد شکلات، شیرینی و غذاهای خیلی چرب به هیچ وجه توصیه نمی شود! باور غلط: نور خورشید باعث بهبود جوش صورت می شود! هرچند که برنزه شدن پوست موقتا جوشها را پنهان می کند اما نور خورشید می تواند باعث خشکی و خارش پوست شود و پوست را مستعد جوش زدن کند. علاوه برآن، قرار گرفتن بیش از حد در معرض آفتاب می تواند باعث پیری زودرس (Premature aging) و در حالات شدیدتر سرطان پوست شود. در صورتیکه پوست صورت شما مستعد جوش زدن است همیشه آن را با استفاده از محصول ضدآفتاب با حداقل عیار حافظتی 15 که عبارتهای Noncomedogenic یا Nonacnegenic به معنای غیرجوش زا بر روی برچسب آن درج شده است پوشیده نگاه دارید. البته توجه داشته باشید که شرکت های آرایشی بهداشتی ملزم به اثبات این ادعا نیستند. اما برای محصولات معتبرT مطالعات ایمنی معمولاً انجام می شود. باور غلط: اگر می خواهی پوست صورتت صاف و شفاف بماند آرایش نکن! از استفاده بیش از حد کرمها، لوسیون ها و ژل ها روی پوست خودداری کنید. از آرایش غلیظ دوری کنید و در صورت استفاده از محصولات رنگی آرایشی در پایان روز با استفاده از پاک کننده های ملایم صورت بقایای مواد آرایشی را بزدایید. البته امروزه کرمهای محوکننده ای (Concealer) در لیست محصولات آرایشی وجود دارد که با داشتن موادی مثل بنزوئیل پروکساید و سالیسیلیک اسید حتی باعث بهبود جوشها نیزمی شود. باور غلط: هر چه صورتت را بیشتر بشویی کمتر جوش می زند! درست است که شستن پوست باعث زدوده شدن چربی وچرک از منافذ پوست می شود اما افراط در این کار می تواند باعث خشکی و تحریک پوست شود و آن را مستعد جوش زدن کند. برای شستشوی پوست صورت خود از آب و صابون ملایم استفاده کنید و این عمل را به آرامی و با ملایمت انجام دهید. برای خشک کردن پوست با حوله از روش گذاشتن و برداشتن (blot drying) استفاده نمایید. از ساییدن و خراشیدن پوست صورت در هنگام شستشو اجتناب کنید. باور غلط: ترکاندن جوشها باعث تسریع در بهبود آن می شوند! ترکاندن جوشها ممکن است به طور موقتی برجستگی آن را کمتر نشان دهد اما در عمل، بهبود آن را به تعویق می اندازد. شما با فشاردادن جوشها، باکتری را مستقیما به داخل پوست خود فشار می دهید که این خود باعث قرمزی و برافروختگی پوست می شود. با این عمل، گاهی لکه های قرمز و قهوه ای رنگی به نام اسکار(Scar) بر روی پوست برجای می ماند. بعضی وقتها بهبودی این لکه ها تا چند ماه به طول می انجامد.
مشاهده مطلب

رنگ مو چیست؟

موهایتان زودتر از آنچه فکر می کردید سفید شده؟ آیا دوست دارید موهایتان را بعد از مدتها رنگ کنید و تنوعی به ظاهرتان بدهید؟ پس این مقاله را حتما بخوانید.
 رنگ موهای شیمیایی همچنین به علت فعل و انفعالات شیمیایی که در فرایند رنگ کردن مو رخ می دهد - خصوصا اگر رنگ کردن مو با مهارت انجام نشود - آسیب هایی مانند خشک شدن مو وهمچنین تحریک و سوزش پوست سر بوجود می آید. تحقیقات اخیر نشان داده رنگ موهای شیمیایی می توانند در دراز مدت حتی باعث بروز بیماریهایی مانند سرطان شوند که برای نمونه می توان به خبری که به تازگی در مورد ارتباط رنگ مو با سرطان منتشر شده اشاره نمود: خلاصه خبر آن است که که طی پژوهشی ثابت شده خانمهایی که به مدت بیش از بیست سال از رنگ موهای شیمیایی استفاده کرده اند بیشتر از خانمهایی که از رنگ مو استفاده نکرده اند در معرض بیماری سرطان سیستم لنفاوی(NHL) قرار دارند برای دیدن متن کامل این خبر اینجا یا اینجا را کلیک کنید.
مشاهده مطلب

ایمنی محصولات آرایشی بهداشتی

ایمنی در محصولات آرایشی بهداشتی بسیار مهم است. محکم بستن ظرف حاوی محصولات آرایشی بهداشتی، دور نگه داشتن محصولات از نور خورشید، اضافه نکردن مایعات، دور انداختن محصول آرایشی در صورت ایجاد تغییر رنگ و بو از جمله نکات ایمنی است که باید رعایت شوند. حساسیت های موضعی و واکنش های التهابی به دنبال عدم رعایت ایمنی در محصولات آرایشی بهداشتی ایجاد می شوند.
 ایمنی محصولات ضد عرق علاوه بر حساسیت های موضعی و واکنش های التهابی که ممکن است به دنبال استفاده از برخی محصولات بوبر و ضدعرق ایجاد شود، دو بیماری آلزایمر و سرطان سینه نیز از موارد بسیار بحث برانگیز در خصوص استفاده از این فرآورده ها می باشند. در بیماری آلزایمر شائبه ارتباط آلومینیوم با بروز بیماری همواره مورد توجه بوده است اما پژوهش های انجام شده تاکنون نتوانسته چنین امری را به اثبات برساند. مورد دیگر سرطان سینه است، که مطالعات مختلف سبب شده تا برخی پژوهشگران با توجه به وجود برخی مواد مانند پارابن ها، شائبه افزایش ریسک ابتلا به این سرطان را تقویت کنند. در ناحیه زیربغل، به ویژه پس از تراشیدن مو ، جذب پوستی افزایش می یابد و همین امر می تواند سبب بالا رفتن جذب پارابن ها گردد. مورد دیگر مهار تولید عرق است که به دنبال آن امکان تجمع مواد زاید و دفعی را در محل افزایش می دهد که خود می تواند عاملی در راستای افزایش متابولیت های سمی و خطرناک در محل باشد. با این وجود مطالعات گسترده تاکنون نتوانسته رابطه ای علمی و معنی دار بین کاربرد این فرآورده ها و خطر بروز سرطان سینه نشان دهد.
 مطالعات اپیدمیولوژیک گسترده، رابطه ای بین مصرف رنگ مو و شانس بروز سرطان نشان نداده است. گه گاه، مطالعات اپیدمیولوژیک نتیجه متفاوتی را نشان داده است و شانس بروز سرطان را با مصرف رنگ مو مرتبط دانسته است.
 در ابتدای سال 2008، آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (International Agency of Cancer Research, IACR) که وابسته به سازمان بهداشت جهانی است، با بررسی تمام مطالعاتی که تا آن زمان منتشر شده بود اعلام کرد که بین احتمال بروز سرطان و استفاده از رنگ مو، ارتباطی وجود ندارد. مرکز بررسی مواد آرایشی ایالات متحده (US Cosmetic Ingredient Review, CIR) نیز همین نتیجه گیری را اعلام نمود.
مشاهده مطلب

خطرات محصولات آرایشی بهداشتی تقلبی


 آلرژی، حساسیت، سوزش پوست، کهیر، کچلی، آکنه، عفونت، کوری، صدمات کبدی و سرطان از جمله عوارض و خطرات استفاده از محصولات آرایشی بهداشتی تقلبی است.
مشاهده مطلب

لیزر چیست؟

لیزرها انواع مختلفی دارند و هر یک از دستگاه های لیزر در زیبایی کاربرد خاصی دارد. لیزرموهای زائد با لیزر رفع چین و چروک فرق می کند. توجه داشته باشید بسیاری از دستگاه هایی که با عنوان لیزر تبلیغ می شوند، در واقع لیزر نیستند.
 ملانوم يا ضايعات مشكوك به ملانوم (خال سرطاني) و سرطان هاي پوست
مشاهده مطلب

بیماری های پوست و مو: التهاب

التهاب پاسخ بیولوژیکی پوست در اثر مواد محرک و کاتوژن ها است. التهاب نوعی واکنش دفاعی بدن برای از بین بردن عامل مسبب می باشد. احساس درد، سوزش و قرمزی از علائم التهاب هستند. اگر التهاب اتفاق نمی افتاد، بدن ما توسط باکتری ها از بین می رفت.
 التهاب پاسخ بیولوژیکی بافت مویرگی بدن نسبت به تحریکات در اثر مواد محرک و پاتوژن ها. التهاب یک واکنش دفاعی بدن است که برای از بین بردن علت جراحت های سلول، سلول های مرده و بافت های آسیب دیده ایجاد می شود. علائم التهاب عبارتند از: درد، احساس داغی، قرمزی پوست، ورم و... اگر واکنش های التهابی اتفاق نیفتد، بافت های بدن در اثر عوامل محرک مثل باکتری ها از بین می رود. از طرفی التهابات مزمن به بیماری هایی مثل تب یونجه، تصلب شرایین و حتی سرطان می انجامد. اثر التهاب فولیکول مو بر ریزش مو التهاب مزمن فولیکول مو یکی از عوامل شناخته شده ریزش موی اندروژنتیک است. ریز التهابات فولیکولی نیز نقشی تکمیلی در این زمینه ایفا می کنند. واژه «ریزالتهاب» به این جهت پیشنهاد شده است که فرایند التهاب در ریزش موی اندروژنتیک بر خلاف «التهابات کلاسیک» یک پروسه آهسته، ظریف ، بدون درد و فاقد انرژی است. گرما، اصطکاک، پرتوهای فرابنفش و میکروارگانیسمهای طبیعی پوست از عوامل ایجاد کننده التهاب پوست سر می باشند.
مشاهده مطلب

بیماری های پوست و مو: سرطان پوست

بر اساس اخبار انجمن سرطان آمریکا یک سوم سرطان های این کشور مربوط به پوست بوده و یک ششم آمریکا در حال گسترش سرطان پوست در زندگی خود هستند. این در حالیست که 95 درصد آمریکایی ها می دانند مواجهه مکرر در برابر پرتوهای آفتاب باعث سرطان پوست می شود. ملانوما خطرناکترین سرطان پوست است.
 مواجهه مکرر در برابر آفتاب در نهایت منجر به سرطان پوست خواهد شد.
 - خطرناکترین نوع سرطان پوست melanoma است که به صورت یک خال گوشتی سیاه (mole) شروع شده و به صورت نامتقارن رشد می کند
 بر اساس اخبار انجمن سرطان امریکا (American concer socity) : - یک سوم سرطانهای آمریکا مربوط به سرطان پوست بوده.
 - یک ششم مردم آمریکا سرطان پوست را در زندگی خود گسترش می دهند. این درحالی است که طبق یک مصاحبه % آمریکایی ها می دانند مواجهه مکرر در برابر پرتوهای آفتاب باعث سرطان پوست می شود و % آنها از فراورده های ضد آفتاب (sun protection product) استفاده می کنند.
مشاهده مطلب

سولاریوم

سولاریوم همان تخت های برنزه کننده است. در برخی از استخر ها و سالن های زیبایی حتما دیده اید.
 دستگاه سولاریوم شامل تختی است که در دیواره‌های آن لامپ‌های فرا بنفش کار گذاشته شده و هنگامی که بدن درون آن قرار می‌گیرد، درب این دستگاه که حاوی لامپ‌های مشابهی است بسته می‌شود. این پرتوها نور آفتاب را شبیه سازی می کنند تا پوست برنزه شود. اگرچه این روش در سال های اخیر کاربرد فراوانی داشته است و موسسات ارائه این خدمات ادعا دارند که روش مورد نظر سالم و بی خطر است، ولی همان گونه که پیشتر دیدیم این اشعه سبب آسیب درم و بروز چین و چروک در فرد می شود. یکی دیگر از مشکلات این روش استفاده از فرآورده به صورت کاملاً برهنه است تا نواحی شرمگاهی نیز برنزه شود، در حالی که پوست این ناحیه بیش از سایر نقاط بدن نسبت به بروز تومورهای سرطانی حساس است. ارتباط بین سولاریوم و سرطان پوست ارتباط بین سولاریوم و سرطان های پوستی امروزه مورد تأیید بیشتر متخصصان پوست و مجامع علمی پزشکی است. سولاریم و برنزه کردن پوست با هدف تیره شدن پوست و تحریک سلول های پوست به سمت پررنگ شدن انجام می شود. عوارض تکرار استفاده از سولاریوم که در درازمدت خود را نشان می دهد پیری پوست، افزایش چین و چروک های پوست، شلی و افتادگی پوست است. اشعه ماورای بنفش خورشید باعث پیری پوست می شود و پوست افرادیکه بیشتر در معرض آن قرار بگیرند، نسبت به افرادی که کمتر مواجه شوند و بیشتر خود را محافظت کنند سال زودتر پیر می شود.
مشاهده مطلب

برنزه کردن پوست بدن بدون آفتاب و با استفاده از اتوبرنزه کننده ها

یکی از معایب برنزه کردن با آفتاب این است که پوست در معرض پرتوهای فرابننفش خورشید قرار می گیرد و ممکن است آسیب ببیند. به همین علت روش ایمن تری به نام برنزه کردن بدون آفتاب با برنزه کننده ها ی خودکار یا اتوبرنزه کننده ها ابداع شد. در این مقاله روش صحیح برنزه کردن بدون آفتاب برای شما شرح داده می شود.
 برنزه شدن بدون آفتاب یا برنزه شدن بدون UV ، به برنزه شدن با استفاده از مواد شیمیایی گفته می شود که اثری شبیه برنزه شده با آفتاب را دارد. از سال که ارتباط بین سرطان پوست و مواجهه با پرتوهای فرابنفش (آفتاب گرفتن یا سولاریوم) کشف شد این روش محبوبیت پیدا کرد.
مشاهده مطلب

مراقبت از پوست در برابر آفتاب

آفتاب علاوه بر مزایای بیشماری که دارد، یکی از مهمترین عوامل از بین بردن جوانی و ایجاد کننده چروک های پوستی می باشد. مراقبت از پوست در برابر آفتاب بسیار مهم است. دوری از آفتاب، استفاده از فرآورده های ضد آفتاب از جمله راهکارهای مراقبت از پوست در برابر آفتاب می باشند. در سالهای اخیر با اینکه آگاهی مردم در مورد استفاده از فراورده ای ضد آفتاب بیشتر شده، سرطانهای چوست افزایش داشته است. چرا؟
مشاهده مطلب

دانستنی های پوست و مو: پرتوهای فرابنفش

0
 تابش اشعه ماورای بنفش نور خورشید (UVR) به پوست انسان، عوارض نامطلوبی را به دنبال دارد. این اشعه در هر دو محدوده UVB (در فواصل طول موج - نانومتر) و UVA (در فواصل طول موج - نانومتر) می تواند ایجاد مشکل نماید. باید توجه داشت که بخش سوم از اشعه ماورای بنفش UVC نام دارد که در محدوده طول موج های - نانومتر قرار دارد که توسط جو جذب می شود و به سطح زمین نمی رسد. اشعه UVB عامل اصلی آسیب های جدی پوست است که از آن جمله می توان به آسیب حاد به صورت آفتاب سوختگی (sunburn) و اثرات درازمدت مانند سرطان پوست اشاره نمود. این اشعه مستقیماً به DNA و پروتئین های سلولی آسیب می زند. بر خلاف UVB، UVA مستقیماً توسط اهداف بیولوژیک جذب نمی شود، اما می تواند افزون بر برنزه کردن پوست، تأثیر نامطلوبی بر عملکرد سلولی و بافتی بگذارد.
مشاهده مطلب

آیا پارابن خطرناک است؟

پارابن یکی از انواع نگهدارنده های شیمیایی است که در محصولات آرایشی بهداشتی به شکل رایجی استفاده می شود. پارابن ها (مثل متیل پارابن، پروپیل پارابن و بوتیل پارابن) استرِ اسید پارا هیدروکسی بنزوئیک اسید هستند. پاراین ها معمولا به صورت ترکیبی در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شوند تا از محصول در برابر دامنه وسیعی از میکروارگانیسم ها محافظت کنند. نگرانی از وجود پارابن ها در محصولات آرایشی بهداشتی در سال های اخیر افزایش پیدا کرده اما سایت سازمان غذا و داروی آمریکا در سال 2007 بسیاری از این نگرانی ها را بی مورد اعلام کرده و رد می کند. | در مقاله آیا پارابن خطرناک است؟ از واژه سرطان پستان استفاده شده است.
30 ساله که دارم روی تاثیر استروژن هورمون زنانه استروژن بر تنظیم رشد سلولهای سرطان پستان انسان تحقیق می کنم مقاله خانم دکتر داربره در سال 2004 که در آن وجود پاربن های مختلف در تومورهای سرطان سینه شناسایی شده بود، توجه مخافان پارابن را جلب کرد و کابوس موافقان پارابن شد.
خانم داربره در سال 2004 یک مقاله نوشت که در آن نشان داده بود که در تومورهای سرطان پستان، پارابن وجود دارد. این هم نمودارش است که فلش بزرگ متیل پارابن است.
مشاهده مطلب

واژه «سرطان» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, LEAF POWDER Green Tea. The benefits of green tea to the skin have been widely documented. This powerful antioxidant (20 times stronger than vi- tamin E) inhibits the formation of cancer-causing free radicals and helps prevent skin cell damage caused by sun exposure and pol- lution. An impor tant ingredient in sun care products, as well as in creams, lotions, shampoos and conditioners. An anti-inflammatory and anti-irritant, it is high in xanthines, very soothing and moisturiz- ing to both hair and skin. Powdered Matcha green tea from Japan is the finest. (INCI dictionary)
D-ALPHA TOCOPHEROL — Vitamin E. The most potent anti-oxidant vitamin around, it protects skin from cancer-causing free radicals and is essential for proper utilization of oxygen in the tissues. In cosmetics it also acts as a natural preservative, protecting the oil phase in creams and lotions. (INCI dictionary) 
دي آلفا توكوفرول، ويتامين E: قويترين ويتامين آنتي اكسيدان، از پوست در برابر راديكال هاي آزاد سرطان زا محافظت مي كند. براي استفاده بهتر اكسيژن توسط بافتها مورد نياز است. در صنعت كازمتيك به عنوان نگهدارنده طبيعي استفاده مي شود تا از فاز روغني كرمها و لوسيون ها محافظت كند.
Basil is a common name for the culinary herb Ocimum basilicum. The word comes from the Greek word basileus, which means King. Indeed, basil is considered the King of herbs and plays an important role in both Italian and Asian cuisine. Basil is known to contain high concentrations of essential oils and potent antioxidants with anti-aging, anti-cancer, anti-viral and anti-microbial properties. (mibellebiochemistry.com/products/rootbiotec-ho)

CHONDRUS CRISPUS — Carrageenan. Food-grade seaweed gum obtained from Irish moss and other red algae. A natural stabilizer, binding agent and emulsifier, high in sulfur and very nourishing to skin and scalp. Food-grade carrageenan should not be confused with degraded carrageenan, which is a known carcinogen. CHYRSANTHEMUM MORIFOLIUM — Chinese Chrysanthemum. Used in Chinese medicine for the treatment of allergic reactions and skin irritations. Known for its soothing effect on the skin and scalp. (INCI dictionary)
Colors Dyes: Pigments from animal, plant, and synthetic sources used to color foods, cosmetics, and other products. Cochineal is from insects. Widely used FD&C and D&C colors are coal-tar (bituminous coal) derivatives that are continuously tested on animals because of their carcinogenic properties. Alternatives: grapes, beets, turmeric, saffron, carrots, chlorophyll, annatto, alkanet. (peta.org)


2007 fda
در سال 2007 سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرد که استفاده از پارابن در محصولات آرایشی بهداشتی ایمن بوده و سرطانزا نمی باشد.
breast cancer1
لوگوی سرطان پستان
breast cancer2
تومور سرطان پستان
dermTV1
بسیاری از دانشمندان معتقدند که پارابن در محصولات مراقبت از پوست ایمن می باشد. زیرا در غلظتی که استفاده می شود، نمی تواند سرطان زا باشد یا اثر استروژنیک یا شبه هورمونی آن، 10000 تا 100000 برابر کمتر از هورمون استرادیول است.
detect1
خانم فیلیپا داربره در سال 2004 مقاله ای منتشر کرد و در آن مقدار پارابن های مختلف را در تومورهای سرطان سینه اندازه گیری کرد. پیک اندازه گیری شده پارابن های مختلف در این شکل نمایش داده می شود. پیک بزرگ میزان متیل پارابن را نشان می دهد.
dioxane5
رسانه ای شدن دی اکسان در مجله سلامت با مقاله دی اکسان علیه سلامت و شامپوهای سرطانزا نخرید
dioxane6
دی اکسان در شامپوها یافت می شود. ریسک سرطانزایی دارد و در محصولاتی که حاوی سدیم لورت سولفات پلی اتیلن گلایکول است، احتمال وجود آن بیشتر می شود.
parabens baghaei3
کلیپ تهیه شده توسط احسان حسنانی با عنوان سرطانزایی پارابن
parabens carginogenic
پزشکان معتقدند که پارابن سرطانزاست.
parabens claiming
استفاده کِلِیمی یا ادعایی از مقاله ای که در آن پارابن در تومورهای سرطانی یافت شد.
parabens whose fault
موافقان پارابن می گویند از کجا معلوم سرطانزایی محصولات آرایشی حاوی پارابن به علت وجود پارابن بوده باشد.
pinkcinere
کمپین مبارزه با سرطان پستان
fda says brazilian blowout is adultrated and misbranded
کراتینه یا صاف کردن موها با روش برزیلی از سازمان غذا و داروی آمریکا اخطار گرفت. در محصولات کراتینه کردن از فرمالدهید به فرم مایع استفاده می شود که در شرایط استفاده، به گاز فرمالدهید تبدیل می شود که یک ماده خطرناک است. در صورت استنشاق، سرطانزا است. همچنین نام این محصول را گمراه کننده خوانده، چرا که گفته عاری از فرمالدهید و بدون فرمالدهید.
ato herbal shampoo
پارسی طب : ویژگی شامپوی خوب چیست؟ یک شامپوی خوب گیاهی با داشتن این ویژگیها نقش بسیار موثری در تسریع روند بهبود مشکلات مو مثل ریزش مو، شوره و خارش سر خواهد داشت ۱- از عصاره های درجه یک و با کیفیت گیاهان دارویی بهره برده باشد ۲- فاقد ترکیبات سرطانزا مثل پارابن و سیلیکون باشد ۳- فاقد ماینوکسیدیل باشد زیرا در بلند مدت موجب ریزش بیشتر موها و عوارض دیگر خواهد شد. ۴- دارای ph مناسب و فاقد مواد حساسیت زای پوست باشد ۵- گیاهان بکار برده شده در عصاره گیری تمیز، درجه یک و سالم باشند. برای اطمینان از وجود گزینه های بالا در یک محصول گیاهی فقط باید تولیدکننده محصول دارای وجدان بیداری باشد زیرا برخی از موارد ذکر شده با هیچ آزمایشی قابل بررسی نخواهند بود.
UVA aging UVB burning
مقایسه UVA با UVB. UVA موجب پیری می شود. مواد شیمیایی تخریب کننده DNA را تشکیل می دهد. موجب تیره شدن فوری پوست می شود منظور از تیره شدن فوری پوست آن است که مثلا وقتی در برابر آفتاب با یک پیراهن آستین کوتاه قرار می گیرید اگر توجه کرده باشید پوست دستهایتان از آرنج به پایین به سرعت سیاه می شود ولی بعد از یک روز رنگ آن برمی گردد. این تیره شدن موقتی پوست را تیرگی فوری می گویند که در اثر UVA اتفاق می افتد. UVA باعث کاهش کشسانی پوست شده و چروک ها را ایجاد می کند. UVB خودش مستقیما DNA را تخریب می کند. موجب آفتاب سوختگی می شود و تیرگی ماندگار پوست به دلیل UVB اتفاق می افتد. UVB ریسک سرطان پوست را افزایش می دهد. از آنجا که UVA طیف گسترده ای دارد خودش به دو دسته UVA1 و UVA2 تقسیم بندی شده


beauty12

برای اطلاع از سرفصل های پکیج آموزشی، کلمه اسکین تراپی را با واتسپ به شماره 09101971690 بفرستید یا روی لینک اسکین تراپی کلیک کنید و اینترنتی خرید کنید
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید