گیاه جوز بویا Nutmeg  

گیاه جوز بویا Nutmeg

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: گیاه جوز بویا یا به انگلیسی Nutmeg با نام علمی Myristica fragrans یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
جوز بویا

گیاه «جوز بویا» در مقالات سایت احسان حسنانی

گیاه جوز بویا Nutmeg

گیاه جوز بویا یا به انگلیسی Nutmeg با نام علمی Myristica fragrans یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه جوز بویا Nutmeg از واژه جوز بویا استفاده شده است.
مشاهده مطلب

eugenol is extracted from certain essential oils especially from clove oil, nutmeg, cinnamon, basil and bay leaf
اوژنول، وانیلین و اتیل وانیلین در شکل فوق نمایش داده شده است. اوژنول از اسانس های روغنی مخصوصی به خصوص روغن میخک، جوز بویا (nutmeg) سینامون (دارچین) ریحان، تخم شربتی و برگ بو گرفته میشود

• Nutmeg
MYRISTICA FRAGRANS — Nutmeg. A popular spice in cooking, the nutmeg essential oil is used in cosmetics for its exotic, spicy fragrance. (INCI dictionary) 
جوز هندي: يك ادويه محبوب در آشپزي. اسانس روغني جوز هندي در محصولات آرايشي- بهداشتي به خاطر رايحه اسپايسي و اگزوتيك آن استفاده مي شود.
Nettle, Stinging Nettle – Ur tica dioica Niacin – Vitamin B-3, B-Complex Nutmeg – Myristica fragrans (INCI dictionary)
Myristic Acid: Organic acid typically derived from nut oils but occasionally of animal origin. Used in shampoos, creams, cosmetics. In food flavorings. Derivatives: Isopropyl Myristate, Myristal Ether Sulfate, Myristyls, Oleyl Myristate. Alternatives: nut butters, oil of lovage, coconut oil, extract from seed kernels of nutmeg, etc. (peta.org)
ISOEUGENOL: Odour of clove weaker than that of eugenol. Constituent of nutmeg oil and ylang ylang oil. (fragrance.org)

• جوز بویا

مطلب قبلی: شاه توت

مطلب بعدی: مورد


scent marketing
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید