گیاه انیسون Anise 

گیاه انیسون Anise

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: گیاه انیسون یا به انگلیسی Anise با نام علمی Pimpinella anisum یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
انیسون

گیاه «انیسون» در مقالات سایت احسان حسنانی

گیاه انیسون Anise

گیاه انیسون یا به انگلیسی Anise با نام علمی Pimpinella anisum یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه انیسون Anise از واژه انیسون استفاده شده است.
مشاهده مطلب
 
• Anise
ILLICIUM VERUM — Anise Oil. Essential oil used as a natural fragrance. (INCI dictionary)
PIMPINELLA ANISUM — Aniseed Fruit Oil. A natural fragrance. (INCI dictionary)

• انیسون

مطلب قبلی: نوئل (کاج نوئل)

مطلب بعدی: علف هفت بند


scent marketing
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید