گیاه کاکائو Cocoa  

گیاه کاکائو Cocoa

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: گیاه کاکائو یا به انگلیسی Cocoa با نام علمی Theobroma cacao یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.

گیاه «کاکائو» در مقالات سایت احسان حسنانی

شکل ها و فرم های مختلف محصولات آرایشی بهداشتی

محصولات آرایشی بهداشتی به فرم ها و شکل های مختلفی وجود دارند. ساده ترین فرم محصصولات آرایشی بهداشتی محلولها هستند. محلول ها از اجزایی تشکیل شده اند که در یکدیگر حل می شوند. مثل شامپوها. اما گاهی باید ترکیباتی که در یکدیگر حل نمی شوند را در کنار یکدیگر داشته باشیم. مثلا کرم ها و لوسیون ها که از ترکیب آب و روغن به دست می آیند. در این جور موارد از امولسیون ها، سوسپانسیون ها و پمادها استفاده میشوند. استیک ها محصولات جامدی هستند که مستقیما روی موضع مالیده می شوند. مثل رژ لب. آئروسل ها محصولات آرایشی بهداشتی هستند که در قوطی مناسب بسته بندی شده و تحت فشار گاز پیش ران هستند و نازل دارند. | در مقاله شکل ها و فرم های مختلف محصولات آرایشی بهداشتی از واژه کاکائو استفاده شده است.
محصولاتی که به صورت سوسپانسون هستند، در قسمت روش مصرف شان معمولا نوشته شده که قبل از مصرف به خوبی تکان داده شود. برخی شربت های دارویی از نوع سوسپانسیون هستد مثل شربت کو آموکسی کلاو. شیر کاکائو مثلا یک سوسپانسیون است چون باید قبل از مصرف تکان داده شود. شامپوهای خشک که بدون آبکشی استفاده می شوند حاوی ماده پودری جامدی به نام Aluminum starch octenylsuccinate  هستند که در یک پایه الکلی پراکندده شده است و طبق دستور العمل سازنده باید قبل از مصرف به خوبی تکان داده شود. برخی از لاک های ناخن (نه همه آنها) حاوی ذرات رنگی یا اکلیلی است و باید قبل از مصرف تکان داده شود.
مشاهده مطلب

گیاه کاکائو Cocoa

گیاه کاکائو یا به انگلیسی Cocoa با نام علمی Theobroma cacao یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه کاکائو Cocoa از واژه کاکائو استفاده شده است.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی لانژه

برند فرانسوی لانژه توسط شرکت کاسپین تجارت پوریا عرضه می شود. محصولات لانژه شامل بیش از 60 قلم فراورده در 13 رده می باشد. | در مقاله برند آرایشی بهداشتی لانژه از واژه کاکائو استفاده شده است.
کره کاکائو
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی بایواسکرین ارگانیک

بایواسکرین ارگانیک شامل 11 فرآورده مراقبت از پوست است که در همگی آن ها عصاره برگ گیاه جینکو بیلوبا استفاده شده است. بایواسکرین یک برند فرانسوی می باشد. | در مقاله برند آرایشی بهداشتی بایواسکرین ارگانیک از واژه کاکائو استفاده شده است.
• حاوی ویتامین های A، E و F و ضد رادیکال های آزاد و مرطوب کننده (کره کاکائو و کره کاریته)
• حاوی ویتامین های A، E و F و ضد رادیکال های آزاد و مرطوب کننده (کره کاکائو و کره کاریته)
مشاهده مطلب

comedogens pouchers 410
ایزوپروپیل میریستات، ایزوپروپیل پالمیتات، اولئیک اسید، روغن نارگیل، لانولین، کره کاکائو برخی از مواد پرمصرف با خاصیت تولید آکنه یا آکنه ژنیک یا به اصطلاح قدیمی آن، کومدوژنیک می باشند.
منبع: پوچرز ، ص 410
shokri p.41
مواد مرطوب کننده، آنتی اکسیدان ها، پایدارکننده ها و امولسیون کننده ها از مواد اولیه پرمصرف در فرآورده های مرطوب کننده می باشد. پلی اول های هیدروکربنی شامل روغن های معدنی، اسکوالن، پترولاتوم، پروپیلن گلایکول، همچنین مشتقات لانولین مثل گلیسرول و سوربیتول، لانولین و لانولین الکل ها (اوسرین)، دایمتیکون و سیکلومتیکون جزء روغن های سیلیکونی به شمار می آید. از اسیدهای چرب می توان اسید استئاریک و اسید لینولئیک را نام برد. ستیل الکل، استئاریل الکل و سیتریل الکل، الکل های چرب هستند که به عنوان مواد مرطوب کننده استفاده می شوند. ایزو پروپیل میریستات، ایزو پروپیل پالمیتات و روغن جوجوبا جزء ترکیبات استری می باشد. روغن کنجد، روغن بادام شیرین و کره کاکائو تری گلیسیرید هستند. پروتئین هیدرولیز شده حیوانی، کلاژن، پروتئین شیر، آمینو اسیدهای ابریشم، جزئ ترکیبات آمینو اسیدی به شمار می آیند. اوره، لسیتین نیز مواد مرطوب کننده به شمار می آیند. بوتیل هیدروکسی آنیزول BHA و بوتیل هیدروکسی تولوئن BHT و توکوفرول از مواد آنتی اکسیدان و پایدار کننده هستند. صابون ها، معمولا ترکیبات استئارات هستند که می توانند آمونیوم استئارات، پتاسیم استئارات باشند. گلیسیریل استئارات و سوربیتان استئارات، جزء امولسیون کننده های استری هستند. ستیل الکل همچنین می تواند به عنوان امولسیون کننده استفاده شود. کاربومرها، صمغ زانتان یا گزانتان، صمغ سلولز جزء امولسیون کننده های پلیمری هستند. لانولین الکل، کلسترول و استرول های سویا نیز امولسیون کننده می باشند. مطالب این صفحه برگرفته از صفحه 41 کتاب دکتر شکری
cocoa powder
پودر کاکائو
types of matter
 انواع ماده: مخلوط همگن، مخلوط غیرهمگن، عنصر و ترکیب. مخلوط‌های همگن حاوی بیش از یک نوع ماده هستند اما به شکل یکنواختی توزیع شده­اند. مثال: نوشابه، هوا، شکلات و بستنی. مخلوط‌های غیرهمگن: مخلوط‌هایی هستند که بیش از یک نوع ماده در آن وجود دارد اما به شکل یکنواخت نیست. مثل: سوپ مرغ، خاک، بستنی‌های کاکائویی. عنصر ماده‌ای است که فقط یک نوع اتم دارد مثل فلز مس، گاز اکسیژن، نیتروژن مایع. ترکیب: ماده‌ای است که شامل بیش از یک نوع اتم است. مثل نمک طعام، زنگ‌زدگی (اکسید آهن) گاز دی‌اکسید کربن

• Cocoa
English: farmasi bronzing oil enhances sunbathing effect slightly protecting your skin. cocoa oil and shea butter provide intense color, deep moisturizing and soothing effect to the skin without oil effect.
ترجمه به فارسی: روغن برنزه کننده فارماسی، افزایش دهنده اثر حمام آفتاب و محافظت ملایم از پوست. روغن کاکائو و کره شی آ رنگ عمیق به پوست می دهد. موجب رطوبت رسانی عمقی و بدون ایجاد احساس چربی، پوست را تسکین می دهد.

CASTILE SOAP – A mild, vegetable oil-based soap saponified with an alkaline salt. (See also Potassium cocoate, jojobate and olivate.) (INCI dictionary)
POTASSIUM COCOATE, JOJOBATE AND OLIVATE — The po- tassium salts of coconut, jojoba and olive oils, commonly known as liquid castile soap. (INCI dictionary)
SODIUM COCOATE — Coconut oil saponified with an alkaline salt. A lathering agent in soaps. (See also Cocos nucifera oil.) (INCI dictionary)
SODIUM COCOYL HYDROLYZED SOY PROTEIN — A mild, natural soap. (See also Sodium Cocoate and Hydrolyzed Soy Protein.) SODIUM HYALURONATE — A naturally occurring glycosami- noglycan (polysaccharide) derived from beneficial bacteria. Used in skin care preparations to help attract and retain moisture. SODIUM HYDROXIDE — An alkaline salt obtained when elec- trolysis (positive and negative poles) is applied to seawater or salt water. Chlorine collects at the positive pole, and sodium hydroxide collects at the negative pole. (INCI dictionary)
THEOBROMA CACAO SEED BUTTER — Cocoa Butter. The solid fat extracted from the seeds of the cacao plant.A rich emollient used in lipsticks, creams, soaps and sun care products for its moistur- izing and soothing proper ties. (INCI dictionary)
Castile Soap – Potassium cocoate, jojobate and olivate (INCI dictionary)
Clove Oil – Eugenia car yophyllus Clovebud Oil – Eugenia car yophillata Cocoa Butter – Theobroma cacao Coconut Fatty Alcohols – Cetyl alcohol (INCI dictionary)
SHEA BUTTER: An excellent emollient, moisturizer and anti-inflammatory agent derived from the crushing and boiling of the seeds from the Shea tree. Has some natural ultraviolet protection property, offering up to spf 6 but should not be used exclusively as a sunscreen. Absorbs rapidly into the skin without leaving a greasy film. Used often in cosmetic products and also in food products as a substitute for cocoa butter. (cellularskinrx.com)
Stearic Acid: When animal-derived, a fat from cows, pigs, and sheep and from dogs and cats euthanized in animal shelters, etc. May also be of plant origin, including from cocoa butter and shea butter. Can be harsh, irritating. Used in cosmetics, soaps, lubricants, candles, hairspray, conditioners, deodorants, creams, chewing gum, food flavoring. Derivatives: Stearamide, Stearamine, Stearates, Stearic Hydrazide, Stearone, Stearoxytrimethylsilane, Stearoyl Lactylic Acid, Stearyl Betaine, Stearyl Imidazoline. Alternatives: Stearic acid can be found in many vegetable fats, coconut. (peta.org)
Cinchona Succirubra Bark Extract (Quinquina), Sodium Laureth Sulfate (Dérivé D'huile De Coco), Water / Aqua (Eau Purifiée), Cocamidopropyl Betaine (Dérivé D'huile De Coco), Lauryl Glucoside, Peg-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Wheat Protein Pg-Propyl Silanetriol (Dérivé De Blé), Fragrance / Parfum, Panthenol (Provitamine B5), Propylene Glycol, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Pyridoxine Hcl, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract (Procyanidols De Raisin), Phenoxyethanol, Parabens (Ethyl, Butyl), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Tetrasodium Edta, Sodium Chloride. (Phytocyan shampoo ingredients)

• کاکائو
English: Farmasi Bronzing Oil enhances sunbathing effect slightly protecting your skin. Cocoa oil and Shea butter provide intense color, deep moisturizing and soothing effect to the skin without oil effect.
ترجمه به فارسی: روغن برنزه کننده فارماسی، افزایش دهنده اثر حمام آفتاب و محافظت ملایم از پوست. روغن کاکائو و کره شی آ رنگ عمیق به پوست می دهد. موجب رطوبت رسانی عمقی و بدون ایجاد احساس چربی، پوست را تسکین می دهد.


youth4

youth5

کانال تلگرام اصلی

@hosnani1
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید