لوریل = lauryl 

لوریل = lauryl

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه لوریل، می باشد.

لوریل چیست؟


سدیم لوریل اتر سولفات = Sodium Lauryl Ether Sulfate

سدیم لوریل سولفات = Sodium Lauryl Sulfate
sodium lauryl sulfate = سدیم لوریل سولفات

COCOS NUCIFERA OIL — Coconut Oil. Rich emollient ex- pressed from coconuts. It is naturally conver ted into a soap through a saponification reaction with an alkaline salt. Beware of cosmetics that bill themselves as natural and use a synthetically processed de- rivative, sodium lauryl sulfate, claiming it comes from coconut oil. Accept nothing but the real thing in its natural form. (INCI dictionary)

لوریل = Lauryl
sodium lauryl sulfate = سدیم لوریل سولفات

COCOS NUCIFERA OIL — Coconut Oil. Rich emollient ex- pressed from coconuts. It is naturally conver ted into a soap through a saponification reaction with an alkaline salt. Beware of cosmetics that bill themselves as natural and use a synthetically processed de- rivative, sodium lauryl sulfate, claiming it comes from coconut oil. Accept nothing but the real thing in its natural form. (INCI dictionary)

Lauryl

واژه «لوریل» در مقالات سایت احسان حسنانی

پرسش های متداول در مورد شامپو

شامپو متداولترین محصولات مراقبت از مو است. این محصول توسط افراد مختلف بسته به میزان فعالیت روزانه در هنگام استحمام استفاده می شود. پرسش های متداولی در خصوص شامپو وجود دارد. این که آیا می توان هر روز استفاده کرد یا خیر، چند وقت یک بار باید تعویض شود، آسیب دیدن مو در اثر شامپو، ریزش مو در اثر شامپو، رفع ریزش مو با برخی شامپوها، زمان آبکشی، دمای آبکشی از جمله ابهاماتیست که در خصوص شامپو وجود دارد. آیا شامپوی نامناسب باعث ریزش موی سر می شود؟ در این مقاله به تعدادی از این پرسش های متداول پاسخ داده می شود.
تگزاپون چیست؟ تگزاپون نام تجاری ماده ای به نام سدیم لوریل اتر سولفات است. که سورفکتانت اصلی شامپو به حساب می آید.
مشاهده مطلب

مواد اولیه سازنده شامپو | ترکیبات شامپو

شامپو آمیزه ای است از آب، مواد فعال کننده سطحی و مواد افزودنی. آب بخش عمده فرمولاسیون شامپو را تشکیل می دهد و ماده پایه ای شامپو محسوب می شود. سورفکتانت ها، پاک کننده های اصلی شامپو هستند. سایر موادی که در شامپو وجود دارد، برای تقویت کف، افزایش ویسکوزیته، اصلاح بو، رنگ و همچنین برای جلوگیری از فساد میکروبی شامپو به آن اضافه می شوند. در این مقاله هر یک از اجزاء تشکیل دهنده شامپو به طور خلاصه تعریف می شود.
 سورفکتانتها در شامپو سورفکتانت ها یا مواد فعال کننده سطح که پاک کننده اصلی شامپوها هستند، دارای یک سر قطبی و یک بخش غیرقطبی می باشند. بخش غیرقطبی مولکول سورفکتانت قابل حل در روغن و بخش قطبی آن، قابل حل در آب است. وقتی که شامپو را استفاده می کنیم، بخش غیرقطبی به سمت مواد چربی و چرک موها قرار گرفته و بخش قطبی در درون آب قرار می گیرد و پس از تشکیل ساختاری به نام مایسل، چرک را از سطح مو جدا می کند. موادی که برای ساخت سورفکتانت های شامپو مورد استفاده قرار می گیرند، اسیدهای چرب برگرفته از روغن پالم هستند. نمونه ای از این مواد، سدیم لوریل اتر سولفات است. سورفکتانت های آنیونی آلکیل سولفات ها و آلکیل اتر سولفات ها، معروفترین مواد فعال کننده سطحی آنیونی هستند. نمک سدیم، آمونیوم و تری اتانول آمین این ترکیبات بیشترین کاربرد را در شامپو دارد. این ترکیبات معمولاً به صورت مخلوط در شامپوها استفاده می شوند. سدیم لوریل اتر سولفات سدیم لارت سولفات یا همان سدیم لوریل اتر سولفات با نام تجاری تگزاپون، خمیر نیمه شفاف سفید یا زردرنگی است که بوی ملایم داشته و از سورفکتانت های آنیونی محسوب می شود. الکل چرب به دست آمده از روغن پالم، با اکسید اتیلن ترکیب شده و الکل چرب اتوکسیلر را تشکیل می دهد. متعاقبا عمل سولفاته کردن (سولفاسیون) ترکیب حاصله را به SLES تبدیل می کند. سدیم لوریل اتر سولفات صدفی در اثر افزودن مواد صدفی کننده مانند اتیلن گلایکول مونو استئارات و اتیلن گلایکول ای استئارات به سدیم لوریل اتر سولفات، تگزاپون صدفی به دست می آید. این ماده که ظاهری صدفی مانند دارد، در شامپوهای سر و بدن و مایعات دستشویی کاربرد دارد.
 سدیم لوریل اتر سولفات دی سدیم لارت سولفوسوکسینات این ماده که به اختصار سولفوسوکسینات نامیده می شود، یک ماده فعال کننده سطحی از نوع آنیونی بوده و علاوه بر پاک کنندگی بالا، بسیار ملایم است. سولفوسوکسینات کف خوبی تشکیل می دهد، سازگاری بالایی با پوست دارد، با سورفکتانت های آنیونی، غیریونی و آمفوتری سازگار است.
 دی سدیم لوریل سولفوسوکسینات سورفکتانت های آمفوتری برای ایمن سازی و افزایش ملایمت شامپوها، سورفکتانت های آنیونی را در ترکیب با سورفکتانت های آمفوتری در فرمولاسیون شامپو استفاده می کنند. بتائین های زنجیره بلند و مشتقات ایمیدازولین از مهمترین مواد فعال کننده سطحی آمفوتری می باشند. کوکامیدو پروپیل بتائین بتائین مایع شفاف زردرنگ ایست که جزء سورفکتانت های آمفوتری به شمار می آید. بتائین از ملایم ترین مواد شوینده و پاک کننده است. تقریبا در همه شامپوهای خارجی و ایرانی می توان ترکیب بتائین را پیدا نمود. بتائین تحریکات پوستی ناشی از تماس با سدیم لوریل اتر سولفات را کاهش داده، الکتریسیته ساکن موها را خنثی نموده و علاوه بر پاک کنندگی و کف کنندگی، از ملایمت بالایی برخوردار است.
مشاهده مطلب

دی اکسان چیست؟

دی اکسان محصول جانبی فرآیند اتوکسیلاسیون یا اتوکسیله کردن ( فرآیند افزودن اتیلن اکساید به اسید چرب) می باشد. دی اکسان یکی از آلاینده های شامپوهای حاوی سدیم لوریل اتر سولفات می باشد و چیزی نیست که عمدا به شامپو و محصولات آرایشی بهداشتی اضافه شود. مطابق استاندارد ایران، حد مجاز دی اکسان برای شامپوی بزرگسال و شامپوی بچه 10 میکروگرم بر گرم می باشد و روش آزمون نیز برای آن ابداع شده است.
 برخی از سورفکتانت ها مثل سدیم لوریل اتر سولفات که اصطلاح تجاری آن تگزاپون است، در ترکیب بسیاری از محصولات پاک کننده آرایشی بهداشتی مثل شامپوها و لوسیون ها استفاده می شود. در طی فرآیند تولید سدیم لوریل اتر سولفات، فرآیندی به نام اتوکسیله شدن وجود دارد که در واقع فرآیند افزودن اتیلن اکساید به اسید چرب است. محصول جانبی این واکنش ماده ای ناخواسته به نام دی اکسان است که به صورت ناخالصی در مواد اولیه آرایشی بهداشتی باقی می ماند.
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. برای سفارش این کتاب، به فروشگاه اینترنتی سایت مراجعه کنید.
آمونیوم لورت سولفات ملح آمونیوم لوریل الکل اتوکسیله است.
مشاهده مطلب

کتاب فراورده های آرایشی بهداشتی دکتر جواد شکری

کتاب فرآورده های آرایشی بهداشتی (کلیات، فرمولاسیون و روش ساخت) تالیف دکتر جواد شکری عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، نشر افروز چاپ اول بهار 82 با استفاده از معتبرترین منابع آرایشی بهداشتی نوشته شده و فرمولاسیون های مهم با ذکر روش ساخ در آن درج شده است. از ویژگی های جالب این کتاب می توان به ایندکس عمومی فارسی و انگلیسی و ایندکس مواد شیمیایی و ارائه رفرنس های در انتهای هر فصل نام برد.
 بر خلاف صابون ها، سیندت ها را می توان در pH نزدیک به pH پوست فرموله کرد. در فرمولاسیون پایه سیندت، ترکیباتی مثل سولفات الکل های چرب (سدیم لوریل اتر سولفات) و سولفوسکسینات به عنوان سورفکتانت، الکل های چرب به عنوان چربی های مکمل، استئاریل مونو یا دی گلیسیرید به عنوان پلاستیسایزر، انواع نشاسته به عنوان حجم دهنده، تیتانیوم دی اکساید به عنوان سفیدکننده و آب دیونیزه وجود دارد.
مشاهده مطلب

خمیردندان چیست؟

شاید باور نکنید اما مطابق تعریف، خمیردندان جزء دسته بندی محصولات آرایشی بهداشتی قرار می گیرد.
 جزء اصلی ساختمان خمیر دندان، ماده ساینده (Abrasive) است. برای اینکه خمیر دندان کف کند به آن سورفکتانت سدیم لوریل سولفات اضافه می شود. البته کف کنندگی ویژگی اصلی خمیردندان نیست و در پاک کنندگی آن نقش چندانی ندارد، اما سدیم لوریل سولفات (SLS) جهت ایجاد کف، و فعالیت دترجنتی (detergency action) برای پذیرش توسط مشتری استفاده می شود. مزیت های سدیم لوریل سولفات: •  با خلوص بالایی در دسترس است
مشاهده مطلب

سورفکتانت ها: اتوکسی کربوکسیلات ها

اتوکسی کربوکسیلات ها از واکنش کلرواستیک اسید با اتوکسیلات ها به وجود می آیند.
 مثال: لوریل الکل + نمک سدیمی کربوکسیلات 3 اتوکسیله:
مشاهده مطلب

سورفکتانت ها: استر کربوکسیلات ها

از واکنش یک الکل چرب با زنجیر بلند با یک اسید چندتایی، استر کربوکسیلات ها به وجود می آیند.
 ترکیبات مورد بحث از طریق واکنش یک الکل چرب زنجیره بلند (یا اتوکسیله شده) با یک اسید چندتایی (دارای چند عامل کربوکسیلیک اسید)، یا به عبارتی به وسیله واکنش استری شدن بدست می آیند. اسید چندعاملی مذور معمولاً دارای گروه های هیدروکسی می باشد (شکل 3-2). این محصولات همانند اتوکسی کربوکسیلات ها حاوی مقادیر زیادی یون کلر نیستند لی عیبی که نسبت به این دسته از ترکیبات دارندف وجود گروه استری در ساختار آن ها است که باعث می شود نسبت به عمل هیدرولیز در محیط هایی که اتوکسی کربوکسیلات ها مقاوم هستند، بسیار حساس باشند. محصولات عمومی این دسته از ترکیبات به وسیله اسید سیتریک یا تارتاریک اسید به عنوان اسید کربوکسیلیک چند عاملی، و لوریل الکل 7-5 اتوکسیله تهیه و تولید می گردند.
 •  سدیم لوریل الکل + 7EO تارتارات
 •  سدیم دی ( لوریل الکل + 7EO ) سیترات
مشاهده مطلب

سورفکتانت ها: استرهای فسفات


 الکل های فسفاته شده (یا الکل های اتوکسیله شده). مثال ها: لوریل الکل + 7EO فسفات یا لوریل پلی اتیلن گلیکول فسفات. تعریف واکنش بین یک الکل و اسید فسفریک در شکل 3-3 نشان داده شده است. این واکنش به شکل بسیار ساده ایی مشخص شده زیرا مخلوطی از منو، دی و تری استرها به اضافه استرهای پلیمری ینز با همان مقدار اسید فسفریک اولیه ایجاد می شوند. دو ماده فسفاته کننده مورد استفاده قرار می گیرند: تترافسفریک اسید (TPA) و پنتوکسید فسفر (P2O5). واکنش های حاوی TPA به خوبی بررسی و مشخص شده اند، که در این واکنش ها محصول اصلی آن ها نوع دی استر است. اکثر محصولات صنعتی به وسیلۀ P2O5 ساخته می شوند بنابراین همانطور که انتظار می رود محصول نهایی عدتاً دی استرها هستند ولی مقادیر قابل ملاحظه ایی نیز منواستر و استرهای پلیمریک به همراه دارند. خواص عمومی 1- عمومی: استرهای فسفات دارای خواصی مابین شوینده های غیریونی اتوکسیله شده و مشتقات سولفاته شده هستند. بنابراین سازگاری خوبی با بیلدرهای (Builders) معدنی داشته و خواص امولسیون کنندگی خوبی دارند. خصلت کف کنندگی آن ها هم حالتی متوسط و مابین غیریونی ها (دارای کف کم) و اترسولفات ها (دارای کف زیاد) می باشد.
مشاهده مطلب

سورفکتانت ها: سارکوزینات ها


 مثالا: لوریل سارکوزین
مشاهده مطلب

سورفکتانت ها: الکل سولفات ها


 نامگذاری مخففها: AS، الکل سولفات (استفاده شده در این کتاب)؛ ALS، آمونیوم لوریل سولفات؛ FAS، فتی الکل سولفات؛ LAS، گاهی استفاده می شود ولی بیشتر برای آلکیل بنزن سولفونات ها یا سولفونات های آلکانهای خطی (پارافین سولفوناتها) استفاده می شود. به همین دلیل ممکن است موجب سردرگمی شود.
 مثال: سدیم لوریل سولفات ها C12H25SO4Na تعریف الکل سولفات ها تنها از الکل های نوع اول خطی که از ترکیبات طبیعی یا به وسیله روش های سنتزی بدست آمده اند، تهیه می شوند. الکل سولفات ها در فرم اسیدی پایدار نبوده، لذا تنها نمک های آن ها به صورت تجاری موجود هستند که متداول ترین نوع، نمک سدیمی آن است. نمک های آمینی بر پایه منو، دی یا تری اتانول آمین و آمونیاک نیز به وسیله بیشتر تولیدکننده ها به بازار عرضه می شود؛ که عموماً اکتیو آن ها بین 30 تا 40 درصد است. محلول های 60-70 درصدی نیز قابل تولید بوده و گاهی توسط تولیدکنندگان تهیه می شوند. الکل سولفات ها امروزه به وسیله عمل سولفاسیون الکل ها با تری اکسید گوگرد تولید می شوند. خواص عمومی 1- حلالیت: نمک های سدیمی متداول C12-C14 (دودسیل) الکل سولفات، در غلظت بیش از %30 ایجاد ژل می کنند. در زیر %30 در دمای نرمال به صورت مایع هستند ولی با افت دما به زیر 25oC به صورت خمیر نرمی در می آیند (نقطه Kraft، فصل 1). نمک های آمینی (DEA, MEA یا TEA) حلالیت بهتری دارند. DEA حلالیت کمتری نسبت به TEA دارد ولی محلولی با ویسکوزیته کمتر تولید می کند. نمک های آمینی در حین انبارش تیره می شوند بخصوص اگر در معرض نور قرار گرفته باشند. نقطه Kraft به توزیع زنجیره های کربنی در الکل مادر بستگی دارد. یک توزیع وسیع زنجیره کربنی موجب ایجاد نقطه Kraft پایین تری (حدود 10oC) شده و باعث روانی محصول در دمای اتاق می شود. محلول های فتی الکل های سولفاته نقاط ابری شدنی زیر دمای اتاق دارند که این حالت بسته به تولیدکنندگان متفاوت است. دلیل اصلی این تفاوت و مغایرت ها مقدار الکترولیت و الکل آزاد باقیمانده محصول می باشد.
 2- شامپوها و مواد آرایشی: دی اتانول آمین لوریل سولفات اغلب جهت بهبود قدرت پاک کنندگی به همراه لورآمینو پروپیونات ها (آمفوتر) استفاده می شود. در گذشته سدیم لوریل سولفات شوینده اصلی شامپو بود ولی حلالیت کمی داشته (به علت وجود ترکیبات معدنی حاصل از پروسه کلروسولفونیک اسید) و جهت ایجاد محلولی شفاف، به آلکانول آمیدها (کوکو منو اتانول آمید با درصد 10-15) یا گلیکول ها نیاز بوده است. اما این ترکیب برای کرم ها و خمیرها بسیار مناسب است.
 افزودن سارکوزینات با TEA سولفات جهت افزایش میزان کف، توصیه می شود. این در حالی است که TEA سولفات جای خود را به نمک آمونیوم (که ارزان تر بوده و مشکل ایجاد نیتروزو را ندارد)، انواع آمفوتری و منواستر سولفوسوکسینات ها داده است. در حال حاضر آمونیوم لوریل سولفات در بیشتر شامچوها و بیش از دیگر شوینده های آنیونی استفاه می شود. ادعا می شود نمک آمونیوم تحریک کنندگی کمتری نسبت به نمک سدیمی دارد. بهینه ترین مقدار الکل مخلوط شده در شامپو C12 %70-75؛ C14%25-30 است.
مشاهده مطلب

سورفکتانت ها: الکل اتر سولفات ها


 سدیم لوریل اتر سولفات (میزان اتیلن اکسید تعریف نشده است)؛ بیشتر به شکل سدیم C12-C14 الکل 3EO+ سولفات تعریف می شود، خصوصاً در زداینده های ظرفشویی، شامپو و فرمولاسیون های بهداشتی.
 3- سازگاری با یون های آبکی: پایداری در باب های سخت؛ هر دو نوع 2 مول و 3 مول اتوکسی سولفات ها دارای خواص دیسپرس کنندگی بسیار خوبی برای صابون های آهکی هستند زیرا نمک کلسیمی آن ها محلول است (کلسیم لوریل سولفات نامحلول است).
مشاهده مطلب

همه چیز در مورد مواد شوینده


 شیمی مواد شوینده در فرمولاسیون مواد شوینده معمولاً از موادی مثل سدیم لوریل اترسولفات، تری اتانول آمین، کوکامیدو پروپیل بتائین، صابون، پاک کننده های سنتزی مثل آلکیل سولفات ها، آلکان سولفونات ها، آلکیل آریل سولفونات ها، سدیم لوریل سولفات، سدیم دودسیل بنزن سولفونات به عنوان سورفکتانت یا شوینده اصلی استفاده می شوند. پربورات ها برای ویژگی سفیدکنندگی و رنگ بری اضافه می شوند. سیلیکات ها عامل قلیایی کننده هستند.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی روژی ایتالیا


 احتیاطات ایمنی: برای جلوگیری از آفتاب سوختگی، در طی ساعت های پرحرارت روز از مواجهه طولانی مدت در برابر آفتاب حتی در صورت استفاده از ضدآفتاب خودداری کنید. کودکان را از معرض مستقیم نور آفتاب دور نگاه دارید. توجه داشته باشید که مواجهه بیش از حد در برابر آفتاب خطرات زیادی برای سلامتی دارد. ترکیبات: آب، سیکلوپنتاسیلوکسان، پارافین، پترولاتوم، لوریل متیکون، فنیل تری متیکون، سدیم کلراید، بوتیلن گلایکول، اوکتیل سالیسیلات، دایمتیکون/ وینیل دایمتیکون کراس پلیمر، استیل تایروسین، ایمیدازولیدینیل اوره، اسانس، پروتئین هیدرولیز شده گیاهی، سدیم دی هیدرو استات، آدنوزین تری فسفات، پروپیلن گلایکول، سدیم ا د ت آ، پلی سربات 20، ریبوفلاوین، بنزیل سالیسیلات، هیدروکسی ایزو هگزیل سیکلو هگزن کربوکسالدهاید، هگزیل سینامال، آلفا ایزو متیل آیونون، لینسید اسید، عصاره پروپولیس، متیل کلرو ایزو تیازولینون، متیل ایزو تیازولینون
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی bio0039

پول سرویس (pool service) کمپانی ایتالیایی است که به صورت تخصصی در زمینه محصولات مراقبت از مو فعالیت می کند. این شرکت 50 سال سابقه فعالیت داشته و برای تولید محصولات از ترکیبات فعال با منشاء طبیعی مثل سلول های بنیادی گیاهی، عصاره ابریشم، جلبک استفاده می کند.
 پول سرویس (pool service) کمپانی ایتالیایی است که به صورت تخصصی در زمینه محصولات مراقبت از مو فعالیت می کند. این شرکت 50 سال سابقه فعالیت داشته و برای تولید محصولات از ترکیبات فعال با منشاء طبیعی مثل سلول های بنیادی گیاهی، عصاره ابریشم، جلبک استفاده می کند. برند bio0039 شامل محصولات کامل مراقبت از مو و پوست سر است. در محصولات این برند از سدیم لوریل اتر سولفات استفاده نشده است.
مشاهده مطلب

واژه «لوریل» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


COCOS NUCIFERA OIL — Coconut Oil. Rich emollient ex- pressed from coconuts. It is naturally conver ted into a soap through a saponification reaction with an alkaline salt. Beware of cosmetics that bill themselves as natural and use a synthetically processed de- rivative, sodium lauryl sulfate, claiming it comes from coconut oil. Accept nothing but the real thing in its natural form. (INCI dictionary)

DETERGENTS — cleansing agents that are chemically different from soaps, but resemble them in the ability to emulsify oils and hold dirt in suspension. Detergents can vary widely in composition. Though some can be plant-based, most are processed with petroleum derivatives or are synthetic. Examples: sodium lauryl/ laureth sulfate, cocamide DEA, cocamidopropyl betaine. (INCI dictionary)
COCOS NUCIFERA OIL — Coconut Oil. Rich emollient ex- pressed from coconuts. It is naturally conver ted into a soap through a saponification reaction with an alkaline salt. Beware of cosmetics that bill themselves as natural and use a synthetically processed de- rivative, sodium lauryl sulfate, claiming it comes from coconut oil. Accept nothing but the real thing in its natural form. (INCI dictionary)
LAURYL GLUCOSIDE — A surfactant and foaming agent naturally derived from coconut/beet sugar. It has excellent lathering capabilities and conditioning properties, and is very gentle on the hair and skin. It can be used alongside other glucosides to enhance the foam and increase the conditioning action of a product. Because it is a non-irritant, it is often used in preparations for sensitive skin and scalp. (INCI dictionary)
Cinchona Succirubra Bark Extract (Quinquina), Sodium Laureth Sulfate (Dérivé D'huile De Coco), Water / Aqua (Eau Purifiée), Cocamidopropyl Betaine (Dérivé D'huile De Coco), Lauryl Glucoside, Peg-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Wheat Protein Pg-Propyl Silanetriol (Dérivé De Blé), Fragrance / Parfum, Panthenol (Provitamine B5), Propylene Glycol, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Pyridoxine Hcl, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract (Procyanidols De Raisin), Phenoxyethanol, Parabens (Ethyl, Butyl), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Tetrasodium Edta, Sodium Chloride. (Phytocyan shampoo ingredients)

English: This is the first step of skin care and cleansing. Farmasi SkinTrends Revitalizing Cleansing Gel for Normal Skin types removes impurities and make-up residue gently with its SLS, SLES and soap free formula. It deeply cleans pores and refreshes your skin. With its rich antioxidant content, Acai Berry, it presents an excellent care for your skin.
ترجمه به فارسی: اولین مرحله از برنامه مراقبت و پاکسازی پوست. ژل پاک کننده و احیا کننده اسکین ترندز فارماسی برای پوست های نرمال، جهت زدودن آلودگی ها و بقایای مواد آرایشی به صورت ملایم. عاری از سدیم لوریل سولفات، صابون و سدیم لوریل اتر سولفات. منافذ پوست را به شکل عمقی پاکسازی نموده و موجب افزایش طراوت پوست می شود. غنی از آنتی اکسیدان های برگرفته از آکای بری بوده و از پوست به خوبی محافظت می کند.
English: This is the first step of the skin care and cleansing. Farmasi SkinTrends Purifiying Cleansing Gel for Oily and Combination Skin types removes impurities and make-up residue and excess sebum from your skin with its natural and SLS, SLES, soap free formula. It deeply cleans your pores and refreshes your skin without drying. With its rich antioxidant content, Acai Berry, it presents an excellent care for your skin.
ترجمه به فارسی: اولین مرحله از برنامه مراقبت و پاکسازی پوست. ژل پاک کننده عمقی اسکین ترندز فارماسی مناسب پوست چرب و ترکیبی، برای زدودن آلودگی ها و بقایای محصولات آرایشی و چربی اضافی از پوست. حاوی مواد طبیعی و فاقد سدیم لوریل سولفات، صابون و سدیم لوریل اتر سولفات. منافذ پوست را به شکل عمقی پاکسازی نموده و موجب افزایش طراوت پوست می شود. غنی از آنتی اکسیدان های برگرفته از آکای بری بوده و از پوست به خوبی محافظت می کند.

sulfation shampoo
اضافه کردن تری اکسید گوگرد به الکل اتوکسیله لوریل و تهیه لوریل الکل اتوکسیله سولفوریک اسید
ibc96 behdapearl
دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات، سدیم لوریل اتر سولفات صدفی، سدیم لوریل اتر سولفات 70 درصد از شرکت بهداش در نمایشگاه ایران بیوتی 96
syndet base pouchers 412
 پایه سیندت که به کارخانه های صابون سازی فروخته می شود تا با استفاده از آن ها و افزودن ترکیبات دیگر، قالب های سیندت بسازند. همانطور که می بینید، سورفکتانت های آنیونی رایج مثل سدیم لوریل اتر سولفات و سولفوسوکسینات، بخش عمده آن را تشکیل می دهند. از الکل های چرب به عنوان چربی های مکمل یا ریفتینگ ایجنت استفاده می شود. استئاریل مونو دی گلیسیرید به عنوان پلاستیسایزر، نشاسته به عنوان فیلر، پرکننده یا حجم دهنده، تیتانیوم دی اکساید به عنوان سفیدکننده یا وایتنر استفاده می شود.
منبع: پوچرز ، ص412
Sodium laureth sulfate (SLES), sodium lauryl ether sulfate (SLES)
 سدیم لورت سولفات یا سدیم لوریل اتر سولفات، دارای گروه لوریل، گروه های اتیلن اکساید به تعداد n عدد که n عدد اتوکسیلاسیون است، گروه سولفات (پیوند COS) و همچنین یون های سدیم می باشد.
Sodium lauroyl sarcosinate may have the same initials (SLS) as sodium lauryl sulfate but they are NOT the same thing
 سدیم لاروئیل سارکوزینات و سدیم لوریل سولفات، مخفف هردویشان SLS است و نباید با یکدیگر اشتباه شوند. لاروئیل، رادیکال یا بنیانِ لوریک اسید (اسید چرب نارگیل) است. سارکوزین، همان متیل گلایسین است که شکل آن نشان داده شده است.
Sodium lauryl ether sulphate with n moles EO.
 سدیم لوریل اتر سولفات، دارای n مول اتیلن اکساید می باشد. نام تجاری این ترکیب تگزاپون است و خمیری شفاف می باشد که شکل آن نشان داده شده است.


مطلب قبلی: اتوی مو

مطلب بعدی: ازن

کسب و کار خود را در دایرکتوری آرایشی بهداشتی معرفی کنید
ثبت نام در دایرکتوری آرایشی بهداشتی


مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید